hvalakrajisnik87 je napisao/la:Ja sam narucivao sve uplatio poslao im na mail kako i treba i oni su mi odg da ce poslati onda sam cekao par dana i nije dosla pa sam im napisao da nisamo dobio jos onda su odg da ce poslati i stigla je za par dana.BabOsim je napisao/la:Oprosti što opet ponavljam, ima li iko ovdje da je člansku naručio preko weba? Prošlo je dugo od kad sam uplatio, a još nisam dobio potvrdu
Ugl smaraj im na mailu dok ne odgovore![]()
gavran je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 9:35 pmGasi internet na kobiljoj glavusiModel1964 je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 9:22 pmPlavi orkestar je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 7:41 pmPitari?To su ljudi sa mentalnim sklopom koji sebe nazivaju gospodom a i ne znaju kako izgleda i kako se ponaša gospodin.Sline brišu rukavom od majice,prde na javnim mjestima,podriguju,psuju svima sve a najviše svojima i izmedju sebe,noge ne peru...Ljudi patuljci koji sebe nazivaju divovima i uprkos što im se svi smiju zbog toga,cak i patuljci iz njihovih redova oni i dalje tvrde da su divovi,ljudi koji sebe nazivaju još i begovima a oni najvece fukare u BiH,propuh u dzepovima,u gruntu nemaju ništa,ni kancelarije,ni kvadrat zemlje,ma ni busen trave...Nije lako biti pitar,ne moze to svako...![]()
![]()
I jedno i drugo, BiH ali RS hehe, to je k'o inostranstvo.BabOsim je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 7:46 pmPoslao sam dva do sada, niko se ne javljagodrina je napisao/la:Ja sam tako prošle godine, jbg čekao više od mjesec. Pošalji im meil vidi dje zapelo, odgovore vazda što jest jest.Jesi naručio iz Bih ili inostranstva? Čudi me da tako sporo ide, sudeći po zvaničnoj nisu baš neke velike navale što se tiće članskih..
Najmanje 20 ljudi je opisao koje znam i svi navijaju za anamo one.Model1964 je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 9:22 pmPlavi orkestar je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 7:41 pmPitari?To su ljudi sa mentalnim sklopom koji sebe nazivaju gospodom a i ne znaju kako izgleda i kako se ponaša gospodin.Sline brišu rukavom od majice,prde na javnim mjestima,podriguju,psuju svima sve a najviše svojima i izmedju sebe,noge ne peru...Ljudi patuljci koji sebe nazivaju divovima i uprkos što im se svi smiju zbog toga,cak i patuljci iz njihovih redova oni i dalje tvrde da su divovi,ljudi koji sebe nazivaju još i begovima a oni najvece fukare u BiH,propuh u dzepovima,u gruntu nemaju ništa,ni kancelarije,ni kvadrat zemlje,ma ni busen trave...Nije lako biti pitar,ne moze to svako...![]()
![]()
Da su ih na vrijeme slali na hlađenje mozda bi sada imali normalno suđenje. Možda se ovako opamete i napokon pocnu raditi na sebi.
Oni sami sebi osporavaju titule a da ne osporavaju drugima hahaha..