Jos set pa neka trehne Nadala i neka onda uplati stoliceAsharaK je napisao/la:Ajmo Damire jos set, da nam uplatis stolice!

Jos set pa neka trehne Nadala i neka onda uplati stoliceAsharaK je napisao/la:Ajmo Damire jos set, da nam uplatis stolice!
Upravo tako.Jednom sjedim sa jednim " novinarom" iz Avazovog sporta,zacugali se a on poce nešto pisati za stolom onako u pripitom stanju.Kaze moram intervju uraditi i poslati,sa igracem Slavije,bio je u vrhu liste strijelaca tada i sa našim Borisom Braculjom.Frajer naškraba,faxira i završi poso.Pitam ga kako moze tako nešto uraditi a on me još zacudjeno gleda,ko gdje cu ga to pitati.Kaze ma ja sam sa njima dobar,oni bi ovo sve svakako i rekli.Ja sutradan po novine kad ta dva intervjua objavljena.Ivicahuljev je napisao/la:Jos da znas kako se dodje do 'exkluzivnog intervjua' tek bi se onda frapirao vjeruj
FKZ1921 je napisao/la:Ma ne trebaju nam te utakmice. Imali smo nedavno Veleza,imali smo Mladost,...ne treba ici dalje. Sad kad si doveo poprilicno dobre igrace,ne mozes napraviti razliku u odnosu na ekipu koja je ispala,ili protiv one koja je prvi put u historiji u prvoj ligi.Malo se oni napnu,malo te handri teren i ne mozes nista. Ne moze se brzo i jednostavno napraviti nista. Ito u naso jligi,da ne gledamo dalje. Dovedi sutra pet Sejada,neces napraviti razliku preko noci. Kad bi nastavio ovako,jedno 5,6 godina u nizu,tek bi tad poceo laganije pobjedivati neke timove u ligi,bio bi favorit protiv vecine ili mozda i svih,ali nikako ne bi sve pobjedjivao. A o bilo cemu ozbiljnijem van nase lige nema potrebe bulazniti.cikazubo je napisao/la:Treba svaki dan na forumu stavit link od utakmica protiv Rudara i Slavije, da znamo ovo sad cijenitAjzea je napisao/la:Kao što rekoh, ne baš tako davno, plašim se da nas ova uprava ne razmazi i poveća nam apetite do te mjere da počnemo osporavati kvalitete bilo kog, manje poznatog igrača, koji nam dođe u Zeljezničar. Ne samo uprava, već i nebulozni natpisi poput ovog.
Ostavimo se pompeznih najava, nije to ono što nas karakteriše. Pustimo ostale da vascijeli dan muhabete o eventualnom pojačanju, a da isti dejstvom nepoznatih sila završi u našem klubu.
Vrijeme,strpljenje i kontinuitet kvalitetnog rada u svim segmentima kluba su put i cilj. I tome trebamo teziti.
Posebno sad nam ne treba neka bezvezna prica. Sad kad smo jos uvijek vrlo daleko od evropske scene ove godine.
Vratimo se mi nasoj stvarnosti. A to je teska borba do kraja prvenstva za trece mjesto i jos teza borba za osvajanje kupa.
Model1964 je napisao/la:Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit.dell21 je napisao/la:Drugačije je kad ti njihov igra a drugačije kad glupi bošnjo , tačno nisam mogao vjerovati kad sam ovo pročitao. Ne bi da o njemu više pričamo al ovim treba da se završi sve u vezi ovog idiota.LARSSON je napisao/la:I Nikola Nikić je vodio RS, Grahovac igrao, pa sad treba za repku etc
Postavi se ti u njegov položaj. Tamo igra, tamo živi. Da bi napredovao mora igrati. Da igra mora slušati. Zašto ga niko nije od federalnih klubova zapazio. Imamo isto mišljenje o genocidnoj tvorevini ali ovaj mali nije krivac, več Alija i balice kada se Dejton podpisao. Masu neukog svijta su pustili na drugoj strani bez ikakve pomoči. To nije tema ove priče. Svaki igrač koji je kvaltetan i koji če na profesionalan način doprinjeti Željinom napredku je dobrodošao. Sve drugo je politika i to nema veze sa sportom.
Željo spaja ljude, nacije, kontinente, planete, galaksije.....
Bas jbt, svrsavamo na njihove igrace, a imamo bolje u nasoj avliji. A i zbog razloga na koje si ti mislioOkolele je napisao/la:Ne treba nam niko iz Bojrca..zdra'oo
Ma ni njega,povremeno uletim na onaj banjaluka forum im pa najvise pljuju po ugljesi..A i bez toga nepotreban igrac,prosjek kao i vecina im igraca sto i pokazuje stanje na tabeli..brile je napisao/la:Bas jbt, svrsavamo na njihove igrace, a imamo bolje u nasoj avliji. A i zbog razloga na koje si ti mislioOkolele je napisao/la:Ne treba nam niko iz Bojrca..zdra'oo![]()
Mozda jedino Ugljesa ali samo zato sto je sexy
Okolele je napisao/la:Ma ni njega,povremeno uletim na onaj banjaluka forum im pa najvise pljuju po ugljesi..A i bez toga nepotreban igrac,prosjek kao i vecina im igraca sto i pokazuje stanje na tabeli..brile je napisao/la:Bas jbt, svrsavamo na njihove igrace, a imamo bolje u nasoj avliji. A i zbog razloga na koje si ti mislioOkolele je napisao/la:Ne treba nam niko iz Bojrca..zdra'oo![]()
Zelim im lagano ispadanje iz lige i da se nikad ne vrate kao i gasenje,vidices sutra kad pocne orgijanje i zasto,,
a ne moze se to brate porediti ali nikako vjeruj mi....jesi upoznat sa nacinom na koji Hajduk to radi ?Mirek11 je napisao/la:Citam Hajduk dosao do brojke od 34 000 clanova! A mi idemo presporo sa clanstvom i tesko ka novom izazovu od 4000 i nije mi jasno zasto raja ne prepoznaje vaznost istog.
Pozitivne se stvari desavaju u klubu, omuguceni svi nacini uclanjenja, imaju se odredene pogodnosti i opet tanko.
Ne mogu da vjerujem da ne mozemo doci do minimum 5000 clanova.
Ova akcija za stadion je pokazala da mozemo dosta toga uraditi i nadam se da ce se na ljeto napraviti kvalitetna kampanja za clanstvo (sa opcijom obnove, isti broj i sl. za one koji su vec clanovi) i da ce se raja odazvati u znatno vecem broju, po meni je 5000 clanova donja granica a vjerujem da mi realno mozemo imati i vise.
Cesto nismo imali srece s tim ugovorim +1.tm8782 je napisao/la:Lendric ima još +1 pored ovog ugovora ako zadovolji. A zadovoljio je tako da ne brini...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Pa sutra igraju prijateljsku utakmicu sa Partzanom tako da mozes ocekivati cetnicko orgijanje pticurina sa glodarima popracenom marsom na Drini od strane uprave bojrca..LARSSON je napisao/la:Okolele je napisao/la:Ma ni njega,povremeno uletim na onaj banjaluka forum im pa najvise pljuju po ugljesi..A i bez toga nepotreban igrac,prosjek kao i vecina im igraca sto i pokazuje stanje na tabeli..brile je napisao/la:
Bas jbt, svrsavamo na njihove igrace, a imamo bolje u nasoj avliji. A i zbog razloga na koje si ti mislio![]()
Zelim im lagano ispadanje iz lige i da se nikad ne vrate kao i gasenje,vidices sutra kad pocne orgijanje i zasto,,
Šta treba da držimo upaljen forum cijelu noćsalji na pm
Ma zayebavam se ja za Ugljesu, slazem se da nam ni on nije potreban, pogotovo ako otkupimo Zolu. Pored njega, Zahirovica i Blagojevica imamo i Dinu koji je veliki potencijal. Vjerujem da imamo jos dragulja na toj poziciji, ne pratim nesto posebno omladinski pogon, mozda Zera.Okolele je napisao/la:Ma ni njega,povremeno uletim na onaj banjaluka forum im pa najvise pljuju po ugljesi..A i bez toga nepotreban igrac,prosjek kao i vecina im igraca sto i pokazuje stanje na tabeli..brile je napisao/la:Bas jbt, svrsavamo na njihove igrace, a imamo bolje u nasoj avliji. A i zbog razloga na koje si ti mislioOkolele je napisao/la:Ne treba nam niko iz Bojrca..zdra'oo![]()