Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 10:00 pm

Hoce li biti sutra zvanicno za Ivana ?

black64
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
black64 je napisao/la:zna li neko koliko kostaju oni novcanici u fanshopu ?
Slagacu te mislim oko 18 km..
hvala

Hurmasica
Kontakt:

diego1921 je napisao/la:Hoce li biti sutra zvanicno za Ivana ?
Baš i ja to hoću da pitam sada..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 10:01 pm

AsharaK je napisao/la:Dovedes momka koji je igrao za Sevilju, koji je dominirao segundom, i onda on ne valja jer ga noramo placat. Stvarno je malo ruzno od njega sto nece da igra dzaba, jbg ...
Imam osjecaj da se dosta neprijatelja infiltriralo pod plastom navijaca Zelje.

Ja sam uvijek za ispitivanje rada i kritiku. Prvi otvoreno kazem da mi je draze da smo unaprijedili opet Adzema ili nekome slicnom njemu nego sto smo doveli anonimusa Srbina ali jbg... nesto se mora i istrpiti

Najbitnija stvar mi je da se gleda dugorocno po pitanju infrastrukture, stadiona generalno, vidim bice poboljsanja u omladinskom pogonu... a trener ko trener dodje i prodje
BOG BOSNA I BOSNJACI

diego1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:03 pm

Hurmasica je napisao/la:
Mozda cekamo da dusmani naprave scenu kao s Petrovicem ,pa da na kraju otkazemo !! Nadam se da cemo pokazati ozbiljnost !!

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:04 pm

diego1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Mozda cekamo da dusmani naprave scenu kao s Petrovicem ,pa da na kraju otkazemo !! Nadam se da cemo pokazati ozbiljnost !!
Vidim raja im je baš "podržala" ove članke... :ganja:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:04 pm

NADAM SE DA LJUDI IZ UPRAVE NECE PODLECI PRITISCIMA TE DA CE IVAN BITI IMENOVAN ZA SEFA STRUCNOG STABA !
Zbog ovih prica, postade mi covjek nevjerovatno drag a haman ga i ne znam.

fk1921

ned maj 29, 2016 10:05 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Dovedes momka koji je igrao za Sevilju, koji je dominirao segundom, i onda on ne valja jer ga noramo placat. Stvarno je malo ruzno od njega sto nece da igra dzaba, jbg ...
Imam osjecaj da se dosta neprijatelja infiltriralo pod plastom navijaca Zelje.

Ja sam uvijek za ispitivanje rada i kritiku. Prvi otvoreno kazem da mi je draze da smo unaprijedili opet Adzema ili nekome slicnom njemu nego sto smo doveli anonimusa Srbina ali jbg... nesto se mora i istrpiti

Najbitnija stvar mi je da se gleda dugorocno po pitanju infrastrukture, stadiona generalno, vidim bice poboljsanja u omladinskom pogonu... a trener ko trener dodje i prodje
Mozda je Adzem fenomenalan na poziciji kojoj i jeste sad trenutno, ne treba neke ljude forsirat u zivotu, ako si dobar tu gdje i jesi...ostani.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:06 pm

super,FKZ, zna li se kada će biti zvanično za Ivana? :)

rodrigo87
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:08 pm

IVANE SRBINE, MANIJACI SU UZ TEBE 8-)

diego1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:09 pm

Hurmasica je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Vidim raja im je baš "podržala" ove članke... :ganja:
Imaju popravni !! :ganja: Ovih dana ocekujem jos gore stvar,kao npr u utorak u famoznoj Mrezi,rekla je nastavit ce se !! :kafa:

super1
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:10 pm

meni je i ovaj konkurs za trenere vid transparentnosti...gledam neki dan al.nemam zivaca da se naglabam po forumima vezano za visine cijena stolica..bilo je ispred kluba postavljen oglas javno za sve ponudjace,od cetri ponude izabrala se najjeftinija i opet se neko nadje i kralo se..ma daj dokle vise,nekom izgleda smeta ovakav sistem rada al sto se mene tice same stvari koje se rade trenutno na stadionu su obecavajuce i trenutnoj upravi se mora dati podrska.Za kraj rade se i stvari na poboljsanju i sportskog dijela kako za prvi tim tako i za omladince...poz braco i nadam se da mi.ne zamjerate

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:11 pm

super1 je napisao/la:meni je i ovaj konkurs za trenere vid transparentnosti...gledam neki dan al.nemam zivaca da se naglabam po forumima vezano za visine cijena stolica..bilo je ispred kluba postavljen oglas javno za sve ponudjace,od cetri ponude izabrala se najjeftinija i opet se neko nadje i kralo se..ma daj dokle vise,nekom izgleda smeta ovakav sistem rada al sto se mene tice same stvari koje se rade trenutno na stadionu su obecavajuce i trenutnoj upravi se mora dati podrska.Za kraj rade se i stvari na poboljsanju i sportskog dijela kako za prvi tim tako i za omladince...poz braco i nadam se da mi.ne zamjerate
Kad će zvanična objaviti trenera? Poslije ovog pitanja si slobodan :mrgreen:

Grbavica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:12 pm

Navijači premalo daju klubu a očekuju da ih se pita za sve, pa tako i za izbor trenera.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Vrag

ned maj 29, 2016 10:13 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Druga greska dovodjenje igraca sumnjivog kvaliteta. Spanac, Pozder i Husic sigurno nisu male pare, a Boga pitaj kakvi ce biti. Mene najvise strah glave. Valja naci motiva za igrati sa Evropskog tepiha na Bosanske livade medju kukuruzima.
A kako onda da budemo respektabilna ekipa i da idemo naprijed ako necemo dovoditi "kvalitetne" igrace. Ne znam koga da dovedes a da znas 100% da ce biti pojacanje, to je u ovom poslu stvarno nemoguce. Da ne nabrajamo mnoge slucajeve u svijetu, jedan Real sta je igraca doveo i onda kod njih ne pokazu kvalitet, a dosao je sa istog tepiha. Nije ni Miroslav igra u kukuruzistu pa opet dosao u kukuruziste, vec je igrao na boljim terenima. Ne trebamo donositi zakljucke a da nismo nista vidjeli. Ovaj posao je rizik, a ako necemo dovoditi kvalitetne igrace onda necemo ni biti bolji.

Svakako da se slazem s tobom da nam treba Sportski direktor i da su losi rezultati u omladinskim selekcijama, ali i tu ima raznih mogucnosti i objasnjenja...

Ovdje je veliki problem ako bilo kakvu kritiku napises na rad uprave.

Miro, Zaha i Lendric su bilo nama svima dobra poznanica, a jos su dvoica bili najbolji igraci nase lige. Prosli su i upoznati su oni na BiH. Dok Pozder i Spanac anonimusi. Lahko je se navici sa goreg na bolje, ali tesko sa boljeg na gore. Ni Pozder ni Javier u životu nisu igrali u ovakvim uslovima kao sto ce sada. Ti bi se prvi zapitao kada bi istrcao u Luakvicu na onoj njivi "Zasto je meni ovo trebalo?". Jebeno to utice na psihu i motivaciju igraca. A njih nismo sigurni mogli privuci na ime. Ako ce oni praviti razliku na teren, biti najbolji igraci lige super onda drago mi je i halal bilo svaki fening. Ali ako ce Zeba za njih biti majstor onda pisaj ti to. Nismo mi svake godine milion KM u plusu. To se sada potrefilo i Boga pitaj kada ce opet. Sumnjao sam u Bekrica i sumnje se ispostavile tacnim. A svi znamo na koliko je godina potpisao, a primanja ogromna. Koristi od njega nikakve, ni lider ni ucitelj. Samo trosak.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u ned maj 29, 2016 10:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:25 pm

@vrag , ne znam sto govorite da se ovdje ne smije nista reci suprotno. Eto rekao si, moje misljenje se ne podudara s tobom, ja ti kazem svoje misljenje i to je rasprava. Zar nije forum namjenjen i za to. Teren ce sve pokazati i sve je moguce, a ko ne riskira taj i ne profitira. Mislilo se i za Jocu da je pojacanje, ne znam ko nije pa eto ne bi tako. Ali nit je prvi ni zadnji promasaj, nema pravila.
Sto se mene tice nisam te napao ali sam komentarisao i iznio svoje misljenje, al hajd eto ne bi onda ni pisao dalje na ovu temu.

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:30 pm

ako je za nekoga bilo jednoumlje da je dobro pojačanje to je joco :rofl:
gradi željo boli te *****

Vrag

ned maj 29, 2016 10:30 pm

Leon_Professional je napisao/la:@vrag , ne znam sto govorite da se ovdje ne smije nista reci suprotno. Eto rekao si, moje misljenje se ne podudara s tobom, ja ti kazem svoje misljenje i to je rasprava. Zar nije forum namjenjen i za to. Teren ce sve pokazati i sve je moguce, a ko ne riskira taj i ne profitira. Mislilo se i za Jocu da je pojacanje, ne znam ko nije pa eto ne bi tako. Ali nit je prvi ni zadnji promasaj, nema pravila.
Sto se mene tice nisam te napao ali sam komentarisao i iznio svoje misljenje, al hajd eto ne bi onda ni pisao dalje na ovu temu.
Ne odnosi se na tebe. Ali krenes citati poslije tvog posta i bit ce ti jasno. Indirektno te iz proziva, napada, etiketira...

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 10:32 pm

ChWilla je napisao/la:ako je za nekoga bilo jednoumlje da je dobro pojačanje to je joco :rofl:
Suti, novo jednoumlje je vezano za Ivana... ne kontam na cemu ljudi baziraju toliki optimizam, a lik iz Belgije zavrsi u Bosni... umjesto da napreduje i da nesto napravi u karijeri... i dodaj na to da ukupno u svojoj karijeri ima 15-20 utakmica pod palicom, a ovdje svrsavaju na njegov lik

WTF!

ne treba blatiti bez argumenata, ali ne treba biti maloumni debil i svrsavati na nesto cisto zato sto svi to rade
BOG BOSNA I BOSNJACI

Elegant
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:34 pm

@Plavo - Bijeli ko je tvoj prijedlog za trenera ?

Realno u BiH nema trenutno kvalitetan trener za nas, kakav Jagodic, Musa i slicni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

Prijava