Igrao je sad,jest da mu je glava u zavojima,al nije pauzirao !LARSSON je napisao/la:Zar uzelac nije povrijeđen?diego1921 je napisao/la:igraju 4-2-3-1,najistureniji Hadzic,iza njega Brkovic,Muharemovic,Hebibovic,meni se svidja ovaj Vukamonovic,igra zadnjeg veznog,on i Handzic,ne izgledaju lose,ne igra im sigurno lijevi bek,on je dobio sad crveni,mislim da ce Uzelca tu prebaciti,bar je tako protiv Viteza bilo,mislim da nam je sansa desni bek,cesto zna lutati,Volio bi da se Tiago oporavi do Olimpica,mada sumnjam da ce ga Edis odmah gurnuti u prvih 11 !!FKZ1921 je napisao/la:Za sedam dana Olimpik...
Hajmo malo statistike...ko je upratio ovaj sastav Olimpika,ima li ko od novih igraca da je zanimljiv,u kakvoj je formi Smajic,ima li ko vazan da nece igrati,ne vidjeh da je Brkovic igrao zadnju a u Bijeljini je par puta dobro pobjegao,kakva nam je statistika protiv Bandovica,...Evo more zanimljivih tema.
Ne znam jel ipee vodi facebook stranicu, al evo odma da predlozim da maknu ovog amara hodzica iz sidneya, frajer svaku objavu bukvalno iskomentarise na najgluplji nacin..tm8782 je napisao/la:Iskreno odavno sam prestao da pratimo jer iza tih profila su skroz drugi ljudicikazubo je napisao/la:Ovi ljudi sto komentarisu na facebook stranici nisu normalni, haj ti ugodi bosnji, pa da alianz arenu dignemo opet bi svaki treci komentar bila neka besmislena kritika ybt..
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ma ja da sam admin na onoj stranici,sve do jednog koji se javi sa onih laznih profila bi banovo i one sto ispituju koliko je ko uplatio..cikazubo je napisao/la:Ovi ljudi sto komentarisu na facebook stranici nisu normalni, haj ti ugodi bosnji, pa da alianz arenu dignemo opet bi svaki treci komentar bila neka besmislena kritika ybt..
TamanHanibalTM je napisao/la:Da li neko od vas zna, koji ce kapacitet istoka biti, ili bar otprilike da predpostavi?
Ja bih predlozio da se ukine mogucnost komentarisanja objava na fb...tm8782 je napisao/la:Iskreno odavno sam prestao da pratimo jer iza tih profila su skroz drugi ljudicikazubo je napisao/la:Ovi ljudi sto komentarisu na facebook stranici nisu normalni, haj ti ugodi bosnji, pa da alianz arenu dignemo opet bi svaki treci komentar bila neka besmislena kritika ybt..
Admin treba odmah brisati uvredljive komentare,banovati one koji su tu samo da bi provocirali i omalovazavali.Mislim da ovi na fb moraju to što prije poceti jer sve ono što pojedinci tamo pišu šteti ugledu kluba.Ja sam davno deaktivirao fb profil pa nisam u mogucnosti da se obratim u inbox adminu i napišem mu ovo što sam ovdje napisao pa bih zamolio nekoga da mu ovo predlozi.MrRiccoli je napisao/la:Ja bih predlozio da se ukine mogucnost komentarisanja objava na fb...tm8782 je napisao/la:Iskreno odavno sam prestao da pratimo jer iza tih profila su skroz drugi ljudicikazubo je napisao/la:Ovi ljudi sto komentarisu na facebook stranici nisu normalni, haj ti ugodi bosnji, pa da alianz arenu dignemo opet bi svaki treci komentar bila neka besmislena kritika ybt..
Sent from my C5303 using Tapatalk
Kapacitet istoka? Ne znam, ako će biti 2000 nezadovoljan sam što nije 2001 ali pak ako namjeravaju 10.000... Ne valja, mora biti bar 10.001, inače, mrka kapa.HanibalTM je napisao/la:Da li neko od vas zna, koji ce kapacitet istoka biti, ili bar otprilike da predpostavi?
U premieru je cak i aktivniji, a i kada je u Argeliniju ponuda je na stolu i cucla onu nargilu 0-24, ne znam kako moze da dise vise, a ne da trciJaozinho22 je napisao/la:Što se tiče Sulejmana Smajića za njegovu formu se ne sekirajte, za nju se brine Argelini StupFrajer bukvalno visi tamo. Gledao sam ih protiv Čelika prošlu polusezonu i protiv Viteza neki dan.Protiv Viteza su izgledali smotano,traljavo,bezglavo i bez ikakve ideje,daju loptu Brkovicu pa ako on šta skarabuđi ide centaršut na Hadzica koji pretežno fula bazen.Na tim centaršutevima im se i bazira igra jer u sredini nemaju igrača koji može napravit višak i završni pas a pošto igraju protiv nas sigurno da će zapet kao i svi ostali,da mene pitaju odmah sad bih potpisao pobjedu od 1 razlike. Invdividualno smo kvalitetniji a i ove ''mini pripreme'' u toku sezone će nam pomoći oko što boljeg uigravanja ekipe.