Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 5:28 pm

Hodža u prvih 11 :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

IvanOsim
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:30 pm

Djulaga_ je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Upravo je Ivica Osim preporucio Ivana... a to kako se ti izrazis bio kod arkana je veoma ruzno, nije mu bio kucni prijatelj.. al ne sumnjam da ti imas svoje razloge @Djulaga
Kod arkana u obilicu logicno.
Logican si ko Refko i Combe

Hurmasica
Kontakt:

Begović, Spahić, Vranješ, Zukanović, Bešić, Hadžić, Kolašinac, Pjanić, Višća, Hodžić, Džeko

:karanje:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

Hodzic u pocetnom sastavu BiH :karanje:

exbabilon
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:31 pm

BiH: Begović, Spahić, Vranješ, Zukanović, Bešić, Hadžić, Kolašinac, Pjanić, Višća, Hodžić, Džeko.

I jos Pjanic veliki simpatizer Zelje. :ganja:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:33 pm

Joj valjda ce neki biti stream, i meni se samo moze pokvariti TV dan pred tekmu :ne:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:34 pm

dobrodosao ivane!!! ako budes ko tvoj imenjak u navalno redu onda se ne brinem!!! :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

fk1921

ned maj 29, 2016 5:35 pm

Djulaga_ je napisao/la:Zanima me jedna stvar.
Pisalo se na pocetku da Ivica Osim ce pomoci oko izbora trenera.
Pa me zanima koga je od predlozio i sta je bilo od toga?
Kako se doslo da toga da ovi budu kandidati, posebno ovaj sto je bio kod arkana?
Pazi sad, on je bio kod arkana, ali u timu, ne na klupi kao trener. Sta on moze kao igrac da kaze arkanu NE? Pusti se toga druze, ne gledaj ivana na takav nacin, ivan je profesionalac, samo pogledaj dokle je dogurao.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 5:38 pm

Omar500 je napisao/la:Joj valjda ce neki biti stream, i meni se samo moze pokvariti TV dan pred tekmu :ne:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... osnia_and/
BOG BOSNA I BOSNJACI

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 5:39 pm

fk1921 je napisao/la:samo pogledaj dokle je dogurao.
Do Zelje :DD:
BOG BOSNA I BOSNJACI

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:40 pm

Kod Ibre Rahimica mladi igraci su od 22 - 23 godine. :kafa:

exbabilon
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:42 pm

Eh sad Faik Kolar, kako se njega nismo sjetili za novog trenera...

Ajzea
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:44 pm

Ara, sretno !

Jaozinho22

ned maj 29, 2016 5:47 pm

Ara sklepaj dijete Bartri :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

gavran
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:47 pm

exbabilon je napisao/la:Eh sad Faik Kolar, kako se njega nismo sjetili za novog trenera...
Ja sam se nadao da ce mog rodjaka Gavrana dovesti za trenera :(
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:52 pm

gavran je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Eh sad Faik Kolar, kako se njega nismo sjetili za novog trenera...
Ja sam se nadao da ce mog rodjaka Gavrana dovesti za trenera :(
nema nepotizma u Želji
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 5:53 pm

Omar500 je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:Zanima me jedna stvar.
Pisalo se na pocetku da Ivica Osim ce pomoci oko izbora trenera.
Pa me zanima koga je od predlozio i sta je bilo od toga?
Kako se doslo da toga da ovi budu kandidati, posebno ovaj sto je bio kod arkana?
Koliko ja znam to je bila mahalska da je Ivica Osim pomogao oko izbora trenera, jer niko nije siguran oko toga. Znao sam da ce se ljudi vaditi na ovo i slucajem da trener ne bude ispunio ocekivanja, svi ce pljuvati po Osimu. :ne: :ne: :ne: A opet, nije iskljuceno i da ga jeste nas Svabo preporucio i sigurno zna mnogo vise od nas koji se ne razumijemo sekunde u takve stvari. Pa nismo ni znali za Smajica i Vukomanovica i meni se cine kao super kandidati. Izvuce ih Svabo iz naftalina :karanje: :karanje: :karanje:
Kao drugo, kakve veze ima sto je igrao u Obilicu? Bas to nikakve veze nema, znamo kakve su tada okolnosti bile, pa nema da odbijes klub. Igrao je dok je bio mlad, otisao je veoma mlad. Frajer nema nista sa zavrzlamama koje su se desavale u klubu. Proveo je komplet zivot u inozemstvu. A i da nije, ja ne znam zasto se ljudi fataju za takve stvari. Isto kao sto su napadali Slavka Petrovica za izjavu koja nije njegova, nego njegovog prezimenjaka Ljupka Petrovica, a ne znam da su nesto i u srodstvu. Ma da su i rodjena braca, kakve to veze ima. Pa da je i izjavio, mene zaboli neka stvar ako ce dobro voditi Zeljeznicar. Isto zamjerali Slavku sto simpatise Sarajevo. Pa sta, nije to zabranjeno. Pljuvalo se po covjeku odmah.
Nemojmo nasjedati na podvale i medijsku hajku nestrucnih novinara i dusebriznika. I kone se nama zabavile, a gori im pod nogama, eto koliko 'vole' pojedini svoj klub kod komsija. Okrenimo se nama, Vukomanovic je vjerovatno trener, po onome sto sam vidio ima iskustva jer je radio u jednom od najvecih klubova Belgije, gdje je sve cakum-pakum, organizovano, miljama su ispred nas u nekim segmentima. Covjek je gospodin, vidi se, sigurno zna znanje i ambiciozan je, ima zelju i htijenje. Doci ce sa svojim strucnim stabom, znaci polako dizemo ljestvicu i radimo na mnogim stvarima na kojima se prije nije radilo. Stadion se gradi, a 20 godina ga niko nije pipnuo, uprava se drzi obecane rijeci, maksimalno su transparentni i zasluzuju nasu apsolutnu podrsku. I ja sam rekao, ko god da dodje za trenera, ja cu ga podrzati. Volio bih i ja Keka, ali ajde izvali 25 milja mjesecno za njega, jer sam cuo da bi za toliko dosao. Vukomanovic je sigurno bolji od ovih mnogih premijerligaskih ptica selica. Moramo podici stvari na novi nivo i ovo je sigurno jedan od tih koraka. Lijep pozdrav svima :)
Po Osimu moze pljuvati samo ko mentalno nije dobar. Tezak zadatak je pred Vukomanovicem kao sto bi bio i pred svakim trenerom jer nasa je liga i okruzenje i pritisak i navijaci sve nekako specificno, najgore je doci na zateceno stanje i veliko je pitanje ko ce biti u prvih 11 ko ce se uklapati u njegovu filozofiju i formaciju. Mozda se recimo Bekric nece uklapati pa ce biti na klupi, a ima fina primanja i odma tu imas igraca koji ce iskazivati nezadovoljstvo i nekako dizati hajku protiv trenera mislim Bekrica sam uzeo za primjer cisto reda radi mada me to od njega ne bi plaho iznenadilo. Uprava treba podrzati trenera i one koje on prekrizi raakinuti ugovor i ako ce neko sjediti na klupi, a imati finu platu i sa njim raskinuti i dovesto 2 pojacanja profila kakve on bude trazio jer treneri u inostranstvu kad dolaze u ekipu na zateceno stanje ono sto on moze poboljsati to je motuvacija i govor igracima, a svoju ekipu da napravi treba mu par mjeaeci i bar jedan prijelazni rok. Sad oko motivacije mnogi ce reci kako je Edis strasan motivator i djeluje tako ali on je igrace ubijao u pojam, nabijao im pritisak te moras ovo te moras ono. Odbrana nam je bila odlicna dok nije poceo i na njih galamiti i nabiti im pritisak da ljudi igraju u grcu. Uostalom o Edisu nisam trebao ali sam se onako dohvatio i toga. Ivane zelim ti svu srecu i da u Zelji pocnes graditi svjetsku trenersku karijeru.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 5:54 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ako igra 4-3-3 onda tu ne može biti defanzive.
Znam ja to po menadžeru,je.bo me svak :ganja:
Može buraz,rejal godinama ganja tu 4-3-3 defanzivnu varijantu,drugo je što Barca igra 4-3-3 a i ona je pod Enriqueom prešla na nešto srednje gdje nema više svemirskog fudbala nego se igra i na kontre....
Lijepi menadzer 4-4-2
Šehić,Stevanović,Kosorić,Jahic,Kramaric-Hevas-Jumar(brazilac beton 12k € mjesečno ima :D ) Stevanović,Zakarić i špic Zec(Mešanović),Lendrić(Mujagić)
Stiže i Vranješ u januaru pristao da igra za 5000 KM mjesečno :DD:
Sklepo sam i ja ekipu,sjebala se nacija..

Hajde Ara utrpaj ga da te Maminjo za 15 milki proda :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

irfo

ned maj 29, 2016 6:00 pm

slika :shisha:

Jaozinho22

ned maj 29, 2016 6:05 pm

irfo je napisao/la:slika :shisha:
Dobro nam paze Brkatog majstora u Qataru,nije nam ofalio :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava