ned maj 29, 2016 4:38 pm
@exbabilon @vrag naravno da mozete biti nezadovoljni izborom trenera i to reci, u tome nije nikakav problem, al bi bilo lijepo od vas da kazete ko bi po vama bio bolji izbor a da je realan, i eventualno zbog cega tako mislite.. to je po meni posteno... ja sam rekao da imam osjecaj da je Vukomanovic u konkurenciji Smajica, Krunica, Kostica, najbolji izbor... naravno moguce da grijesim.. takodjer, ima sigurno boljih opcija za nas, ali nisu realne iz financijskih, sportskih ili nekih drugih razloga...
Prije neki dan sam govorio da trebamo dati podrsku treneru koga god da izaberu od kandidata, pri tome razmisljajuci na nacin da su skoro svi kandidati mladi i ambiciozni strucnjaci, te da nemamo neke konkretno zamjerke niti prema jednom od njih u vezi dosadasnje karijere, tako da podrskom pomazemo i njima, a naravno i Zelji na kraju krajeva.. to je moje misljenje...
Evo ja max podrzavam ove ljude u klubu, ali sam jos na zimskom prelaznom roku govorio da je pogresno na koliko godina smo dali ugovore Bekricu i Bogicevicu, zbog tog sto su stari, sto u mladjim danima kad su bili u Zelji nisu napravili razliku u evropi, te sto sam govorio da nam nece biti pojacanja i da ima boljih opcija... i to je bila greska, ali boze moj, svako ko radi taj i grijesi, pogotovo u sportu, dovodjenje igraca je tako nezahvalan posao, da nikad ne znas kako ce se ko adaptirati iz mnogo razloga, i sta sve moze uticati da nesto krene na dobro il na zlo....
Dakle, smatram, covjeku treba dati podrsku u smislu, svaka cast na izboru i sretno u radu, ali ne padati ni u kakve euforije ili pesimisticke izjave...