Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Bergeron
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 30, 2017 7:20 pm

igla je napisao/la:
ned apr 30, 2017 7:18 pm
Necu puno.
Jovan, Debilko Bogicevic klupa. Na istu bi isao i Debil Kerla, ali neozbiljno je ocekivati da Kemo moze iznijeti teret zadnjih par kola.
Slavku na dušu ako ih opet stavi u tandemu, a na dušu mu i danas 2 gola jer su opet individualne greske.
Vama svima na dusu koji psujete i tjerate trenera zbog kojeg smo PRVI. Prebrzo zaboravljate stvari.
Stevo Nikolić svaka čast, Lendra može to jače i bolje.
Ovaj Stevin gol je titula.
Da li bi ti otjerao Slavku ako se na kraju sezone ne osvoji titula?

cikazubo
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:20 pm

Ne znam sto ste se okomili na Slavku, igralo se prilicno kvalitetno, izmjene 25min pred kraj i totalna promjena sistema u sve tri linije, preuzeli rizik, napadali, izjednacili, nismo previse dopustili njima do kraja osim jednog prodora Zilkica. Tako da po meni takticki dobro pripremio utakmicu pored izostanka standardne trojke Sinisa, Stana, Markovic.
Trener u pripremi utakmice ne moze racunati na onakve kardinalne greske pojedinaca, to jednostavno nije normalno i prirodno, kako i sta dalje sa Jovanom i Bogijem ne znam, ali od zadnjih 5 utakmica u 3 su bili ispod svakog nivoa, bezobrazno i lakoumno, pogotovu je problem s Bogijem, hajd budi hrabar pa upari sad Boku s Kerlom a totalno igrac van ritma, pravo teska situacija s odbranom.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u ned apr 30, 2017 7:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:22 pm

slika

Hajcaj, svi protiv Zrinjskog, vodim dvojicu jarana koji nisu nikad bili na Grbavici. Znaci svi, da oborimo opet rekord Grbavice i da napunimo Madjare. Borbeni Stana, Miro, Dino, iskusni Bekric i Zeba, rastrcani Lendric, zajedno s njima do tri bobe!
Ovo je danas bilo katastrofa, ali izvukli smo se. Ja bio ubijedjen da cemo izgubiti, ali vratili smo se, ovo je golemo, kako god da izgleda. Nema tu nikakve ljepote, ali nebitno.

SVI NA GRBAVICU U SUBOTU!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

Niko nije tjerao Slavku, mozda par padobranaca i mojne sad oko toga.
Svi su ga napali radi njegovih izvlakusa, da izgubimo 12-0 reko bi da su krivi igraci..
Ne razumijem sta je problem napisati kad se nekom nesto ne svidja, a vi odmah preokrenete pricu na svoj mlin.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 30, 2017 7:23 pm

Bergeron je napisao/la:
ned apr 30, 2017 7:13 pm
LeBlue je napisao/la:
ned apr 30, 2017 7:04 pm
miro88 je napisao/la:
ned apr 30, 2017 6:58 pm

Lako biti general nakon bitke, ne bi ti pisao ovakve pedantne gluposti da smo popušili
Kakve gluposti? Pogledaj statistiku protiv Slobode, i pogledaj cinjenicu da smo bili bez S. Stevanovica, Stanica i Markovica. Sva tri su nam jako bitna. Zar nije smijesno citati komentare kako treba dati otkaz Petrovicu? Jel on kriv sto Bogicevic i Kerla grijese? I kad je bilo 1-1 igrali smo dobro, imali smo prilike. Neznam sta ljudi nekad ocekivaju.
Pusti ti statistiku. Nikada statistika nije donijela trofej. I u Amarovo doba smo imali statistiku za plakati, ali 3 suta su bila najmanje 2 pogotka i to je to. Zatvori i slavi. Slavko naravno da nece dobiti otkaz nakon ove utakmice, ali ako se titula ne osvoji ne vjerujem da ce mu biti oprosteno od strane uprave sto u ovakvim uslovima i na korak do titule nije mogao da se postavi malo ofanzivnije i da titulu ne prokocka kukavickom igrom na X u svim utakmicama.

Da li je kriv za greske Bogija i Kerle? Koga bi ti krivio da vidis 5 utakmica iste greske istih igraca? Sta radis kao trener? Imas izmjenu, ubaci je. Nije bitno, nek i oni pogrijese, ali nemoj drzati 5 utakmica iste kiksere konstantno u prvih 11 i kidati i unistavati i sebi i nama zdravlje.

Imali smo sanse, nije ovo toliko grozna utakmica kad se sve sabere, ali realno, ovo je zalosno u poredjenju sa onim sto smo imali prije samo nekoliko kola. I eto, ako nam je i taj neki cilj bila Evropa, okej, sta sad? Prvo prije Evrope ce ti dobar dio ovih otici i doci ce neutrenirana ekipa.... Sta mislis da tamo mozemo postici? Treba gledati naprijed, treba biti pazljiviji i imati hrabrosti za neke stvari. Ovo danas je bilo i bez ideja i bez pogleda naprijed i bez hrabrosti. Nazalost.

Pred nama je najbitnija utakmica sezone i ona ce sigurno sve odluciti. Ili pobjednici ili pokojnici. Nek nam je sa srecom i da nakon ovih par padova napokon odigramo jednu utakmicu na nivou, da slavimo i radujemo se.
Ok, uredu. Koga bi ti stavio umjesto Kerle i Bogicevica? Bokacini je isto pravio greske protiv Radnika, skoro pa penal skrivio. Sta smo to imali prije par kola a sta sad? Ista situacija samo manje utakmica. Kako ti je sada situacija drugacija prije Evrope nego ranije? I tada su igraci odlazili i novi dolazili. Moje misljenje je da cemo sa Petrovicem bolje igrace dovesti nego sto je ranije bilo slucaj. Koliki ti je budzet tolike su ti i mogucnosti.

SWRA_1921
Kontakt:

salle86 je napisao/la:
ned apr 30, 2017 7:14 pm
Koliko bi nama legla titula ove godine nisu istine. Prekid posta, već narednu titula ne bi bila imperativ koliko bi bila ako je ne uzmemo sad.
A tad obavezno isforsirati neke mlade igrače a par levata nabiti s noge na nogu
Samo da je dočekati više kraj
Bas je sljedece sezone titula imperativ jer ces u ligi prvaka i evropskoj ligi imati minimalno 4 utakmice a ako budes 2 ili 3 onda ces imati i puno tezi posao u evropskoj ligi jer se mijenja format takmicenja...

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:24 pm

Uh, hvala Bogu, a i Nikoliću. Koliko samo živaca ponovo ode... Ipak na kraju moramo biti zadovoljni i bodom. Bogičević i Kerla mene razočarali. Dno dna! Mnogo grešaka, previše. Protiv Zrinjskog ako budu igrali onda Petrović nema pojma šta radi. Nek igraju Osmanković i Bocca, pa makar i izgubili, al' ove kretene više nemam živaca gledati. I ubijedjen sam da bi Kemo i Bocca odigrali 5 puta bolje od Kerle i Bogičevića danas.
Miro najbolji. Hvala mu za sve što radi za našeg Želju. Ovakvu borbu i želju nema niko u našoj ekipi. Crnov takodjer odigrao dobro. I njemu čestitke za borbenost i za prvijenac. Bolje izgleda na terenu od Zakarića. I na kraju se zahvaliti Nikoliću! Majstor i iskusni lisac. Uvijek treba dobivati 20 minuta.
Dino Hasanović takodjer odigrao odlično, pa i Bekrić, unio dosta svježine. Blagojević katastrofa, Lendrić ništa nije mogao...
Fakat izgleda da neki igrači ne shvataju da se mi borimo za titulu. Nadam se da će im Petrović to objasniti do sljedećeg meča. Zrinjski mora pasti!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

godrina
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:24 pm

Stevanovic Miroslav, Hasanovic Dino
ipak Slavko pokazao mu.da imali smo 6 ultra ofanzivnih igraca zadnjih 20 minuta.. ja samsvo vrijeme bio uvjeren da cemozabit jedan a trebali smo i drugi
sreca nasa pa ovi ne znaju dat ono sto im nasi debili pozadi nude, pa kako onako.. sta je ono
koliko sam se radovao kad je Kerla stigao to nisu istine a vidi sad.. pa onaj sindikalac, em nas tuzi, em udara kapitena i sad nam je.be zivce
Slavko moras to rijesit, jedan od njih dvojice mora na klupu a meni bi to bila ona lafo nacitana budala
i jos jednom Hasanovic Dino, bravo momak nisam ni sumnjao u tebe
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

avlami97
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:25 pm

Fakat rijetko kada pišem kontra fudbalera, ali su Bogi i Kerla odigrali katastrofalno. Naročito načitani. Na Blagojeviću se tačno vidi da je do 2012. godine igrao mali fudbal. Svaku loptu pri prijemu mora provaljati pod nogom, k'o da je na parketu.

Miro je za klasu iznad svih igrača, ali sam u anketi svoj glas dao Dini Hasanoviu. Dijete gine i još daje moral i "gura" starije i iskusnije da se bore. Stevo nas čupa. Kerla se izvadio malo onom asistencijom. Crnov pokazao veliku želju, ali i mnogo griješio. Majstorski zabio.

Nadam se da će nam ovaj bod u konačnici biti dobar.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:26 pm

Moraju se pohvalit i Crnov i Zaka. Nećemo bit pičke i samo kritikovat :D
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:27 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
ned apr 30, 2017 7:14 pm
Koliko bi nama legla titula ove godine nisu istine. Prekid posta, već narednu titula ne bi bila imperativ koliko bi bila ako je ne uzmemo sad.
A tad obavezno isforsirati neke mlade igrače a par levata nabiti s noge na nogu
Samo da je dočekati više kraj
Bas je sljedece sezone titula imperativ jer ces u ligi prvaka i evropskoj ligi imati minimalno 4 utakmice a ako budes 2 ili 3 onda ces imati i puno tezi posao u evropskoj ligi jer se mijenja format takmicenja...
znači odustati ove godine
a zaganjati slijedeće
mudro zboriš
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

gost_manje
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:28 pm

I još samo jedna stvar od mene..

Mi smo svi jadovi da jadnijih nema ako na jednoj od naredne dvije domaće utakmice ne budemo barem minutu skandirali ime Miroslava Stevanovića, invarijantno od raspleta situacije ove sezone. Izrast će još kilometar trave na Grbavici, izlit će se akoBogda još tona betona, a mi ovakvog igrača nećemo gledati da ganja loptu u našem dresu.

cikazubo
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:30 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Niko nije tjerao Slavku, mozda par padobranaca i mojne sad oko toga.
Svi su ga napali radi njegovih izvlakusa, da izgubimo 12-0 reko bi da su krivi igraci..
Ne razumijem sta je problem napisati kad se nekom nesto ne svidja, a vi odmah preokrenete pricu na svoj mlin.
Iskreno brate muka mi je od te price, tako smo za Odu govorili pa dodje Edis i nakon svakog poraza nesto prica kao samo sam ja kriv nista nisu igraci bla bla, tad nam je dosadilo vise slusast to kao preuzimanje odgovornosti, onda smo poceli s pricom kako zelimo trenera koji ce jasno reci da zeli titulu, dodje Kostic digao popmu idemo titula, dupla kruna ma sve. Nakon Kostica poceli smo s pricom kako treba sustiti i raditi a ne na sva zvona se prsiti titulom, onda dodje Slavko covjek koji je uvijek odmjeren u izjavama sto smo i trazili a mi bi sad opet da vrti neku drugu pricu, muka mi vise od toga kako trener treba da prica na presicama i intervjuima kao da je to ogledalo nekog pristupa, nigdje veze..

BHDragons
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:30 pm

Dino Hasanović! :zeljeznicar1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

fanaticZeljin
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:31 pm

Raja dajte kakvu sliku mire da je zakacim na fejs do kraja zivota molim vas
Srcu draga, boja PLAVA !

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:31 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:32 pm

ja bih protiv Zrinje probo sa Markovićem, Bekrićem i Zebom u sredini :)
Željezničar ante portas !

hardwell
Kontakt:

Ma prvi sam ja rekao Slavko marš iz kluba tokom tekme, ali to je vruće glave i to ne mislim. Ali budite realni i recite koliko je njegove krivice zbog naše loše igre od početka proljeća. Dobri igrači nam sjede na klupi, a igraju neki polovnjaci. Igramo katastrofalno i bezidejno, igramo da ne primimo gol, a naprijed šta uradimo. Isto kao i sa Mulalićem. I sa Edisom smo pobjeđivali na jedvite jade do onog trenutka kada je došlo do narušavanja atmosfere u svlačionici.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Bergeron
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 30, 2017 7:34 pm

LeBlue je napisao/la:
Bergeron je napisao/la:
ned apr 30, 2017 7:13 pm
LeBlue je napisao/la:
ned apr 30, 2017 7:04 pm

Kakve gluposti? Pogledaj statistiku protiv Slobode, i pogledaj cinjenicu da smo bili bez S. Stevanovica, Stanica i Markovica. Sva tri su nam jako bitna. Zar nije smijesno citati komentare kako treba dati otkaz Petrovicu? Jel on kriv sto Bogicevic i Kerla grijese? I kad je bilo 1-1 igrali smo dobro, imali smo prilike. Neznam sta ljudi nekad ocekivaju.
Pusti ti statistiku. Nikada statistika nije donijela trofej. I u Amarovo doba smo imali statistiku za plakati, ali 3 suta su bila najmanje 2 pogotka i to je to. Zatvori i slavi. Slavko naravno da nece dobiti otkaz nakon ove utakmice, ali ako se titula ne osvoji ne vjerujem da ce mu biti oprosteno od strane uprave sto u ovakvim uslovima i na korak do titule nije mogao da se postavi malo ofanzivnije i da titulu ne prokocka kukavickom igrom na X u svim utakmicama.

Da li je kriv za greske Bogija i Kerle? Koga bi ti krivio da vidis 5 utakmica iste greske istih igraca? Sta radis kao trener? Imas izmjenu, ubaci je. Nije bitno, nek i oni pogrijese, ali nemoj drzati 5 utakmica iste kiksere konstantno u prvih 11 i kidati i unistavati i sebi i nama zdravlje.

Imali smo sanse, nije ovo toliko grozna utakmica kad se sve sabere, ali realno, ovo je zalosno u poredjenju sa onim sto smo imali prije samo nekoliko kola. I eto, ako nam je i taj neki cilj bila Evropa, okej, sta sad? Prvo prije Evrope ce ti dobar dio ovih otici i doci ce neutrenirana ekipa.... Sta mislis da tamo mozemo postici? Treba gledati naprijed, treba biti pazljiviji i imati hrabrosti za neke stvari. Ovo danas je bilo i bez ideja i bez pogleda naprijed i bez hrabrosti. Nazalost.

Pred nama je najbitnija utakmica sezone i ona ce sigurno sve odluciti. Ili pobjednici ili pokojnici. Nek nam je sa srecom i da nakon ovih par padova napokon odigramo jednu utakmicu na nivou, da slavimo i radujemo se.
Ok, uredu. Koga bi ti stavio umjesto Kerle i Bogicevica? Bokacini je isto pravio greske protiv Radnika, skoro pa penal skrivio. Sta smo to imali prije par kola a sta sad? Ista situacija samo manje utakmica. Kako ti je sada situacija drugacija prije Evrope nego ranije? I tada su igraci odlazili i novi dolazili. Moje misljenje je da cemo sa Petrovicem bolje igrace dovesti nego sto je ranije bilo slucaj. Koliki ti je budzet tolike su ti i mogucnosti.

Po meni nije isto napraviti niz gresaka nakon kojih padnu golovi i napraviti greske koje ne uticu na rezultat. Treba sve rangirati. Ne kazem ja da je Bocca ista bolji, ali jednostavno je meni, a vjerujem i mnogim drugima, muka gledati jedno te isto iz utakmice u utakmicu. Napisao sam ti tako, promjeni, nek i ta promjena pogrijesi nije bitno, ali nemoj prepustati stvari necemu sto je ustaljeno i necemu sto nas kosta bodova par kola. Nadam se da razumijes sta ti hocu reci. Nije ovo nikakav los komentar, niti neka kritika, jednostavno i argumentovano pokusavamo razgovarati.

Ranije, budimo realni, nismo imali aposlutno nikakve uslove za Evropu, sada ih imamo. Klub je na nivou i ima renome, kakav-takav-dovoljan, Igraci jesu odlazili i dolazili i trebace vremena da mi ustalimo ekipu, ali ako vec imamo sansu da gradimo nesto kvalitetno, daj da to gradimo, a ne da nas neki djuturumi, koje smo doveli samo zato jer su eto neki nasi bivsi igraci kostaju svega lijepog sto nam se desava. Hvala vama, u najboljim godinama smo pojedine prodali jer nam nisu bili dobri i sad ih vracamo da nam igraju. Tesko je ista tu ocekivati. Ali dobro, ova sezona ce jos malo zavrsiti i treba taj kraj sacekati, sagledati sve i napokon izgraditi jedan model za buducnost.

Slazem se za budzet, a za Petrovica ne znam. Zna se sta je uprava rekla - dobili ste sve, hocemo sve. Ovakav Petrovic jeste dobar trener za cuvanje rezultata, ali realno on nije tip za napadacku utakmicu, tako da, ili nadjite nekoga ko je trener u oba smjera ili jednostavno ovom covjeku dajte pomocnika koji je specificni ofanzivac. Petrovic jeste strucnjak, ja to ne sporim, ali jednostavno ga moram okriviti za neke stvari (kasnjenje sa izmjenama, drzanje i vjerovanje u iste pojedince koji pokazuju iz utakmice u utakmicu da ne zasluzuju svoje mjesto, previse zatvorena igra sa ekipom koja je ofanzivno orijentisana).

Dati ekipi podrsku do kraja sezone, ali po zavrsetku definitivno sjesti i neke stvari posloziti na svoje mjesto.

cikazubo
Kontakt:

ned apr 30, 2017 7:35 pm

AsharaK je napisao/la:
ja bih protiv Zrinje probo sa Markovićem, Bekrićem i Zebom u sredini :)
Hasanovica obavezno ostaviti u ekipi, momak definitvno moze, nije on toliko limitiran koliko mislimo, treba mu jos ovih utakmica.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava