Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 1:01 pm

storm_raider je napisao/la:Neka pisu, normalno je da pisu, to samo znaci da smo na pravom putu. Takvi ovdje ne mogu opstati ni 5 minuta, jer ne zele dobro Zelji. Cast pojedinima.
Gdje pisu, ne mogu da nadjem te komentare :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

irfo

ned maj 29, 2016 1:04 pm

Gledam malo onu grupu na FB- u i gledam ljude koji lajkaju i bukvalno ali bukvalno bez imalo preuvelicavanja, sve lazni profili i navijaci sarajeva, znaci ne mozes naci ni jednu osobu koja je simpatizer ili navijac zelje

1921.ba
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:06 pm

ma ako UNFKŽ izda saopštenje, doći će kraj tim navodnim "nezadovoljnim" navijačima, smiješni su mali pitari.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

diego1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:07 pm

Gori ste vi sto se zamarate s ljudima koji navijaju za klub, kojeg je udba stvorila..A pogledajte ko im je psiholog kluba bio i sve ce vam biti jasno !!
Volio bi da neko od nasih bude jedan od pomocnika,cisto da ga upozna s ublehama iz nase lige !!
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u ned maj 29, 2016 1:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:08 pm

Dosta o navijacima Sarajeva na ovoj temi. Imamo mnogo bitnijih stvari! Podrska Upravi i da gledamo Europu uskoro na Grbavici!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:09 pm

1921.ba je napisao/la:ma ako UNFKŽ izda saopštenje, doći će kraj tim navodnim "nezadovoljnim" navijačima, smiješni su mali pitari.
To je jedino sto cekam, i to je nesto sto bi bio kraj svima.. A da imaju podrsku udarne, imaju i vecu nego sto misle.
irfo je napisao/la:E cuj Vukomanovic prevario srbiju za milion maraka, kud ih nije bogdo za vise :rofl1:
Isto sam rekao.
Niko nije rijec progovorio kada je dosao Kasapin od Jesica u FKS, a igrao je u Obilicu. Tj., mi nismo.. Eto koliko su to bolesni umovi.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned maj 29, 2016 1:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:12 pm

Kad bi se trebao poceti graditi ovaj novi plavi salon? Jeli u skorijoj buducnosti ili je ovo prezentacija za malo dalje? Neznam zasto ali jeli meni jedinom smeta da ova dva-tri zadnja reda s lijeve i desne strane nista ne vide od pehara? Odnosno kako postaviti ljudima pitanje? :mrgreen:

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:15 pm

Kakav clanak u Oslobodjenju, pa ovo je smijesno. Kakve veze ima sto je igrao tamo!? Jos i ova prica da je on zakinuo Srbiju, a lik bio samo jedan od igraca na kojim su drugi zaradjivali?! :r :r :r
Stvarno smijesno sta sve nece pokusati, odakle inspiracija?!

Uprava podrsku ima a vi se sagnite svima nama ovdje, ma ustvari ne mozete ni to.

VTZ :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
sajo10 je napisao/la:Kad bi se trebao poceti graditi ovaj novi plavi salon? Jeli u skorijoj buducnosti ili je ovo prezentacija za malo dalje? Neznam zasto ali jeli meni jedinom smeta da ova dva-tri zadnja reda s lijeve i desne strane nista ne vide od pehara? Odnosno kako postaviti ljudima pitanje? :mrgreen:
Salon ce ovako izgledati nakon ovih zavrsenih radova. Dobro je pa imamo trofeje koji mogu smetati :DD: Da hoce biti jos trofeja pa da moraju svi novinari viriti kraj trofeja. :ganja:

Elegant
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:19 pm

Hajde zvanicna hocemo slike sa zapada i unutrasnjost prostorija, a onda i da potvrde za Vukomanovica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fk1921

ned maj 29, 2016 1:20 pm

Elegant je napisao/la:Hajde zvanicna hocemo slike sa zapada i unutrasnjost prostorija, a onda i da potvrde za Vukomanovica.
i Ugljesu :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Vrag

ned maj 29, 2016 1:21 pm

Sve kontam ode Ivan u Hajduk slomi se listajuci portale, a ono dolazi Ivan.
Nisam zadovoljan, covjek bez iskustva. Postajemo poligon za trenere.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u ned maj 29, 2016 1:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:22 pm

fk1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Hajde zvanicna hocemo slike sa zapada i unutrasnjost prostorija, a onda i da potvrde za Vukomanovica.
i Natasu :ganja:
Ispravio sam ti post da te Ajzea ne prebije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:25 pm

sajo10 je napisao/la:Kad bi se trebao poceti graditi ovaj novi plavi salon? Jeli u skorijoj buducnosti ili je ovo prezentacija za malo dalje? Neznam zasto ali jeli meni jedinom smeta da ova dva-tri zadnja reda s lijeve i desne strane nista ne vide od pehara? Odnosno kako postaviti ljudima pitanje? :mrgreen:
Pa koliko ja znam, skoro je izgradjen, gradi se vec dva mjeseca, otkako su poceli radovi za europsku Grbavicu, treba jos ovu unutrasnjost uraditi, pa eto ne znam koliko za to treba, mjesec dana, dva?
Ivane, dobrodosao u Zeljeznicar :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

fk1921

ned maj 29, 2016 1:25 pm

Elegant je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
i Natasu :ganja:
Ispravio sam ti post da te Ajzea ne prebije.
:rofl: :rofl:
Zadnja izmjena: fk1921, dana/u ned maj 29, 2016 1:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
04.03.2015

Brkoo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:29 pm

Neće Vukomanović da iskače iz sportskih okvira mada je duel velikih belgijskih klubova imao i treću dimenziju. Bio je to okršaj našeg sagovornika iz Užica i aktulenog trenera Anderlehta Besnika Hasija, Albanca rođenog u Đakovici.
„Znam da je posle svih dešavanja srpskog javnosti zanimljiv taj detalj. Međutim, Hasi je jako korektan momak. Moj dugogodišnji poznanik, pošto smo bili saigrači u Lokerenu. Čujemo se redovno, on je čovek koji ima potencijal da postane veliki trener. Vrlo je korektan i uopšte nije opterećen tim političkim pitanjima, baš kao i ja. Hasi je 20 godina stacioniran u Belgiji. Bili smo i ostaćemo u super odnosima“, jasan je Vukomanović.

Na onom videu se samo spominje Vukomanović kao igrač koji je prodat, a za sve drugo se optužuje onaj nekakav manager. Nisu igrači učestvovali u prevarama, nego je problem bio u novcu od tranfera, a igrači nisu nosali te pare. Garant je igrač sa 20. godina u to vrijeme bio uključen u prevare..

Ovo sam postavio samo da ne nasjedate na pitarske podvale jer zele da izjednace Ivana sa Ljupkom koji je uslikan sa puskom u ruci u Hrvatskoj..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u ned maj 29, 2016 1:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:30 pm

Oj sto ne mogu ovih novinara, mi kao odskocna daska Vukomanovicu, pa spomeni da je to trend u zadnjih par godina, da imamo izuzetno mlade trenere, moraju od neceg poceti, jbt Zizu preuzeo jedan Real Madrid a da je prije toga bio pomocnik, koliko znam nije vodio nijednu ozbiljniju ekipu osim B sastava Reala. Eto uzmemo Jagodica i uzeli smo iskusnog trenera, daj molim te :lol:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:32 pm

Jednog trenera smo propustili, a on uvodi ekipu ,koja je izgubila nade, u prvu ligu.

storm_raider
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:33 pm

Ko je smio da kaze Arkanu - "Ne"? Vukomanovic je, vjerujem, pravo rjesenje. Ne zamarajte se, pricat ce. Ovo ce biti sve ispit za nas, i nase jedinstvo, ali izdrzace.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:33 pm

U zadnje redove idu ovi poput Ljigate da ne mogu srati puno :mrgreen:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 1:35 pm

slika

Dingospo :kafa:

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava