hvalaMinjore je napisao/la:Slagacu te mislim oko 18 km..black64 je napisao/la:zna li neko koliko kostaju oni novcanici u fanshopu ?
Baš i ja to hoću da pitam sada..diego1921 je napisao/la:Hoce li biti sutra zvanicno za Ivana ?
Imam osjecaj da se dosta neprijatelja infiltriralo pod plastom navijaca Zelje.AsharaK je napisao/la:Dovedes momka koji je igrao za Sevilju, koji je dominirao segundom, i onda on ne valja jer ga noramo placat. Stvarno je malo ruzno od njega sto nece da igra dzaba, jbg ...
Mozda cekamo da dusmani naprave scenu kao s Petrovicem ,pa da na kraju otkazemo !! Nadam se da cemo pokazati ozbiljnost !!Hurmasica je napisao/la:Baš i ja to hoću da pitam sada..diego1921 je napisao/la:Hoce li biti sutra zvanicno za Ivana ?
Vidim raja im je baš "podržala" ove članke...diego1921 je napisao/la:Mozda cekamo da dusmani naprave scenu kao s Petrovicem ,pa da na kraju otkazemo !! Nadam se da cemo pokazati ozbiljnost !!Hurmasica je napisao/la:Baš i ja to hoću da pitam sada..diego1921 je napisao/la:Hoce li biti sutra zvanicno za Ivana ?
Mozda je Adzem fenomenalan na poziciji kojoj i jeste sad trenutno, ne treba neke ljude forsirat u zivotu, ako si dobar tu gdje i jesi...ostani.Plavo - Bijeli je napisao/la:Imam osjecaj da se dosta neprijatelja infiltriralo pod plastom navijaca Zelje.AsharaK je napisao/la:Dovedes momka koji je igrao za Sevilju, koji je dominirao segundom, i onda on ne valja jer ga noramo placat. Stvarno je malo ruzno od njega sto nece da igra dzaba, jbg ...
Ja sam uvijek za ispitivanje rada i kritiku. Prvi otvoreno kazem da mi je draze da smo unaprijedili opet Adzema ili nekome slicnom njemu nego sto smo doveli anonimusa Srbina ali jbg... nesto se mora i istrpiti
Najbitnija stvar mi je da se gleda dugorocno po pitanju infrastrukture, stadiona generalno, vidim bice poboljsanja u omladinskom pogonu... a trener ko trener dodje i prodje
Imaju popravni !!Hurmasica je napisao/la:Vidim raja im je baš "podržala" ove članke...diego1921 je napisao/la:Mozda cekamo da dusmani naprave scenu kao s Petrovicem ,pa da na kraju otkazemo !! Nadam se da cemo pokazati ozbiljnost !!Hurmasica je napisao/la:
Baš i ja to hoću da pitam sada..
Kad će zvanična objaviti trenera? Poslije ovog pitanja si slobodansuper1 je napisao/la:meni je i ovaj konkurs za trenere vid transparentnosti...gledam neki dan al.nemam zivaca da se naglabam po forumima vezano za visine cijena stolica..bilo je ispred kluba postavljen oglas javno za sve ponudjace,od cetri ponude izabrala se najjeftinija i opet se neko nadje i kralo se..ma daj dokle vise,nekom izgleda smeta ovakav sistem rada al sto se mene tice same stvari koje se rade trenutno na stadionu su obecavajuce i trenutnoj upravi se mora dati podrska.Za kraj rade se i stvari na poboljsanju i sportskog dijela kako za prvi tim tako i za omladince...poz braco i nadam se da mi.ne zamjerate
Leon_Professional je napisao/la:A kako onda da budemo respektabilna ekipa i da idemo naprijed ako necemo dovoditi "kvalitetne" igrace. Ne znam koga da dovedes a da znas 100% da ce biti pojacanje, to je u ovom poslu stvarno nemoguce. Da ne nabrajamo mnoge slucajeve u svijetu, jedan Real sta je igraca doveo i onda kod njih ne pokazu kvalitet, a dosao je sa istog tepiha. Nije ni Miroslav igra u kukuruzistu pa opet dosao u kukuruziste, vec je igrao na boljim terenima. Ne trebamo donositi zakljucke a da nismo nista vidjeli. Ovaj posao je rizik, a ako necemo dovoditi kvalitetne igrace onda necemo ni biti bolji.Vrag je napisao/la:Druga greska dovodjenje igraca sumnjivog kvaliteta. Spanac, Pozder i Husic sigurno nisu male pare, a Boga pitaj kakvi ce biti. Mene najvise strah glave. Valja naci motiva za igrati sa Evropskog tepiha na Bosanske livade medju kukuruzima.
Svakako da se slazem s tobom da nam treba Sportski direktor i da su losi rezultati u omladinskim selekcijama, ali i tu ima raznih mogucnosti i objasnjenja...
Ne odnosi se na tebe. Ali krenes citati poslije tvog posta i bit ce ti jasno. Indirektno te iz proziva, napada, etiketira...Leon_Professional je napisao/la:@vrag , ne znam sto govorite da se ovdje ne smije nista reci suprotno. Eto rekao si, moje misljenje se ne podudara s tobom, ja ti kazem svoje misljenje i to je rasprava. Zar nije forum namjenjen i za to. Teren ce sve pokazati i sve je moguce, a ko ne riskira taj i ne profitira. Mislilo se i za Jocu da je pojacanje, ne znam ko nije pa eto ne bi tako. Ali nit je prvi ni zadnji promasaj, nema pravila.
Sto se mene tice nisam te napao ali sam komentarisao i iznio svoje misljenje, al hajd eto ne bi onda ni pisao dalje na ovu temu.
Suti, novo jednoumlje je vezano za Ivana... ne kontam na cemu ljudi baziraju toliki optimizam, a lik iz Belgije zavrsi u Bosni... umjesto da napreduje i da nesto napravi u karijeri... i dodaj na to da ukupno u svojoj karijeri ima 15-20 utakmica pod palicom, a ovdje svrsavaju na njegov likChWilla je napisao/la:ako je za nekoga bilo jednoumlje da je dobro pojačanje to je joco