Majku vam jeb.em, hajcatorsku ! SAVEZE, STIDI SE !

Mi sa kursa ne skrecemo, zna se koji je cilj !
CERAJ DUSMANE NIZ LIVADU !
i isto kao ovo iznad - sve je lijepo divno i krasno, dok se karte nisu počele redati da bi željo stvarno mogao do titule...Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 11:17 amPortal vode pitari.. Svi vam odgovori iz toga proizilaze.. Isti racku je i sa hajatom koji nam je isto medijski partner a vidjeli smo reakciju njihovog gazde.. Ne znam kako mozete ocekivati da pitari rade u interesu Zelje.. Ima i Zeljovaca novinara na nekim medijima pa nisam vidio da su rijec napisali u odbranu kluba.. Izgleda i oni imaju cjenovnike i ne zele da se zamjeraju onima koji suspenduju sudije koje nama sude..
To je to.Vuk dlaku mjenja ćud nikad.Pogan ostaje pogan....ChWilla je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 11:19 ami isto kao ovo iznad - sve je lijepo divno i krasno, dok se karte nisu počele redati da bi željo stvarno mogao do titule...Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 11:17 amPortal vode pitari.. Svi vam odgovori iz toga proizilaze.. Isti racku je i sa hajatom koji nam je isto medijski partner a vidjeli smo reakciju njihovog gazde.. Ne znam kako mozete ocekivati da pitari rade u interesu Zelje.. Ima i Zeljovaca novinara na nekim medijima pa nisam vidio da su rijec napisali u odbranu kluba.. Izgleda i oni imaju cjenovnike i ne zele da se zamjeraju onima koji suspenduju sudije koje nama sude..
Umjesto da objave ovaj snimak I pojedu govno što su posrali oni mi izbrišu postt.Evo I opet vas nabijem.....Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 9:36 amMislim da nema hajra od toga, ali evo da i ja pomognem.
![]()
Kada je mislio da je sloboda oštećena desio se nevjerojatan obrat. Klikni ovdje da pročitaš dalje.Ajzea je napisao/la:"Ultrasi - Na Grbavicu po titulu !"
U daljnjem tekstu se spominje "Zeljeznicar koji je u Ligi za prvaka u milosti sudaca.."
"Da li je Sloboda ostecena u utakmici protiv Zeljeznicara?!"
Dobili ste dokaze.. Kada ste se znali pitati, mozete sada sebi i odgovoriti na postavljeno pitanje. Prijedlog za naslov: "Sloboda nije ostecena ali zato Zeljeznicar jeste !! Necete vjerovati sta se desilo !"
Jos je bombastican naslov.
Imas talenta za ovo.pile87 je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 11:28 amKada je mislio da je sloboda oštećena desio se nevjerojatan obrat. Klikni ovdje da pročitaš dalje.Ajzea je napisao/la:"Ultrasi - Na Grbavicu po titulu !"
U daljnjem tekstu se spominje "Zeljeznicar koji je u Ligi za prvaka u milosti sudaca.."
"Da li je Sloboda ostecena u utakmici protiv Zeljeznicara?!"
Dobili ste dokaze.. Kada ste se znali pitati, mozete sada sebi i odgovoriti na postavljeno pitanje. Prijedlog za naslov: "Sloboda nije ostecena ali zato Zeljeznicar jeste !! Necete vjerovati sta se desilo !"
Jos je bombastican naslov.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk