Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 14, 2017 10:56 pm

fcz je napisao/la:
ned maj 14, 2017 10:48 pm
Vrag je napisao/la:
ned maj 14, 2017 10:39 pm
Preplaćene pi*cke. Od onog debelog na klupi do onih na terenu. Zbog levata i pickaste pripreme i pristupa utakmic mi cemo popusiti titulu.
Prespavati do kraja i moliti Boga da Amar ne nadje posao
Ako je ne mozemo osvojiti bez Amara dabogda nas nikad vise ne preuzeo.
Mozes je osvojiti samo sto imas picke obrijane na klupi i terenu koji kontaju da nije strasno ni popusiti titulu.
Ako Slavko popusi titulu nabiti ga nogom

igla
Kontakt:

ned maj 14, 2017 10:58 pm

Neki se na forumu jave samo nakon nečeg negativnog. Npr, kad god je nešto loše znam da iggy dominira.

Dalje, pogresan pristup imamo. Imas dvije tekme od kojih ti ovisi sezona. Ides u obje tekme na pobjedu, nema kalkulisanja. Ubijedjen sam da ako budemo isli na X na Kosevu da nece biti X. Zelis biti prvak, ides na dvije pobjede, a imas luksuz da jednom ne uspijes i odigras remi. Kalkulisanje u ove dvije utakmice po meni nije najpametnije.

1921.ba
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:00 pm

sta je sa ugljesom, nema ga hejbet vremena
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Brkoo
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:01 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
ned maj 14, 2017 10:49 pm
Kakva pi*kasta predstava ! Jesu li to zaslužili ovi momci što prođu državu da gledaju svog Želju !?
Istog tog Želju na čijoj klupi sjedi čovjek kojeg boli qrac za onih danas 1.000 momaka koji su čitavu državu prešli da gledaju i bodre svog Želju,istog tog Želju za kojeg igra 11 igrača od kojih trojica zaslužuju ovaj dres ! Dobro reče onaj menadzer,budale ginu za ideale a te budale u ovom slučaju su ovi momci koji su prešli toliki put da bi vidjeli 9 lešina koji se mrcvare po terenu plus najboljeg strijelca lige,Miru koji pretrči cijeli teren da popravi grešku Zakarića kojeg boli qrac za ovo sve i našeg lava Vecu koji nam čuva dupe u ovom drugom dijelu sezone. Svaka im čast za ovo dosad ali otkako je došao Petrović izgubio sam volju za gostovanjima,ovaj danas bod smo mogli dobit i bez navijača ! Neka me shvati ko kako hoce ali to je tako !
Čekamo titulu , slavit ćemo je ali ovakav bezobrazluk pokazati i popišati se na ove momke nek se svi stide kolektivno !
Dajte Miroslavu platu od Zakarica,Blagojevica,Bekrica,JAHICA ! Dovedite jos jednog sličnog igrača ,par iz naše lige ovo ostalo popunite juniorima !
Niko od njih ne zarađuje pošteno ovu platu osim Mire,Lendre i Vece !
FUJJ,skupino bezmudaša !!!
Manijaci, svaka čast ! Još jednom zapišana navijačka scena s vaše strane ! Vi ste oni koji čuvaju obraz ovog kluba za razliku od ovih bezmudaša !!!
4 boda osvojite,donesite titulu i raziđite se !!!
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

Imam osjecaj da je Ugljesa bivsi. Da je neka povreda u pitanju pisalo bi na zvanicnoj.
Zadnja izmjena: Pinkii, dana/u ned maj 14, 2017 11:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

fcz
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:02 pm

Prestanite vise s pricom da neko pravi babarogu od pitara. I oni su kar'na ko i mi, ali je problem sto ce oni SIGURNO izginuti da nas zajebu za titulu a nasima da se ginulo za titulu valjda bi, majku mu, ginuli danas. Posto su odigrali, odnosno odsetali bezmudih 90 minuta, logicno je da ne gledamo optimisticno na naredne "bitiilinebiti" utakmice, bez obzira da li ce u njima s druge strane stajati sarajevo, Radnik, Sevilla ili Sloga Tojsici.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

Ljudi, molim vas, **** je sada na derbiju i ovoj ekipi. Kada se zavrsi ovaj cirkus za 2 sedmice i ako Bog da vratimo pehar u dolinu, onda cemo pricati i o Amaru i o ostalima. Zasto da ne i pitare napasti i pobijediti ih na lavoru i zavrsiti pricu? Da li je to nemoguce?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

psihopata
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:06 pm

storm_raider je napisao/la:
Ljudi, molim vas, **** je sada na derbiju i ovoj ekipi. Kada se zavrsi ovaj cirkus za 2 sedmice i ako Bog da vratimo pehar u dolinu, onda cemo pricati i o Amaru i o ostalima. Zasto da ne i pitare napasti i pobijediti ih na lavoru i zavrsiti pricu? Da li je to nemoguce?
sve stoji,jos uvijek je sve u nasim rukama ali ovaj bezobrazluk danas je zasluzio visednevno pljuvanje i ja apsolutno razumijem raju.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

storm_raider
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:07 pm

psihopata je napisao/la:
ned maj 14, 2017 11:06 pm
storm_raider je napisao/la:
sve stoji,jos uvijek je sve u nasim rukama ali ovaj bezobrazluk danas je zasluzio visednevno pljuvanje i ja apsolutno razumijem raju.
Isto se osjecam, ali gledajuci realno, ovo je bojim se bilo neznanje. Falio je tako jedan znalac (Zeba) da to poveze i odmah i Blagojevic i Markovic se osjecaju komotnije. Zato jedini Miro odskace i Vedran kojem skidam kapu. Nase dijete!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:10 pm

Jesu li išli igrači nakon utakmice pred navijače? Zna li ko šta su im Manijaci poručili?
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Vrag

ned maj 14, 2017 11:10 pm

***** ja fudbalera koji ne zna da trci, ma da dobije jedan jebeni duel. Bas je neznanje. Neka igra kriket
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u ned maj 14, 2017 11:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Morzhy
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:11 pm

Brat bratu 10 utakmica smo dobili na jedvite jade uz komentar Slavke na kraju "mene lepota ne interesuje, interesuju me samo tri boda"...i danas kad po prvi put u sezoni nas navijače "lepota nije interesovala" i kad smo molili Boga kako bilo da pobijedimo, sve da njihov golman kitom da autogol za pobjedu mi ne pobijedimo. Ja fakat gotivim Slavku i svaka mu čast za sve što je uradio, ali brate lud si ako propustiš priliku da na derbi odeš sa +4 i +6...samo lud čovjek može biti ubijeđen u 4 boda iz dvije utakmice od kojih je jedna protiv Sarajeva na Koševu. Znam da svi mislimo da možemo gore uzeti bar bod, ali sam isto mislio da ćemo ih uzeti na Grbavici pred 13.000 naših navijača i 7 pitara...i mislili smo da ćemo uzeti glat Krupu, koja i nije pretjerano zapela, da se ne lažemo. Još smo danas vidjeli da apsolutno nemamo ni k od kostura ekipe za slijedeću sezonu...ali o tom potom. Ne mogu da vjerujem da smo danas ovako pičkasto odigrali, stvarno ne mogu...stidite se!

Jaozinho22

ned maj 14, 2017 11:12 pm

Pinkii je napisao/la:
Imam osjecaj da je Ugljesa bivsi. Da je neka povreda u pitanju pisalo bi na zvanicnoj.
Amin. :kafa
:11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:14 pm

viewtopic.php?f=70&t=321

za ljubitelje istorije, otvorena je nova tema o najstarijem sarajevskom derbiju (zeljo-slavija), koji jos datira od 1924. godine... posto nisu potpuni podaci za neke utakmice, i ako neka ima neke podatke o tim utakmicama, neka mi se javi, da upotpunimo i ovu temu... uzivajte
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:17 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
ned maj 14, 2017 11:14 pm
viewtopic.php?f=70&t=321

za ljubitelje istorije, otvorena je nova tema o najstarijem sarajevskom derbiju (zeljo-slavija), koji jos datira od 1924. godine... posto nisu potpuni podaci za neke utakmice, i ako neka ima neke podatke o tim utakmicama, neka mi se javi, da upotpunimo i ovu temu... uzivajte
Bravo @jovane, to je jos jedan od nacina na koji se moze sacuvati Zeljina bastina. Nije ni cudo sto se sve vise i vise Manijaka registruje na ovaj forum. :)

fanaticZeljin
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:22 pm

Mozemo mi pisati sad sta hocemo ja se ovako popisano nisam osjecao odavno. Vadimo se na nekakav umor pitara, pa njima ce duljevic odmorati do derbija a od njega uvijek imamo najvise problema , i nasi su kao prebjene macke. Vise se uzdam u x u Bjeljini nego u nase manekene.
Srcu draga, boja PLAVA !

Zeljo
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:23 pm

Stvarno mi unistise dan.Nisam ocekivao ovakvo izdanje ekipe, ocekivao sam da cemo ici na pobjedu da sada zavrsimo 90% posla.Od igraca jedino mogu izdvojiti Kjosevskog i Miroslava.Prvi je prava macka i stvarno ima svijetlu buducnost.Spasio nas je toliko puta pa evo i danas onom sjajnom odbranom i vidi se da je jedan od rijetkih koji razumije sta znaci borba za klub,pa covjek gura markovica da potrci, a ovaj stoji i nesto odmahuje glavom.Sto se tice Miroslava, svaka cast momku na zalaganju i trudu, jedini nas igrac koji zna istrcati kontru, ali nazalost nema ko da ga prati.Lendric totalno odsjecen od ekipe, jedina zamjerka je ta sto kod centarsuteva momak stoji iza igraca umjesto da zbog svoje brzine i visine ide ispred njega i na prvu stativu, naravno i dalje mi ne ide u glavu szasto pokusavamo sa toliko centarsuteva kad u napadu nemamo igraca koji ce se izboriti za poziciju za sut glavamo a naravno niti neko u ekipi zna centrirati osim Mire.Sve su to neki baloni koji putuju pet minuta do peterca i naravno da ce se odbrana na vrijeme postaviti.Ostali igraci, jedna velika nula, najvise zamjerki blagojevicu i markovicu.Nismo zasluzili pobjedu, mogli smo i izgubiti.Sad se okrenuti derbiju i uci hladne glave u isti.Jos uvijek imamo sanse za titulu i sve je u nasim rukama.Trebamo dati podrsku igracima da im vratimo samopouzdanje jer im to najvise treba.Valjda ce doci pameti i vidjeti koliko ova titula znaci nama navijacima a valjda bi trebala nesto znaciti i njima.

Volim te Zeljoo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Bergeron
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:24 pm

Po ko zna koji put cu napisati da je euforija ta koja nas ubija. Cim pokusavamo podici igrace pricama, na njih to ima suprotno dejstvo. Sto se vise dignemo i nadamo, sto vise prije meceva upisujemo bodove, to gore prolazimo. Smirimo se malo, utakmica po utakmica. Podrska ne treba da izostane, ali ne treba ni preveliki pritisak stavljati na igrace. Doci ce sve na svoje, imacemo kad da proslavljamo, da kalkulisemo i da komentarisemo kako ovu, tako i predstojecu sezonu. Lopta na zemlju, tada smo najbolji :D

storm_raider
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:26 pm

Stvarno svaka cast Miri, daleko je najbolji ove sezone u nasoj ekipi, ali iz nekog razloga se sjetih jos jednog odlicnog, a nama svima jako dragog krila:

phpBB [video]

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 14, 2017 11:28 pm

Ne pominjite Zakarica molim vas. Muka mi kad ga vidim na terenu. Za njega je Kokot bio Neymar.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava