Jesu li Dado i Nedo trenirali sa ostalima ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Danas bio kratko na treningu. Koske brat izgleda isto kanibal ili zatvorenik pred smrtnu kaznu iz američkih filmova s onom maskom

Jesu li Dado i Nedo trenirali sa ostalima ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Danas bio kratko na treningu. Koske brat izgleda isto kanibal ili zatvorenik pred smrtnu kaznu iz američkih filmova s onom maskom
Vidio sam Nedu, Dadu nisam primijetio.diego1921 je napisao/la:Jesu li Dado i Nedo trenirali sa ostalima ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Danas bio kratko na treningu. Koske brat izgleda isto kanibal ili zatvorenik pred smrtnu kaznu iz američkih filmova s onom maskom
dado je sa repkom u kazahstanudiego1921 je napisao/la:Jesu li Dado i Nedo trenirali sa ostalima ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Danas bio kratko na treningu. Koske brat izgleda isto kanibal ili zatvorenik pred smrtnu kaznu iz američkih filmova s onom maskom
Evo kaze Pintol da je s repkom,ja zaboravio !! Nadam se samo da nije neka teza povreda !!Eisenbahner1921 je napisao/la:Vidio sam Nedu, Dadu nisam primijetio.diego1921 je napisao/la:Jesu li Dado i Nedo trenirali sa ostalima ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Danas bio kratko na treningu. Koske brat izgleda isto kanibal ili zatvorenik pred smrtnu kaznu iz američkih filmova s onom maskom
P.S. Đerma povrijeđen
jel nedelja il subotaa za olimpicom posto neko recee , da domace tekme igramo nedeljomEisenbahner1921 je napisao/la:Danas bio kratko na treningu. Koske brat izgleda isto kanibal ili zatvorenik pred smrtnu kaznu iz američkih filmova s onom maskom
Na žalost neće Šaban....a bilo bi idealno u savez ga ispred kluba ubaciti...Brkoo je napisao/la:Postoji li šansa da klub ponudi Refiku Šabanadžoviću neko mjesto u klubu? To je gospodin od glave do pete
Na zvaničnoj piše subota, mada ja mislim da je nedjelja. Ipe reče da se domaće igraju nedjeljom.mirsadmekic je napisao/la:jel nedelja il subotaa za olimpicom posto neko recee , da domace tekme igramo nedeljomEisenbahner1921 je napisao/la:Danas bio kratko na treningu. Koske brat izgleda isto kanibal ili zatvorenik pred smrtnu kaznu iz američkih filmova s onom maskom
Koldžo razmisli, uskoro su izbori!Elegant je napisao/la:Taj covjek nas bas usporava iz nekog razloga ?
Ko god bude glasao za Koldzu na narednim izborima zelim mu sve najgore(najblaze receno)..Ivicahuljev je napisao/la:Vijecnici ce usvojiti izmjene regulacionog plana za stadion iako se Koldzo protivi,tako sam danas cuo I nadam se da je istina
mene nista ne cudi od covjeka kod kojeg dvorana kosta 6,5 miliona pa 7 miliona,,pa nazad na 6miliona pa na 8 miliona pa 9,5,,pa na kraju 9Ivicahuljev je napisao/la:Kaze da je osporavao zbog nekog licnog projekta vrijednog 300,000 al da je I tome dosao kraj
Subota u 16.00,prenosi Arena.mirsadmekic je napisao/la:jel nedelja il subotaa za olimpicom posto neko recee , da domace tekme igramo nedeljomEisenbahner1921 je napisao/la:Danas bio kratko na treningu. Koske brat izgleda isto kanibal ili zatvorenik pred smrtnu kaznu iz američkih filmova s onom maskom
Pa kad pregori prva sijalica u WC dvorane, 25.000 ce biti zamjena.DR.HOUSE je napisao/la:mene nista ne cudi od covjeka kod kojeg dvorana kosta 6,5 miliona pa 7 miliona,,pa nazad na 6miliona pa na 8 miliona pa 9,5,,pa na kraju 9Ivicahuljev je napisao/la:Kaze da je osporavao zbog nekog licnog projekta vrijednog 300,000 al da je I tome dosao kraj![]()
![]()
![]()
![]()