Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

neroazzuro
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 5:34 pm

Dobija ovo fino na publicitetu.
Neki dan se nađem u prolazu kroz Sa i svratim do stadiona da uplatim. I uđem ja u Fan-shop da pitam gdje se uplaćuje jer nikad nisam bio na zapadnoj trubini, inače živim nekih 120KM od Sarajeva.
Pitam ja djevojku iz Fan-shopa gdje se uplaćuje za stadion kad meni onih 10-ak osoba (bila i neka žena sa sinom, nekoliko momaka) pocese dobacivat: "Pa šta mislite šta mi čekamo...?" Ono bilo 11.55 i čekali da dođe ona djevojka što prima uplate jer je taj dan radila od 12h.
Uglavnom, dok sam ja gore došao na red, završio i uplatio (i usput izvadio i ženi člansku :D ) u hodniku se napravio red od još 10-ak ljudi.
Uglavnom, baš je neki neobičan, moćan osjećaj, ne znam kako bih ga najbolje opisao kad učestvuješ u nečemu ovako plemenitom.
Uplatite ljudi, i vi koji niste, to se nikakvim novcem ne može platit.
Heeeeej, pomažeš Želji da izgradi Grbavicu... :zeljeznicar1:

FKZ1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:35 pm

Sa ove grafike je sve jasno,samo citajte i pratite legendu(neko napisa mijenja se krov na zapadu prama sjeveru...e jebiga,jedino se taj krov ne mjenja od svega na zapadu,dje bas njega nadje). Kako je prikazano tako ce biti.
Malo jos oko one price danas...rezultati,igra,...Neko je napisao da smo u nekoj utakmici bili katastrofalni. Prvo, ta ocjena:katastrofalni! Sta to znaci? Ne mozes biti katastrofalan i pobjediti. Pustite te radikalne ocjene. Pricao sam o tome da je super i iznad svih ocekivanja sto smo dobili svih 6 utakmica,ali da igrom ne mozemo biti zadovoljni. Zasto igra nije bolja postoje odredjeni,uglavnom objektivni razlozi. Kvalitet igraca bi trebao u narednom periodu rezultirati nastavkom pobjednickog niza ali i boljom igrom. Necemo uvijek zabijati iz prve sanse,a posebno necemo uvijek zabijati iz jedine sanse. Nekad je to dobro ali ne mozes doci u situaciju da se oslanjas na to.
Poenta moje price danas je bila da nema osnova pricati o iskoraku u evropi a ne znamo da li ce ova ekipa uopce imati priliku igrati tu evropu.
Takve price nam ne trebaju. Nemaju nikakvog smisla. Smisla ima prica o borbi za evropu,o narednim utakmicama koje nam stoje na tom putu.
A najteza i najvaznija u ovoj sezoni je ona sljedeca.

Mirek11
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:41 pm

FKZ1921 je napisao/la:Sa ove grafike je sve jasno,samo citajte i pratite legendu(neko napisa mijenja se krov na zapadu prama sjeveru...e jebiga,jedino se taj krov ne mjenja od svega na zapadu,dje bas njega nadje). Kako je prikazano tako ce biti.
Malo jos oko one price danas...rezultati,igra,...Neko je napisao da smo u nekoj utakmici bili katastrofalni. Prvo, ta ocjena:katastrofalni! Sta to znaci? Ne mozes biti katastrofalan i pobjediti. Pustite te radikalne ocjene. Pricao sam o tome da je super i iznad svih ocekivanja sto smo dobili svih 6 utakmica,ali da igrom ne mozemo biti zadovoljni. Zasto igra nije bolja postoje odredjeni,uglavnom objektivni razlozi. Kvalitet igraca bi trebao u narednom periodu rezultirati nastavkom pobjednickog niza ali i boljom igrom. Necemo uvijek zabijati iz prve sanse,a posebno necemo uvijek zabijati iz jedine sanse. Nekad je to dobro ali ne mozes doci u situaciju da se oslanjas na to.
Poenta moje price danas je bila da nema osnova pricati o iskoraku u evropi a ne znamo da li ce ova ekipa uopce imati priliku igrati tu evropu.
Takve price nam ne trebaju. Nemaju nikakvog smisla. Smisla ima prica o borbi za evropu,o narednim utakmicama koje nam stoje na tom putu.
A najteza i najvaznija u ovoj sezoni je ona sljedeca.
Brate imas li mozda info koji bi ukupni kapacitet sjedecih mjesta trebao biti nakon svih radova, da ne detaljisemo po trebinama, redovima itd?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ceze
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:44 pm

FKZ1921 je napisao/la:Sa ove grafike je sve jasno,samo citajte i pratite legendu(neko napisa mijenja se krov na zapadu prama sjeveru...e jebiga,jedino se taj krov ne mjenja od svega na zapadu,dje bas njega nadje). Kako je prikazano tako ce biti.
Ja mislim da sam jedini to pomenuo, može biti da griješim, ali sam napisao krov zapada prema jugu, to mi je novo.
Jeste, sve je jasno, ali i sve poznato samo sada grafički prikazano. Mislio sam da će biti više objašnjeno šta se tačno misli sa istokom, montažna ili ne, kapacitet i tome slično.

Format
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:46 pm

Ja ocekujem da repka ucestvuje u ovom a i Duljevic jer on voli svakako Zelju :ganja:

Ovo je stvarno super salu na stranu nekako dirne ovo sve u srce i ja zivim vani pa pokrenuli smo ovo oko stolica vec se skupilo fino para :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:53 pm

Ljudi, nemojte da vas je stid. Neko nema 100,50, 30 km...imas cenera, petaka...uplati koliko imas.
Bolje za Zelju nego u kladionicu ... A i haram je kocka :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 5:56 pm

salle86 je napisao/la:Mene strah samo da ne sakupimo vise od 3.000 stolica pa valja ili vracati ljudima pare ili praviti veci istok

:ganja:
Po stoti put al eto nije mi mrsko. SAV NOVAC KOJI SE SKUPI ISKORISTITI CE SE ZA RADOVE NA STADIONU, IMAS NA STRANICI STA CE SE SVE RADITI, A SVE TO TREBA PLATITI

Sent from my C5303 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 6:00 pm

MrRiccoli je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Mene strah samo da ne sakupimo vise od 3.000 stolica pa valja ili vracati ljudima pare ili praviti veci istok

:ganja:
Po stoti put al eto nije mi mrsko. SAV NOVAC KOJI SE SKUPI ISKORISTITI CE SE ZA RADOVE NA STADIONU, IMAS NA STRANICI STA CE SE SVE RADITI, A SVE TO TREBA PLATITI

Sent from my C5303 using Tapatalk
hahaha opusti se je.bo ga ti
vidis da je zajebancija
nije zar da si bas pomislio da su samo stolice u pitanju
cccc
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

FKZ1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:04 pm

ceze je napisao/la:
Ja mislim da sam jedini to pomenuo, može biti da griješim, ali sam napisao krov zapada prema jugu, to mi je novo.
Jeste, sve je jasno, ali i sve poznato samo sada grafički prikazano. Mislio sam da će biti više objašnjeno šta se tačno misli sa istokom, montažna ili ne, kapacitet i tome slično.
Ja,dobro si napisao. Istok...Znaci ide se na opciju da to sto se sad uradi ne mora da se rusi kad se bude gradila cjelovita tribina,vec da se na to sto ce se sad uraditi moze dalje nastavigi graditi. Krece iz temalja,veze se za sjever i radi se prema gore i prema jugu onoliko koliko bude para. Plan je i da se zbog kapaciteta, doda i nesto celicne konstrukcije na koju bi isle stolice.
Ukupno ce na stadionu biti 12000 stolica.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:07 pm

Grbavica je napisao/la:Ajzea će izrezati sva ona drva iznad juga i prodat drvosječi :shisha:
A zaradjeni novac,kao što i prilici covjeku velikoga srca,donirati za odbranu Slobodanke Tošic :klanjase2:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

ceze
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:11 pm

FKZ1921 je napisao/la:
ceze je napisao/la:
Ja,dobro si napisao. Istok...Znaci ide se na opciju da to sto se sad uradi ne mora da se rusi kad se bude gradila cjelovita tribina,vec da se na to sto ce se sad uraditi moze dalje nastavigi graditi. Krece iz temalja,veze se za sjever i radi se prema gore i prema jugu onoliko koliko bude para. Plan je i da se zbog kapaciteta, doda i nesto celicne konstrukcije na koju bi isle stolice.
Ukupno ce na stadionu biti 12000 stolica.
E to me zanimalo, hvala ti, bolja opcija nego li nešto privremeno.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:15 pm

Onda obim izgradnje istoka ovisi i o nama i koliko god je ova akcija dobra još je bitnija nasa posjeta u ovih 5-6 domaćih utakmica do kraja prvenstva.. Čini mi se da je prihod od posjete protiv Širokog bio skoro 60000KM.. Kad bi u tekmama do kraja prvenstva i kupa mogli donijeti klubu još nekih 250000KM to bi olakšalo posao upravi u gradnji nase Grbavice..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:15 pm

@FKZ1921 nevezano za FK Zeljeznicar ali nesto sam cuo da ce Sparsi postati KK Zeljeznicar? Je li ima istine u tome? :zeljeznicar1:

FKZ1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:@FKZ1921 nevezano za FK Zeljeznicar ali nesto sam cuo da ce Sparsi postati KK Zeljeznicar? Je li ima istine u tome? :zeljeznicar1:
Ne znam...

zeljeznicar1
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:26 pm

Leon_Professional je napisao/la:@FKZ1921 nevezano za FK Zeljeznicar ali nesto sam cuo da ce Sparsi postati KK Zeljeznicar? Je li ima istine u tome? :zeljeznicar1:
To bi bilo pravo dobro, još je tu i dvorana.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:27 pm

I ocekujem slag na tortu,da ce uprava dovesti neku jaku ekipu na otvaranje rekonstruisane Grbavice i 95. Rodjendan :shisha:

Grbavica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:31 pm

Minjore je napisao/la:I ocekujem slag na tortu,da ce uprava dovesti neku jaku ekipu na otvaranje rekonstruisane Grbavice i 95. Rodjendan :shisha:
Romu hladno treba dovest :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

miretm
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:32 pm

Mozda je jos rano al mislim da bi nasi trebali dogovorit sa ostalim ekipama koje su ostale u kupu da nam se obezbijedi dovoljan broj ulaznica 500+ i da se pokusa dogovorit bar sto se finala tice da se to odgleda normalno do kraja ......

u ponedjeljak ide i nasa uplata za evropsku Grbavicu :)
19TM87 ZAVIDOVICI

Brkoo
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:33 pm

To sam i ja cuo, cilj Sparsa je valjda da nose ime Željezničar(Željezničar Spars ili Spars Željezničar, vjerovatno ovako nesto) i da koriste dvoranu besplatno, samo ne znam sta je cilj SD Željezničar jer je svima poznato da u SD ima mnogo likova sumnjivog morala, najblaže receno. Bilo bi dobro oživiti KK Željezničar..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 6:33 pm

Minjore je napisao/la:I ocekujem slag na tortu,da ce uprava dovesti neku jaku ekipu na otvaranje rekonstruisane Grbavice i 95. Rodjendan :shisha:
Dovest repku pokušati makar, cener ulaz bilo bi min 10 000 ljudi još očekujem da bi svaki reprezentativac dao određenu sumu mogli bi skupiti ogromne pare. Ali ovo su ipak želje hehe.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava