Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 11:02 pm

Jooj hajde samo nek dodje trener sa modernim vizijama i idejama. Hocu da igramo lopte, hocu evropskog Zelju. Redom hocu bekove koji idu naprijed, koji znaju ubaciti u trku i napraviti visak kad protivnik igra bunker, hocu zadnjeg veznog koji nije tu samo da rusi i dobije zuti karton, nek zna igrati lopte, hocu krila koja ne cekaju uz aut liniju da prime loptu, hocu da ulaze u sredinu, pomazu napadacu, sredini terena... hocu 10-ku, pravog znalca, igracinu...i hocu napadaca koji igra lopte, ne mora nuzno biti najbolji strijelac lige, ali da dobro saradjuje sa saigracima, da se bori, asistira i zabija. Na to jos solidan golman i sigurni i iskusni stoperi i to je to, nista vise. Sto je najjace, ja mislim da trenutno imamo sve ovo ili bar dobrim pripremama i spremanjem za iducu sezonu mozemo imati.

Veca- Memija, Aco, Jahic, Husic- Ugljesa, Blagoje, Hervas, Stevanovic, lijevo krilo - Lendric

Lazem, nemamo bas sve, ali smo blizu da imamo. Hajde prvo kolo vise...

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:03 pm

razlika je što je radio u sredini i ligi koja je za nas druga galaksija, u pozitivnom smislu. ako to nije konkretna razlika ja ne znam šta jeste.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:04 pm

Ne vidim da su i ovi puno toga uradili kada su bili. Probali, nije nista bilo, probat drugog.

Nebitno, svako ima svoje mišljenje

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:04 pm

exbabilon je napisao/la:Jooj hajde samo nek dodje trener sa modernim vizijama i idejama. Hocu da igramo lopte, hocu evropskog Zelju. Redom hocu bekove koji idu naprijed, koji znaju ubaciti u trku i napraviti visak kad protivnik igra bunker, hocu zadnjeg veznog koji nije tu samo da rusi i dobije zuti karton, nek zna igrati lopte, hocu krila koja ne cekaju uz aut liniju da prime loptu, hocu da ulaze u sredinu, pomazu napadacu, sredini terena... hocu 10-ku, pravog znalca, igracinu...i hocu napadaca koji igra lopte, ne mora nuzno biti najbolji strijelac lige, ali da dobro saradjuje sa saigracima, da se bori, asistira i zabija. Na to jos solidan golman i sigurni i iskusni stoperi i to je to, nista vise. Sto je najjace, ja mislim da trenutno imamo sve ovo ili bar dobrim pripremama i spremanjem za iducu sezonu mozemo imati.

Veca- Memija, Aco, Jahic, Husic- Ugljesa, Blagoje, Hervas, Stevanovic, lijevo krilo - Lendric

za uslove naše lige i konkurencije u kojoj igramo - imamo. još jedan-dva prava ako je uglješa gotov i imamo baš sve.

Virtu4L

ned maj 29, 2016 11:05 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:sta je to Ivan napravio pa da on ima mjesto glavnog sefa umjesto Adzema, Mulalica, Djurbuzovica, Memica itd...
Ivan ima više škole nego svi ovi zajedno. I to ne bilo kakva škola, ona najbolja.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 11:06 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:.
Hajde sad ti meni reci kako ti znas da nece nista uraditi? Protiviš se ovim što prizeljkuju ivana a onda ti nesto pricas
Ne citas moje postove do kraja ili ignorises bitni dio

Koja je razlika izmedju nekog naseg i Ivana?

Nema, osim sto je Ivan stranac u Zelji

e ja bih radije naseg nego stranca...

sta je to Ivan napravio pa da on ima mjesto glavnog sefa umjesto Adzema, Mulalica, Djurbuzovica, Memica itd...

ama bas nista...

nisam protiv covjeka ali ako stranac i domacin imaju iste/slicne reference i kvalitete uvijek biram domacina, naseg covjek iz kluba... koji voli ovaj klub, koji je ovdje igrao i koji je nas
Pa covjek "pekao zanat" u Belgiji,a oni u omladinskom pogonu FKZ.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 11:07 pm

Kapiten je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Hajde sad ti meni reci kako ti znas da nece nista uraditi? Protiviš se ovim što prizeljkuju ivana a onda ti nesto pricas

sta je to Ivan napravio pa da on ima mjesto glavnog sefa umjesto Adzema, Mulalica, Djurbuzovica, Memica itd...

ama bas nista...

nisam protiv covjeka ali ako stranac i domacin imaju iste/slicne reference i kvalitete uvijek biram domacina, naseg covjek iz kluba... koji voli ovaj klub, koji je ovdje igrao i koji je nas
da, i iz takve sredine dosao u nasu... dovoljno govori o njegovo napretku
BOG BOSNA I BOSNJACI

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:07 pm

600-ta stranica :11: :11:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 11:08 pm

Kapiten je napisao/la:

ama bas nista...

Pa sta bi ti ? Da dođe neki s Kosova i da kazemo e bravo ovaj napreduje jebote. Masina.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

black64
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:09 pm

Kapiten je napisao/la:

ama bas nista...

gledali smo ih sve na djelu, mislim da je vrijeme da damo priliku nekom novom

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:09 pm

exbabilon je napisao/la:Jooj hajde samo nek dodje trener sa modernim vizijama i idejama. Hocu da igramo lopte, hocu evropskog Zelju. Redom hocu bekove koji idu naprijed, koji znaju ubaciti u trku i napraviti visak kad protivnik igra bunker, hocu zadnjeg veznog koji nije tu samo da rusi i dobije zuti karton, nek zna igrati lopte, hocu krila koja ne cekaju uz aut liniju da prime loptu, hocu da ulaze u sredinu, pomazu napadacu, sredini terena... hocu 10-ku, pravog znalca, igracinu...i hocu napadaca koji igra lopte, ne mora nuzno biti najbolji strijelac lige, ali da dobro saradjuje sa saigracima, da se bori, asistira i zabija. Na to jos solidan golman i sigurni i iskusni stoperi i to je to, nista vise. Sto je najjace, ja mislim da trenutno imamo sve ovo ili bar dobrim pripremama i spremanjem za iducu sezonu mozemo imati.

Pa mogli bi i Bayerna onda dobiti :ganja: Salim se, svakako se slazem s tobom, pogotovo ovo sto sam podebljao.
Kad se imenuje sef, onda nam ostaje do pocetka priprema dovesti ova ciljana pojacanja, jer rekose da cemo do priprema imati formiran tim. Ajdee Upravoo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

boccaccio
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:10 pm

psihopata je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Čovjek još nije postao šef stručnog štaba, nema zvanično ništa o tome do ovoga trenutka. Mediji pišu to što pišu, ali on je i dalje jedan od trenera koji su u kombinaciji. On po meni ima šanse da bude trener, ali isto tako i ne mora biti. Prosto, izmedju kluba i bilo kojeg trenera kandidata još ništa nije potpisano. Da jeste, zvanična bi objavila. Tako da su ovo danas sve medijska nagađanja. Hoće li se ta nagađanja ostvariti ili će biti izabran neki drugi trener, vidjecemo. Uopste dakle ne mora da znači da je Vukomanovic nas trener. Biće,ako zvanična objavi. Zasad mi nemamo trenera.
da li je simo još u kombinacijama?
Zaista ne znam prijatelju, ja nešto mislim da nije.

blueheart
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:11 pm

Ako dođe ovaj Ivan, nadam se da ce donijeti tu zapadnu disciplinu u sportski dio kluba. Treba nam to i u omladinskim selekcijama. Ne iskusan je ali se može očekivati da kao takav ima veliku želju za uspjehom a takvi nam treneri trebaju. Ono što me najviše raduje je ova podrška klubu. Jedva čekam početak,i onih 15ak dana prije početka sezone. Nadam se nekoj ozbiljnoj kampanji da oborio rekord sa godisnjim kartama.
DRZAVA ZELJO

LARSSON
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:12 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=EWjaUpE ... e=youtu.be[/video]

Kako gledam ove klipove novih igrača sve mi se čine bolji i bolji :D

diego1921
Kontakt:

Ivan je prije par god zavrsio igracku karijeru , covijek se skolovao i bio asistent, ne znam kako neko ocekuje da ima vise tekmi ! Edis je god i po stariji a ima samo par tekmi vise i to u nasoj ligi ! Uglavnom mislim da mi ne zasluzujemo ni Ivana ni stadion, jel poslije prvog poraza kriv ce biti trener i bice nas ko protiv Rudara 2 milje a jos si bio u igri za Evropu !

ChWilla
Kontakt:

ja mislim da generalno, uvođenje zapadnih trendova i metoda nema alternativu ni u sportskom segmentu. ovo kako se ovdje radi je sve tapkanje u mjestu, u žabokrečini, iz šupljeg u prazno. to vidimo i po rezultatima klubova i po rezultatima svih selekcija uz vrlo rijetke bljeskove. a trenera koji je osvajao naslove vani ipak još ne možemo dovesti. hoće li ivan ili milan biti baš taj - ne može znati niko. ali mislim da je u ovakvim okolnostima bolje pokušati sa nekim ko zna kako se radi "kako treba" i ko je to osjetio, nego sa nekim ko nikad nije maknuo odavde.

ima i pozitivna strana toga što je bio u obiliću, nikakvi mu marifetluci nisu potpuno strani u tom slučaju :ganja:

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:14 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:.

ama bas nista...

brate ohladi imao si nedavno naseg covjeka i zavrsilo je tako sto smo pravili jednu ili ni jednu priliku na utakmici...ne kontam koji ti je cilj cijenim misljenje ali vrijeme je da dobije sansu neko moderniji....Virtu ti je iobjasnio da covjek ima skole vise nego ovi tvoji zajedno....i covjek je pekao zanat u Belgiji...ne znam sta ti nije jasno ?

IVANE SRBINE MANIJACI SU UZ TEBE!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 11:18 pm

[quote="delinjo"][/quote]

Prvo kakve veze ima sto je srbin. jel to neki plus ovdje? to neka multikulti furka?

drugo, rekao sam milion puta, covjek nema nista vise od nasih domacih

trece, nije pozitivna stvar ako neko iz vana dolazi u Bosnu... valjda ako je sposoban on treba da zadrzi svoj posao (Standard) i da napreduje u karijeri, da ide u Holandiju, Englesku, Njemacku, Spaniju, a ne kod nas
BOG BOSNA I BOSNJACI

black64
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:19 pm

delinjo je napisao/la:
Prvo kakve veze ima sto je srbin. jel to neki plus ovdje? to neka multikulti furka?

drugo, rekao sam milion puta, covjek nema nista vise od nasih domacih

trece, nije pozitivna stvar ako neko iz vana dolazi u Bosnu... valjda ako je sposoban on treba da zadrzi svoj posao (Standard) i da napreduje u karijeri, da ide u Holandiju, Englesku, Njemacku, Spaniju, a ne kod nas
ko je malo vise upucen zna da ima puno vise od ovih nasih domacih, uostalom sve ce ti se samo reci

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:19 pm

kako iskustvo iz kluba i lige koje su tri klase ispred naših nije ništa više?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava