Ma smiješan lik, Crnkić nema konstantu ni kod njih a ovaj bi ga u bundesligu odveo na ljetoCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:03 pmCuj Demir Hotic,ne budimo smijesni i da njegove izjave uzmamo kao mjerodavne.Znamo svi ko je covjek,cuj hurtic i kusturica posteni ljudi.
Ublehas ali sami su krivi s kim saradjuju,demir hotic zvani pucamo od snagecikazubo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:07 pmMa smiješan lik, Crnkić nema konstantu ni kod njih a ovaj bi ga u bundesligu odveo na ljetoCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:03 pmCuj Demir Hotic,ne budimo smijesni i da njegove izjave uzmamo kao mjerodavne.Znamo svi ko je covjek,cuj hurtic i kusturica posteni ljudi.![]()
kakva ubleha zivota mi hahahaha...jedina istina u ovom narucenom clanku i pokusaju dizanja cijene ovim poluigiracima e ta da nema plata na Kosevucikazubo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:07 pmMa smiješan lik, Crnkić nema konstantu ni kod njih a ovaj bi ga u bundesligu odveo na ljetoCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:03 pmCuj Demir Hotic,ne budimo smijesni i da njegove izjave uzmamo kao mjerodavne.Znamo svi ko je covjek,cuj hurtic i kusturica posteni ljudi.![]()
Pa zbog toga sam i objaviodelinjo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:09 pmkakva ubleha zivota mi hahahaha...jedina istina u ovom narucenom clanku i pokusaju dizanja cijene ovim poluigiracima e ta da nema plata na Kosevucikazubo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:07 pmMa smiješan lik, Crnkić nema konstantu ni kod njih a ovaj bi ga u bundesligu odveo na ljetoCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:03 pmCuj Demir Hotic,ne budimo smijesni i da njegove izjave uzmamo kao mjerodavne.Znamo svi ko je covjek,cuj hurtic i kusturica posteni ljudi.![]()
![]()
Kuš višedelinjo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:09 pmkakva ubleha zivota mi hahahaha...jedina istina u ovom narucenom clanku i pokusaju dizanja cijene ovim poluigiracima e ta da nema plata na Kosevucikazubo je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:07 pmMa smiješan lik, Crnkić nema konstantu ni kod njih a ovaj bi ga u bundesligu odveo na ljetoCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:03 pmCuj Demir Hotic,ne budimo smijesni i da njegove izjave uzmamo kao mjerodavne.Znamo svi ko je covjek,cuj hurtic i kusturica posteni ljudi.![]()
![]()
A Bogdanovic, 25.000 KM?storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 3:49 pmPosljednji kojeg smo platili je, cini mi se, Visca. 20 000 km.
Bogdanovic je zadnji...flux je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:15 pmA Bogdanovic, 25.000 KM?storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 3:49 pmPosljednji kojeg smo platili je, cini mi se, Visca. 20 000 km.
De brate budi realan, mislis li da bi mi Serbecicu dali sansu sa 17-18 godina?!Omar500 je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 3:55 pmGanjati mladje, neafirmisane igrace, platis za njih naknadu za treniranje maticnom klubu koje je obicno do 30k KM, to je ono sto mozemo. Da bi to uradili, napravis sistem i plan za prvi tim, ko ce se gurati iz OP, ko ce se dovoditi od mladjih sa strane, na ostale pozicije dovodis igrace u padu karijere, tipa Stevanovic, Lendric, pa noviji primjeri Zakaric, Crnov.
Samo sistemski raditi, zato je bitno, kada nam je vec pred nosom, uzeti ovu titulu, pa da ne bude pritiska sljedece sezone, da se mogu neke stvari normalno raditi, uz gradnju stadiona. Da se pravi jedan fin tim.
Velika je steta za Mujagica, ima i njegove krivice i njegovih roditelja, ali i nase nazalost. Bilo je tu potencijala, sada ne bi morali traziti zamjenu za Lendru, fokusirali bi se na ostale pozicije. Pogledati koje smo greske pravili (a ima ih dovoljno) i izvuci zakljucke. Postoje ljudi zaduzeni za to i nadam se da ce biti okej.
Sada je najbitnija subota, treba nam pun stadion, a onih 11 kojih istrci na teren moraju poginuti (da, Edisovim rijecima) i uzeti sva tri boda! Nikakva kalkulisanja ne dolaze u obzir.
Bravo, njega sam zaboravio.flux je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 4:15 pmA Bogdanovic, 25.000 KM?storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 03, 2017 3:49 pmPosljednji kojeg smo platili je, cini mi se, Visca. 20 000 km.
Bila je i ona priča za Puma dresove.