dabogda se ugasili !
dabogda se ugasili !
Braveheart je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:13 pmPa zbog toga sam i objavioNisam sigurno zbog ove dvojice poluigraca.
Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:32 pmSamo pogledajte forum pitara u ovom trenutku.
Identicna prica o medijskim hajkama, o placenim clancima, tajmingu clanka.![]()
Identicna nasoj. Steta sto se svelo na ovo al eto.
[/quote
postoji ona cuvena.....vi sto dizete medijske hajkevam svima majke
![]()
delinjo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:33 pmTa je najjaca. AhahahLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:32 pmSamo pogledajte forum pitara u ovom trenutku.
Identicna prica o medijskim hajkama, o placenim clancima, tajmingu clanka.![]()
Identicna nasoj. Steta sto se svelo na ovo al eto.
[/quote
postoji ona cuvena.....vi sto dizete medijske hajkevam svima majke
![]()
![]()
e vidiš, ovo ti nije stvar članaka, novinara i izvještavanja, kao ni suspenzije sudija...delinjo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 5:37 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /170503137
zivio posteni savez !!!!!
suspenzijom do titule !
Prenose i ovu i protiv Radnika.Plava Porodica je napisao/la:Sta ovo pise da Bht prenosi nas u subotu?
Zar nije trebalo tek protiv Radnika?
naše je samo da se strpimo do tadjovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 3:16 pmza dvije tri-cetiri godine vidim dzeku u nasem dresu na zavrsetku karijere, gdje je razvaljivati mreze bh premijer ligetitule zagrantovane
mislim da je manji problem taj novacVrag je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 3:50 pmI kako nam se to vratilo ?storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 3:49 pmPosljednji kojeg smo platili je, cini mi se, Visca. 20 000 km.
Evo Crnkic napusta pitare...