Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 11:33 pm

Kakav mangupski odgovor svim dusmanima i neka se poklope sada. Napusi mi se svako ko otvori avaz hayat i faktor portal. To je ono sto sam ja do sada uvidio da su oni medju prvima objavili ove lazi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:33 pm

reci ti nama kako misliš da u drugoj deceniji 21. vijeka rad u prvom timu standard liegea nije bolja škola i kvalifikacija od rada u omladinskom pogonu fk željezničar? bez obzira što je ovaj drugi nama sve...
gradi željo boli te *****

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 11:34 pm

ChWilla je napisao/la:reci ti nama kako misliš da u drugoj deceniji 21. vijeka rad u prvom timu standard liegea nije bolja škola i kvalifikacija od rada u omladinskom pogonu fk željezničar? bez obzira što je ovaj drugi nama sve...
I Niel Wood je bio igrac Manchester Uniteda... kakve to veze ima sa kvalitetom?

I na kraju Ivan je bio trener 3 puna mjeseca pa je dobio nogu
BOG BOSNA I BOSNJACI

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:35 pm

Evo saću vam ja objasniti samo da otkucam al reko da se nebi bezveze posvađali i da onda ja na kraju ne lupam banove.
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

Plavo - Bijeli je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
kad neko kaze ima boga, valjda taj treba da dokazuje... moj argument je da Ivan ima 15 utakmica u karijeri i da je spao iz Belgije u Bosnu

to znaci da nema ni iskustva ni kvaliteta da se tamo zavrsi i gdje ce drugo nego kod nas...

tvoj red
Prvo čekam i za ove naše
ja sam svoje rekao, a ti ocigledno nemas sta reci
Edis Mulalic - Cijelu karijeru proveo u BiH, jedna od najlosijih liga u europi, zavrsio kao 5. na tabeli, nisu u europu otisli, bez angazmana
Admir Adzem - Vecinu karijere proveo u BiH, jos uvijek u BiH, nije otisao vani, znaci kao trener 0, jer da valja otisao bi vani

Ivan Vukomanovic - Igrao u ligi petice, osvojio titulu sa bordoom, crvenoj zvezdi, u rusiji, belgiji, bio asistent i trener u standardu

ChWilla
Kontakt:

u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 11:36 pm

ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.
Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:36 pm

Ivane nek si popisao ove navode i novinare. Kako samo hoce da nam nabace razne stvari koje oni imaju pa da kao i mi budeemo kao oni. O tome sam pisao i prije, te ovo poistovjecuju sa Ljupkom, te vodu da platimo da bi bilo isto kao njihove virsle, pisanje o nekim medijima koji nas guraju a poznato je da gg. gura njih. Smijurija teska, stvarno ne shvatam to.

Ivane, ako bude trener po.je.bi ih sve :karanje: :karanje: :karanje:

Ajzea
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:37 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:.
Hajde sad ti meni reci kako ti znas da nece nista uraditi? Protiviš se ovim što prizeljkuju ivana a onda ti nesto pricas

[video]https://www.youtube.com/watch?v=hOXZxMn ... e=youtu.be[/video]
Moćni Uglješa. :kafa:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=BKcehMIW09o[/video]

Jako zalim sto je uopce doslo do ovoga da covjek mora bilo sta objasnjavati.
Porediti skolovanje nasih trenera sa Ivanom je u neku ruku i komicno. Razlika je nevjerovatna.
Ne znam kakav ce biti, postoje indicije da bi mogao valjati, ali jedini trener za kojeg mozes tvrditi da rezultat izostati nece je Brko. Niko drugi..
ChWilla je napisao/la:treba onaj portal i pohvaliti kad ovako nešto lijepo uradi. nemojte pitarluka.
Naravno da treba.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned maj 29, 2016 11:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:37 pm

Da nikoga nije trenirao nikada u karijeri, nakon Bordoa i ostalih klubova u kojim je igrao nešto je naučio. Ozbiljne su to ekipe sa ozbiljnim trenerima. E sad, koliko je on naučio od njih, vidjećemo...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

irfo

ned maj 29, 2016 11:38 pm

Tryg je napisao/la:Kakav mangupski odgovor svim dusmanima i neka se poklope sada. Napusi mi se svako ko otvori avaz hayat i faktor portal. To je ono sto sam ja do sada uvidio da su oni medju prvima objavili ove lazi.

Meni nije jasno samo kako mogu medijski partneri, ponavljam PARTNERI, takve bljuvotine da pisu, pa trebalo bi odmah svaki sporazum sa njima raskinut

Tryg
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:38 pm

Hej ba covjek hoce svoju kancelariju, ma daj mu odma ugovor na 10 godina. Zamisli ti to hejjj kancelarija.

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:39 pm

ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.
ko onda za našu ligu jeste kvalitet, ako nije neko iz bolje lige? neko iz omladinskog pogona te iste naše lige?

Plavo - Bijeli

LARS1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Prvo čekam i za ove naše
ja sam svoje rekao, a ti ocigledno nemas sta reci
Edis Mulalic - Cijelu karijeru proveo u BiH, jedna od najlosijih liga u europi, zavrsio kao 5. na tabeli, nisu u europu otisli, bez angazmana
Admir Adzem - Vecinu karijere proveo u BiH, jos uvijek u BiH, nije otisao vani, znaci kao trener 0, jer da valja otisao bi vani

Ivan Vukomanovic - Igrao u ligi petice, osvojio titulu sa bordoom, crvenoj zvezdi, u rusiji, belgiji, bio asistent i trener u standardu

Edis ima rezultat iako ima malo utakmica pod sobom... To sto je Oda usrao motiku na pocetku sezone pa se Edis morao vaditi je druga stvar.

Edis u ligi ima 3 nerijesene i 1 poraz. Sve ostalo pobjede. Jbg, kad je preuzeo bjezao nam prvoplasirani 15 bodova
BOG BOSNA I BOSNJACI

exbabilon
Kontakt:

Ja se lose osjecam jer je frajer i prije angazmana vec bio prinudjen da se nekome opravdava zbog necega za sta nije kriv. Kakva dobrodoslica...

LARSSON
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:41 pm

Edis ima rezultat iako ima malo utakmica pod sobom... To sto je Oda usrao motiku na pocetku sezone pa se Edis morao vaditi je druga stvar.

Edis u ligi ima 3 nerijesene i 1 poraz. Sve ostalo pobjede. Jbg, kad je preuzeo bjezao nam prvoplasirani 15 bodova

Ako je za tebe rezultat peti na tabeli onda svaka čast, a koliko nam na kraju bjezi taj prvoplasirani?

Ajzea
Kontakt:

Tryg je napisao/la:Hej ba covjek hoce svoju kancelariju, ma daj mu odma ugovor na 10 godina. Zamisli ti to hejjj kancelarija.

Osjetim dozu ironije u tvom postu, ali nebitno. Ovo sto on trazi kancelariju, a nama zvuci nezamislivo dovoljno govori koliko smo zaostali u ovom sportu. Znam da su se svi ibretu ibretili kada su culi da Slavko Petrovic zahtjeva kancelariju koji god da klub vodi, eto u kakvom nam je kurc.u fudbal.

blueheart
Kontakt:

Pa i Sanel Jahic dođe kod nas iz lige top 5 pa postade reprezentativac i odličan igrač, zašto?
DRZAVA ZELJO

Plavo - Bijeli

ChWilla je napisao/la:
ko onda za našu ligu jeste kvalitet, ako nije neko iz bolje lige? neko iz omladinskog pogona te iste naše lige?
Na ovom forumu ljudi ulaze u diskusiju sa vec unaprijed oformljenim misljenjem i ne obaziru se na sagovornika.

Ja nikad nisam rekao da su nasi kvalitetniji!

Ja tvrdim da Ivan nema ama bas nikakve reference da je kvalitetniji od nasih!

Ako su vec tu negdje, onda preferiram naseg!

Ja stvarno ne znam kako drugacije da objasnim jer ocigledno ovdje ima previse ili trolova ili retarda
BOG BOSNA I BOSNJACI

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:42 pm

to sto on zeli kancelariju a nam cudo je pokazatelj koliko smo mi zaostali....jedan Zlatko Zahovic nedavno rece....u Bosni ljudi nisu fudbalski obrazovani....mozda je sad jasno zasto je to rekao ??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava