Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Blueworld21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 1:44 pm

Ja sam ZA Ivana, neko novo lice, sigurno da kao osoba koja je bila asistent u jednoj dobroj ekipi zdravoj sredini, ligi, moze vise da donese nego bilo koji domaći trener. Jednom moramo da pregrizemo i izadjemo iz okvira mahale..

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:49 pm

DOBRODOSAO SRBINE U NAJVECI KLUB NA OVIM PROSTORIMA !!!!! PUNO SRECE I DA NAS POVEDES U JEDNU NOVU ERU PUNU USPJEHA...OD SRCA TI ZELIM DA POSTANES TROFEJNIJI TRENER OD Amara Osima....PODRSKA ZA IVANA !!!!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fk1921

ned maj 29, 2016 1:50 pm

Nemam velika ocekivanja sa dolaskom Ivana u nas klub, to cemo tek vidjeti kad krene sezona, po igri nase ekipe a pogotovo po fizickoj spremnosti.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:51 pm

Blueworld21 je napisao/la:Ja sam ZA Ivana, neko novo lice, sigurno da kao osoba koja je bila asistent u jednoj dobroj ekipi zdravoj sredini, ligi, moze vise da donese nego bilo koji domaći trener. Jednom moramo da pregrizemo i izadjemo iz okvira mahale..
Bas tako :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Nego, zna li iko ima li se u planu sta oko sportskog direktora?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:51 pm

A sta se to kao prica za Vukomanovica?
Mi smo Željini, Željo je naš!

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:52 pm

fk1921 je napisao/la:Nemam velika ocekivanja sa dolaskom Ivana u nas klub, to cemo tek vidjeti kad krene sezona, po igri nase ekipe a pogotovo po fizickoj spremnosti.
ne bi trebalo biti previše teško.

mada neću reći da ne može gore, jer u životu uvijek može gore :ganja:
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:53 pm

fk1921 je napisao/la:Nemam velika ocekivanja sa dolaskom Ivana u nas klub, to cemo tek vidjeti kad krene sezona, po igri nase ekipe a pogotovo po fizickoj spremnosti.
nema bolje lige za te stvari ,a upravo je nas "SRBIN" tu ispekao zanat ....to naravno ne mora nista da znaci ali ako pratis Belgijsku ligu bar malo moras znati neke stvari :shisha:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:54 pm

Ljudi smo i mora nas potresti komšijsko lajanje i patke raznih gudačkih orkestara ali sreća pa vladamo razumom a pogotovo što ljudi koji upravljaju imaju pameti pa ne podliježu pritiscima koji su se nadvili nad klubom. Za one koji nisu baš upoznati sa izborom trenera da ih upoznamo sa nekim činjenicama:
Trener je izabran demokratskim putem bez uplitanja SD koji je imao svog kandidata.
Trener koji je izabran je napravio najbolju prezentaciju svog plana uz pomoću kojeg će klub napredovati i nastaviti da kroji svoju sudbinu.
Izabran je trener koji se najbolje uklapa u viziju koju ima klub za predstojeći period uzimajući u obzir finansije i raspoloživi kadar.
Uprava je ostala jedinstvena iako je imala težak period iza sebe.
Navijači su podržali demokratski izbor trenera i prihvatili ga kao nasljednika velikana i nemojte da vas buni što drugi pričaju da smo nekome odskočna daska, u ovoj državi nema ko drugi biti odskočna daska za sportske radnike, od igrača do trenera , logično je da napravljen uspjeh sa najboljim klubom iz države svakom otvara vrata međunarodne sportske scene i to za nas navijače samo može biti čast a ne uvreda.
イビチャ・オシム

fk1921

ned maj 29, 2016 1:55 pm

ChWilla je napisao/la:
ne bi trebalo biti previše teško.

mada neću reći da ne može gore, jer u životu uvijek može gore :ganja:
Vidjet cemo sve, svi znamo da je nasa liga specificna, npr protiv ekipe koja nema taktiku, koja igra bez imalo pameti ne vazi nijedna taktika na ovom svijetu, tu se uzima na snagu :D zato nek budu fizicki spremni ko nato a protiv jacih ekipa nek ivan svakog trenera takticki nadigra i to bi bilo to :palacgore:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

avlami97
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:56 pm

manijak_do_kraja je napisao/la:A sta se to kao prica za Vukomanovica?
Igrao čovjek jednu sezonu za FK Obilić, kada je imao 19. godina. Za FK Obilić su igrali i Vladan Grujić, Stevo Nikolić, Vule Trivunović (sve ex reprezentativci BiH). Miodrag Ješić je svoju trenersku karijeru 1993. godine počeo u FK Obilić.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:58 pm

Izlija je napisao/la:Ljudi smo i mora nas potresti komšijsko lajanje i patke raznih gudačkih orkestara ali sreća pa vladamo razumom a pogotovo što ljudi koji upravljaju imaju pameti pa ne podliježu pritiscima koji su se nadvili nad klubom. Za one koji nisu baš upoznati sa izborom trenera da ih upoznamo sa nekim činjenicama:
Trener je izabran demokratskim putem bez uplitanja SD koji je imao svog kandidata.
Trener koji je izabran je napravio najbolju prezentaciju svog plana uz pomoću kojeg će klub napredovati i nastaviti da kroji svoju sudbinu.
Izabran je trener koji se najbolje uklapa u viziju koju ima klub za predstojeći period uzimajući u obzir finansije i raspoloživi kadar.
Uprava je ostala jedinstvena iako je imala težak period iza sebe.
Navijači su podržali demokratski izbor trenera i prihvatili ga kao nasljednika velikana i nemojte da vas buni što drugi pričaju da smo nekome odskočna daska, u ovoj državi nema ko drugi biti odskočna daska za sportske radnike, od igrača do trenera , logično je da napravljen uspjeh sa najboljim klubom iz države svakom otvara vrata međunarodne sportske scene i to za nas navijače samo može biti čast a ne uvreda.
šta ti je ovdje SD? sportsko društvo? :rofl:
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:02 pm

Mislim da je sve vec receno na tu temu. A kada se lav brinuo sta pacovi o njemu misle?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:03 pm

Brkoo je napisao/la:Neće Vukomanović da iskače iz sportskih okvira mada je duel velikih belgijskih klubova imao i treću dimenziju. Bio je to okršaj našeg sagovornika iz Užica i aktulenog trenera Anderlehta Besnika Hasija, Albanca rođenog u Đakovici.
„Znam da je posle svih dešavanja srpskog javnosti zanimljiv taj detalj. Međutim, Hasi je jako korektan momak. Moj dugogodišnji poznanik, pošto smo bili saigrači u Lokerenu. Čujemo se redovno, on je čovek koji ima potencijal da postane veliki trener. Vrlo je korektan i uopšte nije opterećen tim političkim pitanjima, baš kao i ja. Hasi je 20 godina stacioniran u Belgiji. Bili smo i ostaćemo u super odnosima“, jasan je Vukomanović.

Na onom videu se samo spominje Vukomanović kao igrač koji je prodat, a za sve drugo se optužuje onaj nekakav manager. Nisu igrači učestvovali u prevarama, nego je problem bio u novcu od tranfera, a igrači nisu nosali te pare. Garant je igrač sa 20. godina u to vrijeme bio uključen u prevare..

Ovo sam postavio samo da ne nasjedate na pitarske podvale jer zele da izjednace Ivana sa Ljupkom koji je uslikan sa puskom u ruci u Hrvatskoj..
Treba par puta ponoviti ovaj post, raja pita na svakoj stranici... Dobrodosao Ivane u najveci i najtrofejniji klub u BiH.

Elegant
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:03 pm

U svakom slucaju bolje Vukomanovic nego neki trener iz PL BiH, ne racunajuci Amara. Ima iskustvo iz Belgije gdje se radi profesionalno u mngo boljim uslovima i sa mnogo strucnijim ljudima nego ovdje.

Teren ce biti jedini pokazatelj njegovog rada, moja zelja je da ekip pripremi fizici da trece 90. minuta jer je to pola posla za nasu ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 2:04 pm

avlami97 je napisao/la:
Igrao čovjek jednu sezonu za FK Obilić, kada je imao 19. godina. Za FK Obilić su igrali i Vladan Grujić, Stevo Nikolić, Vule Trivunović (sve ex reprezentativci BiH). Miodrag Ješić je svoju trenersku karijeru 1993. godine počeo u FK Obilić.
To sto je neko igrao za reprezentaciju BiH ne znaci ama bas nista.

Imas ih milion koji ne mogu za Srbiju i Hrvatsku, a ispod im majice Karadzica, Mladica, Bobana itd...

Pa u reprezentaciji danas imas takvog jednog
BOG BOSNA I BOSNJACI

IvanOsim
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:04 pm

Podrska za Vukomanovica, naravno da volim da dodje mladji trener, nego neki starudija, imam dobar osjecaj u vezi ovog momka, nasi nisu zurili sa izborom, mogli su fino da odluce i razmisle... mada bi ja svakog od ovih sto su se navodili kao kandidati podrzao, upravo je Vukomanovic za mene najbolji izbor u konkurenciji Smajica, Kostica, Krune Simica...

Molim vas nemojte prenositi ovdje sta pricaju pitari i ublehe iz sd na tim mrezama, hvala Bogu nemam fb i to me uopste ne interesuje, al nesvjesno im dajte veliku paznju, pa vise odjekne kad cwilla napise da hoce nesto, nego sve vrijeme tamo sto piskaraju po tim stranicama, jer to iole ozbiljni i bitni ljudi za nas uopste ne citaju, a vi prenosite rjeci ljudi koji nemaju srednju zavrsenu i ne znaju osnove maternjeg jezika, zaista ne vidim potrebu za tim...

A ja da sam na mjestu uprave, mene bi ove stvari prvo dobro nasmijale, a zatim mi bile odlican motiv da nastavim putem kojim sam krenuo, jos odlucnije i sigurnije da sam na pravom putu...

Whisperer

ned maj 29, 2016 2:09 pm

Hurmasica je napisao/la:slika

Dingospo :kafa:

:zeljeznicar1:
Dobro doso Ivane povedi nas do titule da drugom sad pogjegnemo 15 bodova :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:09 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Imas ih milion koji ne mogu za Srbiju i Hrvatsku, a ispod im majice Karadzica, Mladica, Bobana itd...

Vule Trivunović je bio i kapiten Sarajeva, Vladan Grujić im igrao, Miodrag Ješić im bio trener, pa im niko ništa nije zamjerao.

Ivan Vukomanović je mlad trener (38 godina), a već je imao privilegiju i čast da vodi jednu respektabilnu evropsku ekipu - ekipu Standarda. Nadam se da će Vukomanović biti dobro i dugoročno rješenje za Želju. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u ned maj 29, 2016 2:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

cikazubo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:10 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Pa Zvjezdan Misimovic, uzor fudbalski u BiH, igrao za SCG U20, nisu ga htjeli u A selekciju iz banalnih razloga i covjek pocne za nas igrati postade legenda. Glupe su teme, ne cudi sto oni poksavaju izjednacit nekog sportistu s likom koji drzi snajper u ruci u ratnim danima, a danas hoce da rs bude priznata od uefe i fife kao zasebna reprezentacija, mislim na Ljupka..

Edit : Legla ograda na zapadu slika
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u ned maj 29, 2016 2:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

mkulaglic
Kontakt:

ned maj 29, 2016 2:13 pm

Upravo tako, njega su dali u bordo ko fol isteko ugovor, a Ceca milione u kesu prebacila na svoj račun na Kipru. Tako da to nema nikakve veze sa njim, on je obična 'roba'

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava