Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 03, 2017 9:20 am

meni se ne sviđa nikako što je jamak suspendovan, on sigurno ne bi mogao odigrati 100% protiv želje na punoj grbavici. jer je veći manijak od pola kopa, a tanak profesionalac...
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

sri maj 03, 2017 9:45 am

Ovo nam je druga set lopta. Protiv Slobode smo propustili prvu.

Rijetko sam kad ubijedjen u pobjedu, pa kada igramo i protiv Olimpika (uz duzno postovanje), ali sada je sasvim nesto drugo. Protiv laznih Mostaraca - rutinski.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

exdomorocki
Kontakt:

sri maj 03, 2017 9:47 am

ChWilla je napisao/la:
meni se ne sviđa nikako što je jamak suspendovan, on sigurno ne bi mogao odigrati 100% protiv želje na punoj grbavici. jer je veći manijak od pola kopa, a tanak profesionalac...
Vala kad se sjetim kad je igrao za Celik,satro nas na Grbavici.
Amar je tad poslije tekme dogovorio da ga vrati u Zelju
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri maj 03, 2017 9:50 am

ma pregazicemo lazne mostarce... vidjecete... 3 razlike za nas... nece prismrditi nasem golu... tacno imam osjecaj da ovo biti jedna od onih inat utakmica, gdje ni real ne bi mogao da nas pobjedi, a ne neki tamo hercegovci...
100/94/37/34 - i to je to!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 03, 2017 9:54 am

exdomorocki je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Jamak je Dzekina generacija i najveci talenat iste. Sto nije postao igrac, to je drugo pitanje. Jamak je i danas jedan od tri najbolja igraca na svojoj poziciji u PL. Kada hoce onda je nabolji.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

cikazubo
Kontakt:

sri maj 03, 2017 10:04 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 03, 2017 5:33 am
Omar500 je napisao/la:
sri maj 03, 2017 12:53 am
Ma igrat ce oba ova stopera, a i Blagojevic. Za Blagojevica i nije toliki problem, ali Bogicevic...
Slazem se s Leonom, koliko god Blagojevic pravi gresaka, jedini je spona izmedju nase veze i napada. Gore Zeba zatvoren, Lendric predaleko, krila uz aut osim kada Miro poludi pa uzme loptu ili mijenja strane. Da zna covjek da ce Ugljesa odigrati kako je znao, sa onim odlicnim loptama i agresivnoscu, bez problema bi upario njega sa Markovicem, ili mozda i Jovanom.

Kemo je morao odigrati s Bokom protiv Sirokog u kupu, ekstra bi se potrudio, a jos vise bi znali sta moze ponuditi. Greske su se napravile, tek sad je tesko nekoga baciti samo tako u vatru, ali imao bi moju punu podrsku kada bi igrao! Gore od Bogicevica tesko da moze.
Upravo!
Blagojevic je u Tz najmanje kriv od trojice krivih, a vidim svi ga izbacuju a onu dvojicu niko ne dira.
Maknite profu, on je i fizicki pregorio a i u glavi mu se pomjesao Dostojevski i Tolstoj.
Jadni mi bez Blagojevica, covjek jedini radi nesto u sredini.
Blagojevic je zadnjih par utakmica po meni najgori, on igra vrlo zahtjevnu poziciju, njegov sam polozaj na terenu uslovljava ga da bude ta spona, on jednostavno ne ispunjava zadatke centralnog veznog ni naprijed ni nazad, Zeba nema sta da trazi i da se izvlaci na svoju polovinu ali to mora da radi jer je ovaj nesposoban da sa Markovicem odradi posao i donese tu loptu u prostor od 20-30m gdje Zeba moze poceti igru s Lendricem i krilima, siguran sam da je najveci problem tu Blagojevic koji kao da je izgubio svaku kreativnost i želju koju zahtjeva ta pozicija centralnog veznjaka. Upravo te lopte u taj prostor ispred 16 i na krila su postale strasno rijetke s njegove strane, opcenito njegova igra blize golu ne postoji, prije je uvijek bio tu i trazio taj prostor i pas, imao dobar pregled igre, znao je i cesto sutnuti s distance kad nema drugih rjesenja, bio je bas vrijedan i bitan igrac u sistemu a sada se totalno pogubio, ne vjerujem da su mu smanjene ovlasti na terenu od strane novog trenera jer je on na poziciji koja sama od sebe vuce puno odgovornosti, uglavnom nadam se da ce i kod njega kliknuti i da ce poceti igrati kako je znao jer on od Kostica a mozda i novog ugovora nije vise isti igrac, znamo i da je Ugljesa bio blizu da izbori prvih 11 u Turskoj..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 03, 2017 10:23 am

avlami97 je napisao/la:
sri maj 03, 2017 9:54 am
exdomorocki je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Jamak je Dzekina generacija i najveci talenat iste. Sto nije postao igrac, to je drugo pitanje. Jamak je i danas jedan od tri najbolja igraca na svojoj poziciji u PL. Kada hoce onda je nabolji.

Jamak zna igrat lopte... mislim da je Zrinjski njegovim izostankom znatno oslabljen sto nam u potpunosti odgovara.
stari je to mahalac i podvaljivac lopti...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 03, 2017 10:29 am

Ma sad protiv Krupe koliko ih je podvalio, ali onaj Jovic je pokazao da nije pravi igrac za "velike" ekipe. Jednostavno ne konta gdje treba biti ili je lose primi.
Jamak je majstorcina teska :)

storm_raider
Kontakt:

sri maj 03, 2017 10:33 am

Jamak je prije par dana osjetio cudno zatezanje zadnje loze... :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

sri maj 03, 2017 10:36 am

al kadse pricalo da treba kod nas 99% ih je kolutalo ocima, sta ce jamak, pije za trojicu, ebo ovu politiku nla kme

mula
Kontakt:

sri maj 03, 2017 10:39 am

Po mojim procjenama meč loptu smo imali u Tuzli, gdje bi tom pobjedom otvorili vrata tituli.
Sada i ako pobjedimo ZRI opet nismo nista riješili, jer moramo čekati utakmicu SA i ZRI i moliti Boga da Zrinski ne izgubi.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 03, 2017 10:45 am

LARS1921 je napisao/la:
sri maj 03, 2017 10:36 am
al kadse pricalo da treba kod nas 99% ih je kolutalo ocima, sta ce jamak, pije za trojicu, ebo ovu politiku nla kme
Ja jok. Uvjek sam bio za njeg, mada nije u nekoj spremi top. Vjerovatno ce se to na ljeto popraviti.
Sve je na Jamaku, koliko on hoce i ima volje.

storm_raider
Kontakt:

viewtopic.php?f=73&p=193236#p193236

Otprilike tacno koliko je Miro bolji od ostalih ovu sezonu... Meni je samo nevjerovatno da je Zakaric peti najbolje ocjenjeni igrac, ali kada pogledam ispod njega, ni ne znam ko je bolji bio.

@Leone, a i lijep je? :D

zubanovic89
Kontakt:

sri maj 03, 2017 10:55 am

mula je napisao/la:
Po mojim procjenama meč loptu smo imali u Tuzli, gdje bi tom pobjedom otvorili vrata tituli.
Sada i ako pobjedimo ZRI opet nismo nista riješili, jer moramo čekati utakmicu SA i ZRI i moliti Boga da Zrinski ne izgubi.
Mislis trebamo navijati da izgubi? Sto bi nam odgovaralo da Zrinjski ne izgubi :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 03, 2017 10:59 am

storm_raider je napisao/la:

Otprilike tacno koliko je Miro bolji od ostalih ovu sezonu... Meni je samo nevjerovatno da je Zakaric peti najbolje ocjenjeni igrac, ali kada pogledam ispod njega, ni ne znam ko je bolji bio.

A los sistem ocjenjivanja, a ako cemo iskreno Jovan, Darko, Sinisa bi trebali biti prije njega. Ipak su igrali cijelu sezonu, ovo pred kraj je malo slabije od sve trojice ali Boze moj.

Ma ko lutka :D

storm_raider
Kontakt:

sri maj 03, 2017 11:31 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 03, 2017 10:59 am
storm_raider je napisao/la:

A los sistem ocjenjivanja, a ako cemo iskreno Jovan, Darko, Sinisa bi trebali biti prije njega. Ipak su igrali cijelu sezonu, ovo pred kraj je malo slabije od sve trojice ali Boze moj.

Ma ko lutka :D
Ne bih se slozio da je los sistem ocjenjivanja. Jednostavno svako ima pravo da da svoj glas kome hoce, ali ovo i pokazuje po meni tu navijacku crtu, gdje nam je svima veoma bitno da Zakaric proigra, pa ga "guramo" tim glasovima.

mula
Kontakt:

sri maj 03, 2017 11:39 am

zubanovic89 je napisao/la:
sri maj 03, 2017 10:55 am
mula je napisao/la:
Mislis trebamo navijati da izgubi? Sto bi nam odgovaralo da Zrinjski ne izgubi :D
Pa ako SA kojim slučajem pobjedi onda igra s nama za 1.mjesto+ na svom terenu + pred svojim navijačima + nas će biti samo 5%.
Realno nećemo biti favoriti u tom duelu.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri maj 03, 2017 11:40 am

jamak, manijak do kraja! nece da igra protiv nas!!!
100/94/37/34 - i to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 03, 2017 11:40 am

A opcenito vise se "vidi" ucinak ofanzivnih igraca.
Jedino ako se ne zoves Canavaro :kafa:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 03, 2017 11:43 am

da se razumijemo, ja mislim da bi Zakaric puno vise dao na desnom krilu ali helem nejs.
U subotu svi stavite licne interese i hirove na stranu. Tada smo svi potrebni Zelji, svi do jednog. Grbavicu moramo napuniti i nositi Zelju do pobjede. Nekom se svidja Petrovic, nekom ne, nekom se svidjaju dimenzije terena, nekom ne, neko podrzava baklje, neko ne, ali u subotu svi do jednog moramo biti na istoj strani. Podrska SVIH 90 minuta bez obzira koji igrac bio u posjedu lopte, dal vam se svidja njegovo ime i frizura. Ne igraju oni za sebe oni igraju za Zelju, istog onog Zelju za kojeg mi zivimo.
BICE ZELJO OPET SAMPION !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava