Galic izgleda ide u Seriu C. Mislim da se jucer o tome pisalo na nekom portalu.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 11:56 pmNe znam da li fakat imamo lose bekove, ili zbog sistema igre nemaju takvu ulogu da se mogu pokazat', ali ne bi bilo loše kad bi doveli Markovica i Galica na kraju sezone, dva mlada beka a bez ugovora su od ljeta.
Stipo Marković ili Subić, možda i Letić. Tri strašne opcije za lijevu stranu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:07 amGalic izgleda ide u Seriu C. Mislim da se jucer o tome pisalo na nekom portalu.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 11:56 pmNe znam da li fakat imamo lose bekove, ili zbog sistema igre nemaju takvu ulogu da se mogu pokazat', ali ne bi bilo loše kad bi doveli Markovica i Galica na kraju sezone, dva mlada beka a bez ugovora su od ljeta.
U regularnom dijelu oni su gore odigrali mozda i najlosiju tekmu cijele sezone. Bukvalno niko nije imao pogleda na gol. Ocajna tekma.
Markovic mokri san, a Subasa moze i na kriloJaozinho22 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:11 amStipo Marković ili Subić, možda i Letić. Tri strašne opcije za lijevu stranu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:07 amGalic izgleda ide u Seriu C. Mislim da se jucer o tome pisalo na nekom portalu.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 11:56 pmNe znam da li fakat imamo lose bekove, ili zbog sistema igre nemaju takvu ulogu da se mogu pokazat', ali ne bi bilo loše kad bi doveli Markovica i Galica na kraju sezone, dva mlada beka a bez ugovora su od ljeta.![]()
Kad smo kod utakmice sa slobodom, koga umjesto markovica ugljesu ili Dinu malog? Ja ocekujem Ugljesu da Slavko stavi i Crnova od 1 minute - dok na ljevoom beku za ocekivat stojanovica na desnoj str mozda Musu ... Ma kakvo povlacenje u Tuzli treba se postavit dominatno od 1 minute , ne treba dopustit da se branimo nit jednog trenutka, ceka nas tamo sve i svasta, ofanizvno pocet od pocetka , svaku sansu koja nam se ukaze treba je iskoristit.Brkoo je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:00 amJoj brata @delinja, podsjetio si me na jednog lika sa klixa. Prvo pisao da je nevin, da ubrzo treba da mu dodje cura i da izgubi nevinost, da je jako nervozan, da ga je jako strah kako ce proci sve to. Naredni dan nakon sto je izgubio nevinost pise da je pozvao i drugaricu od te svoje djevojke, pa ce taj dan prvo sa drugaricom od svoje djevojke, pa kasnije kad ona ode i sa svojom djevojkom imati sex, pa kad djevojka ode htio da zove jednu komsinicu itd..![]()
Sto se tice utakmice sa Slobodom pristup mora biti drugaciji nego u nasim prethodnim utakmicama, cvrsto, hrabro i jako od prve minute. Ako ga zabijemo na pocetku utakmice ne treba da se povlacimo nesto, i dalje treba igrati kako sam vec naveo..
A sto bi rekao prof.dr. Sasa Vugdalic, u fudbalu je kao u ljubavi, ako ga ne zabijes, primis ga.Leon_Professional je napisao/la:U regularnom dijelu oni su gore odigrali mozda i najlosiju tekmu cijele sezone. Bukvalno niko nije imao pogleda na gol. Ocajna tekma.
Doduse tad.je Zrinja igrao na X pa ako sta bude. Sad im je drugacija.situacija, sad moraju napadat. Ako napadnu, mogli bi i dobiti
Joj ne znam brate al meni je Tuce nekako sad u srijedu izgledao debeo. Kao da uopce nije u takmicarskoj formi, ala Said. Ne znam koliko se mpze pokazati protiv Sirokog ali nije mi se svidio.Omar500 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:27 amJa bi Dinu stavio, pa kud puklo, ako do 20 minute ne bi dobio crveni karton, dobili bi utakmicu, a oni ne bi smjeli preci centar, to je sigurno
Slazem se za Crnova, pa onda oko 60-te ubaciti Zakarica. I Bekric mora dobiti pola sata, ne znam sta je problem izvrsiti nekad dvostruku izmjenu, tako se i osvjezi ekipa, sa jednom tesko da ces sta uspjeti, niko ne moze biti tolika prevaga. U sezdesetoj minuti fino dvostruka izmjena, ako do tada ne budemo vodili, mada ne smijemo se u potpunosti zatvarati, naravno.
I meni je, al kontam nisam dobar, ne vidim. Drago mi je da nisam jedini sto je to primjetio.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:39 amJoj ne znam brate al meni je Tuce nekako sad u srijedu izgledao debeo. Kao da uopce nije u takmicarskoj formi, ala Said. Ne znam koliko se mpze pokazati protiv Sirokog ali nije mi se svidio.Omar500 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:27 amJa bi Dinu stavio, pa kud puklo, ako do 20 minute ne bi dobio crveni karton, dobili bi utakmicu, a oni ne bi smjeli preci centar, to je sigurno
Slazem se za Crnova, pa onda oko 60-te ubaciti Zakarica. I Bekric mora dobiti pola sata, ne znam sta je problem izvrsiti nekad dvostruku izmjenu, tako se i osvjezi ekipa, sa jednom tesko da ces sta uspjeti, niko ne moze biti tolika prevaga. U sezdesetoj minuti fino dvostruka izmjena, ako do tada ne budemo vodili, mada ne smijemo se u potpunosti zatvarati, naravno.
Ili je to samo percepcija kriva jer je krupniji od Zebe pa izgleda neobicno "velik".
Nazalost ima istine u tome, ali imao je finih pokusaja proigravanja, mislim da moze igrati pola sata. Ili mozda jos bolje Zeru malog baciti u vatru, protiv Sirokog kad niko nije imao muda krenuo je u solo prodor, a svi govorimo da je krhak, da se ne moze hrvati sa seniorima i sl. Jos nakon driblinga jednog opuca, istina mlak sut, ali izvan sesnaest, svaka cast na odvaznosti. To mi se dopalo.Amidza je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:43 amI meni je, al kontam nisam dobar, ne vidim. Drago mi je da nisam jedini sto je to primjetio.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:39 amJoj ne znam brate al meni je Tuce nekako sad u srijedu izgledao debeo. Kao da uopce nije u takmicarskoj formi, ala Said. Ne znam koliko se mpze pokazati protiv Sirokog ali nije mi se svidio.Omar500 je napisao/la: ↑sub apr 29, 2017 12:27 amJa bi Dinu stavio, pa kud puklo, ako do 20 minute ne bi dobio crveni karton, dobili bi utakmicu, a oni ne bi smjeli preci centar, to je sigurno
Ili je to samo percepcija kriva jer je krupniji od Zebe pa izgleda neobicno "velik".
BHT ligu za opstanak, ja mislim Olimpic al nisam siguran. Arena Krupa-Zrinjski prenosi.
BHRT: Celik vs Mladost