Veca- zao mi te je druze, da imas iole normalniju odbranu ispred sebe, ne bi gola do ramazana primio.
Musa- iskreno za Sinisu, koji je totalno van forme, Dani Alves licno. Centarsut mu je kriza, ali unese nemir kad povuce loptu, jedini inteligentan igrac uz Zebu i Miru.
Bogi- i hladne glave ti sve yebem, pa po cijenu bana.
Kerla- i tebi isto pic.ko
Stojanovic- APEL ZA UPRAVU DA VISE NE DOVODE POLOVNE LIJEVE BEKOVE AKO VEC NE MOZEMO SUBICA I IGRACE SLICNE NJEMU. DZABE MU PARE DAJEMO KAD JE STANA ZA SVE LIJEVE BEKOVE POSLIJE KVESE MARSELO ALABA I ALBA ZAJEDNO. ILI KAPITALCA ILI NIKOGA.
Blagojevic- davno sam ja pisao da bi ti prvi ispisnicu trebo dobiti na ljeto..
Hasanovic- za borbu, trud, ukradene lopte, faulove ti skidam kapu decko. Ali ti si iskljucivo igrac za 20.minuta kada se cuva rezultat, danas kad si god imao lopti ,vjerovatno svjestan svojih nedostataka valjanja lopte, istu si vracao u roku 2 sekunde nekom od nasih..
Miro- nemam rijeci za tebe druze. Ja evo suze ronim jer si jos 4.utakmice sa nama.
Zeba- koliko god "srali" po njemu danas, jedini je on od komplet veznog reda imao muda da je povuce dribla,i direktno je zasluzan za gol svojom pametnom loptom na Kerlu.
Crnov- pokazao vise od Zake za sve utakmice.. Ali opet ne mogu kriviti Gorana jer ne igra na svojoj poziciji. Ivane samo tako nastavi momce

Lendra- ganjao, trcao, ali malo je to.. Opet fulio zicer.
Bekric-covjek sa 400.kila i sa brzinom covjeka od 85.godina nama unese zivost u igru. To toliko govori koliko nam je vezni red kritican,prvenstveno mislim na Celavog.
Nikolic- hvala ti kralju.. Ti si covjek za ovakve utakmice, za ovakvog ogavnog terena.
Zaka- nista..lose skroz. Kada ga prebacimo desno, bice duplo bolji. Do tad ne vrijedi komentarisati, ponavljam po 100.put ne mozemo od covjeka driblera, napraviti novog Miroslava ali nikako.
Sto se tice cijelog tima.. Daleko necemo dok se ne dovede vezni,opasan vezni. Nama je to najkriticnija pozicija. Desilo se ono najgore, da svi ionako limitirani, u kljucni dio sezone udju apsolutno van forme. Totalni kolaps. Vezni red je iskljucivi krivac za sve ove patnje.
Odbrana, rekao sam poslije utakmice, ako treba pola tima dati u razmjenu za Vukotica. I tu jos Kemu ubaciti, i bice top.
Ako nista,ovako nesto nam se ponovo ne moze dogoditi. Vracaju se Sinisa, defanzivno solidan,ofanzivno ocajan, te Stana u oba smjera odlican.
Protiv Zrinjskog:
------------Veca-------------
Sinisa--Bogi--Boka--Stana
----------Zeba--Markovic----------
Zakaric---Miro---Crnov
-----------Lendric-------------
Poslije ubaciti Musu lijevo, Miru prebaciti desno ubaciti umjesto Zakare hasanovica , te eventualno Nikolica ako se bude ganjalo..
Sa ovim sastavom, ja bi sad kucu stavio na nasu pobjedu.. Bogi jednostavno opet mora igrati, jer mora biti jedan stoper koji valja loptu.. Nazalost.