hahahhahaha predobrooo ali kako sam volio ovu seriju...po meni najbolja svih vremena bez konkurencijeBrkoo je napisao/la:

hahahhahaha predobrooo ali kako sam volio ovu seriju...po meni najbolja svih vremena bez konkurencijeBrkoo je napisao/la:
pa sta je s akademcimaFKZ1921 je napisao/la:Razmontirali ih...4:2
Sta je sa Tiagom, da li je jos na stakama kad ce on poceti da trenira.Jaozinho22 je napisao/la:Aco trenira s ekipom pod maskom. Memija i Dado odvojeno trckaraju.
Ima li neki info golovi etc?FKZ1921 je napisao/la:Razmontirali ih...4:2
joj govana u pm...nabiti nogom u 4 ligu i oduzeti titulu...Dini i Ibraku zauvjek zabraniti da budu u fudbalu..jedino bi to bila postena kazna ...i naravno nama dodjeliti titulu koju iskreno nismo zasluzili na terenu zbog pickaste postavke na derbiju ali bez obzira na to zasluzili smo je bar vise od njih...***** im mater!!!!!LARSSON je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/15258/foto-s ... nima-nsbih
ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
Uh, ne bih ja bas Odu toliko kudio..ne treba zaboraviti da nas je on i doveo do borbe za titulu nakon sto je dosao.. Fulali su igraci u derbiju svasta.delinjo je napisao/la:ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
uvijek se sjetim izjave Roberta Kumerlea(ako si gledao seriju bitange i princeze) kad objasnjava Kazi...kaze tebi da se Andzelina sa svojim frendicama napenali ti bi ga ustekao u rupu od stekera ....e tako smo mi u derbiju izgledali...oni su se fkt napenalili a mi smo ga ugurali u rupu od stekera ...ja Odi samo zamjeram taj derbi jer smo se postavili ko picke najveceChWilla je napisao/la:bez obzira što smo je odigrali sa 13 igrača, niko drugu polusezonu nije odigrao bolje od nas. oda je izvukao apsolutni maksimum iz te ekipe, kao i u evropi. njemu pozicija autsajdera odgovara.
Ne bi bilo to to da nam je sad i dodijele, koliko bi bila satisfakcija, oni nama govore kupujete titule a njima se vrati.storm_raider je napisao/la:Uh, ne bih ja bas Odu toliko kudio..ne treba zaboraviti da nas je on i doveo do borbe za titulu nakon sto je dosao.. Fulali su igraci u derbiju svasta.delinjo je napisao/la:ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
slazem se ali za igru u derbiju koji je odlucivao sve on je najvise kriv...moras priznati da smo se postavili kukavicki na tom derbiju iako su nam se nudili...storm_raider je napisao/la:Uh, ne bih ja bas Odu toliko kudio..ne treba zaboraviti da nas je on i doveo do borbe za titulu nakon sto je dosao.. Fulali su igraci u derbiju svasta.delinjo je napisao/la:ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
ma ja se slazem sa tobom da mi tu cijelu sezonui zapravo nismo imali neki roster nego bas na tom derbiju oni(sarajevo) se nudilo....bili su bas losi a mi nismo ni pokusali bar da ih matiramo...jos uvijek mi u glavi ona prilika KokotaChWilla je napisao/la:ma nisi imao igrače. a naročito klupu. i još ti savez skine memiju i dženisa za reprezentaciju...