Gdje pisu, ne mogu da nadjem te komentarestorm_raider je napisao/la:Neka pisu, normalno je da pisu, to samo znaci da smo na pravom putu. Takvi ovdje ne mogu opstati ni 5 minuta, jer ne zele dobro Zelji. Cast pojedinima.

Gdje pisu, ne mogu da nadjem te komentarestorm_raider je napisao/la:Neka pisu, normalno je da pisu, to samo znaci da smo na pravom putu. Takvi ovdje ne mogu opstati ni 5 minuta, jer ne zele dobro Zelji. Cast pojedinima.
To je jedino sto cekam, i to je nesto sto bi bio kraj svima.. A da imaju podrsku udarne, imaju i vecu nego sto misle.1921.ba je napisao/la:ma ako UNFKŽ izda saopštenje, doći će kraj tim navodnim "nezadovoljnim" navijačima, smiješni su mali pitari.
Isto sam rekao.irfo je napisao/la:E cuj Vukomanovic prevario srbiju za milion maraka, kud ih nije bogdo za vise
Salon ce ovako izgledati nakon ovih zavrsenih radova. Dobro je pa imamo trofeje koji mogu smetatisajo10 je napisao/la:Kad bi se trebao poceti graditi ovaj novi plavi salon? Jeli u skorijoj buducnosti ili je ovo prezentacija za malo dalje? Neznam zasto ali jeli meni jedinom smeta da ova dva-tri zadnja reda s lijeve i desne strane nista ne vide od pehara? Odnosno kako postaviti ljudima pitanje?
i UgljesuElegant je napisao/la:Hajde zvanicna hocemo slike sa zapada i unutrasnjost prostorija, a onda i da potvrde za Vukomanovica.
Ispravio sam ti post da te Ajzea ne prebije.fk1921 je napisao/la:i NatasuElegant je napisao/la:Hajde zvanicna hocemo slike sa zapada i unutrasnjost prostorija, a onda i da potvrde za Vukomanovica.
Pa koliko ja znam, skoro je izgradjen, gradi se vec dva mjeseca, otkako su poceli radovi za europsku Grbavicu, treba jos ovu unutrasnjost uraditi, pa eto ne znam koliko za to treba, mjesec dana, dva?sajo10 je napisao/la:Kad bi se trebao poceti graditi ovaj novi plavi salon? Jeli u skorijoj buducnosti ili je ovo prezentacija za malo dalje? Neznam zasto ali jeli meni jedinom smeta da ova dva-tri zadnja reda s lijeve i desne strane nista ne vide od pehara? Odnosno kako postaviti ljudima pitanje?
Elegant je napisao/la:Ispravio sam ti post da te Ajzea ne prebije.fk1921 je napisao/la:i NatasuElegant je napisao/la:Hajde zvanicna hocemo slike sa zapada i unutrasnjost prostorija, a onda i da potvrde za Vukomanovica.
U zadnje redove idu ovi poput Ljigate da ne mogu srati punosajo10 je napisao/la:Kad bi se trebao poceti graditi ovaj novi plavi salon? Jeli u skorijoj buducnosti ili je ovo prezentacija za malo dalje? Neznam zasto ali jeli meni jedinom smeta da ova dva-tri zadnja reda s lijeve i desne strane nista ne vide od pehara? Odnosno kako postaviti ljudima pitanje?