Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavo - Bijeli
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 4:21 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Osim Amara nema rjesenja koje mozemo nazvati "najboljim".. Od ponudjenih je ovaj Vukomanovic mozda najbolji kandidat.. Po meni bolji od onog slovenca, Krunica ili Husica.. U nasoj ligi nema za nas nekog dobrog materijala tako da je i u tom slucaju bolji izbor Vukomanovic..

Ne znam jel on zvanicno postao sef?
Kao da sam ja pisao,

stim da je meni logicnije ako vec nemamo dobro rjesenje iz vana, ako vec polovnjaka ili neiskusnog dovodimo onda zar nije bolje davati prilike nasim domacim "polovnjacima" i neiskusnim. Pod domacim mislim na one vezane za Zelju, bivsi igraci, sadasnji uposlenici, miljenici kluba...

To je jedini razlog zasto nisam bas zagrijan za ove Ivane i one sto su zadnji put vodili neku ekipu 1930-te.
BOG BOSNA I BOSNJACI

Brkoo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:27 pm

AsharaK je napisao/la:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1822915565

Podrzite stranicu. Neki se bore protiv uprave lazima, a mi cemo se boriti za Zelju pricama. :)
Mislim da je bolje da neko ko ima vremena uzme admina na stranici Samo Zeljo, vise je ljudi prati i tu da se postavljaju te price. Ako se ne varam Fanzi je bio admin pa se njemu obratite..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:27 pm

Ovaj ima iskustvo treniranja jednog Standarda sa kojim je imao dobar skor.. Da nam je dosao igrac iz drugog tima Standarda prozvali bi ga pojacanjem tako da ne vidim zasto ovaj Ivan ne bi bio dobro rjesenje za sefa struke. Ako uvede 20% radnih navika, etike i stila igranja po uzoru na belgijsku ligu onda smo mi na konju..

Ja nisam da se uvijek ukrug vrte isti ili slicni ljudi.. Potrebno nam je nesto novo..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned maj 29, 2016 4:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

kontranogama
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:29 pm

evo pogledah nekoliko tekmi Standarda iz marta-aprila. Poprilicno slicna taktika koju je i Edis gurao. Agresivno u odbrani od centarfora pa dalje. A napad nazalost vecinom duge lopte pa kako se ko snadje.
Ja bih se ovom prilikom uzdrzao od bilo kakovih komentara dok se ne vide rezultati.
U svakom slucaju ako si ti Ivane izbor, onda DOBRODOSAO I SRETNO.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

diego1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:35 pm

Vi sto niste zadovoljni s Ivanom,odnesite u klub jedno 2 miliona eura,vjerujem da cemo tad doviditi imena poput Keka,Kataneca,Tronda Solieda i sl !! Nece niko doci za kikiriki da radi, samo zato sto smo mi Zeljo !! Nije ni Vukomanovic jeftin,al nije ni skup kao ovi ostali !!Mnogi nasi treneri nikad nece doci do Belgije ! Karacic i Marinovic nisu uzeli titulu samo zato sto su puno bolji od ostalih..Ljudi imaju najjaci lobi..Za ovu ligu nije dovoljan samo dobar trener,moras imati punca,amidzu,strica Covica i td !! Najsretniji bi bio da se Amar vratio,danas ne bi pricali o ovome !

Ajzea
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:35 pm

kontranogama je napisao/la:evo pogledah nekoliko tekmi Standarda iz marta-aprila. Poprilicno slicna taktika koju je i Edis gurao. Agresivno u odbrani od centarfora pa dalje. A napad nazalost vecinom duge lopte pa kako se ko snadje.
Ja bih se ovom prilikom uzdrzao od bilo kakovih komentara dok se ne vide rezultati.
Razocarao sam se u momentu.

IvanOsim
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:38 pm

@exbabilon @vrag naravno da mozete biti nezadovoljni izborom trenera i to reci, u tome nije nikakav problem, al bi bilo lijepo od vas da kazete ko bi po vama bio bolji izbor a da je realan, i eventualno zbog cega tako mislite.. to je po meni posteno... ja sam rekao da imam osjecaj da je Vukomanovic u konkurenciji Smajica, Krunica, Kostica, najbolji izbor... naravno moguce da grijesim.. takodjer, ima sigurno boljih opcija za nas, ali nisu realne iz financijskih, sportskih ili nekih drugih razloga...

Prije neki dan sam govorio da trebamo dati podrsku treneru koga god da izaberu od kandidata, pri tome razmisljajuci na nacin da su skoro svi kandidati mladi i ambiciozni strucnjaci, te da nemamo neke konkretno zamjerke niti prema jednom od njih u vezi dosadasnje karijere, tako da podrskom pomazemo i njima, a naravno i Zelji na kraju krajeva.. to je moje misljenje...

Evo ja max podrzavam ove ljude u klubu, ali sam jos na zimskom prelaznom roku govorio da je pogresno na koliko godina smo dali ugovore Bekricu i Bogicevicu, zbog tog sto su stari, sto u mladjim danima kad su bili u Zelji nisu napravili razliku u evropi, te sto sam govorio da nam nece biti pojacanja i da ima boljih opcija... i to je bila greska, ali boze moj, svako ko radi taj i grijesi, pogotovo u sportu, dovodjenje igraca je tako nezahvalan posao, da nikad ne znas kako ce se ko adaptirati iz mnogo razloga, i sta sve moze uticati da nesto krene na dobro il na zlo....

Dakle, smatram, covjeku treba dati podrsku u smislu, svaka cast na izboru i sretno u radu, ali ne padati ni u kakve euforije ili pesimisticke izjave...

1921.ba
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:42 pm

Jaozinho22 je napisao/la:1921.ba : Gospodine Vukomanovicu sta imate poručiti popularnim Manijacima?
IVAN : Pa onaj da ne duljim ako ginemo,ginemo zajedno.
1921.ba : Hvala Vam. :ganja:
:shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:43 pm

Ma ja sam siguran nešto da je Vukomanović pravo rješenje za nas.Prije svega gospodin,nadam se i autoritet.Nešto novo na našoj klupi.
Ivane po milioniti put pišem ovo: Sa tobom na čelu ukrasi nam salon sa još kojim peharom.Puna podrška od mene. :titula: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:45 pm

Ajzea je napisao/la:
kontranogama je napisao/la:evo pogledah nekoliko tekmi Standarda iz marta-aprila. Poprilicno slicna taktika koju je i Edis gurao. Agresivno u odbrani od centarfora pa dalje. A napad nazalost vecinom duge lopte pa kako se ko snadje.
A hajd mi samo nešto objasni, kako si gledao nekoliko tekmi u periodu mart-april kada je Vukomanović preuzeo Standard (kao glavni trener) u oktobru 2014, a riješen je dužnosti u februaru 2015?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:46 pm

to ne znači da nije mogao gledati tekme iz marta-aprila :mrgreen:
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:46 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Osim Amara nema rjesenja koje mozemo nazvati "najboljim".. Od ponudjenih je ovaj Vukomanovic mozda najbolji kandidat.. Po meni bolji od onog slovenca, Krunica ili Husica.. U nasoj ligi nema za nas nekog dobrog materijala tako da je i u tom slucaju bolji izbor Vukomanovic..

Ne znam jel on zvanicno postao sef?
Kao da sam ja pisao,

stim da je meni logicnije ako vec nemamo dobro rjesenje iz vana, ako vec polovnjaka ili neiskusnog dovodimo onda zar nije bolje davati prilike nasim domacim "polovnjacima" i neiskusnim. Pod domacim mislim na one vezane za Zelju, bivsi igraci, sadasnji uposlenici, miljenici kluba...

To je jedini razlog zasto nisam bas zagrijan za ove Ivane i one sto su zadnji put vodili neku ekipu 1930-te.
pa to si imao nedavno i vidio si kako je zavrsilo....neko ko je vodio Standard ne moze biti polovnjak...znamo svi o kakvom klubu se radi...ne kazem da je Murinjo...ali ko zna mozda i to postane...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:47 pm

ChWilla je napisao/la:to ne znači da nije mogao gledati tekme iz marta-aprila :mrgreen:
Naravno da ne znači, ali majku mu nije ih tad Ivan trenirao :mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:47 pm

Hurmasica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
A hajd mi samo nešto objasni, kako si gledao nekoliko tekmi u periodu mart-april kada je Vukomanović preuzeo Standard (kao glavni trener) u oktobru 2014, a riješen je dužnosti u februaru 2015?
pa gledao je on tekme iz Aprila nije slagao...samo pod vodstvom drugog trenera :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

kontranogama
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:48 pm

Hurmasica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Pogledao zadnje tri tekme koje su postavljene na youtube. Jedna od njih je samo drugo poluvrijeme sa WB kad su pobijedili sa 0 1 u gostima. A posto nema komentara samo je slika moze biti da si ti u pravu. Ja sam pogkedao te zadnje onda je do mene, izvinjavam se.

diego1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:50 pm

Hurmasica je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:to ne znači da nije mogao gledati tekme iz marta-aprila :mrgreen:
Naravno da ne znači, ali majku mu nije ih tad Ivan trenirao :mrgreen:
Sumnjam da je samo nabijanjem mogao dva puta da dobije anderlecht !! Uglavnom najbolje da sacekamo,u ovoj ligi moze da bude najbolji a moze i da bude prosjek,kod nas nema pravila !! :kafa:

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 4:51 pm

delinjo je napisao/la:=

=neko ko je vodio Standard ne moze biti polovnjak...znamo svi o kakvom klubu se radi...ne kazem da je Murinjo...ali ko zna mozda i to postane...
To ama bas nikakvo mjerilo nije

Pa Neil Wood je bio u Manchester Unitedu :ganja:
BOG BOSNA I BOSNJACI

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:51 pm

kontranogama je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Razocarao sam se u momentu.
Pogledao zadnje tri tekme koje su postavljene na youtube. Jedna od njih je samo drugo poluvrijeme sa WB kad su pobijedili sa 0 1 u gostima. A posto nema komentara samo je slika moze biti da si ti u pravu. Ja sam pogkedao te zadnje onda je do mene, izvinjavam se.
100 % drug, evo sad sam 2,3 portala prelistao, u oktobru preuzeo ekipu kao glavni trener, u februaru smijenjen. :D

Jaozinho22

ned maj 29, 2016 4:52 pm

Srce mi stade zbog ovog @kontre.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

kontranogama
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:53 pm

E yebiga sad mi valja ponovo traziti. Opet fala za info jer bih ostao ubijedjen da ima istu igru ko Edis.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava