Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 26, 2016 3:29 pm

Brkoo je napisao/la:slika
:rofl1:
hahahhahaha predobrooo ali kako sam volio ovu seriju...po meni najbolja svih vremena bez konkurencije :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 26, 2016 3:42 pm

FKZ1921 je napisao/la:Razmontirali ih...4:2
pa sta je s akademcima :karanje: :karanje:

Elegant
Kontakt:

sub mar 26, 2016 3:45 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Aco trenira s ekipom pod maskom. Memija i Dado odvojeno trckaraju.
Sta je sa Tiagom, da li je jos na stakama kad ce on poceti da trenira.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

sub mar 26, 2016 3:47 pm

Nije ni Zole danas bilo na treningu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 26, 2016 3:52 pm

FKZ1921 je napisao/la:Razmontirali ih...4:2
Ima li neki info golovi etc?

koji bolidi po fb stranici

diego1921
Kontakt:

sub mar 26, 2016 3:55 pm

http://fkzeljeznicar.ba/izazov-4000-cla ... lan/19205/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako bude 3 i po milje,ja cu zadovoljan biti !!

diego1921
Kontakt:

sub mar 26, 2016 3:58 pm

http://sport1.ba/foto-pioniri-plavih-sa ... k-huskica/" onclick="window.open(this.href);return false; :pljesak: :pljesak:

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:05 pm

slika

Kakve noge ima decko u zelenim kopackama, podsjeca na Amira :ganja:

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:15 pm

http://sportavaz.ba/clanak/15258/foto-s ... nima-nsbih" onclick="window.open(this.href);return false;

delinjo
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:24 pm

joj govana u pm...nabiti nogom u 4 ligu i oduzeti titulu...Dini i Ibraku zauvjek zabraniti da budu u fudbalu..jedino bi to bila postena kazna ...i naravno nama dodjeliti titulu koju iskreno nismo zasluzili na terenu zbog pickaste postavke na derbiju ali bez obzira na to zasluzili smo je bar vise od njih...***** im mater!!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

storm_raider
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:27 pm

Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:31 pm

storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:33 pm

bez obzira što smo je odigrali sa 13 igrača, niko drugu polusezonu nije odigrao bolje od nas. oda je izvukao apsolutni maksimum iz te ekipe, kao i u evropi. njemu pozicija autsajdera odgovara.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:34 pm

delinjo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??
Uh, ne bih ja bas Odu toliko kudio..ne treba zaboraviti da nas je on i doveo do borbe za titulu nakon sto je dosao.. Fulali su igraci u derbiju svasta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:37 pm

ChWilla je napisao/la:bez obzira što smo je odigrali sa 13 igrača, niko drugu polusezonu nije odigrao bolje od nas. oda je izvukao apsolutni maksimum iz te ekipe, kao i u evropi. njemu pozicija autsajdera odgovara.
uvijek se sjetim izjave Roberta Kumerlea(ako si gledao seriju bitange i princeze) kad objasnjava Kazi...kaze tebi da se Andzelina sa svojim frendicama napenali ti bi ga ustekao u rupu od stekera ....e tako smo mi u derbiju izgledali...oni su se fkt napenalili a mi smo ga ugurali u rupu od stekera ...ja Odi samo zamjeram taj derbi jer smo se postavili ko picke najvece
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSONN
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Uh, ne bih ja bas Odu toliko kudio..ne treba zaboraviti da nas je on i doveo do borbe za titulu nakon sto je dosao.. Fulali su igraci u derbiju svasta.
Ne bi bilo to to da nam je sad i dodijele, koliko bi bila satisfakcija, oni nama govore kupujete titule a njima se vrati.

delinjo
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
slazem se ali za igru u derbiju koji je odlucivao sve on je najvise kriv...moras priznati da smo se postavili kukavicki na tom derbiju iako su nam se nudili...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:40 pm

ma nisi imao igrače. a naročito klupu. i još ti savez skine memiju i dženisa za reprezentaciju...
gradi željo boli te *****

tm8782
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:42 pm

Znao sam za ove stvari iz ove izjave Husica. Ukoliko ovo sad ne prodje nekažnjeno apelujem na naše da sve utakmice kupe. Jer ovo je fkt fakinluk. Sa druge strane ovo je samo što se tice slobode, zanima me sta li je tek bilo sa drugima...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

delinjo
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:42 pm

ChWilla je napisao/la:ma nisi imao igrače. a naročito klupu. i još ti savez skine memiju i dženisa za reprezentaciju...
ma ja se slazem sa tobom da mi tu cijelu sezonui zapravo nismo imali neki roster nego bas na tom derbiju oni(sarajevo) se nudilo....bili su bas losi a mi nismo ni pokusali bar da ih matiramo...jos uvijek mi u glavi ona prilika Kokota :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava