A gledaj ti komšija kako dovode trenere

http://mondo.rs/a871841/Sport/Fudbal/Do ... rnetu.html" target="_blank
Slovenci još bezobrazniji!
A šta tek reći za Ruse...
http://sport.rs/37341-da-li-je-ovo-mogu ... 00-evra-2/" target="_blank
potpuno jednako realno kao i da konkurs nije raspisan. koga si htio zvati, zovneš ga. ili koga novi šef misli zvati, zovneš ga. nije to tender za radove gdje ćeš izabrati najnižu ponudu u brojevima, nego ćeš opet na kraju izabrati koga misliš po svemu da je najbolji.exbabilon je napisao/la: Razumijes sta hocu da kazem, umjesto da mi nadjemo njih, cekamo da oni nadju nas, koji ce se strucnjak koji drzi do sebe javiti na ovakav konkurs. Lupam, raja je spominjala kako bi trebali Envera Lugusica ganjati za trenera golmana, mozda i nije toliko nerealno, ali koliko je realno da se Enver Lugusic javi na konkurs ovog tipa..
Da da, staro stvarno, jedan je članak od prije možda mjesec, a jedan da izvineš iz februara.exbabilon je napisao/la:Ajde dobro, da je to standardni pristup i ustaljena praksa ne bi morali guglati slicne stvari i lijepiti clanke od prije 4 godine da bi dokazali da je to sasvim normalno. Ako bolje pogledate slicne stvari i drugdje se ibrete i cudom cude odakle ideja za konkurs, ali hajde... mozda se na konkurs jave jaki strucnjaci, nikad ne znas..
Pa da, mozda se neko zanimljiv javi, to je samo dodatna metoda, ne jedina.exbabilon je napisao/la:Ajde dobro, da je to standardni pristup i ustaljena praksa ne bi morali guglati slicne stvari i lijepiti clanke od prije 4 godine da bi dokazali da je to sasvim normalno. Ako bolje pogledate slicne stvari i drugdje se ibrete i cudom cude odakle ideja za konkurs, ali hajde... mozda se na konkurs jave jaki strucnjaci, nikad ne znas..
Kako ce taj "neko" saznati za konkurs?AsharaK je napisao/la:Jestel razmisljali o tome da su vec neke ljude kontaktirali, ovo je cisto da se neko javi ko im je promako?
Pa boze sacuvaj, mozda sto je sasvim slucajno u tim krugovima, zna neke ljude i neko mu javi? Nista cudno vjeruj mi, da si i ti trener golmana u regionu, za ovo bi odmah saznao, par sati nakon sto se konkurs objavi. Vjeruj mi eto.SWRA_1921 je napisao/la:Kako ce taj "neko" saznati za konkurs?AsharaK je napisao/la:Jestel razmisljali o tome da su vec neke ljude kontaktirali, ovo je cisto da se neko javi ko im je promako?
Pa ako dođe, doći će najvjerovatnije sa svojim pomoćnikom ili možda 2 ko će ga znatiTryg je napisao/la:Pa nece valjda on sam doci, bez strucnog staba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kako onda uopce naci trenera!? Otici ce Siljak do Sinise i reci, de Boga ti ima li kakav trener u Srbiji pa da odemo po tvojoj preporuci da ga pitamo hoce li raditi kod nas.SWRA_1921 je napisao/la:Aha, znaci neki navijac Zelje koji prati zvanicnu stranicu ce javiti tom nekom provjerenom da ima konkurs, pa da malo pogleda.
Mislim ja bih najviše volio kada bi on doveo 3 pomoćnika, kondicionog i trenera golmana. Međutim ko će to poplaćati sve? Dobar kondicioni trener iz Belgije košta haman ko i šef. Govorim za naše uslove.Tryg je napisao/la:Ja se nadam da je tako.
Sent from my iPhone using Tapatalk