Danny Simpson u Lejčestera prošlu sezonu nije pola prešao, a Leicester imao najubojitiju kontru (Ne poredim nas sa Leicesterom). Hoću da kažem da je za ovaj stil igre Petrovića Siniša jako važan igrač, možda i igrač kome najviše odgovara ovaj stil. Mi ove godine najbolje akcije smo pravili iz kontri. Primjer Sloboda na Grbavici: Blagojević klizeci pa dva tri dodavanja maksimalno, lopta do Lendrića i gol.mirzza je napisao/la: ↑sri maj 10, 2017 1:00 pmTek ce se vidjeti koliko ce faliti Kerim Memija i kakvog smo beka imali u ekipi a unistavali ga po lijevom krilu.Vrag je napisao/la: ↑sri maj 10, 2017 11:47 amNe bi se slozio. Za Evropu je najbolji Odin recept kontre. Sa Sinisom to ne moze ni u nasu ligu. Mi ove sezone nismo kontru istrcali bekovi su nam zakucani za liniju.Ne moze samo Miroslav, Lendric i Zeba. Trebaju nama ofanzivniji bekovi i za PL, neko ko ce iz drugog plana centrirati ili u trku, dok krilo ulijece u 16. Puno bi dobili sa ofanzivnijim bekovima.hardwell je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 9:25 pmS obzirom na to kako igramo nama i ne treba ofanzivniji bek od Siniše. On obavlja odličan posao nazad i ovakav će biti ključan igrač u Evropi protiv jačih ekipa, a i sada je kada igramo protiv boljih protivnika u ligi. Ako budemo mijenjali kada stil igre mišljenja sam da ćemo trebati mijenjati i beka, ne zato što je Siniša loš nego što će nam biti potreban drugi tip igrača (Ofanzivniji)
Ostaje zal sto nije igrao vise sa Miroslavom jer bi bio jos bolji.