Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 6:38 pm

2 prijedloga:
-clanske karte za djecu (do 15 godina) da budu cener...(i za zene)
-ovakve pauze ko sad iskoristiti za prijateljske meceve na grbavici, karta petak...uhar je
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:46 pm

Najbolji bh. teniser i veliki navijač Željezničara, Damir Džumhur, podržao je projekat evropske Grbavice i uplatio je sredstva u iznosu od 180 KM.

Zahvaljujemo se Damiru i čestitamo mu na prvoj Masters pobjedi, te mu želimo mnogo sreće u susretu sa Rafaelom Nadalom.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

slika

Špekac1921
Kontakt:

DŽUMHUR DAMIR MANIJAK JE PRAVI!! :klanjase2:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

damirfile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:47 pm

Hvala damire , mogu reći očekivano od njega.

exbabilon
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:47 pm

Shvatite me kako hocete, al pisam ja njegovih 5 stolica.

damirfile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:49 pm

exbabilon je napisao/la:Shvatite me kako hocete, al pisam ja njegovih 5 stolica.
Ovo su za njega uplatili njegovi a kad završi turnir i dođe vjerujem da će biti daleko veća cifra. nemojmo osuđivati pa makar marku neko dao.
Idemo ljudi polahko ima vremena još kad se počne graditi kad krenu slike krana na istočnoj tribini miksera vidjećete tad uplata.

1921.ba
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:50 pm

exbabilon je napisao/la:Shvatite me kako hocete, al pisam ja njegovih 5 stolica.
koliko si ti uplatio ? :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:53 pm

mislim ako tako gledamo na stvari i džeko je još veći "cigan", jer je njegova godišnja plata oko 8 puta veća od damirove cijele zarade za dosadašnju karijeru. ali ne treba tako gledati na stvari.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

O ovome trebaju svi da razmisle pije nego nesta kazu u vezi akcije tako da polahko..Fino je covjek to rekao..

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Špekac1921
Kontakt:

Kako neko može biti ovako nezadovoljan hebo majku..
Dakle, nikome nije dužnost i to je samo dobra volja od čovjeka do čovjeka i ja ću svakome, bila to makar jedna stolica, skinuti kapu i poželjeti svu moguću sreću u budućnosti.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

damirfile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:54 pm

ChWilla je napisao/la:mislim ako tako gledamo na stvari i džeko je još veći "cigan", jer je njegova godišnja plata oko 8 puta veća od damirove cijele zarade za dosadašnju karijeru. ali ne treba tako gledati na stvari.
Tako je, kad bi davali po mogućnostima Džeko je smao u sitiju zaradio oko 40 mil eura da ne govorimo njemačku i sad italiju.
Marku kad bi svi dali što se svojatamo kao navijači došli bi do ogromnih cifara.
Džeko je neku noć u kafani potrošio 3x veću od donirane sume hehe.

exbabilon
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:57 pm

Ma nek uplati svako koliko hoce i moze, on moze puno vise, mogu i mnogi drugi, ali to nije tema. Ja sam bio SIGURAN da ce njegova cifra biti maksimalna, zbog toga mi je krivo, ali eto, svakom svacije. Cisto sumnjam da ce naknadno uplatiti nesto vise...

sergejevic

pet mar 25, 2016 6:59 pm

Fakat pretjerivanje, isto kao da neko mora i da je duzan dati pare. Lijep gest Damira, i kao sto sam vec pisao vaznije je to sto ce mediji objaviti da je jedan teniser iz top 100 donirao novac za stadion svog kluba. Tako i za Dzeku, Refika, pa i Ogija i svih ostalih koji shvataju sustinu ove price. Onda se nadje neko i psuje Dzeki jer nije sam kupio sve stolice kao da mu je to neka obaveza, ima more primjera da neki okrenu glavu od kluba koji im je dao sve, a kod nas to nikada nije bio slucaj. Hvala Damiru i sve najbolje.

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 7:00 pm

exbabilon je napisao/la:Ma nek uplati svako koliko hoce i moze, on moze puno vise, mogu i mnogi drugi, ali to nije tema. Ja sam bio SIGURAN da ce njegova cifra biti maksimalna, zbog toga mi je krivo, ali eto, svakom svacije. Cisto sumnjam da ce naknadno uplatiti nesto vise...
momak nije tu, ovo je očito uplatio neko za njega, momak je na drugom kraju planete i sprema se za možda meč dosadašnje karijere. a akcija će trajati. polako.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 7:00 pm

Gledam ove kazne saveza i ova upozorenja (naravno nas nema među kaznjenim) sve mirise na neka guranja.. :?

storm_raider
Kontakt:

pet mar 25, 2016 7:01 pm

Neka svako da koliko hoce i moze. Od srca je, nemojte vagati, ovo sa Dzumijem je veliki marketinski potez.
Ja volim kada vidim ovako neko poznat kada uplati, ali najvise volim kada vidim obicnu raju da placa. Obicna raja su osnovala ovaj klub, odrzali ga i zivjece za obicnu raju. Nemojte mjeriti...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 7:09 pm

miretm je napisao/la:Mozda je jos rano al mislim da bi nasi trebali dogovorit sa ostalim ekipama koje su ostale u kupu da nam se obezbijedi dovoljan broj ulaznica 500+ i da se pokusa dogovorit bar sto se finala tice da se to odgleda normalno do kraja ......

u ponedjeljak ide i nasa uplata za evropsku Grbavicu :)
Tu (govorim za možebitno finale) može i klub odigrati ulogu. Sjećate se u Zenici kad smo ponizili Čelika 0:3 u finalu kupa, da nismo htjeli početi utakmicu dok svi naši navijači ne uđu na stadion. Tako je i bilo, pa je utakmica kasnila nekih 10-ak min
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

FKZ1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 7:17 pm

Malo oko ovih uplata...Ne bi trebali,ali nikako,komentarisati na nacin sta je puno,sta je malo...ili,ko je uplatio puno ko malo.
Vidite,klub nije planirao provoditi ovu vrstu kampanje. To nije bila ideja i plan. Ideja je bila da se pokusa znacajnije povecati clanstvo i prisustvo utakmicama i da to bude dodatni izvor finansiranja stadiona.
U klubu je donesena odluka da clanovi uprave,nadzornog odbora,skupstine,igraci,zaposlenici,treneri...izdvoje odredjeni iznos novca za rekonstrukciju stadiona. I kad su te akivnosti krenule,samo od sebe se to pocelo siritii dobijati znatno sire dimenzije. I nakon toga je klub poceo to usmjeravati u smislu davanja uputa onima koji su zainteresovani za uplate.
Sad bi zaista bilo nekorektno i bezobrazno mjerkati koliko je ko uplatio. Niko nije nista duzan,nece klub ni od cije uplate napraviti stadion...ali,ako smo prihvatili da nam se pomogne oko ovog projekta, elementarna je kultura zahvaliti se svakom na pomoci.

delinjo
Kontakt:

pet mar 25, 2016 7:22 pm

ChWilla je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ma nek uplati svako koliko hoce i moze, on moze puno vise, mogu i mnogi drugi, ali to nije tema. Ja sam bio SIGURAN da ce njegova cifra biti maksimalna, zbog toga mi je krivo, ali eto, svakom svacije. Cisto sumnjam da ce naknadno uplatiti nesto vise...
momak nije tu, ovo je očito uplatio neko za njega, momak je na drugom kraju planete i sprema se za možda meč dosadašnje karijere. a akcija će trajati. polako.
izvinjavam se da te samo ispravim...Damir je dva puta igrao protiv Federera i to je vrhunac njegovore karijere ...nemoj mi mijesati Fedexa sa ovom spanskom ublehom :P :P
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava