Trebal im jos zandara, mislim da nema veceg meraka od osjecaja kad slozis nekog aldinatm8782 je napisao/la:Svako ko donira hvala mu. Samo nek je od srca... A vezano za sjever čujem da se formiraju od strane nekih navijača 'krizni stabovi' za takve
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
29 mart !ellaxaz je napisao/la:Kad rekose da je ovo izvlacenje za kup?
igraju 4-2-3-1,najistureniji Hadzic,iza njega Brkovic,Muharemovic,Hebibovic,meni se svidja ovaj Vukamonovic,igra zadnjeg veznog,on i Handzic,ne izgledaju lose,ne igra im sigurno lijevi bek,on je dobio sad crveni,mislim da ce Uzelca tu prebaciti,bar je tako protiv Viteza bilo,mislim da nam je sansa desni bek,cesto zna lutati,Volio bi da se Tiago oporavi do Olimpica,mada sumnjam da ce ga Edis odmah gurnuti u prvih 11 !!FKZ1921 je napisao/la:Za sedam dana Olimpik...
Hajmo malo statistike...ko je upratio ovaj sastav Olimpika,ima li ko od novih igraca da je zanimljiv,u kakvoj je formi Smajic,ima li ko vazan da nece igrati,ne vidjeh da je Brkovic igrao zadnju a u Bijeljini je par puta dobro pobjegao,kakva nam je statistika protiv Bandovica,...Evo more zanimljivih tema.
Zar uzelac nije povrijeđen?diego1921 je napisao/la:igraju 4-2-3-1,najistureniji Hadzic,iza njega Brkovic,Muharemovic,Hebibovic,meni se svidja ovaj Vukamonovic,igra zadnjeg veznog,on i Handzic,ne izgledaju lose,ne igra im sigurno lijevi bek,on je dobio sad crveni,mislim da ce Uzelca tu prebaciti,bar je tako protiv Viteza bilo,mislim da nam je sansa desni bek,cesto zna lutati,Volio bi da se Tiago oporavi do Olimpica,mada sumnjam da ce ga Edis odmah gurnuti u prvih 11 !!FKZ1921 je napisao/la:Za sedam dana Olimpik...
Hajmo malo statistike...ko je upratio ovaj sastav Olimpika,ima li ko od novih igraca da je zanimljiv,u kakvoj je formi Smajic,ima li ko vazan da nece igrati,ne vidjeh da je Brkovic igrao zadnju a u Bijeljini je par puta dobro pobjegao,kakva nam je statistika protiv Bandovica,...Evo more zanimljivih tema.
Iskreno odavno sam prestao da pratimo jer iza tih profila su skroz drugi ljudicikazubo je napisao/la:Ovi ljudi sto komentarisu na facebook stranici nisu normalni, haj ti ugodi bosnji, pa da alianz arenu dignemo opet bi svaki treci komentar bila neka besmislena kritika ybt..