bio sam u osnovnoj još, ali sjećam se te naslovnice k'o da je danas bilo. nije bilo foruma i portala...Ivicahuljev je napisao/la:A Zera u Ajaxu???delinjo je napisao/la:ne tako davno divovi su potpisali Lucu Tonija...a kralj banana je kupio zelju haha ...ima jos tu svakakvih biseraGrbavica je napisao/la:Ko vjeruje avazovom sportu ili je veoma mlad ili je veoma glup. A nekad su bili solidna sportska novina, ili se to meni samo činilo jer je i konkurencija bila slabija.
Ma ne trebaju nam te utakmice. Imali smo nedavno Veleza,imali smo Mladost,...ne treba ici dalje. Sad kad si doveo poprilicno dobre igrace,ne mozes napraviti razliku u odnosu na ekipu koja je ispala,ili protiv one koja je prvi put u historiji u prvoj ligi.Malo se oni napnu,malo te handri teren i ne mozes nista. Ne moze se brzo i jednostavno napraviti nista. Ito u naso jligi,da ne gledamo dalje. Dovedi sutra pet Sejada,neces napraviti razliku preko noci. Kad bi nastavio ovako,jedno 5,6 godina u nizu,tek bi tad poceo laganije pobjedivati neke timove u ligi,bio bi favorit protiv vecine ili mozda i svih,ali nikako ne bi sve pobjedjivao. A o bilo cemu ozbiljnijem van nase lige nema potrebe bulazniti.cikazubo je napisao/la:Treba svaki dan na forumu stavit link od utakmica protiv Rudara i Slavije, da znamo ovo sad cijenitAjzea je napisao/la:Kao što rekoh, ne baš tako davno, plašim se da nas ova uprava ne razmazi i poveća nam apetite do te mjere da počnemo osporavati kvalitete bilo kog, manje poznatog igrača, koji nam dođe u Zeljezničar. Ne samo uprava, već i nebulozni natpisi poput ovog.
Ostavimo se pompeznih najava, nije to ono što nas karakteriše. Pustimo ostale da vascijeli dan muhabete o eventualnom pojačanju, a da isti dejstvom nepoznatih sila završi u našem klubu.
Rekoh neki dan, biće paklen igrač ali je već nastupio za reprezentaciju Republike udruzenog zločinačkog poduhvata.. Neka, hvala !Grbavica je napisao/la:Ja bih volio vidjeti malog Redžića iz Borca u našoj ekipi. Moglo bi biti nešto od njega.
Kad, gdje, daj kakav link.Ajzea je napisao/la:Rekoh neki dan, biće paklen igrač ali je već nastupio za reprezentaciju Republike udruzenog zločinačkog poduhvata.. Neka, hvala !Grbavica je napisao/la:Ja bih volio vidjeti malog Redžića iz Borca u našoj ekipi. Moglo bi biti nešto od njega.
a brate uvijek imam utisak da Amaru fali nesto za evrope (nemam pojma sta ) ali tako suvereno ovdje vlada ligom da u evropi prelagano ispadali...nikad necu shvatiti zasto recept iz nase lige nije mogao prenijeti u evropu ...ok naravno tu su ozbiljni protivnici ali ne mogu se pomiriti da smo nekako prelagano isapdali ...kad se sjetim hapoela kao da smo amateri ...ne znam u cemu je bio problem opcenito ...ChWilla je napisao/la:"lagane" pobjede nisu nužno znak da si stvarno jači, ni da si jači u svakom kontekstu. recimo amarova ekipa iz sezone 2011/12 je u drugoj polusezoni stvarno lako, bukvalno iz zajebancije, više golova razlike pobjeđivala i ta teška gostovanja u našoj ligi, na lošim terenima, protiv protivnika koji se bore za opstanak, i još bez podrške naših navijača. uzela duplu krunu i oborila sve rekorde lige u formatu sa 16 klubova, ali u evropi je pala takoreći levatski. dok je odina ekipa koja je njemu samom došla klupe nakon sedam kola u našoj ligi izbacila 3-0 protivnika (uz dosta sreće ali nebitno) koji sigurno nije slabiji po igračima od onog onda maribora.
Amarova ekipa je bila fizički jaka za BH uslove i time je lomila protivnike posebno od 70-te minute, druga stvar Amar je kralj, čovjek je vidio da na lošim terenima ne mozes razviti igru i da moras uvježbati prekide i nasa ekipa je bila fenomenalna iz prekida i tako smo dolazili do pobjeda posebno na teskim gostovanjima, ta ekipa je bil dobro posložena na svakoj poziciji. Igrati kvalifikacije za ligu šampiona i uefa ligu nije isto, razlika je drasticna. Ta Odina ekipa je uz mnogo srece prosla protiv Ferencvarosa, da se ne pravimo grbavi ljudi su nas hladno mogli uzeti sa 3,4 gola razlike ali nisu pukom srećom i onda se desio taj gol koji je stvari okrenuo na nas mlin. Ona Amarova masinerija bi pojela Odinu ekipu da se ne lazemo. Odina pickasta taktika ga je kostala posla i to je samo bilo pitanje vremena kad ce ti takva taktika doci glave, plus katastrofalno odrađen prelazni rok, njegov ljubimac Kokot nas je kostao mnogo bodova. Kad smo prošli one Moldavce stvarno nismo imali sreće u žrijebu jer da smo imali sreće dobili bi neku uvjetno "laksu" ekipu koja nije nosioc a ne one Izraelce i mozda bi onda napravili nesto vise..ChWilla je napisao/la:"lagane" pobjede nisu nužno znak da si stvarno jači, ni da si jači u svakom kontekstu. recimo amarova ekipa iz sezone 2011/12 je u drugoj polusezoni stvarno lako, bukvalno iz zajebancije, više golova razlike pobjeđivala i ta teška gostovanja u našoj ligi, na lošim terenima, protiv protivnika koji se bore za opstanak, i još bez podrške naših navijača. uzela duplu krunu i oborila sve rekorde lige u formatu sa 16 klubova, ali u evropi je pala takoreći levatski. dok je odina ekipa koja je njemu samom došla klupe nakon sedam kola u našoj ligi izbacila 3-0 protivnika (uz dosta sreće ali nebitno) koji sigurno nije slabiji po igračima od onog onda maribora.
Kakav debil strašno.Hurmasica je napisao/la:
Mislim da je jednostavno digo ruke u startu od evrope. Nije imao materijala da pravi ono šta on hoče. Ters kakav jeste nije bio spreman na kompromise. Dodamoli tome da tadašnja uprava nije nešto posebno radila dobijemo lagana ispadanja.delinjo je napisao/la:a brate uvijek imam utisak da Amaru fali nesto za evrope (nemam pojma sta ) ali tako suvereno ovdje vlada ligom da u evropi prelagano ispadali...nikad necu shvatiti zasto recept iz nase lige nije mogao prenijeti u evropu ...ok naravno tu su ozbiljni protivnici ali ne mogu se pomiriti da smo nekako prelagano isapdali ...kad se sjetim hapoela kao da smo amateri ...ne znam u cemu je bio problem opcenito ...ChWilla je napisao/la:"lagane" pobjede nisu nužno znak da si stvarno jači, ni da si jači u svakom kontekstu. recimo amarova ekipa iz sezone 2011/12 je u drugoj polusezoni stvarno lako, bukvalno iz zajebancije, više golova razlike pobjeđivala i ta teška gostovanja u našoj ligi, na lošim terenima, protiv protivnika koji se bore za opstanak, i još bez podrške naših navijača. uzela duplu krunu i oborila sve rekorde lige u formatu sa 16 klubova, ali u evropi je pala takoreći levatski. dok je odina ekipa koja je njemu samom došla klupe nakon sedam kola u našoj ligi izbacila 3-0 protivnika (uz dosta sreće ali nebitno) koji sigurno nije slabiji po igračima od onog onda maribora.