Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 8:07 pm

http://www.jabuka.tv/nista-od-stimca-sa ... i-obilica/" target="_blank
As a manager, Ješić began his career at FK Obilić in 1993, reaching a Yugoslav Cup final, and then managed several other Serbian teams, including OFK Beograd and his native Partizan, that, during his period at the helm, scored 111 goals in a single season, a club record. Won over FC Flora Estonia 6:0, 4:1, won over FC Rijeka Croatia 3:1, 3:0 in UEFA Cup.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vule_Trivunović" target="_blank

https://en.wikipedia.org/wiki/Vladan_Grujić" target="_blank

Ne znam zašto nisu pisali ovako kada je kapiten Sarajeva i njihova legenda Vule Trivunović igrao za Obilić. Isto važi i za bivšeg igrača Vladana Grujića, a Miodrag Ješić je ratne 1993. godine svoju trenersku karijeru počeo u FK Obilić.

Jesu li i ovi ljudi arkanovci ili se to odnosi samo na Ivana Vukomanovića, koji je sa 19 godina odigrao jednu sezonu u Obiliću. Yebo ti ovako objektivno novinarstvo. :cigara:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u ned maj 29, 2016 8:09 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:08 pm

ovo za konkurs je glupost epskih razmjera....cuj konkurs za trenera golmana....mislim mi smo iza urpave to se zna ali moramo kritikovati ove stvari u kojima se gube....kakav crni konkurs ....pa nije posao u frizersko msalonu ....haj fiziotarapeut i nekako ....ali trenera golmana traziti preko konkursa... :ne:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:08 pm

Vala za ova dva dana svi možemo uplatiti makar po još jednu stolicu da zaokružimo akciju na 250 000.Mi smo je započeli,mi ćemo je i završit novim uplatama.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Krips
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:09 pm

Da zvao ga je Misimović...
Smiješno je dovoditi trenera koji će biti u stručnom štabu preko konkursa ali kad smo dovodili igrače preko programa valjda možemo i trenere.

vrbanjusa
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:10 pm

Moze li mi neko objasniti zbog cega se trener golmana ne moze traziti putem konkursa?
21 10 4

Petrović Slavko

LARSSON
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:11 pm

Krips je napisao/la:Da zvao ga je Misimović...
Smiješno je dovoditi trenera koji će biti u stručnom štabu preko konkursa ali kad smo dovodili igrače preko programa valjda možemo i trenere.
I šta mu je spaha rekao?

exbabilon
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:12 pm

U najmanju ruku zanimljiv potez uprave s ovim konkursima. Hervasa izvucemo odnekud, preko menadzerskih agnecija, veza i cega vec ne, a u okruzenju ne mozemo naci kvalitetnog kondicionog trenera i trenera golmana, nego raspisujemo konkurs..

diego1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
I šta mu je spaha rekao?
Pa napisao je ovdje kolega, da mu je nestalo boba :rofl:

Jaozinho22

ned maj 29, 2016 8:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
I šta mu je spaha rekao?
Već smo razjasnili kako se taj razgovor završio :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:14 pm

exbabilon je napisao/la:U najmanju ruku zanimljiv potez uprave s ovim konkursima. Hervasa izvucemo odnekud, preko menadzerskih agnecija, veza i cega vec ne, a u okruzenju ne mozemo naci kvalitetnog kondicionog trenera i trenera golmana, nego raspisujemo konkurs..
pa gdje ćemo ih naći nego u okruženju? :mrgreen:
gradi željo boli te *****

hardwell
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:16 pm

E **** majku, ako je kupio Anastasiji poklon za rođendan odmah mu treba otkaz dati. Pa ovo je strašno, ima li naša uprava oči :O

***** mame novinarima, jel' ih stid? Klub treba izaći sa saopštenjem da prekidamo svaku saradnju sa ovim portalom.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:17 pm

I sta sad treba ocekivati da ce svi ti treneri, fizioterapeuti, kondicioni, pretrazivati klupsku stranicu Zeljeznicara da vide konkurs, neko iz Srbije, Hrvatske, Slovenije? Nasi su to morali nekim preporukama doci do ljudi pa ih kontaktirati i opet odraditi fintu kao i sa trenerom. Po meni je glupost ovo pisanje konkursa. Zatim, na ovoj pauzi nije nikome dat plan priprema, tj. i ako jeste mozda je sasvim pogresan, prema tom novom kondicionom ili treneru. Malo mi je glupo to raspisivanje konkursa, al hajde, daj Boze da sve ispadne top, kako treba.
Obzirom da se radi o jedinstvenom projektu na ovim prostorima, koji je bio generator dalekosežnih pozitivnih pomaka u infrastrukturi Kluba, zbog svog značaja i sveukupne važnosti neće biti produžen niti će ikada na ovaj način biti ponovljen.
Ponovo se ofiraju sa ovim dijelom. Nikad ne reci nikad. ;)

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:18 pm

Ja bih prije svega da se sjetim familije ovim propalim novinarima iz propalih listova. Drugo, da još jednom pozdravim našeg budućeg trenera Ivana Vukomanovića i da mu zaželim puno uspjeha na klupi NAŠEG kluba. :titula:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=aet6E-mS0Ck[/video]

a usput da pozdravim i našeg brata Lendru. :zeljeznicar1:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=R9AasMl5AL8[/video]

Nemoj da bi ko obrisao ovo, nek pjene malo propali novinari :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

vrbanjusa
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:18 pm

Znaci ako raspisemo konkurs za trenera golmana onda moramo i za igrace? Konkurs za lijevo krilo, uslov minimalno 2 godine igranja na toj poziciji.
Trener specijalista je osoblje kluba i sasvim normalno da se raspise konkurs za to mjesto. Da je neobicno jeste ali ne vidim da je nesto smjesno.
21 10 4

Petrović Slavko

exbabilon
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:19 pm

ChWilla je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:U najmanju ruku zanimljiv potez uprave s ovim konkursima. Hervasa izvucemo odnekud, preko menadzerskih agnecija, veza i cega vec ne, a u okruzenju ne mozemo naci kvalitetnog kondicionog trenera i trenera golmana, nego raspisujemo konkurs..
pa gdje ćemo ih naći nego u okruženju? :mrgreen:
Razumijes sta hocu da kazem, umjesto da mi nadjemo njih, cekamo da oni nadju nas, koji ce se strucnjak koji drzi do sebe javiti na ovakav konkurs. Lupam, raja je spominjala kako bi trebali Envera Lugusica ganjati za trenera golmana, mozda i nije toliko nerealno, ali koliko je realno da se Enver Lugusic javi na konkurs ovog tipa..

sofronije
Kontakt:

Neko ko bolje GUGLA mozda moze naci da ima ovakvih slucajeva u svijetu. Ja sam bzvze trazio i nasao da je Hull ovako nesta uradio.
:zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

Normalno da ce se raspisati konkurs. To uopste ne znaci da je jedini izvor za pronalazak buducih zaposlenika. Ne znam uopste koji je problem oko konkursa.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:21 pm

FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba da je do 29.05.2016. godine kroz projekat “Kupi stolicu za evropsku Grbavicu” prikupljeno 241.304,37 KM.

:zeljeznicar1: Idemo prko preko 250 milja za ova dva dana
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:22 pm

Nasi sad moraju nafatati par imena po preporuci i reci im da se prijave na konkurs. Opet ponavljam, kako ce neko doci do ovog konkursa, jel mora biti navijac Želje?

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 8:22 pm

gdje su pare u svemu ovome?

u gradnji iza istoka. tu su potencijalno veće pare nego u svim transferima fk željezničar iza rata. i iza svega ovoga stoji samo i jedino problematika gradnje iza istoka. onaj ko je to pikirao, on sve ovo i naručuje, on hoće "nagodnije" ljude u klubu. ne mogu ovo žohari iz SD, oni su samo pijuni i instrument.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava