Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 11:07 pm

Olimpic poslije nas ima po meni 2 još bitnije utakmice, protiv Mladosti i Veleža, Vukomanović i Milović im imaju po 2 žuta, eto i taj podatak, nije sad da nam nešto previše znači al' nek stoji :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:08 pm

Ova zadnja utakmica Olimpika protiv Viteza je mucenje, igra im je ocajna bila. Jos Vitez dobio dva crvena kartona, oni jedan, opet jedva stvarali prilike.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:08 pm

LARSSON je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Za sedam dana Olimpik...
Hajmo malo statistike...ko je upratio ovaj sastav Olimpika,ima li ko od novih igraca da je zanimljiv,u kakvoj je formi Smajic,ima li ko vazan da nece igrati,ne vidjeh da je Brkovic igrao zadnju a u Bijeljini je par puta dobro pobjegao,kakva nam je statistika protiv Bandovica,...Evo more zanimljivih tema.
igraju 4-2-3-1,najistureniji Hadzic,iza njega Brkovic,Muharemovic,Hebibovic,meni se svidja ovaj Vukamonovic,igra zadnjeg veznog,on i Handzic,ne izgledaju lose,ne igra im sigurno lijevi bek,on je dobio sad crveni,mislim da ce Uzelca tu prebaciti,bar je tako protiv Viteza bilo,mislim da nam je sansa desni bek,cesto zna lutati,Volio bi da se Tiago oporavi do Olimpica,mada sumnjam da ce ga Edis odmah gurnuti u prvih 11 !! :zeljeznicar1:
Zar uzelac nije povrijeđen?
Igrao je sad,jest da mu je glava u zavojima,al nije pauzirao !

cikazubo
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:09 pm

tm8782 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ovi ljudi sto komentarisu na facebook stranici nisu normalni, haj ti ugodi bosnji, pa da alianz arenu dignemo opet bi svaki treci komentar bila neka besmislena kritika ybt..
Iskreno odavno sam prestao da pratimo jer iza tih profila su skroz drugi ljudi ;)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ne znam jel ipee vodi facebook stranicu, al evo odma da predlozim da maknu ovog amara hodzica iz sidneya, frajer svaku objavu bukvalno iskomentarise na najgluplji nacin..

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:10 pm

cikazubo je napisao/la:Ovi ljudi sto komentarisu na facebook stranici nisu normalni, haj ti ugodi bosnji, pa da alianz arenu dignemo opet bi svaki treci komentar bila neka besmislena kritika ybt..
Ma ja da sam admin na onoj stranici,sve do jednog koji se javi sa onih laznih profila bi banovo i one sto ispituju koliko je ko uplatio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:10 pm

Kolektiv Tvornice namještaja Standard je uplatio 300 KM za evropsku Grbavicu!

Navijači FK Željezničar iz Konjica su skupili i danas uplatili 940 KM za evropsku Grbavicu.

Željino dijete, Muamer Svraka, podržao je projekat evropske Grbavice i uplatio novčana sredstva za pet stolica.

:zeljeznicar1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:13 pm

Iskreno kad je nešto loše treba komentarisati(mada sam ja prije volio presutiti ili ne pisati nigdje ništa). Ali ljudi dragi kad se sjetim proslu polusezonu i igracki kadar i kad se sjetim prošlih 20 godina i sadašnja dešavanja. Pametnom dosta.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

HanibalTM
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:14 pm

Da li neko od vas zna, koji ce kapacitet istoka biti, ili bar otprilike da predpostavi?
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:15 pm

HanibalTM je napisao/la:Da li neko od vas zna, koji ce kapacitet istoka biti, ili bar otprilike da predpostavi?
Taman :kafa: :mrgreen:

Grbavica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:15 pm

sastav iz zadnje utakmice protiv Viteza
slika
U prošloj utakmici je lijevi bek Radović dobio crveni karton, tako da će vjerovatno naš bivši igrač Uzelac preći na tu poziciju, jer je to i igrao nakon što Radović isključen. Na stoperu imaju tri opcije a to su Jovanović koji je došao zimus iz BSK Borče, ili naš bivši junior Faris Zeljković koji je također zimus došao iz Goražda, ali po meni najveću šansu da počne utakmicu u paru sa Regojem ima Zolj koji je otigrao zadnjih pola sata utakmice sa Vitezom u toj utakmici.
U veznom redu bi trebali početi Vukomanović i Handžić na zadnjem veznom, a ispred njih kao glavni kreator igre Muharemović. Muharemović je i promašio penal na utakmici protiv Viteza. Po onome što su pokazali u zadnjoj utakmici, vidi se dosta mana u defanzivi, jer je baš puhalo sa svih strana.
Na krilnim pozicijama su Brković (naš bivši igrač) i Hebibović. Brković dosta neugodan i protiv Radnika, a i protiv Viteza, međutim veoma loš u završnici, dok je Hebibović onako ni tamo ni ovamo.
I u napadu Emir Hadžić.
Moguće je da bude nekih rokada u ofanzivnom dijelu, možda Sulejman Smajić zaigra od prve minute ili možda Raščić dobije priliku. Sve u svemu Olimpic nas ne može iznenaditi sa nečim posebno, možda još Gligorov dobije priliku umjesto Milovića na desnom beku.
Sve u svemu, kad se pojedinačno gledaju igrači od golmana do špica, kvalitetniji smo na svakoj poziciji. Također, imamo tu tradiciju pobjeda protiv Olimpica, ne sumnjam u Edisa da će igrače maksimalno pripremiti i da će poginuti za dobar rezultat.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:18 pm

Nasa odbrana ne bi trebala imati problema protiv Emira Hadzica i Rascica, korpulentni jesu, ali i nasi stoperi su, na zemlji nisu neki znalci, a ni brzina im nije jaca strana. Brkovic nam moze stvarati probleme i iskusni Muharemovic, ali mislim da je nasa sredina sa Zahom, Blagojem i Bekrijom mozda i najjaca u ligi. A ne sumnjam da cemo im dati bar jedan go, mozda i dovoljan za pobjedu. Iako teska srca, 1:0 potpisujem.

Kapiten
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:25 pm

Rascic se oprostio koliko sam ja cuo...

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ceze
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:31 pm

Neće ovo biti lagana utakmica ni sekunde i mislim da debelo podcijenjujemo Olimpik, a nas možda precijenjujemo. Najviše me strah tog nekog zakona velikih brojeva, nikad nisu dobili Želju, a sad su pod velikim imperativom. Na klupi im je Odović koji je pravi majstor za uigrati ekipu da igrati jako nazad i u sredini, niko to ne zna bolje od nas. Jesu izgledali preloše protiv Viteza, ali protiv Radnika su bili pravo dobri. Ova pauza im je dobro došla, uigrat će se, spremiti, odmoriti.

Devotion
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:32 pm

Zadnjih par mjeseci toliko toga se pozitivnog desava u i oko Zelje, od zvucnih pojacanja, vracanja publike na Grbavicu, niza pobjeda, pa sve do ovih aktivnosti oko uclanjenja i narocito oko doniranja za evropsku Grbavicu koja izgleda daje i bolje rezultate od ocekivanih. Da bi se nastavila ova pozitiva trebamo pred sebe postaviti novi cilj. Naredni cilj je 10.000 prodatih ulaznica protiv Olimpika. Ne postoji ni jedan razlog da se ovo ne ostvari, ocekuje se lijepo vrijeme, rezultati su tu, utakmica protiv Olimpika nam je jako bitna. Ako je protiv Sirokog bilo prodato cca. 9.000 ulaznica a na tabeli smo prilicno lose stajali zasto sada nebi napunili Grbavicu jer ovim momcima trebamo vise nego ikada pa cemo tako i Vukove lakse apsolvirati. SVI NA GRBAVICU NA PRAZNIK DRUZENJA.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 11:42 pm

tm8782 je napisao/la:
Iskreno odavno sam prestao da pratimo jer iza tih profila su skroz drugi ljudi ;)

Ja bih predlozio da se ukine mogucnost komentarisanja objava na fb...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Jaozinho22

pet mar 25, 2016 11:52 pm

Što se tiče Sulejmana Smajića za njegovu formu se ne sekirajte, za nju se brine Argelini Stup :ganja: Frajer bukvalno visi tamo. Gledao sam ih protiv Čelika prošlu polusezonu i protiv Viteza neki dan.Protiv Viteza su izgledali smotano,traljavo,bezglavo i bez ikakve ideje,daju loptu Brkovicu pa ako on šta skarabuđi ide centaršut na Hadzica koji pretežno fula bazen.Na tim centaršutevima im se i bazira igra jer u sredini nemaju igrača koji može napravit višak i završni pas a pošto igraju protiv nas sigurno da će zapet kao i svi ostali,da mene pitaju odmah sad bih potpisao pobjedu od 1 razlike. Invdividualno smo kvalitetniji a i ove ''mini pripreme'' u toku sezone će nam pomoći oko što boljeg uigravanja ekipe. :zeljeznicar1:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavi orkestar
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 11:56 pm

MrRiccoli je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Ja bih predlozio da se ukine mogucnost komentarisanja objava na fb...

Sent from my C5303 using Tapatalk
Admin treba odmah brisati uvredljive komentare,banovati one koji su tu samo da bi provocirali i omalovazavali.Mislim da ovi na fb moraju to što prije poceti jer sve ono što pojedinci tamo pišu šteti ugledu kluba.Ja sam davno deaktivirao fb profil pa nisam u mogucnosti da se obratim u inbox adminu i napišem mu ovo što sam ovdje napisao pa bih zamolio nekoga da mu ovo predlozi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

sub mar 26, 2016 12:10 am

HanibalTM je napisao/la:Da li neko od vas zna, koji ce kapacitet istoka biti, ili bar otprilike da predpostavi?
Kapacitet istoka? Ne znam, ako će biti 2000 nezadovoljan sam što nije 2001 ali pak ako namjeravaju 10.000... Ne valja, mora biti bar 10.001, inače, mrka kapa.

brile
Kontakt:

sub mar 26, 2016 12:15 am

Jaozinho22 je napisao/la:Što se tiče Sulejmana Smajića za njegovu formu se ne sekirajte, za nju se brine Argelini Stup :ganja: Frajer bukvalno visi tamo. Gledao sam ih protiv Čelika prošlu polusezonu i protiv Viteza neki dan.Protiv Viteza su izgledali smotano,traljavo,bezglavo i bez ikakve ideje,daju loptu Brkovicu pa ako on šta skarabuđi ide centaršut na Hadzica koji pretežno fula bazen.Na tim centaršutevima im se i bazira igra jer u sredini nemaju igrača koji može napravit višak i završni pas a pošto igraju protiv nas sigurno da će zapet kao i svi ostali,da mene pitaju odmah sad bih potpisao pobjedu od 1 razlike. Invdividualno smo kvalitetniji a i ove ''mini pripreme'' u toku sezone će nam pomoći oko što boljeg uigravanja ekipe. :zeljeznicar1:
U premieru je cak i aktivniji, a i kada je u Argeliniju ponuda je na stolu i cucla onu nargilu 0-24, ne znam kako moze da dise vise, a ne da trci :klanjase2:

Mene je iskreno strah Olimpika zbog Ode. Na ovo protiv Viteza ne treba ni obracati paznju jer ce utakmica sa nama biti potpuno drugacija. Protiv Viteza su morali napadati jer im je bas trebala pobjeda, a protiv nas ce se braniti i probati na kontre, a tu je Oda najopasniji.

pile87
Kontakt:

sub mar 26, 2016 12:26 am

Nama je svaka slijedeca utakmica bitnija... ovo je jos uvijek izjednacena liga i svak svakoga moze pobjediti, misljenja sam da niko nema sanse protiv nas na punoj Grbavici zato moramo ponoviti posjetu kao protiv sirokog jer mi smo prevaga koja pravi razliku i donosi nova tri boda. Kod nas je sve povezano od posjeta zavisi sve cak i izgradnja istoka olaksajmo ljudima posao oko stadiona. Pokazimo da ima potrebe za vecim kapacitetom stadiona za istokom. Animirajte ljude da idu na utakmicu imamo jos dovoljno vremena da se pozovu i pojave svi oni navijaci koji su bili na otvaranju polusezone. Jednostavno Zeljo nas treba budimo uz Zelju kad je najpotrebnije na nasoj Grbavici.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava