Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kalechw
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 11, 2017 5:13 pm

https://www.transfermarkt.com/kerim-tat ... ler/425244
jel se o ovom tataru prica, ovdje pise da je napadac

avlami97
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:14 pm

Ma cist penal za pitare. Tu je Valjic gadno pogrijesio, a nije mogao ni vidjeti da ga Pandza drzi. Po meni su to mogli vidjeti pomocnici kraj gola i onaj mahac.

No, pored toga Valjic je propustio svirati dosta faulova za Siroki, a narocito nad Krstanovicem, Menalom i Cabrajom. U 97-98 min utakmice svirao je samo 8 faulova za Siroki u utkmici, gdje je posjed lopte bio skoro podjednak 53/47 posto za SA. Neujednacen kriterij, jedna kardinalna greska, lose sudjenje, zasluzena kazna.

U Mostaru 2:1 za pitare. Ne pitajte kako znam. Intuicija.

Trebamo gledati samo sebe i to tekmu po tekmu. Krupa mora pasti.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

cikazubo
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:15 pm

Brkoo je napisao/la:
čet maj 11, 2017 5:05 pm
Ma ahmetovic i vecina igraca sarajeva i zrinjskog su obicni simulatori, u svakoj utakmici cim predju protivnicku polovicu i kako se priblizavaju golu i 16-cu idu sa bacanjima u isti, kao da se radi o bazenu. Evo pogledaj utakmice Zrinjskog posebno domace, u svakoj koju su izgubili su imali jedan penal. Smijesno i zalosno da igraci tih ekipa vise zele da glume nego da zabiju gol iz izglednih prilika, njihova logika je da je lakse pasti nego zabiti gol..
Ma nisu samo oni, ima u svakoj ekipi padavičara, al kod njih skoro sve i jjedan igrač traži najmanji kontakt bilo da se izvuku iz neugodne situacije u odbrani ili da izvuku neki slobodnjak ili penal, meni samo nije jasno kad naši novinari i "stručnjaci" potvrđuju te faulove, evo zadnjih mjeseci imamo priliku gledat utakmice lige prvaka i evropske lige, hajd na stranu kvalitet i brzina igre, ali neuporedivo više kontakta se dopušta nego kod nas, tu mislim na ovu duel igru gdje uglavnom **** na gornjem dijelu tijela, startovi na noge su manje više isti kada su sudije u pitanju, ali remplanje, pritisak na tijelo, skok igra, neuporedivo se više dopušta na tom top nivou, kod nas ako udariš presing 2 na 1 blizu korenera uvijek bek izvuče ka neki faul, u skok igri uvijek faul odbrane jer napadač čim osjeti ruku ide na zemlju, o remplanju da ne pričamo taj segment igre skoro ne postoji na našim terenima, mislim da je Bogi skoro tako protiv pitara startovao a ovi odma skaču penal traže a ne bi bilo čudo i da ga je svirao..

dell21
Kontakt:

LeBlue je napisao/la:
čet maj 11, 2017 5:12 pm
Pitari vrse pritisak da se sudija suspenduje samo da sa sebe skinu pritisak za neuspjeh. Lakse je kriviti sudiju, onda su i navijaci njihovi manje nezadovoljni jer je izgovor da su oni ispali eto sto su bili osteceni. Tako isto na sudije koji su nase utakmice sudili, da mogu reci kako je Zeljo na kraju osvojio prvenstvo uz pomoc sudija. Sto nisu dali suspenziju sudiji kad su dobili penal protiv Krupe na Kosevu? Taj faul je realno bio van sesnesterca. Siroki ih je zasluzeno pobjedio i to je to. Mi moramo skroz ozbiljno uci u utakmicu sa Krupom i dobiti 3 boda.
:palacgore:
Uprava Sarajeva skida sa sebe odgovornost.

Model1964

čet maj 11, 2017 5:16 pm

kalechw je napisao/la:
Pusti sta TM pise :D
Citaj i pamti sta sam ja apisao :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:17 pm

LeBlue je napisao/la:
Pitari vrse pritisak da se sudija suspenduje samo da sa sebe skinu pritisak za neuspjeh. Lakse je kriviti sudiju, onda su i navijaci njihovi manje nezadovoljni jer je izgovor da su oni ispali eto sto su bili osteceni. Tako isto na sudije koji su nase utakmice sudili, da mogu reci kako je Zeljo na kraju osvojio prvenstvo uz pomoc sudija. Sto nisu dali suspenziju sudiji kad su dobili penal protiv Krupe na Kosevu? Taj faul je realno bio van sesnesterca. Siroki ih je zasluzeno pobjedio i to je to. Mi moramo skroz ozbiljno uci u utakmicu sa Krupom i dobiti 3 boda.
Bravo. Upravo tako od riječi do riječi.

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:22 pm

Kajtaz za Sport1: Željo je zasluženo na prvom mjestu, a nadam se da će tu i ostati

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/kajt ... tati/82325
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dukela

čet maj 11, 2017 5:22 pm

dell21 je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:
:palacgore:
Uprava Sarajeva skida sa sebe odgovornost.
Uprava pitica sve kinezi skoro, sta njih boli džon. :D

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:23 pm

Bravo @cikazubo dobra analiza. Prelako padaju igrači. Navikli da se sve svira. I van 16 je tako. Samo tamo još uvijek uglavno sviraju sitnice tj sviraju kako kome i kad hoće, ali i to se mora promijneiti. Npr ovaj Jakupović je pravi alibi sudija. Čim vidi neki pokušaj kontre gdje je prvi oduzimanju lopte bilo bar malo kontakta on svira. Boji se ako je bio faul da ga ne ko ne naruži. Onaj sudija što je derbi svirao je bio poprilično dobar u tom segmentu. Zato je derbi i bio bolji nego inače.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:28 pm

Model1964 je napisao/la:
kalechw je napisao/la:
Može da igra na više pozicija. Po meni njihov Brandao strašan igrac, a zanimljiv je i Krcic desni bek 19 godina :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:31 pm

Taj isti Jakupovic nam je upravo radi tih padova ko u bazen sje.bo cistu kontru u prvom poluvremenu. Cini mi se da je Zeba klizeci uletio Tomicu, tj. loptu je prvo udario i otvorila nam se bas dobra kontra i onaj papak sviro faul.. Tad su nasi i popizdili i yebali od do jakupovicu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

čet maj 11, 2017 5:31 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
čet maj 11, 2017 5:28 pm
Model1964 je napisao/la:
kalechw je napisao/la:
Može da igra na više pozicija. Po meni njihov Brandao strašan igrac, a zanimljiv je i Krcic desni bek 19 godina :D
Brandao je jos na posmatranju😁
Protiv śveđana odlican :palacgore:
Ovog drugog nisam upratiJo
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Grbavica
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:32 pm

i to suđenje je jedan od razloga što većinom loše prolazimo u evropi. nije presudno, ali dosta znači. evropski sudija će u 80% situacija pustiti da se igra gdje bi naš svirao faul. igrači naviknu na to i onda u evropskim utakmicama padaju na svaki kontakt, lahko gube lopte i ostavljaju prostor protivniku za brzu tranziciju.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:38 pm

http://pokit.org/get/?7a81abf4f453be4e0 ... c9e264.jpg

Koliko moraš biti odvratan i ovo napisati znajući i sam da em nije bilo unutra 16, em nije bilo kontakta uopšte. GADOVI
Željezničar ante portas !

dukela

čet maj 11, 2017 5:43 pm

Treba biti realan, penal Kerle u Mostaru je bio 100% ne treba bježati od toga nego časno priznati. Sudijske greške su normalne posebno u našoj ligi jer sudije slabo vide. Kad ih testiraju pola ih prodje a da ne vidi. Sistematski za cvaju prođu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:45 pm

dukela je napisao/la:
Treba biti realan, penal Kerle u Mostaru je bio 100% ne treba bježati od toga nego časno priznati. Sudijske greške su normalne posebno u našoj ligi jer sudije slabo vide. Kad ih testiraju pola ih prodje a da ne vidi. Sistematski za cvaju prođu.
kakav penal kad je kontakt bio van 16????
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:47 pm

Izgleda da je i on prosao sistematski na stelu :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:49 pm

dukela je napisao/la:
Penal Kerle u Mostaru??
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

čet maj 11, 2017 5:50 pm

AsharaK je napisao/la:
čet maj 11, 2017 5:38 pm
http://pokit.org/get/?7a81abf4f453be4e0 ... c9e264.jpg

Koliko moraš biti odvratan i ovo napisati znajući i sam da em nije bilo unutra 16, em nije bilo kontakta uopšte. GADOVI
Pa zbog ovakvih gluposti smo i otisli sa tog prodanog portala.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dukela

čet maj 11, 2017 5:53 pm

Nećemo se sad praviti naivni.
https://youtu.be/cItvkVV_eq0

Pregledaj snimak, okreni na 6:14 i penal čist ko suza.A ono je faul izvan sesnesterca koji nije uopce ni svirao. Znači još jedna greška. Ipak sam ja sistematski prošo.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava