Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 08, 2017 12:17 am

GoodisonPark je napisao/la:
pon maj 08, 2017 12:15 am
@D.B.Cooper, može li da te zamolim da tu proslavu i priču oko toga malo odgodiš i da se skoncentrišemo na ono što nam je preostalo do kraja..Jednom smo pravili majice osvajači kupa 09/10 dok je zec bio u šumi i to nam je više nego dovoljno.

Ako nisi znao radovanje nečemu što je jako neizvjesno priziva lošu sreću, tj karma te stigne kad god se bahatiš i kad se unaprijed raduješ.. Ništa lično tebi, već inače to je neka moja molba za sve one koji pišu ovdje i koji spominju ko pjeva na proslavi, kako i gdje ćemo slaviti itd, nemojte nam svega vam nakačiti neki maler sad pred kraj sezone, dosta nam je i previše bilo turbulencija tokom sezone.

Idemo polako, sad napraviti desant na Krupu i da tu uložimo još veći napor nego sinoć i da uz pomoć velikog broja navijača uzmemo bodove..
:palacgore: :palacgore:

Korak po korak...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:19 am

igla je napisao/la:
pon maj 08, 2017 12:03 am
ned maj 07, 2017 11:51 pm
igla je napisao/la: Kako je ova situacija sa sjevera izgledala jebeno, strašno dobar glumac, svaka čast Jakupoviću.
Haver i ja komentarišemo ovu situaciju i odmah konstatujemo da i ako je bio faul da je bio vani, a ja sam čak otišao i malo dalje pa sam rekao da je Filipović previše lagano pao tj da nije bilo nekog velikog intenziteta u duelu a vjeruj dosta raje oko mene je odmah utvrdilo da je bio čist penal :D

Što se tiče ove priče oko 5% nemojte se ništa brinuti, vidjećemo ko će prvi zaplakati i tražiti da se vrati sve na staro..

Mora svima biti jasno da ćemo mi Dolinu napuniti kao od šale u derbijima narednih 100 godina, dok sa druge strane oni ako ovo potraje "malo duže" gube na godišnjem nivou sigurno minimum 150 000 KM, još ako se desi da igramo i u kupu onda ta cifra ide i preko 200 milja.

ambalaža rotira... :ganja:
na kojem dijelu sjevera si ti bio :D :D iste priče sam i ja slušao
:D

Inače sam na "O" skoro uvijek ali sad smo vodili i mlađu raju pa smo otišli na kontra stranu, sjedili smo negdje oko slova "K" malo visočije..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

D.B.Cooper

Hurmasica je napisao/la:
@D.B.Cooper, može li da te zamolim da tu proslavu i priču oko toga malo odgodiš i da se skoncentrišemo na ono što nam je preostalo do kraja..Jednom smo pravili majice osvajači kupa 09/10 dok je zec bio u šumi i to nam je više nego dovoljno.

Ako nisi znao radovanje nečemu što je jako neizvjesno priziva lošu sreću, tj karma te stigne kad god se bahatiš i kad se unaprijed raduješ.. Ništa lično tebi, već inače to je neka moja molba za sve one koji pišu ovdje i koji spominju ko pjeva na proslavi, kako i gdje ćemo slaviti itd, nemojte nam svega vam nakačiti neki maler sad pred kraj sezone, dosta nam je i previše bilo turbulencija tokom sezone.

Idemo polako, sad napraviti desant na Krupu i da tu uložimo još veći napor nego sinoć i da uz pomoć velikog broja navijača uzmemo bodove..

Korak po korak...
Mozda ces se ljutiti nakon ovoga sto napisem , al titula je nasa to je sve gotovo , kup osvaja Siroki brijeg ;)

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:20 am

Ma Stana ga pomazio, ovaj jedva docekao. Penala nije vidjelo, trebao je jos zuti dobiti zbog ovog simuliranja.

Tu pricu prijatelju ostavi za ss.ba forum.

exbabilon
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:22 am

Bravo @Goodison

Temelji titule se udaraju za 7 dana u Krupi. To je iduci korak i bez obzira na sve, mi MORAMO pobijediti. U Mostaru je svaki rezultat dobar osim pobjede Sarajeva. Samo korak po korak o do konacnog cilja.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:23 am

Ako neko nije vidio anketu za utakmicu :)

viewtopic.php?f=73&t=479

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:26 am

Hurmasica je napisao/la:

viewtopic.php?f=73&t=479
Nema sta, posteno zaradjujes hljeb.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:29 am

Plava Porodica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

viewtopic.php?f=73&t=479
Vidio si šta se desi kad jednom zaboravim objaviti nešto sa zvanične, odmah mi dužnosti ukidaju... :ganja: :ganja:

Ajzea
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:31 am

delinjo je napisao/la:
ned maj 07, 2017 5:53 pm
ChWilla je napisao/la:
ned maj 07, 2017 5:47 pm
dela u tebe je svake sedmice neko drugi ko ne igra kod nas najbolji igrač lige... :D a mi prvi, a neki kažu i da nam trener ne umije i da je ziheraš...kako pobogu?
Tomic stvarno jeste brate....pa Lendric je najbolji napadac lige :D :D
Tomic najbolji igrac lige? Pa taj tom istom Lendricu kopacke ne moze brisati, pobogu... Miroslavu, Zebi takodjer..

storm_raider
Kontakt:

Bas sjedim sa Siljkom i gledam u 50 km. Na njima pise "Hurmasica".
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:32 am

D.B.Cooper je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

Korak po korak...
Mozda ces se ljutiti nakon ovoga sto napisem , al titula je nasa to je sve gotovo , kup osvaja Siroki brijeg ;)
Gdje si ti sad, jesi pred vječnom da i ja naletim :D

Možda da i ljudima u klubu javimo da je sve gotovo i neka počnu pripreme za proslavu..

Ja te lijepo zamolim a ti tako.. Ne ljutim se vjeruj nego takav stav je previše bahat za moj ukus.

Pogledaj samo skromnost u svakoj rečenici našeg velikog Ivice i sve će ti biti jasno, odbio Real Madrid ali nikad to nije haman ni spomenuo dok ga novinari ne pitaju. Svakako tvoje pravo je da pišeš ono što želiš ako ne kršiš pravila foruma, nastavi onda po starom..
Željo samo Željo!!!

igla
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:36 am

Šef nam je kod Brajlovića na ranču, izgleda da se baš zgotivio sa Sejom :D

Nešto razmišljam, bilo bi dobro osvojiti ligu ove godine kako bi se skinuo pritisak sa kluba da ne osvajamo ništa u zadnje vrijeme. Nakon toga, obavezno dugoročno se povezati sa Petrovićem, pustiti ga da gradi ekipu te da se počne konačno uspostavljati neki sistem u sportskom segmentu. Kada bi uzeli titulu ove godine, trebalo bi biti puno više mogućnosti i za mlade igrače sljedeće sezone.

Hurmasica
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
Samo nek je redovno.

Charlie Sheen
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:37 am

Titulom se kurciti kad ona bude matematicki osigurana

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:38 am

Hurmasica je napisao/la:
pon maj 08, 2017 12:29 am
Plava Porodica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

viewtopic.php?f=73&t=479
Vidio si šta se desi kad jednom zaboravim objaviti nešto sa zvanične, odmah mi dužnosti ukidaju... :ganja: :ganja:
Gledaj @storma sve hoce da svali na jednog finog gospodina Siljka. :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:41 am

Ajzea je napisao/la:
Tomic najbolji igrac lige? Pa taj tom istom Lendricu kopacke ne moze brisati, pobogu... Miroslavu, Zebi takodjer..
A Bekriću? :D

E kad si mi već tu, zaboravio sam bio ali moram stvarno pohvaliti Lendrića za sinošnju partiju, njegova najbolja partija ovog proljeća, bez obzira na ono protiv Slobode.

Izvlačio se, primao lopte, igrao zajedno sa cijelom ekipom a da ne govorim kakav je presing pravio na golmana i zadnju liniju. Inače sam ga znao ružiti pa je sad red na hvalospjevke.. :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Babukson

pon maj 08, 2017 12:42 am

Spoiler:
slika

staaarinavijac
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:43 am

Sve čestitke svima - igračima, štabu i navijačima , ali ovaj put posebno igračima ...

storm_raider
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:43 am

Hurmasica je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Samo nek je redovno.
Meni je cast biti dio ovog tima i voditi ga. Sa vama je lako raditi. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 08, 2017 12:44 am

pon maj 08, 2017 12:41 am
Ajzea je napisao/la:
A Bekriću? :D

E kad si mi već tu, zaboravio sam bio ali moram stvarno pohvaliti Lendrića za sinošnju partiju, njegova najbolja partija ovog proljeća, bez obzira na ono protiv Slobode.

Izvlačio se, primao lopte, igrao zajedno sa cijelom ekipom a da ne govorim kakav je presing pravio na golmana i zadnju liniju. Inače sam ga znao ružiti pa je sad red na hvalospjevke.. :palacgore:
Sto posto si u pravu. Sinoc je odigrao najbolji mec u ovoj polusezoni. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.

Prijava