Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

nookey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 11, 2017 9:58 pm

Treba dati premije Krupi da ne izgara

LARSSON
Kontakt:

Ilicu, koliko kosta utaknica

cikazubo
Kontakt:

čet maj 11, 2017 10:00 pm

LARS1921 je napisao/la:
Ilicu, koliko kosta utaknica
pošto utaknica

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 11, 2017 10:03 pm

krajisnik87 je napisao/la:
BabOsim je napisao/la:Oprosti što opet ponavljam, ima li iko ovdje da je člansku naručio preko weba? Prošlo je dugo od kad sam uplatio, a još nisam dobio potvrdu
Ja sam narucivao sve uplatio poslao im na mail kako i treba i oni su mi odg da ce poslati onda sam cekao par dana i nije dosla pa sam im napisao da nisamo dobio jos onda su odg da ce poslati i stigla je za par dana.
Ugl smaraj im na mailu dok ne odgovore slika slika
hvala :)

ceze
Kontakt:

čet maj 11, 2017 10:14 pm

Doći u situaciju da titula ovisi isključivo od tebe kad si ne tako davno bio na -11, to je za svaku pohvalu.

Isto tako treba priznati da titulu ove godine neće osvojiti najbolja ekipa, već najmanje losa. Ne umanjujem ovime ništa, daleko od toga.

Šta hoću reci, kako god zavrsila ova sezona, a svi se nadamo da ce završiti trofejom, ne treba nas uhvatiti neka kolektivna euforija i ne zaboraviti da stvari nisu idealne, da na kraju ove sezone upravu i stručni štab čeka jako puno posla.

Ali prvo Krupa i tri boda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ellaxaz
Kontakt:

čet maj 11, 2017 10:25 pm

gavran je napisao/la:
čet maj 11, 2017 9:35 pm
Model1964 je napisao/la:
čet maj 11, 2017 9:22 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
čet maj 11, 2017 7:41 pm
Pitari?To su ljudi sa mentalnim sklopom koji sebe nazivaju gospodom a i ne znaju kako izgleda i kako se ponaša gospodin.Sline brišu rukavom od majice,prde na javnim mjestima,podriguju,psuju svima sve a najviše svojima i izmedju sebe,noge ne peru...Ljudi patuljci koji sebe nazivaju divovima i uprkos što im se svi smiju zbog toga,cak i patuljci iz njihovih redova oni i dalje tvrde da su divovi,ljudi koji sebe nazivaju još i begovima a oni najvece fukare u BiH,propuh u dzepovima,u gruntu nemaju ništa,ni kancelarije,ni kvadrat zemlje,ma ni busen trave...Nije lako biti pitar,ne moze to svako...
:placeodsmijeha: :klanjase2:
Gasi internet na kobiljoj glavusi
:kafa:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

godrina
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 11, 2017 10:51 pm

BabOsim je napisao/la:
čet maj 11, 2017 7:46 pm
godrina je napisao/la:
BabOsim je napisao/la:
čet maj 11, 2017 7:03 pm
Oprosti što opet ponavljam, ima li iko ovdje da je člansku naručio preko weba? Prošlo je dugo od kad sam uplatio, a još nisam dobio potvrdu
Ja sam tako prošle godine, jbg čekao više od mjesec. Pošalji im meil vidi dje zapelo, odgovore vazda što jest jest.
Poslao sam dva do sada, niko se ne javlja slika Jesi naručio iz Bih ili inostranstva? Čudi me da tako sporo ide, sudeći po zvaničnoj nisu baš neke velike navale što se tiće članskih..
I jedno i drugo, BiH ali RS hehe, to je k'o inostranstvo.
Joj koji je problem ove suspenzije i debilni portali. U mom drustvu slabo ko prati redovno ligu al ono znaju preko portala sta se dešava. Sad me svi zajebbavaju kao sta se to steli Želji, kup namješten, sudije vaše i sve to nadju na debilnim portalima. Ne mogu da vjerujem da nema članka koji će neke stvari objektivno iznijet ili smo mi ovdje svi kolektivno previše subjektivni.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

čet maj 11, 2017 11:01 pm

salem i pilav naši, nama se šteli cijelu sezonu. nemaju sad šta drugo pričati. neće valjda pričati na šta su utrošeni milioni.
gradi željo boli te *****

ellaxaz
Kontakt:

čet maj 11, 2017 11:03 pm

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 11, 2017 11:38 pm

Pobjeda u gostimaaaaaa :baklja: :zeljeznicar1: :pivo:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

čet maj 11, 2017 11:46 pm

Model1964 je napisao/la:
čet maj 11, 2017 9:22 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
čet maj 11, 2017 7:41 pm
Pitari?To su ljudi sa mentalnim sklopom koji sebe nazivaju gospodom a i ne znaju kako izgleda i kako se ponaša gospodin.Sline brišu rukavom od majice,prde na javnim mjestima,podriguju,psuju svima sve a najviše svojima i izmedju sebe,noge ne peru...Ljudi patuljci koji sebe nazivaju divovima i uprkos što im se svi smiju zbog toga,cak i patuljci iz njihovih redova oni i dalje tvrde da su divovi,ljudi koji sebe nazivaju još i begovima a oni najvece fukare u BiH,propuh u dzepovima,u gruntu nemaju ništa,ni kancelarije,ni kvadrat zemlje,ma ni busen trave...Nije lako biti pitar,ne moze to svako...
:placeodsmijeha: :klanjase2:
Najmanje 20 ljudi je opisao koje znam i svi navijaju za anamo one.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

čet maj 11, 2017 11:53 pm

Aktivno rade i radit ce na tome da nam ovu ako Bog da titulu maksimalno ospore, umanje i obezvrijede. Galamili su kad smo pravili najvece nizove pobjeda u Evropi, kako ocekivati da ne galame sad kad nismo tako dominantni. Tada su ubjedljive pobjede osporavali zbog 2 sumnjivo dosudjena auta, a sad se hvataju za neke penale.

Ne znam, na igracima je da se izbore za titulu do kraja, a na nama da ih u tome podrzimo i aBd proslavimo kako dolikuje. A selo nek prica, samo ne znam odakle obraz poslije afere punac.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

čet maj 11, 2017 11:56 pm

Ma na te gluposti se ne treba obazirati..Kad mi osvojimo titulu mogu se oni sa svojim osporavanjima udarati u guzicu..Isto ko sto se mi mozemo udarati u guzicu sto osporavamo njihovu titulu ili titulu Zrinjskog..Ono sto osvojis to se pika a ne rekla kazala..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u čet maj 11, 2017 11:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Vrag

čet maj 11, 2017 11:56 pm

Kapiten je napisao/la:
čet maj 11, 2017 7:56 pm
Ja stvarno ne znam otkud se pojavi ovaj trend da se suspenduju sudije svako jebeno kolo ? Suspenzije su prije bile bas rijedak slucaj koliko ja pamtim, a bilo je hejbet gresaka vazda.
Da su ih na vrijeme slali na hlađenje mozda bi sada imali normalno suđenje. Možda se ovako opamete i napokon pocnu raditi na sebi.

LARSSON
Kontakt:

čet maj 11, 2017 11:57 pm

Evo nešto se zabrinuh što će pitari osprovatai titule :lol:

Okolele
Kontakt:

pet maj 12, 2017 12:00 am

LARS1921 je napisao/la:
čet maj 11, 2017 11:57 pm
Evo nešto se zabrinuh što će pitari osprovatai titule :lol:
Oni sami sebi osporavaju titule a da ne osporavaju drugima hahaha.. :placeodsmijeha:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 12, 2017 12:02 am

Ali, kako ne shvatate da ste Vi gori od njih? Samo alibije trazite i radite ono sto njima odgovara, uplicete se u rasprave iako i prva strana zna sta je istina.
Od kako je pocela ova prica o sudijama,o suspenzijama na ovoj temi je bilo 80% postova vezanih za pitarsko prepucavanje, a to ne traje dan-dva , vec dobrih mjesec dana i vise. Neki dan sam pisao da ste usrali temu i jeste, ja dnevno procitam dva posta da valjaju, a napise se desetak stranica. Na pocetku sam nalazio dva losa u moru stranica, a danas je totalno obrnuto.
Pojedini forumasi i ja konstantno pokusavamo okrenuti temu o onome sto je najbitnije za nas, a to su tri preostale utakmice. O tome se vise i ne pise gotovo nikako, ruku na srce, vise je aktivna ova tema za razgovor(Krupa) na forumu onog portala nego ovde.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

ako neko nije upućen želim da vas uputim da ugovori na kraju sezone ističu zoranu kokotu, dini bevabu, senadu husiću, joci stokiću, emiru hodžurdi, mirsadu ramiću, pa bih molio Čenana da reaguje!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Brkoo
Kontakt:

pet maj 12, 2017 12:04 am

Grbavica je napisao/la:
ako neko nije upućen želim da vas uputim da ugovori na kraju sezone ističu zoranu kokotu, dini bevabu, senadu husiću, joci stokiću, emiru hodžurdi, mirsadu ramiću, pa bih molio Čenana da reaguje!
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

pet maj 12, 2017 12:11 am

dream team :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava