Minjore je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Po meni,reper bi nam trebala biti njihova utakmica u Bijeljini a ne ova s Vitezom. A realno,tamo su bili dobri,napravili 3-4 mrtve sanse. Ova cinjenica upozorava da mogu biti vrlo opasni ako im se ostavi prostora. Identicnu utakmicu s njihove strane treba ocekivati i protiv nas.
Uz bitne fudbalske parametre koji su na nasoj strani,zalaganje na terenu i pune tribine su preduslov za jos jednu pobjedu.
Sto se zalaganja na terenu tice,tu nemam nikakvu dilemu. Tribine...ne znam sta napisati,ima li smisla i potrebe nekog pozivati i ponavljati pricu o tome gdje trebamo biti naredne subote u 16 sati.
Na Grbavici ljudi,na nasoj Grbavici...
E o tome sam pricao. Jedno je napadati a drugo braniti se..
Slazem se,u utakmici protiv Radnika se vidjelo da ova ekipa Olimpica moze odigrati dobro i protiv timova iz vrha.Ne smije nas zavarati njihov mec protiv Viteza,kojim sam gledao malo i ruku na srce nisu imali ni glave ni repa sto se kaze iako su uspjeli pored penala stvoriti najmanje 2 ciste sanse koje je propustio Hadzic.
Oni su meni nekako spoj mladosti i iskustva,puno je tu igraca koji se svakako zele dokazati svojim nekadasnjim klubovima,prije svega nama i Sarajevu a utakmica na Grbavici je je prava sansa za to svakom igracu.
Onako koga sma ja zapazio protiv Viteza je Uzelac,stvarno je djelovao odlicno na terenu.Tu je Lede takodjer koji je
njihov Zeba,puno se toga vrti oko njega,pa Handzic,Smajic,Hadzic,Hebibovic,Brkovic,Regoje..Puno dobrih pojedinaca za PL uslove imaju na raspolaganju ali kao tim cini mi se da ne djeluju bas najbolje.
Na klupi Oda koji ce vjerovatno imati motiva da ostane nepobjedjen na Grbavici,sve u svemu na papiru to djeluje kao teska utakmica,kako ce biti u praksi vidjet cemo aBd u subotu.