Ma **** njega, njemu je rampa udarena na Grbavici prije deset godina. Seoski kradljivac koji bi danas kao kokoske po selu, da nije nakon rata isplivao najveći odpad od ljudi koji kroz politiku upravlja državom, ovaj smrad može opstati samo u ovom sistemu zato ga se i slijepo drži.chile je napisao/la:A ima li neko da ovog husaru opali po dzepu zbog klevete, koliko znam to je itekako zakonom kaznjivo. Na svaki pomen Zeljeznicara par milja po dzepu pa nek pise po drustvenim mrezama onda i on i slucni njemu.
Nema potrebe za time. U Srebreniku ti je većina raje za Želju. To što ovaj mangupčić izigrava nekakvog menadžera, a polupismen, krkan, neodgojen, pedofil koji vreba učenice kojima predaje... nema veze sa normalnim stanovništvom. Slunto plaća grmalje da ga prate, jer se boji svoje sjene. Samo na FB izgirava kauboja.
Ma nepismena spodoba. Misli ako ubaci neku kroatiziarnu riječ da će ispasti elokventniji. Što napisa @pile, ovakav šljam je isplivao zahvaljući ovakvom stanju u zemlji i stranački podobnim osobama. Uvukao se u čmar SDA partije.
U bilo kojoj normalnoj zemlji ovaj bi kriminalac bio u zatvoru a s kim si takav si.voltron30 je napisao/la:Ma nepismena spodoba. Misli ako ubaci neku kroatiziarnu riječ da će ispasti elokventniji. Što napisa @pile, ovakav šljam je isplivao zahvaljući ovakvom stanju u zemlji i stranački podobnim osobama. Uvukao se u čmar SDA partije.
delinjo je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 2:00 pmzamisljam ga kako ustane i kaze druze sudija imam prigovor![]()
![]()
Apsolutno ga klub, Ivica Osim, kao i Salem mogu tuziti za klevetu zbog ovih nebuloza na fb.. Suljagic je nedavno osudjen zbog klevete na drustvenim mrezama.. Ovo su ozbiljne optuzbe i po meni ih ne treba ignorisati.. Nebitan je lik ali papku treba stati u kraj..
Jos imamo evropu bar jednu utakmicu gdje ce prihod biti preko 100 000.19adi21 je napisao/la: ↑pon maj 08, 2017 4:14 pmje li ono prihod od ulaznica za 2016. godinu bio 500.000 KM ili sam se ja nesto zezno ?
helem nejse, do sad u 2017. ukupan prihod 313.880 KM sto nije malo, u jesenjem dijelu 215.125 KM , ukupno 529.005 KM, izaci ce to oko 600.000 KM za sezonu, ali ovu polusezonu smo definitivno prekucali
Moje srce ne moze igrati na njih,samo cu preskociti par