Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 4:37 pm

Grbavica je napisao/la:Šta ću ja čistiti, ja sam gdje nema stolica? :?
I ja sam i na nas niko ne misli :mrgreen: Prostata ce nam otici od betona na jugoistoku u mom slucaju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

brile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 4:39 pm

Sta je sa lokomotivom ?

Po onoj slici bi mogla stati izmedju montazne tribine na istoku i juzne tribine ili ce je skroz izbaciti ? :cry:

Hadzijalagic
Kontakt:

pet mar 25, 2016 4:40 pm

Ide lokomotiva do juga gdje joj je i mjesto..

likusa
Kontakt:

pet mar 25, 2016 4:40 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
I ja sam i na nas niko ne misli :mrgreen: Prostata ce nam otici od betona na jugoistoku u mom slucaju..
Nisi valjda onaj grlati celo koji sve od do nasim igracima :ganja:
Željeznicar za život cijeli !

salle86
Kontakt:

pet mar 25, 2016 4:44 pm

ChWilla je napisao/la:ja šta je ovih očito lažnih profila koji seru na oficijelnoj fejsbuk stranici...
hhhh
i ja se nakacio tamo, objasnjavam levatima stvari, neke istina gonim i u pm, sve po zaslugama :D
ali da ima svega, istina ...odjedno dusebriznici se zabrinuli, ako bruka prositi ...a ustvari vuna jer se vidi ko je ko
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hadzijalagic
Kontakt:

pet mar 25, 2016 4:45 pm

likusa je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
Nisi valjda onaj grlati celo koji sve od do nasim igracima :ganja:
Haha Pocesto sam sa njim ako mislis na mrsavog celu.. Bude me sramota koliko nekad zna galamiti.. On je Selimovica prozvao vilicom a Elvira Colica kenjom.. Ja ne galamim na igrace ali tom liku sve oprostim jer znam koliko voli i koliko mu je stalo do kluba.. Covjek bukvalno padao u nesvijest prije na gostovanjima kada se svira penal protiv Zelje..

ceze
Kontakt:

pet mar 25, 2016 4:45 pm

Ja opet nisam shvatio kako će istok izgledati. :mrgreen:
Ova grafka pokazuje sve ono što je potrebno napraviti, samo je novina da će se mijenjati krov na zapadu, do juga, a ja sam mislio da će prikazati kako će izgledati istok.
Hadzijalagic je napisao/la: Online uclanjenje je sasvim dovoljno svakome ko ima zelju i mogucnosti da se uclani.. Internet je dostupan u svakom cosku ove drzave i svak se moze uclaniti i sto se toga tice niko nema opravdanje.. Na facebook-u 175000 "fanova" a u praksi 3200 clanova.. Na zalost mi kao navijaci kao i navijaci bilo kog kluba sa ovih prostora se ne mozemo porediti sa navijacima Hajduka.. Hajduk je dole vise od religije i nacije za stotine hiljada ljudi dok je nas mozda nekoliko hiljada takvih slicnih.. Vecina nas se aktivira samo kada je to "in".. Da ljetos nije bilo uspjesne evrope i zimus svih ovih pozitivnih aktivnosti kluba mi bi bili na cifri od 1000-1500 clanova..
A online članstvo i čitav ovaj hajp, pozitivna priča, neka vrsta euforije je dovoljno za još hiljadu članova u najboljem slučaju. Za sve ostalo je potrebna prava akcija, marketing i(li) neki viši cilj. Hajduk je prošle godine imao 13 000-14 000, godinu prije još manje, a ove već nakon nekoliko mjeseci 30 000 radi cijele te priče, akcija i čega sve ne.

Stoji sve što si ti napisao, ali ja mislim da svi imate malo nerealna očekivanja kad je brojka u pitanju.

Ovo je tek druga, eventualno treća godina u nizu od njih 6-7 da se ozbiljno pristupilo članstvu. Imali smo onu godinu kad se Amar vratio i članstvo koje, pravno gledano, nije imalo težinu koju ima sada. Nakon te godine, cijela priča je jenjavala par godina, nekada se pokrene na ljeto prava akcija, nekada nikakva, da bi skoro pa zamrla prije dvije godine. Dolazi novi statut, pozitivna priča, članstvo koji nosi još jednu težinu osim tog prestiža i identifikacije sa Željom i dolazi se do brojke od 3 000 članova samo na euforiju i pozitivnu priču. Kad se sve to uzme u obzir, brojka je jako dobra. Ni ove godine nije ništa značajno urađeno povodom toga, urađeno jeste, tačnije unaprijeđeno, ali bolja akcija je bila onomad sa Željo TV nego li danas.

Poenta, ne dolazi ništa preko noći i teško je očekivati sad da se 10 000 ljudi učlani zato što je uvedeno online članstvo, došao Stevanović i što Željo ima šest pobjeda u nizu, to je proces koji u ovom trenutku ide u pravom smjeru, samo je važno da tako i ostane. Na ljeto pokrenuti pravu akciju i u Sarajevu i u drugim gradovima, ljeto poslije toga opet isto, pa ako se tada cifra bude vrtila oko 3-4-5 hiljada, e onda imamo problem, do tada je ovo sve dobro. :)

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 4:51 pm

Dejvide Bekam,očekujem tvoju donaciju od bar 50.stolica,kad već planiraš sam praviti stadion,poguraj i nas.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pet mar 25, 2016 4:52 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja šta je ovih očito lažnih profila koji seru na oficijelnoj fejsbuk stranici...
hhhh
i ja se nakacio tamo, objasnjavam levatima stvari, neke istina gonim i u pm, sve po zaslugama :D
ali da ima svega, istina ...odjedno dusebriznici se zabrinuli, ako bruka prositi ...a ustvari vuna jer se vidi ko je ko
Evo navila nam se dijaspora da priča kako ŽELJO PROSI :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 4:54 pm

Fanzi jesi li jos uvijek admin na stranici Samo Željo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sergejevic

pet mar 25, 2016 5:01 pm

Sto se tice clanstva, treba gledati kako drugi rade, npr.Hajduk i na neki nacin kopirati. Ne moramo imati kao oni clanova, ali dodati jos gasa na tom polju, sve sto je dobro treba ispratiti. Mislim da posebno na ljeto, pred Evropu, treba maksimalno isforsirati tu pricu i siguran sam da cemo tada imati duplo vise clanova nego sada. Samo da je dogurati do Evrope, jos na Grbavici, dobra ekipa, lijepa atmosfera, jos taj marketing pojacati i mislim da ce 90% onih koji dodju na Grbavicu u Evropi kupiti i clansku. Siguran sam da i u upravi na taj nacin gledaju stvari.

Ovaj Amerikanac je pravi primjer koliko marketing moze donjeti klubu. Pocelo se nesto, pricalo o tome, pisalo, eto ovaj cuo od jarana sta se desava, pa i on uplatio. Mnogo je jos takvih koji ce uplatiti ako cuju za ovu akciju, a ne samo da cemo dobiti novac za stolice, nego sada jedan novi Amerikanac zna za nas klub, za nas stadion, i on ce sigurno mozda vec sutra na treningu ispricati nekome, pa ovaj ovome i to sve vuce jedno za drugo. Meni je drago sto mi nikad ne zaboravimo nase ljude, a pogotovo oni ne zaborave nas, mnogo nas je i ima nas u svim krajevima svijeta, stalno neko novi kroz price sazna za jedan klub s Grbavice. Ono sto nam jos ide u prilog je sama historija kluba, osnovan od radnika zeljeznice, klub iz naroda, lokomotiva na stadionu, nazalost tu je i ona mracnija strana stadiona u plamenu, sve je to nekako romanticno i raja se prima na takve stvari i zele biti dio te price koja traje gotovo stoljece i ako Bog da jos dugo ce.

shminka
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:06 pm

Veliki Željezničar :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

smurf_
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:09 pm

Joj i ta prica o prljavim stolicama se razvukla i previse. Uvijek se o tome prica. Ok bilo bi fino doci na cisto, ali isti ti ljudi koji zahtjevaju cistu stolicu, nek se zapitaju u kakvom stanju iste ostave poslije utakmice. Sve puno kospica, papira i sl.
Cast pojedincima naravno. A i oko tog ciscenja, nije problem organizirat 10 ljudi, ili pak nas navijaca koji bi volonterski krpu u ruke i cistili, ili mozda dobijes besplatnu kartu za sutrasnju utakmicu. Sve se da srediti.

A i oni komentari po fb, nekad me tacno bude sramota primitivaca, koji sve osudjuju, osporavaju ili kad je neka utakmica i onaj tekstualni izvjestaj komentarisu i pitaju protiv koga igramo. Pa u pm, nek pregledaju stare postove ili jebemu pa valjda je red da uprate protiv koga igra voljeni klub.
Sve su to oni navijaci koji se okrecu kako vjetar puse.

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:11 pm

Forma EkoTech iz Sarajeva uplatila 1500 Km :klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:13 pm

Ovo kako koji dan ide sve vece cifre uplacuju.. :pljesak:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:24 pm

Mene strah samo da ne sakupimo vise od 3.000 stolica pa valja ili vracati ljudima pare ili praviti veci istok

:ganja:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:26 pm

Zeljo :klanjase2: uprava :klanjase2: Manijaci :klanjase2: Amerikanci :klanjase2:

Zeljeznicar pokazuje koliko je golem. Dusmani, pazite da vas ne prenike srce. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

P.S. Sad ocekujem simbolicnu uplatu Pirla i Davida Ville. :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:29 pm

Nevezano za Želju,ali najiskrenije želje iz dubine duše da se ugasi mali klub iz BL-a..koji odron!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSONN
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:30 pm

Plava Porodica je napisao/la:Nevezano za Želju,ali najiskrenije želje iz dubine duše da se ugasi mali klub iz BL-a..koji odron!

Ima li prenos negdje?

https://www.youtube.com/watch?v=k09uP6C ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; nasao
Zadnja izmjena: LARSSONN, dana/u pet mar 25, 2016 5:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 5:30 pm

Plava Porodica je napisao/la:Nevezano za Želju,ali najiskrenije želje iz dubine duše da se ugasi mali klub iz BL-a..koji odron!
Znaci pocelo orgijanje..Pridruzujem se zeljama..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava