Kakav mangupski odgovor svim dusmanima i neka se poklope sada. Napusi mi se svako ko otvori avaz hayat i faktor portal. To je ono sto sam ja do sada uvidio da su oni medju prvima objavili ove lazi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I Niel Wood je bio igrac Manchester Uniteda... kakve to veze ima sa kvalitetom?ChWilla je napisao/la:reci ti nama kako misliš da u drugoj deceniji 21. vijeka rad u prvom timu standard liegea nije bolja škola i kvalifikacija od rada u omladinskom pogonu fk željezničar? bez obzira što je ovaj drugi nama sve...
Edis Mulalic - Cijelu karijeru proveo u BiH, jedna od najlosijih liga u europi, zavrsio kao 5. na tabeli, nisu u europu otisli, bez angazmanaPlavo - Bijeli je napisao/la:ja sam svoje rekao, a ti ocigledno nemas sta reciLARS1921 je napisao/la:Prvo čekam i za ove našePlavo - Bijeli je napisao/la:
kad neko kaze ima boga, valjda taj treba da dokazuje... moj argument je da Ivan ima 15 utakmica u karijeri i da je spao iz Belgije u Bosnu
to znaci da nema ni iskustva ni kvaliteta da se tamo zavrsi i gdje ce drugo nego kod nas...
tvoj red
Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.
Moćni Uglješa.LARS1921 je napisao/la:Hajde sad ti meni reci kako ti znas da nece nista uraditi? Protiviš se ovim što prizeljkuju ivana a onda ti nesto pricasPlavo - Bijeli je napisao/la:.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=hOXZxMn ... e=youtu.be[/video]
Naravno da treba.ChWilla je napisao/la:treba onaj portal i pohvaliti kad ovako nešto lijepo uradi. nemojte pitarluka.
Meni nije jasno samo kako mogu medijski partneri, ponavljam PARTNERI, takve bljuvotine da pisu, pa trebalo bi odmah svaki sporazum sa njima raskinutTryg je napisao/la:Kakav mangupski odgovor svim dusmanima i neka se poklope sada. Napusi mi se svako ko otvori avaz hayat i faktor portal. To je ono sto sam ja do sada uvidio da su oni medju prvima objavili ove lazi.
ko onda za našu ligu jeste kvalitet, ako nije neko iz bolje lige? neko iz omladinskog pogona te iste naše lige?Plavo - Bijeli je napisao/la:Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.
LARS1921 je napisao/la:Edis Mulalic - Cijelu karijeru proveo u BiH, jedna od najlosijih liga u europi, zavrsio kao 5. na tabeli, nisu u europu otisli, bez angazmanaPlavo - Bijeli je napisao/la:ja sam svoje rekao, a ti ocigledno nemas sta reciLARS1921 je napisao/la:
Prvo čekam i za ove naše
Admir Adzem - Vecinu karijere proveo u BiH, jos uvijek u BiH, nije otisao vani, znaci kao trener 0, jer da valja otisao bi vani
Ivan Vukomanovic - Igrao u ligi petice, osvojio titulu sa bordoom, crvenoj zvezdi, u rusiji, belgiji, bio asistent i trener u standardu
Plavo - Bijeli je napisao/la:
Edis ima rezultat iako ima malo utakmica pod sobom... To sto je Oda usrao motiku na pocetku sezone pa se Edis morao vaditi je druga stvar.
Edis u ligi ima 3 nerijesene i 1 poraz. Sve ostalo pobjede. Jbg, kad je preuzeo bjezao nam prvoplasirani 15 bodova
Osjetim dozu ironije u tvom postu, ali nebitno. Ovo sto on trazi kancelariju, a nama zvuci nezamislivo dovoljno govori koliko smo zaostali u ovom sportu. Znam da su se svi ibretu ibretili kada su culi da Slavko Petrovic zahtjeva kancelariju koji god da klub vodi, eto u kakvom nam je kurc.u fudbal.Tryg je napisao/la:Hej ba covjek hoce svoju kancelariju, ma daj mu odma ugovor na 10 godina. Zamisli ti to hejjj kancelarija.
Pa i Sanel Jahic dođe kod nas iz lige top 5 pa postade reprezentativac i odličan igrač, zašto?Plavo - Bijeli je napisao/la:Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.
Na ovom forumu ljudi ulaze u diskusiju sa vec unaprijed oformljenim misljenjem i ne obaziru se na sagovornika.ChWilla je napisao/la:ko onda za našu ligu jeste kvalitet, ako nije neko iz bolje lige? neko iz omladinskog pogona te iste naše lige?Plavo - Bijeli je napisao/la:Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.