Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MATORI
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 11:37 am

Okolele je napisao/la:Firma Saraj inženjering slavi 20 godina postojanja, te je tom prilikom uplatila novčana sredstva za kupovinu 20 stolica.
Gazda ove firme je onaj što je na novinarsko pitanje kako je kako je otkupio stan na Ciglanama za 1200 KM odgovorio "Sve po zakonu"!
Ali uostalom to i nije važno - donacija je donacija

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:39 am

ma da je danas moguće da igrač ne može otići do 28. godine bilo bi tu negdje. ali avaj, dokumenti o ljudskim pravima...
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:40 am

MATORI je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Firma Saraj inženjering slavi 20 godina postojanja, te je tom prilikom uplatila novčana sredstva za kupovinu 20 stolica.
Gazda ove firme je onaj što je na novinarsko pitanje kako je kako je otkupio stan na Ciglanama za 1200 KM odgovorio "Sve po zakonu"!
Ali uostalom to i nije važno - donacija je donacija
pa bio je on i ovlašteni potpisnik za naš klub onomad. neka gleda kako ko hoće na to, ali nije od juče...

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 11:48 am

Sad sam sabr'o sve ove uplate na stranici koje su bile nakon prve objave koliko je skupljeno i dosao sam do cifre od 14.300 KM :klanjase2: :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zubanovic89
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:09 pm

Okolele je napisao/la:Sad sam sabr'o sve ove uplate na stranici koje su bile nakon prve objave koliko je skupljeno i dosao sam do cifre od 14.300 KM :klanjase2: :zeljeznicar1:
To puta dva sigurno, ja danas stoju uplatio iza mene uslo jos 3 ljudi ima velika sveska sa svim ljudima koji su uplatili zivota mi pola sveske ispisano. Pricao sam danas sa par ljudi na stadionu, zapad se spaja sa sjeverom i siri se nekih 3-4 metra prema pomocnom terenu (ima iscrtano po cesti dokle ce se siriti), i vrlo vjerovatno jos prema jugu, istok ce biti visine pola sjevera, i radice se betonski radovi plus nesto montazno.

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:30 pm

http://www.sarajevograd.info/sasa-popov ... moramo-da/" onclick="window.open(this.href);return false;

hajd' ga znaj, možda neko drugi bude morao iznajmljivati grbavicu umjesto mi koševo... :ganja:

USCFLOW
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:39 pm

To ako je istina onda je to mnogo mnogo vise od ocekivanog.
Pa kad sjedem na istok konacno, a tu mi linijski, kukala mu majka kad digne offside.

damirfile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:42 pm

ChWilla je napisao/la:http://www.sarajevograd.info/sasa-popov ... moramo-da/

hajd' ga znaj, možda neko drugi bude morao iznajmljivati grbavicu umjesto mi koševo... :ganja:
onda im kiriju zavalit sto tisuća :shisha:

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:49 pm

ChWilla je napisao/la:po imenima i njihovim referencama ovo je najjači skup igrača iza rata i ja to odgovorno tvrdim. ekipa još nije, k'o kad je skupljena prije dva mjeseca, ali ako se nastavi pravilno raditi nema razloga ne bude.
Potpis :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:50 pm

Unistit ce nam teren,ne treba nikog pustati,kakav Grand kakvi bakraci...Znaci Djermanovic nece biti spreman za Olimpic,kad ce se Tiago prikljuciti ostalima ?

Elegant
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:52 pm

Mene kao građanina grada Sarajevo je stid da takav cirkus dođe u nas grad.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:53 pm

ama bolan bolan, nisam ja mislio da će grand iznajmljivati grbavicu...

Elegant
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:57 pm

Generalno kazem, sta ce nam koji vrag ima jos gradova po Srbiji pa neka tamo priređuju nastupe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:59 pm

ovo sam napisao tom iznad tebe jer je očito pogrešno shvatio šta ja mislim...

FKZ1921
Kontakt:

pet mar 25, 2016 1:02 pm

Ne bi bilo dobro da iko,i jedan navijač Želje, posmatra ove stvari sa strane i ne uključuje se na bilo koji način. U ova naredna dva mjeseca se piše važna priča u istoriji našeg kluba. Bilo bi bez veze da svi ne ucestvijemo u tome.
Sve je važno...
-doći u subotu na najbitniji utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone...
-kupiti sitnicu u fan shoppu...
-makar simbolično uplatiti za evropsku Grbavicu...
-kupiti člansku...
Šta god od ovoga uradili,s pravom možete reći:bio sam dio lijepe Željine priče...

Valter
Kontakt:

pet mar 25, 2016 1:30 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Do juce smo svrsavali na neke igrace iz lige,danas prica da trebamo ganjati nivo Lendrica i Zahirovica,i ja se slazem s tim,samo to puno kosta,a niko ne misli o tome,a uvjek mozes imati tu fulu,kao sto su kone imale !!
Ja bi volio da se bacimo na trziste u Srbiji,da nafatamo jos jednog Sinisu ili Blagojevica,presretan bi bio !! :zeljeznicar1:
Sve sto je dobro to i kosta.
Ne znam koliko su cifre ali se isplatilo. Samo s rizikom mozes napraviti neki uspjeh.
Nama se rizik dobro isplatio, ali je taj rizik bio s reprezentativcima a tu nema puno fule.
Svakako da treba skautirati, ima dobrih igraca poput Blagojevica i Ivana, ali tu su fule puno realnije.
Ovo je najjaca ekipa Zelje od 2000 god po mom misljenju.
Isto tako ovo je ekipa koja moze napraviti veliki iskorak u evropi, ako je IZBORIMO :P
Nemamo za sad nikakvih argumenata da kažemo da je ovo najjača ekipa Želje od 2000.g
A posebno nemamo argumenata da kažemo da ova ekipa može napraviti bilo kakav iskorak,a kamo li veliki iskorak u Evropi.
Dakle,za sad,nikakvih argumenata nemamo i ne vidim razloga da to na taj način gledamo.
Od ove ekipe nismo vidjeli puno. Ok,dobili smo svih 6 utakmica,to je super...Ali realno,u svih 6 utakmica imali smo ukupno možda 90 min dobre igre(znači da smo samo15% vremena provedenom na terenu igrali sobro).To nije dovoljno ni za šta od ovog o čemu se piše.
Eh sad...Ima za sve objasnjenje:nova ekipa,veliki zaostatak koji ti stalno visi nad glavom i govori da nesta moraš,loši tereni koji ne odgovaraju ekipama koje igraju....I sve to stoji.Ali u konačnici imaš prilično skromnu igru.
S druge strane,realno je očekivati da se i igra popravlja.Ali to je nešto što tek treba da se desi. Da li će, vidjećemo.
Šta je poenta? Loptu na zemlju.
Vidi,neko govori o iskoraku u Evropi... o kakvom iskoraku pričamo a ne znamo da li će ova ekipa uopće imati priliku igrati evropu. Zbog toga nije ispravno na taj način ni razmišljati ni pisati. To naprosto nije prirodni slijed stvari.
Prirodni slijed je da sad pricamo o tome može li ova ekipa izboriti evropu. A u tom kontekstu gledaš uvijek prvu prepreku koja ti je na putu.
Ti pišeš toliko realno i razumno, ali đaba ovi ovdje kada smo pobjedili Velež (na jedvite jade), već računaju na titulu, plasman u grupnu fazu lige prvaka i da dobijemo Barcelonu u polufinalu. Pa nama je utakmica protiv Olimpika toliko značajna (slabo je ko spominje) jer ne daj Bože kiksa zbogom Europa preko prvenstva.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ISB87
Kontakt:

pet mar 25, 2016 1:35 pm

Nasi u Sa rade tokom ove male pauze?
MIRZA RASCIC

rios
Kontakt:

pet mar 25, 2016 1:59 pm

Meni je forumas FKZ1921 medju 2-3 najbolja forumasa ovdje zaista,bio mi je to i na onom forumu tamo takodjer.Uvijek sa zadovoljstvom procitam njegove postove,odmjeren,realan i informisan :palacgore:

Ako cemo pricti o najboljim Zeljinim timovima nakon rata imaju tu bar 2 koja su u to vrijeme bila jaca od ovog po meni,i to onaj iz utakmica sa Newcastleom kao i onaj sa Gusom na golu kad su pali mnogi rekordi u PL..Tu je svakako i onaj tim sa Beslijom,Muratovicem,Bukijem i Dzelom u zenitu karijera kad su pitari ponizeni na Kosevu 3-0..
Ovaj tim ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih definitivno,posebno jer jos uvijek ima dosta prostora za napredak,ali treba sacekati kraj ove sezone kao prvo,a onda iducu sezonu kad ce se krenuti od nule i bez repova iz prve polusezone kao sto je slucaj sad.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pet mar 25, 2016 2:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

damirfile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 2:02 pm

ja bi jačinu tima mjerio po trofejima bez obzira koliko tih godina liga jaka bila. Ipak kvalitet ne zavisi u svakom slučaju od imena ako me razumijete. Onaj tim od duple krune je bio strašan , realno smo pojeli ligu sa strašnim rekordima.

MrRiccoli
Kontakt:

pet mar 25, 2016 2:21 pm

Vjerujte mnogi cekaju iduci mjesec da budu plate da mogu uplatiti evo prvi ja, a ima mnogo ljudi koji ce uplatiti

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava