Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 2:15 pm

I još jednom, dobro došao Ivane! Neka ti je sa srećom i želim ti puno uspjeha na klupi našeg Želje. Punu podršku od normalne raje imaš, kao i svaki drugi trener što bi je imao. Mi nikakvih interesa nemamo, osim tog da Želju gledamo u vrhu, a siguran sam da ćeš ti uspjeti u toj misiji.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=aet6E-mS0Ck[/video]

Dušmani crknite :kafa:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:16 pm

Ma nemogu nas zavaditi nacionalističkom pričom jer mi imamo svoju vjeru, naša vjera je Željo, on priznaje postojanje drugih oblika vjerovanja ali kod odlučivanja o bilo kome Željo dolazi na prvo mjesto. Ono što nas razdvaja od ostalih to nas zbližuje interno.
イビチャ・オシム

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:25 pm

IvanOsim je napisao/la:Podrska za Vukomanovica, naravno da volim da dodje mladji trener, nego neki starudija, imam dobar osjecaj u vezi ovog momka, nasi nisu zurili sa izborom, mogli su fino da odluce i razmisle... mada bi ja svakog od ovih sto su se navodili kao kandidati podrzao, upravo je Vukomanovic za mene najbolji izbor u konkurenciji Smajica, Kostica, Krune Simica...

Molim vas nemojte prenositi ovdje sta pricaju pitari i ublehe iz sd na tim mrezama, hvala Bogu nemam fb i to me uopste ne interesuje, al nesvjesno im dajte veliku paznju, pa vise odjekne kad cwilla napise da hoce nesto, nego sve vrijeme tamo sto piskaraju po tim stranicama, jer to iole ozbiljni i bitni ljudi za nas uopste ne citaju, a vi prenosite rjeci ljudi koji nemaju srednju zavrsenu i ne znaju osnove maternjeg jezika, zaista ne vidim potrebu za tim...

A ja da sam na mjestu uprave, mene bi ove stvari prvo dobro nasmijale, a zatim mi bile odlican motiv da nastavim putem kojim sam krenuo, jos odlucnije i sigurnije da sam na pravom putu...
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

shzna
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:35 pm

Dobrodošao Ivane. Imam osjećaj da ćemo se vratiti na 1. mjesto sa njim. Neka nam je sa srećom. :zeljeznicar1:
1987

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:36 pm

Svi su imali priliku,javni poziv je bio objavljen.Svi clanovi kluba su imali prliku da udju u organe kluba i da sad odlucuju.Zašto nisu mi koji volimo Zelju znamo.Znaju i oni.Zato i laju.
5.1.2016.
Na osnovu javnog poziva i provedenih aktivnosti u Skupštinu kluba izabrani su sljedeći delegati: Redžad Čatić, Kemal Čaluk, Drago Mišo Smajlović, Edin Hrapović, Hajrudin Đurbuzović, Emir Muhamedagić, Kenan Efendić, Haris Lulić, Adnan Halilović, Amar Osim, Amer Musić, Elvis Huremović, Anel Maksumić, Adnan Kaljanac, Arnela Babić, Melisa Gazdić, Mustafa Duraković, Mišo Miković, Nedim Sijerčić, Marko Dmitrović, Renad Čelik, Emir Mulić, Senad Zaimović, Amir Pecar, Enes Selmanović, Bulend Bišćević, Mirza Bećirspahić, Enes Sarač, Mirsad Šukalo, Vedran Gavranović, Remzija Šetić, Aleksandar Kosorić, Adis Hadžić, Ermin Čengić, Kasim Imširević, Adnan Džindo, Elvir Karišik, Ermin Pešto, Edib Bašić, Jasmin Badžak, Amer Duvnjak, Faruk Telibećirević, Ramiz Dervišević, Hamid Brajlović, Senad Misimović, Igor Gačanović, Hajrudin Čengić, Boris Pavlović, Eldin Bećiragić, Riad Smailbegović, Dino Ramić, Una Bejtović, Samir Landžo i Salih Čengić.

Komisija je prilikom razmatranja pristiglih prijava cijenila minimalne kriterije propisane Statutom kluba, broj prijedloga koji je pojedini delegat imao, njihov trenutni ili raniji angažman u klubu, kao i njihovu stručnu spremu i sposobnost kroz koju mogu doprinijeti daljem unaprijeđenju razvoja i poslovanja kluba.

U skladu sa gore navedenim izabranu skupštinu čine:

65% delegata iz kategorije redovnih članova,
80% delegata sa visokom stručnom spremom,
4 delegata sa mjestom prebivališta van Kantona Sarajevo,
u Skupštini Kluba svoje mjesto će zauzeti i 3 žene,
44% izabranih delegata su članovi kluba koji su već obavljali funkciju delegata u Skupštini kluba ili neku drugu funkciju u organima i strukturama kluba.

Klub je pozvao imenovane delegate da istaknu kandidaturu za mjesto predsjednika ili potpredsjednika Skupštine Kluba.

“Delegati koji se kandiduju za navedene pozicije je potrebno da najkasnije do 20. januara 2016.godine, lično u prostorije kluba, ili na mail: legal@fkzeljeznicar.ba" target="_blank" target="_blank dostave kraću biografiju, kao i okvirni plan rada Skupštine za period 2016-2020. godine. O imenovanju predsjednika i potpredsjednika Skupštine će odlučiti Skupština kluba”, saopćeno je iz FK Željezničar.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:52 pm

Ima li jos slika zapadne tribine, fino ovo izgleda :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 3:14 pm

Ja znam što sam glasao za Boccaccia
イビチャ・オシム

irfo

ned maj 29, 2016 3:14 pm

slika
kad bude ko Edis postavljo cunjeve na zagrijavanju :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 3:22 pm

I baš je dobro vidjeti te opet :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 3:25 pm

Moze li neko uploadovati slike na neki servis jer ovako postavljene vjerovatno sa facebooka ne vidim na poslu. Hvala

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 3:32 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Moze li neko uploadovati slike na neki servis jer ovako postavljene vjerovatno sa facebooka ne vidim na poslu. Hvala
https://i.imgur.com/fo34R30.jpg" target="_blank
BOG BOSNA I BOSNJACI

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 3:46 pm

Drugi vikend bez Želje. :( :cry:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 3:49 pm

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1822915565" target="_blank

Podrzite stranicu. Neki se bore protiv uprave lazima, a mi cemo se boriti za Zelju pricama. :)
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 3:51 pm

AsharaK je napisao/la:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1822915565

Podrzite stranicu. Neki se bore protiv uprave lazima, a mi cemo se boriti za Zelju pricama. :)
ajd sve braco koji imate fb !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

ned maj 29, 2016 3:52 pm

Vrag je napisao/la:Sve kontam ode Ivan u Hajduk slomi se listajuci portale, a ono dolazi Ivan.
Nisam zadovoljan, covjek bez iskustva. Postajemo poligon za trenere.
Maksuz sam upalio laptop da odgovorim na ovaj post nakon sto sam ga procitao listajuci postove na mobitelu.
U danima u kojima nas napadaju mi se grupisemo i bivamo sve cvrsci. Oni podmecu noge, pokusavaju zaustaviti pozitivne vjetrove koji pusu na Grbavici, ali ni mi ne posustajemo. Oni, ma ko to bio, nisam vise siguran ni ko su nam dusmani, a ko nisu, cine sve i na razne nacine pokusavaju ovu garnituru ljudi na celu kluba da ospore, dovedu njihovu proslost i legitimitet u pitanje, ali mi stojimo nikad slozniji da odbranimo svetinju, vjerujemo u upravu i pruzamo im bezrezervnu podrsku, svaki od nas na svoj nacin.

Zasto bas ovaj post?
Pa upravo zato sto me neobicno raduje da se i u ovakvim trencuima neka odluka uprave moze smatrati pogresnom. Da ovo zajednistvo ne znaci jednoumlje, ne znaci da se svaki potez slijepo podrzava i opravdava. Da ne trazimo dusmane medju nama jer su rekli da mozda Ivan nije najbolje rjesenje, da kandidati nisu zadovoljavajuci, da pojacanja nisu nista specijalno, da boja bagera nije uredu, dizajn stolice...nebitno. Dusmana ima i protiv njih se borimo tako sto upravi ne okrecemo ledja, ali to ne smije znaciti nikako da su pravi navijaci samo oni koji podrze svaki potez uprave, svi mi ovdje smo pravi navijaci i svima nam je napredak Zelje velika zelja. Zato bujrum, forum je da se diskutuje i raspravlja, da trazimo argumente za i protiv i tako dalje. Nece uprava pasti jer @vrag nije zadovoljan kandidatima, ni ja nisam impresioniran, ali koji god da sjedne na nase kormilo ce imati moju podrsku, dok god ima rezultate, kao i uprava.
Zivi bili. :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 29, 2016 3:58 pm

Osim Amara nema rjesenja koje mozemo nazvati "najboljim".. Od ponudjenih je ovaj Vukomanovic mozda najbolji kandidat.. Po meni bolji od onog slovenca, Krunica ili Husica.. U nasoj ligi nema za nas nekog dobrog materijala tako da je i u tom slucaju bolji izbor Vukomanovic..

Ne znam jel on zvanicno postao sef?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

fk1921

ned maj 29, 2016 4:01 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Osim Amara nema rjesenja koje mozemo nazvati "najboljim".. Od ponudjenih je ovaj Vukomanovic mozda najbolji kandidat.. Po meni bolji od onog slovenca, Krunica ili Husica.. U nasoj ligi nema za nas nekog dobrog materijala tako da je i u tom slucaju bolji izbor Vukomanovic..

Ne znam jel on zvanicno postao sef?
Mnogi tvrde da je on novi trener naseg kluba samo se ceka zvanicna da objavi i tjt.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:03 pm

generalno, lako je prepoznati ko želi loše. nisu ovi sa druge strane tako pametni da bi znali to sakriti. u prvom postu pitanje gdje su pare, u drugom znate li da je šiljak ukrao 50 hiljada iz ac quattro. tu ti je odmah jasno šta je u pitanju.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

ned maj 29, 2016 4:17 pm

1921.ba : Gospodine Vukomanovicu sta imate poručiti popularnim Manijacima?
IVAN : Pa onaj da ne duljim ako ginemo,ginemo zajedno.
1921.ba : Hvala Vam. :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

rios
Kontakt:

ned maj 29, 2016 4:20 pm

Svoje misljenje o novom treneru,o Ivanu jer je eto valjda izvjesno da je on,sam napisao neki dan.
Mlad trener a sa takvim se nikad ne zna.Bio sam zagovornik da opet imamo na klupi nekog izmedju 40-50 godina i ostvarilo mi se,eh da bi valjalo da ima vise iskustva valjalo bi svakako.Ono sto se svakako moze ocekivati od mladih trenera je energija,volja za radom i predanost.Veoma je bitno da tu bude prisutna i volja da se uci i usvajaju nova znanja i uvazavaju savjeti zbog mladosti i (ne)iskustva,da ne tu ne buse prisutna tvrdoglavost i samovolja.
Nemamo puno informacija o njemu kao treneru,pa samim tim je tesko pricati o tome kako cemo igrati i ostala pitanja.Ono sto ja licno ocekujem je da dodje sa jasnom idejom i vizijom kako treba Zeljo da izgleda na terenu,da u skladu s tim poslozi ekipu koja ce to prenijeti na teren.
Na kraju,necu biti od onih koji ce a priori pokazivati odusevljenje novim trenerom jer ne znam nista o njemu,ali necu biti ni od onih sto ce uputi salve kritika nakon par meceva vec ukoliko ne bude sve kako treba i kako ocekujem.Vremena ce trebati,bitno je samo da se vide sitni pomaci i znakovi da se ide pravim putem.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava