Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 11:43 pm

Opomena pred ban, pazi kakve riječi koristiš kad ulaziš sa nekim u diskusiju

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:43 pm

kako rad u kvalitetnijoj ligi i klubu nije referenca za kvalitet? šta onda jeste?
gradi željo boli te *****

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 11:44 pm

blueheart je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.
Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?
Pa i Sanel Jahic dođe kod nas iz lige top 5 pa postade reprezentativac i odličan igrač, zašto?
Zato sto Sanel ima 34 godine! Nece valjda napredovati u karijeri kao igrac sa 34 godine???

Da dolazi iz inostranstva u Zelju sa 24 godine smatrao bih ga da nije toliko kvalitetan kao sto se predstavlja

Oj boze pa ima li iko ovdje imalo razuma?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:45 pm

Joj izradi li zvanična sutra... :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavo - Bijeli

LARS1921 je napisao/la:Opomena pred ban, pazi kakve riječi koristiš kad ulaziš sa nekim u diskusiju
Tipicno jednoumlje, ako ne mislis kao ja, onda ban... podsjeca me na sport-sport.ba
Zadnja izmjena: Plavo - Bijeli, dana/u ned maj 29, 2016 11:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
BOG BOSNA I BOSNJACI

LARSSON
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:Opomena pred ban, pazi kakve riječi koristiš kad ulaziš sa nekim u diskusiju
Tipicno jednoumlje, ako ne mislis kao ja, onda ban... podsjeca me na ****.ba
Ne brani ti niko da iznosiš mišljenje, nego korištenje riječi tipa retard a misliš na nekog sa foruma

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:46 pm

Edis je imao rezultat samo zbog kvaliteta ekipe, a nije se to moglo bez trenera i taktike dovijeka. Nije bilo igre i to je. Odajem priznanje za njegov pristup u derbi utakmicama, tu je odlican i to je sve sto imam reci za njega. Psovanje igracima na treningu, deranje, nekorektno i nekulturno ophodjenje prema starijem Odovicu kojem je upucivao socne psovke je dno dna. Ajde sve to na stranu, ako se moze zaboraviti, ali nije bilo igre i taktike, znaci nula. Jeste ganjao zaostatak, ali grijesili su i nasi konkurenti i morala se izboriti europa. Aj da nisu Sarajevo i Siroki kiksali, pa aj...
Dovesti Ivana, pa onda Jahica, do jula da se pripremi sve sto treba za istok i ja prezadovoljan :karanje: :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ajzea
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:47 pm

Tipicno jednoumlje, ako ne mislis kao ja, onda ban... podsjeca me na sport-sport.ba
Mislim da se to, prijatelju, odnosilo na ono "retard". Postuj sagovornike, ako ocekujes da on ili oni postuju tebe.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:48 pm

ko god da je dosao mi mozemo suditi o njemu tek nakon nekih 10 tak kola dal je dobar trener ili ne,a da je Miske zavrsio Murinja i prepiso mu Megamix nasao bi se neko nezadovoljan,uzivajte do augusta i ne zamarajte se stvarima koje vas se ne ticu.

Plavo - Bijeli

Ajzea je napisao/la:
Mislim da se to, prijatelju, odnosilo na ono "retard". Postuj sagovornike, ako ocekujes da on ili oni postuju tebe.
Nikoga nisam nazvao retardom nego mi nije nimalo jasno da neko ne cita ono sto pisem, dakle ili me svjesno trola ili stvarno nema kapacitet da nesto procita i da na osnovu toga da odgovor.

Sta god napisem, odgovor na to je kao na traci. Niko ne razmislja nego samo stampa
BOG BOSNA I BOSNJACI

ChWilla
Kontakt:

sportavaz već skinuo članak :rofl:
gradi željo boli te *****

blueheart
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:49 pm

blueheart je napisao/la:
Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?
Pa i Sanel Jahic dođe kod nas iz lige top 5 pa postade reprezentativac i odličan igrač, zašto?
Zato sto Sanel ima 34 godine! Nece valjda napredovati u karijeri kao igrac sa 34 godine???

Da dolazi iz inostranstva u Zelju sa 24 godine smatrao bih ga da nije toliko kvalitetan kao sto se predstavlja

Ti si očigledno zaboravio il nisi znao, Sanel je u Zelju došao kao 20-ogodisnjak, pa je tek onda postao neko i nesta... Da se razumijemo malo je takvih.
DRZAVA ZELJO

LARSSON
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:51 pm

Nikoga nisam nazvao retardom nego mi nije nimalo jasno da neko ne cita ono sto pisem, dakle ili me svjesno trola ili stvarno nema kapacitet da nesto procita i da na osnovu toga da odgovor.

Sta god napisem, odgovor na to je kao na traci. Niko ne razmislja nego samo stampa
Nije zabranjeno misliti drugačije od ostalih, zato se i diskutuje ovdje, daju ti ljudi argumente zasto treba vukomanovicu pruziti priliku, ti govoriš zašto ne. Bez riječi retard i sl.

FKZ1921
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:reci ti nama kako misliš da u drugoj deceniji 21. vijeka rad u prvom timu standard liegea nije bolja škola i kvalifikacija od rada u omladinskom pogonu fk željezničar? bez obzira što je ovaj drugi nama sve...
I Niel Wood je bio igrac Manchester Uniteda... kakve to veze ima sa kvalitetom?

I na kraju Ivan je bio trener 3 puna mjeseca pa je dobio nogu
Ja mislim da bi velika vecina nas bili najsretniji da imamo kvalitetno rijesenje iz nasih redova. Cini mi se da je doslo vrijeme da se proba na neki nacin unaprijediti struka. Evidentno je da,od kad se Amar ne bavi tim poslom,u tom segmentu klub kontinuirano stagnira ili cak i nazaduje. S kim to mozemo popravljati,tesko je znati. Logicno mi je da malo vise ocekujemo od nekoga ko dolazi iz boljeg sistema,iz bolje lige...Kako doci do takvog covjeka,ne znam. Tesko.
Ne zelim komentarisati Ivana Vukomanovica...On nije izabran za trenera i nema smisla komentarisati. Ako bude izabran,komentarisacu.
Opcenito,kao i o svemu drugom,i o ovom pitanju imamo i imacemo razlicite stavove i to je ok. Ono sto smo puno puta rekli,nema garancija u ovom dijelu,s kakvom god referencom neko dosao. Jedino ispravno,po meni,jeste to da sacekamo,podrzimo izbor uprave i cekamo rezultate...

Okolele
Kontakt:

Mislim da nasi iz uprave trebaju zavrsiti svaki vidi saradnje (ako imaju sponzorske ugovore) sa ovim portalima koji su iznijeli ove bljuvotine oko Vukomanovića..Iako jos nije nista zvanicno sto se tice njegovog imenovanja ovakve stvari mogu uticati na covjeka da preispita svoje namjere ako je uopste i imao zelju da bude trener Željezničara a i samom klubu nanosi stetu...To bi bio primjer i za u buduce svim ostalim medijima i sponzorima da pocnu raditi svoj posao kako treba a ne po principu rekla-kazala..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

viewtopic.php?f=51&t=4" target="_blank

Stara tema je tu! Pisite na ovoj i dalje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

diego1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:52 pm

ChWilla je napisao/la:sportavaz već skinuo članak :rofl:
Nije brate,mozda je tebe Sinan blokirao !! :rofl:

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:52 pm

storm_raider je napisao/la:viewtopic.php?f=51&t=4

Stara tema je tu! Pisite na ovoj i dalje.
Bum :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:53 pm

Ako tebi nije dovoljno ovo sto ti ljudi govore, onda ebga. Porediti Belgiju, njihovu ligu, njihove skole za trenere, narocito nakon kompleksne rekonstrukcije nacina obuke trenera gdje oni imaju najvise mladih odlicnih igraca, itd. sa ovom nasom ligom zaista nemam rijeci. Covjek je na pocetku trenerske karijere, govori HOLANDSKI I FRANCUSKI jezik, zeli da napravi korak dalje u karijeri, doci ce u ambiciozan klub, sa odlicnim igracima, imace priliku pokazati se u evropskim utakmicama, biti blize kuci, dobijati dobru platu, biti cijenjen, sve je to jedan dio onoga sto u covjeku prevagne na neku stranu, a sve to na kraju moze rezultirati da si pod lupom vecim evropskim klubovima i tako napraviti opet korak dalje, jer bi potpis za Željeznicar to definitivno bio (korak dalje).

Ja sam malo razmislio o ovim "konkursima" na zvanicnoj i promijenio sam misljenje, dobra stvar, mada u pocetku mi se i nije cinila takvom. :palacgore:

Ovo su 2 clanka o Vukomanovicu, mozete se posluziti google translate-om, sustina se moze skontati. Nakon ovog clanka na gg mogu zakljuciti da je rijec o izuzetno kulturnom i odgojenom covjeku. Imate na njegovoj fcb fan stranici covjeka koji je prodavao karte na parkingu meni se cini, ili ulaznice, ne znam, gdje mu se zahvaljuje na ljubaznosti tijekom godina.

DOBRODOSAO IVANE, nadam se da ce on biti nas novi trener. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

http://www.dhnet.be/sports/football/div ... 7cfbfb1386" target="_blank

http://www.dhnet.be/sports/football/eur ... ad0ee09893" target="_blank
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u ned maj 29, 2016 11:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 11:54 pm

blueheart je napisao/la:
blueheart je napisao/la:

Ti si očigledno zaboravio il nisi znao, Sanel je u Zelju došao kao 20-ogodisnjak, pa je tek onda postao neko i nesta... Da se razumijemo malo je takvih.
Haj molim te ko Boga procitaj ponovo svoj post pa moj?

Kakve veze taj tvoj posljednji odgovor ima i sa cim? Ljudi, ja stvarno pocinjem misliti da su se nekakvi kompjuteri botovo urotili protiv mene :lol:
BOG BOSNA I BOSNJACI

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava