2 prijedloga:
-clanske karte za djecu (do 15 godina) da budu cener...(i za zene)
-ovakve pauze ko sad iskoristiti za prijateljske meceve na grbavici, karta petak...uhar je
Ovo su za njega uplatili njegovi a kad završi turnir i dođe vjerujem da će biti daleko veća cifra. nemojmo osuđivati pa makar marku neko dao.exbabilon je napisao/la:Shvatite me kako hocete, al pisam ja njegovih 5 stolica.
koliko si ti uplatio ?exbabilon je napisao/la:Shvatite me kako hocete, al pisam ja njegovih 5 stolica.
Tako je, kad bi davali po mogućnostima Džeko je smao u sitiju zaradio oko 40 mil eura da ne govorimo njemačku i sad italiju.ChWilla je napisao/la:mislim ako tako gledamo na stvari i džeko je još veći "cigan", jer je njegova godišnja plata oko 8 puta veća od damirove cijele zarade za dosadašnju karijeru. ali ne treba tako gledati na stvari.
momak nije tu, ovo je očito uplatio neko za njega, momak je na drugom kraju planete i sprema se za možda meč dosadašnje karijere. a akcija će trajati. polako.exbabilon je napisao/la:Ma nek uplati svako koliko hoce i moze, on moze puno vise, mogu i mnogi drugi, ali to nije tema. Ja sam bio SIGURAN da ce njegova cifra biti maksimalna, zbog toga mi je krivo, ali eto, svakom svacije. Cisto sumnjam da ce naknadno uplatiti nesto vise...
Tu (govorim za možebitno finale) može i klub odigrati ulogu. Sjećate se u Zenici kad smo ponizili Čelika 0:3 u finalu kupa, da nismo htjeli početi utakmicu dok svi naši navijači ne uđu na stadion. Tako je i bilo, pa je utakmica kasnila nekih 10-ak minmiretm je napisao/la:Mozda je jos rano al mislim da bi nasi trebali dogovorit sa ostalim ekipama koje su ostale u kupu da nam se obezbijedi dovoljan broj ulaznica 500+ i da se pokusa dogovorit bar sto se finala tice da se to odgleda normalno do kraja ......
u ponedjeljak ide i nasa uplata za evropsku Grbavicu
izvinjavam se da te samo ispravim...Damir je dva puta igrao protiv Federera i to je vrhunac njegovore karijere ...nemoj mi mijesati Fedexa sa ovom spanskom ublehomChWilla je napisao/la:momak nije tu, ovo je očito uplatio neko za njega, momak je na drugom kraju planete i sprema se za možda meč dosadašnje karijere. a akcija će trajati. polako.exbabilon je napisao/la:Ma nek uplati svako koliko hoce i moze, on moze puno vise, mogu i mnogi drugi, ali to nije tema. Ja sam bio SIGURAN da ce njegova cifra biti maksimalna, zbog toga mi je krivo, ali eto, svakom svacije. Cisto sumnjam da ce naknadno uplatiti nesto vise...