Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavo - Bijeli
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 11:55 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:
Nikoga nisam nazvao retardom nego mi nije nimalo jasno da neko ne cita ono sto pisem, dakle ili me svjesno trola ili stvarno nema kapacitet da nesto procita i da na osnovu toga da odgovor.

Sta god napisem, odgovor na to je kao na traci. Niko ne razmislja nego samo stampa
Nije zabranjeno misliti drugačije od ostalih, zato se i diskutuje ovdje, daju ti ljudi argumente zasto treba vukomanovicu pruziti priliku, ti govoriš zašto ne. Bez riječi retard i sl.
Niko meni argumentovano nista ne odgovara nego su sve sama protupitanja.

Niti jedan odgovor cijelu noc nisam dobio
BOG BOSNA I BOSNJACI

LARSSON
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:56 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la: Niko meni argumentovano nista ne odgovara nego su sve sama protupitanja.

Kakav je tebi argument "da je dobar ne bi dosao u bosnu".

Onda ja tebi dajem, da su ovi domaci dobri ne bi jos u bosni bili bez angazmana

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:57 pm

na kojoj temi sad da pisemo....

Simply Blue
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:58 pm

Kakve veze taj tvoj posljednji odgovor ima i sa cim? Ljudi, ja stvarno pocinjem misliti da su se nekakvi kompjuteri botovo urotili protiv mene :lol:
Ti si čovječe poprilično bahat, ispada svi su ovdje glupi samo si ti pametan
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Brkoo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:59 pm

storm_raider je napisao/la:viewtopic.php?f=51&t=4

Stara tema je tu! Pisite na ovoj i dalje.
Moze li nam se sad objasniti detaljno zbog cega je bila privremeno zatvorena stara tema, cini mi se da su rekli da ce sve biti objasnjeno ubrzo..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:00 am

Okolele je napisao/la:Mislim da nasi iz uprave trebaju zavrsiti svaki vidi saradnje (ako imaju sponzorske ugovore) sa ovim portalima koji su iznijeli ove bljuvotine oko Vukomanovića..Iako jos nije nista zvanicno sto se tice njegovog imenovanja ovakve stvari mogu uticati na covjeka da preispita svoje namjere ako je uopste i imao zelju da bude trener Željezničara a i samom klubu nanosi stetu...To bi bio primjer i za u buduce svim ostalim medijima i sponzorima da pocnu raditi svoj posao kako treba a ne po principu rekla-kazala..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plavo - Bijeli

pon maj 30, 2016 12:01 am

Simply Blue je napisao/la:.
Evo hronologije naseg razgovora:

- Ti meni kazes Sanel Jahic je kao (po meni) nekvalitetan jer dolazi iz bolje lige u Bosnu.

- Ja tebi odgovaram: Ne nuzno jer Sanel ima 34 godine i to je sasvim normalno, da ima 24 godine onda bi bilo nenormalno.

- Ti meni: Znas li ti on da je dosao u Zelju sa 20?

De ti meni sad reci kakve veze tvoj zadnji komentar ima i sa cim?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Plavi orkestar
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:02 am

Ivana su izabrali ljudi koje smo mi predlozili,birali,dali im povjerenje da u ime svih nas odlucuju.Vjerovatno su zakljucili da je Ivan sad trenutno,iz više razloga,najbolje rješenje i tako odlucili.Ovo imenovane moze donijeti fantasticne rezultate a i ne mora.Takav je fudbal.Ja licno mislim da sa Ivanom mozemo samo naprijed,nazad nikako.Covjek je igrao u mnogim jakim klubovima,razlicitim drzavama i da je prošao ozbiljan i stucan rad razlicitih trenera od kojih je imao šta nauciti.U ovom poslu ozbiljnost,rad,red i disciplina mogu donijeti puno dobrih rezultata a uz to dodati malo znanja,stalnog savršavanja,pracenja nogometnih trendova,predanost poslu i dobrog sastava pomocnika moze donijeti fantasticne rezultate.Naravno uz jedan dobar sastav igraca kojeg,mislim,mi imamo.Ja sam mu sve ovo ovdje pozelio još prije 2-3 dana i nadam se da cemo i mi a i on biti zadovoljni rezultatima.Zao mi je što se pojedini mediji hvataju nekih stvari koje nemaju veze sa sportom da bi u startu narušili atmosferu u i oko kluba ali je to valjda u BiH normalno i nadam se da su se ispucali i da ce covjeka pustiti da u miru radi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

irfo

pon maj 30, 2016 12:02 am

Bgm na ovim forumima, samo treba dati @boccaciou i njemu slicnim da pisu postove, a svima nama zabranit, samo se iznerviram kad vidim kakvih glupih rasprava ima, ne moze nama niko ugodit

phily
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:04 am

storm_raider je napisao/la:viewtopic.php?f=51&t=4

Stara tema je tu! Pisite na ovoj i dalje.
jos uvijek pise da je zakljucana....
irfo je napisao/la:Bgm na ovim forumima, samo treba dati @boccaciou i njemu slicnim da pisu postove, a svima nama zabranit, samo se iznerviram kad vidim kakvih glupih rasprava ima, ne moze nama niko ugodit
upravo tako, nije se rodio ko je nama ugodio
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:05 am

- Ti meni kazes Sanel Jahic je kao (po meni) nekvalitetan jer dolazi iz bolje lige u Bosnu.

- Ja tebi odgovaram: Ne nuzno jer Sanel ima 34 godine i to je sasvim normalno, da ima 24 godine onda bi bilo nenormalno.

On je mislio na to kad je došao prvi put. Sad ti ispadaš bot, retard i sve ono čim si nazivao druge.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

blueheart
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:07 am

blueheart je napisao/la:
Zato sto Sanel ima 34 godine! Nece valjda napredovati u karijeri kao igrac sa 34 godine???

Da dolazi iz inostranstva u Zelju sa 24 godine smatrao bih ga da nije toliko kvalitetan kao sto se predstavlja

Oj boze pa ima li iko ovdje imalo razuma?
Ti si očigledno zaboravio il nisi znao, Sanel je u Zelju došao kao 20-ogodisnjak, pa je tek onda postao neko i nesta... Da se razumijemo malo je takvih.
Haj molim te ko Boga procitaj ponovo svoj post pa moj?

Kakve veze taj tvoj posljednji odgovor ima i sa cim? Ljudi, ja stvarno pocinjem misliti da su se nekakvi kompjuteri botovo urotili protiv mene :lol:
Samo ti navodim da kvalitet može doći sa zapada i kod nas... Ne mora značiti da je neko ne kvalitetan ako dolazi kod nas, pa sam ti Sanelov prvi dolazak naveo za primjer.
Inače ni ja ne volim strance pogotovo ako su u 5 deka sa nasim.
DRZAVA ZELJO

logme
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:07 am

phily je napisao/la: upravo tako, nije se rodio ko je nama ugodio
Niti će.
Da znamo o fudbalu koliko mislimo da znamo valjda bi mi bili treneri, a tamo neki forumaši bi mudrovali, mahanisali o nama.
Razumijem da svako iznese svoje mišljenje, ali biti ovoliko uporan da drugome nešto nametneš, fakat be kontam.
Moramo pustiti da prođe malo vremena, tek onda ćemo znati na čemu smo. Ja vjerujem ovoj Upravi, podržaću svakoga koga odaberu.

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:08 am

Bravo Vukomanoviću! Začepi im usta majstore! Ozvaničite ga više!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:08 am

LARS1921 je napisao/la:
Nikoga nisam nazvao retardom nego mi nije nimalo jasno da neko ne cita ono sto pisem, dakle ili me svjesno trola ili stvarno nema kapacitet da nesto procita i da na osnovu toga da odgovor.

Sta god napisem, odgovor na to je kao na traci. Niko ne razmislja nego samo stampa
Nije zabranjeno misliti drugačije od ostalih, zato se i diskutuje ovdje, daju ti ljudi argumente zasto treba vukomanovicu pruziti priliku, ti govoriš zašto ne. Bez riječi retard i sl.
Niko meni argumentovano nista ne odgovara nego su sve sama protupitanja.

Kakve argumente da ti covjek da kad iznosis samo smijesne stvari, al evo argumentovano, Ivan je igrao u vrhunskim klubovima, radio posle toga u dokazanom ino klubu, kasnije ga preuzeo, imao jako dobar skor, dobio otkaz na izenandjenje cijele sportske javnosti u Belgiji, ima tek 38 godina, a i veci od nas su ulazili u takav rizik i dobijali ( Partizan ). Ne znam koga bi ti, spominjes Adzema, sav respekt Adzemu, al covjek je ispao od ekipe u rangu Travnika, mislim na Metalurg kojim je onaj dedo najbolji igrac, bas kao nekad Travnik s Varupom.. Ne razumijem te fakat, ne moze bit dokazan i trofejan strucnjak u inostranstvu a da dodje u Želju, a opet nismo za neke domace tipa Musu, Karacica i ostale, o nasim u omladisnkom pogonu ne treba razmisljati, nema tu nekog kadra iskreno za preuzimanje A tima..

Plavo - Bijeli

pon maj 30, 2016 12:09 am

Grbavica je napisao/la:

On je mislio na to kad je došao prvi put. Sad ti ispadaš bot, retard i sve ono čim si nazivao druge.
Dosao iz FC Sochaux gdje nije odigrao niti jednu utakmicu i zavrsio u Arisu gdje mu je domet... ako je uspjeh iz Francuske u Grcku onda cestitam
BOG BOSNA I BOSNJACI

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:09 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=z-VD613ucyE[/video]

Nesto u ovom fazonu :ganja: Treba prekinuti ovu raspravu, ocigledno da nista se nece postici njom.

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:12 am

Leon_Professional je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=z-VD613ucyE[/video]

Nesto u ovom fazonu :ganja: Treba prekinuti ovu raspravu, ocigledno da nista se nece postici njom.
Al' identično :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SWRA_1921
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:13 am

Ovaj Pozder e ebena masina :zeljeznicar1:
Mogao bi Vukomanovic probati sa nekim "slabijim" timovima 4-4-2

slika

Simply Blue
Kontakt:

pon maj 30, 2016 12:15 am

Plavo - Bijeli je napisao/la: De ti meni sad reci kakve veze tvoj zadnji komentar ima i sa cim?
Ja stvarno ne znam kako drugacije da objasnim jer ocigledno ovdje ima previse ili trolova ili retarda
Oj boze pa ima li iko ovdje imalo razuma?
Napisao si post, kako većina ovdje dolazi sa već formiranim mišljenjem i ne zanima ga šta drugi govore. Pa logično da ljudi imaju formirano mišljenje šta je tu pogrešno.
A sad pogledaj na šta se kod kod tebe svodi konverzacija. Ti si i prvi počeo tu polemiku domaći vs ino-trener sa već formiranim stavom i vidi čime častiš ljude koji ne dijele isto mišljene.

Daj nam reci ako su tu već bili Oda, Vlado, Azem, Sablja, od Amara očito nema ništa, koji to -naš- bi trebao dobiti šansu na klupi
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava