ChWilla je napisao/la:niko kao punac sa juga.

Je.ben punac...
ChWilla je napisao/la:niko kao punac sa juga.
Kakva su ovo u njih prezimena, nema ih trojica Iz Sarajeva. Odakle to dovode?
Nisam primjetio to,iskreno nisam ni gledao njihov sastav,al stvarno cudna prezimena !! a ovaj mali Huskic bezobrazan,odmah 3Rodom s mejtaša je napisao/la:Kakva su ovo u njih prezimena, nema ih trojica Iz Sarajeva. Odakle to dovode?
Pa vise od 90% ljudi iz saveza je umiješano u mutne radnje, Gredić je javno prozvao krme debelo(Salema) pa su Gredu kasnije kaznili. Do Uefe ici i zahtjevati da nam posalju svoje ljude koji ce voditi nas savez koji je korumpiran do bola i iz razloga sto se jos uvijek politika mijesa u sport(biranje selektora po nacionalnom kljucu). Ako ovo gurnu pod tepih onda zahtjevam od nasih da kupuju i ove i svake naredne sezone sve utakmice jer ce onda biti ocigledno da za takve stvari ne postoji kazna i da je to dozvoljeno..delinjo je napisao/la:ma od ovog mora biti nesto jer ako se ovo sve presuti to ce biti ohrabrenje za sve one koji zele namjestati...ako NS ovo gurne pod tepih nasi bi se trebali oglasiti i zaliti se uefi ...ako i oni zazimre( u sta iskreno sumnjam ) onda trebamo i mi jednostavno kupovati utakmice ,iako to nije nasa filozofija ali izgleda da se to ovdje smije pa eto ...bolje tako dolaziti do titula..
Naravno da je nismo zaslužili. Ne znam otkud vam svima ideja da nam se treba dodijeliti titula ako uzememo u obzir naše predstave te sezone, nemojte da ih ovdje nabrajam, muka će mi doći. Mi smo se u borbi za titulu našli lošim igrama drugih, Širokog, Zrinjskog i Sarajeva. Šta da je Sarajevo pobjedilo u derbiju, Mostaru i Zvorniku? Znači govorim samo za drugi dio sezone. Da su tu pobjedili, osvojili bi uvjerljivo titulu dva-tri kola prije kraja. Mi nismo bili u stanu Radnika i Slaviju pobijediti, o Sarajevu koje nas je preslušalo na sred Grbavice i koje smo imalu šaci na lavoru, a nismo uspjeli gola dati, da ne govorim.Rodom s mejtaša je napisao/la:delinjo je napisao/la:ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
Izvini molim te što je nismo zaslužili. Je li naš i jedan bod te sezone bio sporan. Itekako smo je zaslužili. Nek' su je oni zaslužili.
to sam ja isto napisao maloprije ,jbg mi nismo dobili slobodu kuci kada nam je gorilo i tu smo sami krivi jbg ...kako god mogli smo i vise ali je cinjenica da nismo imali ekipu za titulu i da je ono maximum bio realnoarctg je napisao/la:Naravno da je nismo zaslužili. Ne znam otkud vam svima ideja da nam se treba dodijeliti titula ako uzememo u obzir naše predstave te sezone, nemojte da ih ovdje nabrajam, muka će mi doći. Mi smo se u borbi za titulu našli lošim igrama drugih, Širokog, Zrinjskog i Sarajeva. Šta da je Sarajevo pobjedilo u derbiju, Mostaru i Zvorniku? Znači govorim samo za drugi dio sezone. Da su tu pobjedili, osvojili bi uvjerljivo titulu dva-tri kola prije kraja. Mi nismo bili u stanu Radnika i Slaviju pobijediti, o Sarajevu koje nas je preslušalo na sred Grbavice i koje smo imalu šaci na lavoru, a nismo uspjeli gola dati, da ne govorim.Rodom s mejtaša je napisao/la:delinjo je napisao/la:
ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??
Izvini molim te što je nismo zaslužili. Je li naš i jedan bod te sezone bio sporan. Itekako smo je zaslužili. Nek' su je oni zaslužili.
Nije bitno ko je uzeo titulu, kad to nismo bili mi i prestanite sa glupim teorijama zavjere. Ovo je isključivo između Slobode i Sarajeva i pustite ih neka se trve između sebe. Još slađe je što su se do jučer lizali i nama naslađivali ali vratilo im se sve.
Ja prvi ne bih priznavao tu titulu kada bi nam je dodijelili jer to nikada nije bio Željo i njegova filozofija. Zna se ko se diči dodijeljenim i plaćenim titulama i ostavimo to njima.
Što se tiče saveza, odavno je tu jasno ko je i šta radi. Čak savez za vrijeme Muniba je izgledao bolje nego ovaj. Tada smo bar svi znali ko, odakle i kako nas hebe, ovako sve hinjski, ali nema veze. Navikli smo na to. Zbog takvih stvari se u ovoj zemlji fudbal i stavlja u posljedni plan. Žalosno, ali što prije skontamo da nam je to realnost i da nikada neće biti napretka, to bolje za sve nas...
Sami smo sebi krivi. Nemojte da budemo ko kone jer u zadnje vrijeme se stvarno počela provlačiti priča da su nam svi drugi krivi osim nas samih, a što jednostavno nije istina. Trebamo prvo i jedino u svoju avliju gledati i tu rješavati probleme. Ostali su apsolutno nebitni!
dell21 je napisao/la:Pa zaslužili smo je oni je nisu zaslužili jer su se nečasnim radnjama pomogli da dođu do nje. Žto znači da se nisu tim radnjama povodili mi bi osvojli titulu. Jel to teško pojednim shvatiti. Ufatio se jedne utakmice nismo ih pobijedili u međusobnom duelu, pa šta ako nismo . Nismo pobiejdili ni mnoge druge klubove ali smo imali sasvim dovoljno bodova i sasvim dovoljna igra je te godine bila da osvojimo titulu, što znači da njihova igra nije bila dovoljno i zato su se pomogli drugim stvarima. Jasno ko dan ZASLUŽILI SMO TU TITULU.
To je njihova stvar i dovoljno govori o njima kao klubu. Mi čak i da smo imali isti broj bodova na kraju sa njima, što je, mislim, bio naš domet, opet ne bi osvojili titulu jer su imali bolji međusobni omjer. Pa kad se sjetim derbija na Grbavici, ja ne da nam ne bih dodijelio titulu, već bi nam i bodove oduzeo za onu sramotu.ChWilla je napisao/la:tačno je da treba gledati sebe. ali ti kažeš šta bi bilo da je sarajevo pobijedilo još tri utakmice...a oni namjestili bar tri koje nisu trebali pobijediti i jedva uzeli titulu.
koliko sam shvatio nije on rekao na taj nacin nego da smo imali neke utakmice zicere gdje smo sami odlucivali i nismo dobili...on je na to mislio...naravno da smo je zasluzili vise nego Sarajevo ali ne na taj nacinsalle86 je napisao/la:Oj je.bem ti cuj mu razmisljanja...nismo zasluzili.
Prvi ukrade toliko, ako ne i vise bodova, da bi bio ispred tebe, ako se dokaze, i ti opet nisi zasluzio.
Logika ti je za 10, a sta da su oni te utakmice koje su kupili izgubili...mi bi bili prvaci...jel opet nezasluzeno?
Tobe jarabi
delinjo je napisao/la:koliko sam shvatio nije on rekao na taj nacin nego da smo imali neke utakmice zicere gdje smo sami odlucivali i nismo dobili...on je na to mislio...naravno da smo je zasluzili vise nego Sarajevo ali ne na taj nacinsalle86 je napisao/la:Oj je.bem ti cuj mu razmisljanja...nismo zasluzili.
Prvi ukrade toliko, ako ne i vise bodova, da bi bio ispred tebe, ako se dokaze, i ti opet nisi zasluzio.
Logika ti je za 10, a sta da su oni te utakmice koje su kupili izgubili...mi bi bili prvaci...jel opet nezasluzeno?
Tobe jarabi
jeste njihova. ali nije samo njihova. oni u toj sezoni imaju jedno 6-10 bodova dobivenih zakulisnim radnjama. i tu to prestaje biti samo njihova stvar.arctg je napisao/la:To je njihova stvar i dovoljno govori o njima kao klubu. Mi čak i da smo imali isti broj bodova na kraju sa njima, što je, mislim, bio naš domet, opet ne bi osvojili titulu jer su imali bolji međusobni omjer. Pa kad se sjetim derbija na Grbavici, ja ne da nam ne bih dodijelio titulu, već bi nam i bodove oduzeo za onu sramotu.ChWilla je napisao/la:tačno je da treba gledati sebe. ali ti kažeš šta bi bilo da je sarajevo pobijedilo još tri utakmice...a oni namjestili bar tri koje nisu trebali pobijediti i jedva uzeli titulu.
Svi su se vazda bavili mutnim radnjama, u ona najcrnija vremena, sasvim sigurno i mi i nemojte da se vraćamo u to već gledajmo malo ka naprijed. Mi ako na terenu budemo oni pravi, ako ne budemo strahovali ni od koga i ako budemo sve redom pobjeđivali, kao što smo to ranije radili, ostali nam se mogu sageti samo, sa sve puncima i dvadeset hiljada maraka.
Znamo svi ko su im bili pomoćni igrači i ko ih je gurao i njima na obraz neka ide to. Ta sezona je prošla, mi smo završili kao drugoplasirani, oni neka se diče tom titulom i molim vas da završimo sa tom temom. Apsolutno je ista situacija bila do prije tri-četiri godine kada smo mi osvajali a oni se bavili ovim pričama kako smo mi namještali i kupovali. Pa sad ispade da smo mi ko oni ba, dajte molim vas. To nije naš stil...
A ko je po tebi zasluzio onda titulu kad uzmes u obzir da su ovi nastimali pola prvenstva?arctg je napisao/la:delinjo je napisao/la:koliko sam shvatio nije on rekao na taj nacin nego da smo imali neke utakmice zicere gdje smo sami odlucivali i nismo dobili...on je na to mislio...naravno da smo je zasluzili vise nego Sarajevo ali ne na taj nacinsalle86 je napisao/la:Oj je.bem ti cuj mu razmisljanja...nismo zasluzili.
Tobe jarabi
arctg je napisao/la:To je njihova stvar i dovoljno govori o njima kao klubu. Mi čak i da smo imali isti broj bodova na kraju sa njima, što je, mislim, bio naš domet, opet ne bi osvojili titulu jer su imali bolji međusobni omjer. Pa kad se sjetim derbija na Grbavici, ja ne da nam ne bih dodijelio titulu, već bi nam i bodove oduzeo za onu sramotu.ChWilla je napisao/la:tačno je da treba gledati sebe. ali ti kažeš šta bi bilo da je sarajevo pobijedilo još tri utakmice...a oni namjestili bar tri koje nisu trebali pobijediti i jedva uzeli titulu.
Svi su se vazda bavili mutnim radnjama, u ona najcrnija vremena, sasvim sigurno i mi i nemojte da se vraćamo u to već gledajmo malo ka naprijed. Mi ako na terenu budemo oni pravi, ako ne budemo strahovali ni od koga i ako budemo sve redom pobjeđivali, kao što smo to ranije radili, ostali nam se mogu sageti samo, sa sve puncima i dvadeset hiljada maraka.
Znamo svi ko su im bili pomoćni igrači i ko ih je gurao i njima na obraz neka ide to. Ta sezona je prošla, mi smo završili kao drugoplasirani, oni neka se diče tom titulom i molim vas da završimo sa tom temom. Apsolutno je ista situacija bila do prije tri-četiri godine kada smo mi osvajali a oni se bavili ovim pričama kako smo mi namještali i kupovali. Pa sad ispade da smo mi ko oni ba, dajte molim vas. To nije naš stil...