Ne svidja mi se ni ovo trazenje trenera golmana preko konkursa. Sto se tice sportskog dijela moram reci da nisam nikako zadovoljan. Dovedeni igraci na zimskoj pauzi kapa dole, ali su to vecinom imena poznatih kvaliteta. Za mene prva greska uprave sto jos u toku sezone nije pronasla sportskog direktora. Ta osoba je trebala biti tu i pomoci u odabiru strucnog staba i igraca. Sada su prinudjeni da se mijesaju u posao koji ne poznaju bas najbolje. Sa Vukomanovicem rizikujemo, a mi nemamo prostora za rizikovanje. To smo mogli i sa Adzemom. Vidjeli smo sta je uradio sa mrsavim igračkim kadrom. Jedan od najzaslužnijih za Evropu. Druga greska dovodjenje igraca sumnjivog kvaliteta. Spanac, Pozder i Husic sigurno nisu male pare, a Boga pitaj kakvi ce biti. Mene najvise strah glave. Valja naci motiva za igrati sa Evropskog tepiha na Bosanske livade medju kukuruzima. Treca greska omladinski pogon i skauting. Izgleda da je Dogan ipak bio bitna karika. Nikad losiji rezultati u omladinskom pogonu. Nesto tu dobro skripi i neko dobro fuseri. A ni talenta sa strane nema.
Sto se tice nasih novinari njima na cast. Covjeka su etikirali cetnikom, a nisu ga ni upoznali. Da sam na njegovom mjestu na presicama bi ignorisao te osobe, ali prije toga bi im dao do znanja zbog cega.