Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

brile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 25, 2016 12:04 am

AsharaK je napisao/la:Ajmo Damire jos set, da nam uplatis stolice!
Jos set pa neka trehne Nadala i neka onda uplati stolice :DD:

Plavi orkestar
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:06 am

Ivicahuljev je napisao/la:Jos da znas kako se dodje do 'exkluzivnog intervjua' tek bi se onda frapirao vjeruj
Upravo tako.Jednom sjedim sa jednim " novinarom" iz Avazovog sporta,zacugali se a on poce nešto pisati za stolom onako u pripitom stanju.Kaze moram intervju uraditi i poslati,sa igracem Slavije,bio je u vrhu liste strijelaca tada i sa našim Borisom Braculjom.Frajer naškraba,faxira i završi poso.Pitam ga kako moze tako nešto uraditi a on me još zacudjeno gleda,ko gdje cu ga to pitati.Kaze ma ja sam sa njima dobar,oni bi ovo sve svakako i rekli.Ja sutradan po novine kad ta dva intervjua objavljena.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:08 am

FKZ1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Kao što rekoh, ne baš tako davno, plašim se da nas ova uprava ne razmazi i poveća nam apetite do te mjere da počnemo osporavati kvalitete bilo kog, manje poznatog igrača, koji nam dođe u Zeljezničar. Ne samo uprava, već i nebulozni natpisi poput ovog.
Ostavimo se pompeznih najava, nije to ono što nas karakteriše. Pustimo ostale da vascijeli dan muhabete o eventualnom pojačanju, a da isti dejstvom nepoznatih sila završi u našem klubu.
Treba svaki dan na forumu stavit link od utakmica protiv Rudara i Slavije, da znamo ovo sad cijenit :mrgreen:
Ma ne trebaju nam te utakmice. Imali smo nedavno Veleza,imali smo Mladost,...ne treba ici dalje. Sad kad si doveo poprilicno dobre igrace,ne mozes napraviti razliku u odnosu na ekipu koja je ispala,ili protiv one koja je prvi put u historiji u prvoj ligi.Malo se oni napnu,malo te handri teren i ne mozes nista. Ne moze se brzo i jednostavno napraviti nista. Ito u naso jligi,da ne gledamo dalje. Dovedi sutra pet Sejada,neces napraviti razliku preko noci. Kad bi nastavio ovako,jedno 5,6 godina u nizu,tek bi tad poceo laganije pobjedivati neke timove u ligi,bio bi favorit protiv vecine ili mozda i svih,ali nikako ne bi sve pobjedjivao. A o bilo cemu ozbiljnijem van nase lige nema potrebe bulazniti.
Vrijeme,strpljenje i kontinuitet kvalitetnog rada u svim segmentima kluba su put i cilj. I tome trebamo teziti.
Posebno sad nam ne treba neka bezvezna prica. Sad kad smo jos uvijek vrlo daleko od evropske scene ove godine.
Vratimo se mi nasoj stvarnosti. A to je teska borba do kraja prvenstva za trece mjesto i jos teza borba za osvajanje kupa.
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:16 am

Ne treba nam niko iz Bojrca..zdra'oo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:16 am

Model1964 je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:I Nikola Nikić je vodio RS, Grahovac igrao, pa sad treba za repku etc
Drugačije je kad ti njihov igra a drugačije kad glupi bošnjo , tačno nisam mogao vjerovati kad sam ovo pročitao. Ne bi da o njemu više pričamo al ovim treba da se završi sve u vezi ovog idiota.
Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit.
Postavi se ti u njegov položaj. Tamo igra, tamo živi. Da bi napredovao mora igrati. Da igra mora slušati. Zašto ga niko nije od federalnih klubova zapazio. Imamo isto mišljenje o genocidnoj tvorevini ali ovaj mali nije krivac, več Alija i balice kada se Dejton podpisao. Masu neukog svijta su pustili na drugoj strani bez ikakve pomoči. To nije tema ove priče. Svaki igrač koji je kvaltetan i koji če na profesionalan način doprinjeti Željinom napredku je dobrodošao. Sve drugo je politika i to nema veze sa sportom.
Željo spaja ljude, nacije, kontinente, planete, galaksije.....
:palacgore:

delinjo
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:21 am

nazalost nikad necemo saznati koja ekipa bi bila bolja vjerovatno ona sa Ivicom Osim na celu ali fudbal se puno promjenio...previse je usporen fudbal bio prije ali doduse kakva nam je liga ni ovaj nije puno brzi :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

brile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:23 am

Okolele je napisao/la:Ne treba nam niko iz Bojrca..zdra'oo
Bas jbt, svrsavamo na njihove igrace, a imamo bolje u nasoj avliji. A i zbog razloga na koje si ti mislio :lol:

Mozda jedino Ugljesa ali samo zato sto je sexy :pljesak:

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:28 am

brile je napisao/la:
Bas jbt, svrsavamo na njihove igrace, a imamo bolje u nasoj avliji. A i zbog razloga na koje si ti mislio :lol:

Ma ni njega,povremeno uletim na onaj banjaluka forum im pa najvise pljuju po ugljesi..A i bez toga nepotreban igrac,prosjek kao i vecina im igraca sto i pokazuje stanje na tabeli..

Zelim im lagano ispadanje iz lige i da se nikad ne vrate kao i gasenje,vidices sutra kad pocne orgijanje i zasto,,
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:34 am

Okolele je napisao/la:
brile je napisao/la:

Ma ni njega,povremeno uletim na onaj banjaluka forum im pa najvise pljuju po ugljesi..A i bez toga nepotreban igrac,prosjek kao i vecina im igraca sto i pokazuje stanje na tabeli..

Zelim im lagano ispadanje iz lige i da se nikad ne vrate kao i gasenje,vidices sutra kad pocne orgijanje i zasto,,

Šta treba da držimo upaljen forum cijelu noć :P salji na pm

Mirek11
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:36 am

Citam Hajduk dosao do brojke od 34 000 clanova! A mi idemo presporo sa clanstvom i tesko ka novom izazovu od 4000 i nije mi jasno zasto raja ne prepoznaje vaznost istog.
Pozitivne se stvari desavaju u klubu, omuguceni svi nacini uclanjenja, imaju se odredene pogodnosti i opet tanko.
Ne mogu da vjerujem da ne mozemo doci do minimum 5000 clanova.
Ova akcija za stadion je pokazala da mozemo dosta toga uraditi i nadam se da ce se na ljeto napraviti kvalitetna kampanja za clanstvo (sa opcijom obnove, isti broj i sl. za one koji su vec clanovi) i da ce se raja odazvati u znatno vecem broju, po meni je 5000 clanova donja granica a vjerujem da mi realno mozemo imati i vise.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:37 am

Mirek11 je napisao/la:Citam Hajduk dosao do brojke od 34 000 clanova! A mi idemo presporo sa clanstvom i tesko ka novom izazovu od 4000 i nije mi jasno zasto raja ne prepoznaje vaznost istog.
Pozitivne se stvari desavaju u klubu, omuguceni svi nacini uclanjenja, imaju se odredene pogodnosti i opet tanko.
Ne mogu da vjerujem da ne mozemo doci do minimum 5000 clanova.
Ova akcija za stadion je pokazala da mozemo dosta toga uraditi i nadam se da ce se na ljeto napraviti kvalitetna kampanja za clanstvo (sa opcijom obnove, isti broj i sl. za one koji su vec clanovi) i da ce se raja odazvati u znatno vecem broju, po meni je 5000 clanova donja granica a vjerujem da mi realno mozemo imati i vise.
a ne moze se to brate porediti ali nikako vjeruj mi....jesi upoznat sa nacinom na koji Hajduk to radi ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Djulaga_
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:37 am

Koliko god budemo u mogucnosti da dovodimo igrace poput Zahirovica i Stevanovica tako i nastaviti.
Igraci iz Borca ne mogu biti pojacanja, ako se nastavi ulagati u igracki kadar.
Uprava vec sad treba poceti razmisljati o Lendricu, pa cak da mu povecaja platu pod uslovom da produzi ugovor.
Njega cemo moci prodati bez ikakvih problema, iz tog razloga ne bih volio da ode za dzaba.
Ostala mu je jos godina ugovora, malo jace.

:zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Djulaga_, dana/u pet mar 25, 2016 12:39 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

tm8782
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:38 am

Lendric ima još +1 pored ovog ugovora ako zadovolji. A zadovoljio je tako da ne brini...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Djulaga_
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:40 am

tm8782 je napisao/la:Lendric ima još +1 pored ovog ugovora ako zadovolji. A zadovoljio je tako da ne brini...

Cesto nismo imali srece s tim ugovorim +1.
Sjetim se odmah Djelmica.
Za nadat se da bude tako.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

tm8782
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:41 am

Do nas je. Mi odlucujemo.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:41 am

LARSSON je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
brile je napisao/la:

Šta treba da držimo upaljen forum cijelu noć :P salji na pm
Pa sutra igraju prijateljsku utakmicu sa Partzanom tako da mozes ocekivati cetnicko orgijanje pticurina sa glodarima popracenom marsom na Drini od strane uprave bojrca..

brile
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:42 am

Okolele je napisao/la:
brile je napisao/la:

Ma zayebavam se ja za Ugljesu, slazem se da nam ni on nije potreban, pogotovo ako otkupimo Zolu. Pored njega, Zahirovica i Blagojevica imamo i Dinu koji je veliki potencijal. Vjerujem da imamo jos dragulja na toj poziciji, ne pratim nesto posebno omladinski pogon, mozda Zera.

@LARSSON vjerovatno je mislio na utakmicu sa Partizanom.

tm8782
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:43 am

Baš tako...ovo je planski dogovorena utakmica...

Jaozinho22

pet mar 25, 2016 12:45 am

Ne znam šta se polemiše oko Lendrića. Zvanična je objavila da je potpisao na 1,5 + OPCIJA MOGUĆEG PRODUZENJA NA JOS JEDNU GODINU,dakle to je zvanično. Za Đelmu nije bilo zvanično osim da je potpisao ugovor na jednu godinu kao i Kokot.
Ko ne vjeruje nek pročita još jednom : http://fkzeljeznicar.ba/ivan-lendric-no ... car/17896/" onclick="window.open(this.href);return false;
Đelmić : http://fkzeljeznicar.ba/foto-ognjen-del ... vor/13115/" onclick="window.open(this.href);return false;
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pet mar 25, 2016 12:49 am

3213 clanova +26 clanova od posljednje objave

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava