Da ponovimo..arctg je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 7:51 pmO utakmici u Mostaru, molim vas na ovoj temi da se ova ne bi bez potrebe zatrpavala:
viewtopic.php?f=7&t=7&start=1180
Možda mlatim koprivu ali poenta je da će biti lakše voditi borbu uhjlupima nego Zrinjom. X naravno optimalnoBabOsim je napisao/la:Teoretski da, ali nevjerujem da oni ovako limitirani mogu nam parirati u derbiju. Opet sve nekako zavjesi od kupa jer sam računo da ću kone fasovati na Pecari i kući doći popišani (vidjeli smo kako je na nas utjecao poraz u kupu) Pobjeda ili neriješeno uz gol ili dva na Koševu osiguralo bi nam titulu. Na drugu stranu, mi ako ne daj bože odigramo neriješeno ili izgubimo od Krupe, Zrinjski pobjedom dolazi na -1, mi ako odigramo neriješeno konama, Zrinjski nas ostavlja i vjerovatno osvaja titulu.Hadzijalagic je napisao/la:Ako Zrinjski pobjedi imamo pravo na cak i poraz.. Malo si se preracuno.. Ako pitari dobiju onda moramo dobiti Radnik i Krupu i sa njima odigrati minimalno nulu.. Nama najvise odgovara x pa pobjeda zrinjskog..BabOsim je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 7:50 pmDerbi nećemo izgubiti vala ni juniorima da odigramo. Zrinjski ovdje ako pobjedi, mi nemamo pravo ni na jedan kiks, jer znamo kako će se Radnik i Sloboda naguziti ukoliko Široki osvoji kup. Uz to ništa ne bi bilo slađe nego titulu im oteti pred očima na Koševu. Oni ulazu umorni u derbi, a još ih Krupa čeka u zadnjem kolu.
i sa kecom je nama samo pet bodova dovoljno da teoretski osvojimo zbog boljeg međusobnog duela. čak možemo i izgubiti derbi.
11:30 cini mi se. Ima sve na onoj stranici grupe.19adi21 je napisao/la:opet pitam, zna li neko kad grupa krece sutra za Krupu, moze i u pp ako je tajna
Mislim da se trebaju samobanovati bar na 24h..