Zato sto Sanel ima 34 godine! Nece valjda napredovati u karijeri kao igrac sa 34 godine???blueheart je napisao/la:Pa i Sanel Jahic dođe kod nas iz lige top 5 pa postade reprezentativac i odličan igrač, zašto?Plavo - Bijeli je napisao/la:Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.
Tipicno jednoumlje, ako ne mislis kao ja, onda ban... podsjeca me na sport-sport.baLARS1921 je napisao/la:Opomena pred ban, pazi kakve riječi koristiš kad ulaziš sa nekim u diskusiju
Ne brani ti niko da iznosiš mišljenje, nego korištenje riječi tipa retard a misliš na nekog sa forumaPlavo - Bijeli je napisao/la:Tipicno jednoumlje, ako ne mislis kao ja, onda ban... podsjeca me na ****.baLARS1921 je napisao/la:Opomena pred ban, pazi kakve riječi koristiš kad ulaziš sa nekim u diskusiju
Mislim da se to, prijatelju, odnosilo na ono "retard". Postuj sagovornike, ako ocekujes da on ili oni postuju tebe.Plavo - Bijeli je napisao/la:Tipicno jednoumlje, ako ne mislis kao ja, onda ban... podsjeca me na sport-sport.baLARS1921 je napisao/la:Opomena pred ban, pazi kakve riječi koristiš kad ulaziš sa nekim u diskusiju
Nikoga nisam nazvao retardom nego mi nije nimalo jasno da neko ne cita ono sto pisem, dakle ili me svjesno trola ili stvarno nema kapacitet da nesto procita i da na osnovu toga da odgovor.Ajzea je napisao/la:Mislim da se to, prijatelju, odnosilo na ono "retard". Postuj sagovornike, ako ocekujes da on ili oni postuju tebe.Plavo - Bijeli je napisao/la:Tipicno jednoumlje, ako ne mislis kao ja, onda ban... podsjeca me na sport-sport.baLARS1921 je napisao/la:Opomena pred ban, pazi kakve riječi koristiš kad ulaziš sa nekim u diskusiju
Ti si očigledno zaboravio il nisi znao, Sanel je u Zelju došao kao 20-ogodisnjak, pa je tek onda postao neko i nesta... Da se razumijemo malo je takvih.Plavo - Bijeli je napisao/la:Zato sto Sanel ima 34 godine! Nece valjda napredovati u karijeri kao igrac sa 34 godine???blueheart je napisao/la:Pa i Sanel Jahic dođe kod nas iz lige top 5 pa postade reprezentativac i odličan igrač, zašto?Plavo - Bijeli je napisao/la:
Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?
Da dolazi iz inostranstva u Zelju sa 24 godine smatrao bih ga da nije toliko kvalitetan kao sto se predstavlja
Oj boze pa ima li iko ovdje imalo razuma?
Nije zabranjeno misliti drugačije od ostalih, zato se i diskutuje ovdje, daju ti ljudi argumente zasto treba vukomanovicu pruziti priliku, ti govoriš zašto ne. Bez riječi retard i sl.Plavo - Bijeli je napisao/la:
Nikoga nisam nazvao retardom nego mi nije nimalo jasno da neko ne cita ono sto pisem, dakle ili me svjesno trola ili stvarno nema kapacitet da nesto procita i da na osnovu toga da odgovor.
Sta god napisem, odgovor na to je kao na traci. Niko ne razmislja nego samo stampa
Ja mislim da bi velika vecina nas bili najsretniji da imamo kvalitetno rijesenje iz nasih redova. Cini mi se da je doslo vrijeme da se proba na neki nacin unaprijediti struka. Evidentno je da,od kad se Amar ne bavi tim poslom,u tom segmentu klub kontinuirano stagnira ili cak i nazaduje. S kim to mozemo popravljati,tesko je znati. Logicno mi je da malo vise ocekujemo od nekoga ko dolazi iz boljeg sistema,iz bolje lige...Kako doci do takvog covjeka,ne znam. Tesko.Plavo - Bijeli je napisao/la:I Niel Wood je bio igrac Manchester Uniteda... kakve to veze ima sa kvalitetom?ChWilla je napisao/la:reci ti nama kako misliš da u drugoj deceniji 21. vijeka rad u prvom timu standard liegea nije bolja škola i kvalifikacija od rada u omladinskom pogonu fk željezničar? bez obzira što je ovaj drugi nama sve...
I na kraju Ivan je bio trener 3 puna mjeseca pa je dobio nogu
Nije brate,mozda je tebe Sinan blokirao !!ChWilla je napisao/la:sportavaz već skinuo članak
Bum
Haj molim te ko Boga procitaj ponovo svoj post pa moj?blueheart je napisao/la:Ti si očigledno zaboravio il nisi znao, Sanel je u Zelju došao kao 20-ogodisnjak, pa je tek onda postao neko i nesta... Da se razumijemo malo je takvih.Plavo - Bijeli je napisao/la:Zato sto Sanel ima 34 godine! Nece valjda napredovati u karijeri kao igrac sa 34 godine???blueheart je napisao/la:
Pa i Sanel Jahic dođe kod nas iz lige top 5 pa postade reprezentativac i odličan igrač, zašto?
Da dolazi iz inostranstva u Zelju sa 24 godine smatrao bih ga da nije toliko kvalitetan kao sto se predstavlja
Oj boze pa ima li iko ovdje imalo razuma?