Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rambo_Amadeus
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 11:56 pm

Ne znam da li fakat imamo lose bekove, ili zbog sistema igre nemaju takvu ulogu da se mogu pokazat', ali ne bi bilo loše kad bi doveli Markovica i Galica na kraju sezone, dva mlada beka a bez ugovora su od ljeta.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Brkoo
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:00 am

Joj brata @delinja, podsjetio si me na jednog lika sa klixa. Prvo pisao da je nevin, da ubrzo treba da mu dodje cura i da izgubi nevinost, da je jako nervozan, da ga je jako strah kako ce proci sve to. Naredni dan nakon sto je izgubio nevinost pise da je pozvao i drugaricu od te svoje djevojke, pa ce taj dan prvo sa drugaricom od svoje djevojke, pa kasnije kad ona ode i sa svojom djevojkom imati sex, pa kad djevojka ode htio da zove jednu komsinicu itd.. :11: :D

Sto se tice utakmice sa Slobodom pristup mora biti drugaciji nego u nasim prethodnim utakmicama, cvrsto, hrabro i jako od prve minute. Ako ga zabijemo na pocetku utakmice ne treba da se povlacimo nesto, i dalje treba igrati kako sam vec naveo..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

sub apr 29, 2017 12:02 am

Rasturiti ih i donijet titulu na zelenom terenu !
Da je proslavimo protiv kosooke prćije na Zuban polju !
Utrpanog obavezno dovest na proslavu, svakako od svoje prićije takvo nešto neće dočekat ! :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:03 am

hvala @brko prijatleju na tako lijepim rijecima :D :D

@jaozinho ne mogu zamisliti kakvo bi ludilo bilo ako je osvojimo uhhh :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:07 am

Rambo_Amadeus je napisao/la:
Ne znam da li fakat imamo lose bekove, ili zbog sistema igre nemaju takvu ulogu da se mogu pokazat', ali ne bi bilo loše kad bi doveli Markovica i Galica na kraju sezone, dva mlada beka a bez ugovora su od ljeta.
Galic izgleda ide u Seriu C. Mislim da se jucer o tome pisalo na nekom portalu.

delinjo
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:11 am

cuj seriu c....usrecio se ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

Leon_Professional je napisao/la:
Stipo Marković ili Subić, možda i Letić. Tri strašne opcije za lijevu stranu. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:14 am

Amidza je napisao/la:
pet apr 28, 2017 11:45 pm
exbabilon je napisao/la:
pet apr 28, 2017 11:42 pm
Sutra trpat pare na Zrinjski. Kako god odigraju bude covjek zadovoljan.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Da hoce Krupa bod izvuc na onoj plastici, a mogli bi.
U regularnom dijelu oni su gore odigrali mozda i najlosiju tekmu cijele sezone. Bukvalno niko nije imao pogleda na gol. Ocajna tekma.
Doduse tad.je Zrinja igrao na X pa ako sta bude. Sad im je drugacija.situacija, sad moraju napadat. Ako napadnu, mogli bi i dobiti :D

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:21 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Stipo Marković ili Subić, možda i Letić. Tri strašne opcije za lijevu stranu. :kafa:
Markovic mokri san, a Subasa moze i na krilo :kafa:
Samo sto do sad ti iz SB nisu pretjerano voljni bili dolaziti "nasim" klubovima. Strasan bi to igrac bio.
A za Subica sam i prije.rekao, ako ne ode ovaj bek Partizana on je treca opcija i moguce bi bilo dogovoriti s Partizanom papire na neki nacin. :)

Shortyy1921

sub apr 29, 2017 12:21 am

Brkoo je napisao/la:
sub apr 29, 2017 12:00 am
Joj brata @delinja, podsjetio si me na jednog lika sa klixa. Prvo pisao da je nevin, da ubrzo treba da mu dodje cura i da izgubi nevinost, da je jako nervozan, da ga je jako strah kako ce proci sve to. Naredni dan nakon sto je izgubio nevinost pise da je pozvao i drugaricu od te svoje djevojke, pa ce taj dan prvo sa drugaricom od svoje djevojke, pa kasnije kad ona ode i sa svojom djevojkom imati sex, pa kad djevojka ode htio da zove jednu komsinicu itd.. :11: :D

Sto se tice utakmice sa Slobodom pristup mora biti drugaciji nego u nasim prethodnim utakmicama, cvrsto, hrabro i jako od prve minute. Ako ga zabijemo na pocetku utakmice ne treba da se povlacimo nesto, i dalje treba igrati kako sam vec naveo..
Kad smo kod utakmice sa slobodom, koga umjesto markovica ugljesu ili Dinu malog? Ja ocekujem Ugljesu da Slavko stavi i Crnova od 1 minute - dok na ljevoom beku za ocekivat stojanovica na desnoj str mozda Musu ... Ma kakvo povlacenje u Tuzli treba se postavit dominatno od 1 minute , ne treba dopustit da se branimo nit jednog trenutka, ceka nas tamo sve i svasta, ofanizvno pocet od pocetka , svaku sansu koja nam se ukaze treba je iskoristit.
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

exbabilon
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 29, 2017 12:24 am

Amidza je napisao/la:
pet apr 28, 2017 11:45 pm
exbabilon je napisao/la:
pet apr 28, 2017 11:42 pm
Sutra trpat pare na Zrinjski. Kako god odigraju bude covjek zadovoljan.

Da hoce Krupa bod izvuc na onoj plastici, a mogli bi.
U regularnom dijelu oni su gore odigrali mozda i najlosiju tekmu cijele sezone. Bukvalno niko nije imao pogleda na gol. Ocajna tekma.
Doduse tad.je Zrinja igrao na X pa ako sta bude. Sad im je drugacija.situacija, sad moraju napadat. Ako napadnu, mogli bi i dobiti :D
A sto bi rekao prof.dr. Sasa Vugdalic, u fudbalu je kao u ljubavi, ako ga ne zabijes, primis ga.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:27 am

Ja bi Dinu stavio, pa kud puklo, ako do 20 minute ne bi dobio crveni karton, dobili bi utakmicu, a oni ne bi smjeli preci centar, to je sigurno :D
Slazem se za Crnova, pa onda oko 60-te ubaciti Zakarica. I Bekric mora dobiti pola sata, ne znam sta je problem izvrsiti nekad dvostruku izmjenu, tako se i osvjezi ekipa, sa jednom tesko da ces sta uspjeti, niko ne moze biti tolika prevaga. U sezdesetoj minuti fino dvostruka izmjena, ako do tada ne budemo vodili, mada ne smijemo se u potpunosti zatvarati, naravno.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:28 am

Galic je izvikan igrac. Nema kvalitet uopste za neki veci klub u nasoj ligi. Vecina ljudi ima pogresnu percepciju nekih igraca u ovoj nasoj ligi jer prvo gledaju kako taj klub igra pa onda kako igrac igra. I Secerovic i Lazic i Galic itd, su igraci koji u dobro poslozenoj ekipi, ili u sistemu koji im odgovara mogu prikriti skoro sve svoje mane i izgledati kao ozbiljni i dobri igraci. Primjer za moju tvrdnju je Radnik dok je Petrovic bio trener ili MDK ove sezone. Ono sto hocu da kazem je da treba dobro pogledati da li nase potencijalno pojacanje stvarno ima individualni kvalitet ili je je njegov "kvalitet" plod samo dobrog sistema..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:39 am

Omar500 je napisao/la:
Ja bi Dinu stavio, pa kud puklo, ako do 20 minute ne bi dobio crveni karton, dobili bi utakmicu, a oni ne bi smjeli preci centar, to je sigurno :D
Slazem se za Crnova, pa onda oko 60-te ubaciti Zakarica. I Bekric mora dobiti pola sata, ne znam sta je problem izvrsiti nekad dvostruku izmjenu, tako se i osvjezi ekipa, sa jednom tesko da ces sta uspjeti, niko ne moze biti tolika prevaga. U sezdesetoj minuti fino dvostruka izmjena, ako do tada ne budemo vodili, mada ne smijemo se u potpunosti zatvarati, naravno.
Joj ne znam brate al meni je Tuce nekako sad u srijedu izgledao debeo. Kao da uopce nije u takmicarskoj formi, ala Said. Ne znam koliko se mpze pokazati protiv Sirokog ali nije mi se svidio.
Ili je to samo percepcija kriva jer je krupniji od Zebe pa izgleda neobicno "velik".

Amidza
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:41 am

Ma Slavko ce ovo izvest 100% :

------------------------Lendric----------------------------------------

--Crnov--------------Zeba------------------------------Miro--------

---------------Ugljesa----------Jovan-------------------------------

---Stojanovic-----Kerla--------Bogi------------Musa-------------

---------------------Kjosevski----------------------------------------

Ne bih da crnjacim, al bice zajebano. Crnov - ne znam koliko moze izdrzat, jbg, Zakaric nemam pojma jel se mentalno vratio uopste, ali mislim da ce primoran biti da odigra 30ak minuta minimalno. Ugljesa, zavisi na koju nogu ustane. Blagojevic, jebi ga, ako digne procenat tacnih dodavanja na 40% dobri smo. Bekovi bi mogli bit problem, bice rupa i lijevo i desno. Stojanovic je iskusan i ne ispada previse, ali je spor. Musa suprotno, brz al ostavlja permanentno masivne rupe iza sebe. Bogi i Kerla - nema tekme da ne naprave bar po jedan kiks.

Mislim da se ova tekma dobija u glavi. Na igrace je sigurno uticala utakmica protiv Sirokog i sva desavanja oko nje. Koliko ce Slavko uspjeti da ih psiholoski oporavi i podigne, ne znam, ali mislim da od toga sve zavisi.

Satro "necemo ni igrat", pa prva sisa PLBiH prica da mu nije problem prosetat do bankomata, Jagoda standardno bunca o nekim krcmarima i sudijama...sluze se svim i svacim da zagade atmosferu i naloze i publiku i igrace na nas, a ujedno prave alibi za poraz u isto vrijeme. Motiva im nece falit (mrznja i kompleks mogu strasno nalozit covjeka), ali ne bi trebalo ni nama.

Najvise bi volio da ih ponizimo i to da njima Kjosevski odbrani dva izmisljena penala il nesto tako, pa da gledam Vladu kako ludi ko u najboljim danima http://i.imgur.com/Aip7B2Z.gifv , ali ipak s obzirom na okolnosti, ni bod ne bi bio toliko los.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Amidza
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:43 am

Omar500 je napisao/la:
Joj ne znam brate al meni je Tuce nekako sad u srijedu izgledao debeo. Kao da uopce nije u takmicarskoj formi, ala Said. Ne znam koliko se mpze pokazati protiv Sirokog ali nije mi se svidio.
Ili je to samo percepcija kriva jer je krupniji od Zebe pa izgleda neobicno "velik".
I meni je, al kontam nisam dobar, ne vidim. Drago mi je da nisam jedini sto je to primjetio.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub apr 29, 2017 12:59 am

Amidza je napisao/la:
sub apr 29, 2017 12:43 am
Omar500 je napisao/la:
I meni je, al kontam nisam dobar, ne vidim. Drago mi je da nisam jedini sto je to primjetio.
Nazalost ima istine u tome, ali imao je finih pokusaja proigravanja, mislim da moze igrati pola sata. Ili mozda jos bolje Zeru malog baciti u vatru, protiv Sirokog kad niko nije imao muda krenuo je u solo prodor, a svi govorimo da je krhak, da se ne moze hrvati sa seniorima i sl. Jos nakon driblinga jednog opuca, istina mlak sut, ali izvan sesnaest, svaka cast na odvaznosti. To mi se dopalo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

rodrigo87
Kontakt:

sub apr 29, 2017 1:03 am

Koga prenosi BHT sutra a koga arena?

Amidza
Kontakt:

sub apr 29, 2017 1:07 am

rodrigo87 je napisao/la:
BHT ligu za opstanak, ja mislim Olimpic al nisam siguran. Arena Krupa-Zrinjski prenosi.

Inace, imas ma MTV Igman sve tekme, uvijek prenose. Samo stavis dva tespiha na TV i slika u HD-u. ;)

Shortyy1921

sub apr 29, 2017 1:07 am

rodrigo87 je napisao/la:
BHRT: Celik vs Mladost
Arena :Krupa vs Zrinja :D
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava