Mozes je osvojiti samo sto imas picke obrijane na klupi i terenu koji kontaju da nije strasno ni popusiti titulu.
Ako Slavko popusi titulu nabiti ga nogom
Jaozinho22 je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 10:49 pmKakva pi*kasta predstava ! Jesu li to zaslužili ovi momci što prođu državu da gledaju svog Želju !?
Istog tog Želju na čijoj klupi sjedi čovjek kojeg boli qrac za onih danas 1.000 momaka koji su čitavu državu prešli da gledaju i bodre svog Želju,istog tog Želju za kojeg igra 11 igrača od kojih trojica zaslužuju ovaj dres ! Dobro reče onaj menadzer,budale ginu za ideale a te budale u ovom slučaju su ovi momci koji su prešli toliki put da bi vidjeli 9 lešina koji se mrcvare po terenu plus najboljeg strijelca lige,Miru koji pretrči cijeli teren da popravi grešku Zakarića kojeg boli qrac za ovo sve i našeg lava Vecu koji nam čuva dupe u ovom drugom dijelu sezone. Svaka im čast za ovo dosad ali otkako je došao Petrović izgubio sam volju za gostovanjima,ovaj danas bod smo mogli dobit i bez navijača ! Neka me shvati ko kako hoce ali to je tako !
Čekamo titulu , slavit ćemo je ali ovakav bezobrazluk pokazati i popišati se na ove momke nek se svi stide kolektivno !
Dajte Miroslavu platu od Zakarica,Blagojevica,Bekrica,JAHICA ! Dovedite jos jednog sličnog igrača ,par iz naše lige ovo ostalo popunite juniorima !
Niko od njih ne zarađuje pošteno ovu platu osim Mire,Lendre i Vece !
FUJJ,skupino bezmudaša !!!
Manijaci, svaka čast ! Još jednom zapišana navijačka scena s vaše strane ! Vi ste oni koji čuvaju obraz ovog kluba za razliku od ovih bezmudaša !!!
4 boda osvojite,donesite titulu i raziđite se !!!
sve stoji,jos uvijek je sve u nasim rukama ali ovaj bezobrazluk danas je zasluzio visednevno pljuvanje i ja apsolutno razumijem raju.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:02 pmLjudi, molim vas, **** je sada na derbiju i ovoj ekipi. Kada se zavrsi ovaj cirkus za 2 sedmice i ako Bog da vratimo pehar u dolinu, onda cemo pricati i o Amaru i o ostalima. Zasto da ne i pitare napasti i pobijediti ih na lavoru i zavrsiti pricu? Da li je to nemoguce?
Isto se osjecam, ali gledajuci realno, ovo je bojim se bilo neznanje. Falio je tako jedan znalac (Zeba) da to poveze i odmah i Blagojevic i Markovic se osjecaju komotnije. Zato jedini Miro odskace i Vedran kojem skidam kapu. Nase dijete!psihopata je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:06 pmsve stoji,jos uvijek je sve u nasim rukama ali ovaj bezobrazluk danas je zasluzio visednevno pljuvanje i ja apsolutno razumijem raju.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:02 pmLjudi, molim vas, **** je sada na derbiju i ovoj ekipi. Kada se zavrsi ovaj cirkus za 2 sedmice i ako Bog da vratimo pehar u dolinu, onda cemo pricati i o Amaru i o ostalima. Zasto da ne i pitare napasti i pobijediti ih na lavoru i zavrsiti pricu? Da li je to nemoguce?
Amin. :kafa
Bravo @jovane, to je jos jedan od nacina na koji se moze sacuvati Zeljina bastina. Nije ni cudo sto se sve vise i vise Manijaka registruje na ovaj forum.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:14 pmviewtopic.php?f=70&t=321
za ljubitelje istorije, otvorena je nova tema o najstarijem sarajevskom derbiju (zeljo-slavija), koji jos datira od 1924. godine... posto nisu potpuni podaci za neke utakmice, i ako neka ima neke podatke o tim utakmicama, neka mi se javi, da upotpunimo i ovu temu... uzivajte