Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 10:04 pm

nije donjeo nego donio i nije htjeo nego htio.........a hajat je svakako najmahalskija televizija sa najglupljim i najnegledljivijim programom,barem za moj ukus,osim toga vazda su tuknuli na pitarluk.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

cikazubo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:12 pm

psihopata je napisao/la:
nije donjeo nego donio i nije htjeo nego htio.........a hajat je svakako najmahalskija televizija sa najglupljim i najnegledljivijim programom,barem za moj ukus,osim toga vazda su tuknuli na pitarluk.
Izasla mi je slika na fb, uglavnom status je od Sanela ako se ne vidi dobro, on i momci iz grupe su skupili novac i par poklona iz fan shopa i odnijeli malom i njegovom dedi. Pravopis sad nije bitan, uzasan je postupak urednika emisije koji nisu pustili malog sa nasim salom u emisiju, uzasno je da vlasnik poznate tv kuce javno pise "ispuni mi Želju", nadam se da ce iz kluba povuc neke poteze ako vec nisu pa da i hayat ko gg s tranzita mora slikat gradnju stadiona..

delinjo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:15 pm

ja taj hajat nisam pogledao zivota mi par godina ...ne znam ni da postoje na ovom telemachu ...stvarno se divim ako neko gleda to sranje od televizije svakako ... :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Amidza
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:21 pm

Pronadji razliku:

slika

Al dajgle dekoltea kod direktora. Papak non-stop ovakve kosulje nosa. Znaci, nenormalno. Jos onaj perverzni osmijeh nabacio. Ko li trpa Ahmeda?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

psihopata
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:22 pm

delinjo je napisao/la:
ja taj hajat nisam pogledao zivota mi par godina ...ne znam ni da postoje na ovom telemachu ...stvarno se divim ako neko gleda to sranje od televizije svakako ... :D
:palacgore:

psihopata
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:23 pm

cikazubo je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:12 pm
psihopata je napisao/la:
Izasla mi je slika na fb, uglavnom status je od Sanela ako se ne vidi dobro, on i momci iz grupe su skupili novac i par poklona iz fan shopa i odnijeli malom i njegovom dedi. Pravopis sad nije bitan, uzasan je postupak urednika emisije koji nisu pustili malog sa nasim salom u emisiju, uzasno je da vlasnik poznate tv kuce javno pise "ispuni mi Želju", nadam se da ce iz kluba povuc neke poteze ako vec nisu pa da i hayat ko gg s tranzita mora slikat gradnju stadiona..
znam da nisi ti pisao,samo onako kazem.....

Morzhy
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:29 pm

Fakat zar iko gleda Hayat u 2017. godini? Ja stvarno ne znam nikog, ali iskreno.

delinjo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:30 pm

Morzhy je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:29 pm
Fakat zar iko gleda Hayat u 2017. godini? Ja stvarno ne znam nikog, ali iskreno.
pa onaj koji gleda takvu televiziju ima mnogo vecih problema ou zivotu nego sto misli :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 10:30 pm

GoodisonPark je napisao/la:Ljudi dragi nemojte da letimo po svemiru tamo vamo, kakve titule i kakvi šampioni? Tek sada nas očekuje neviđena borba za svaku loptu i metar terena a da ne govorim koliko će svaki bod biti važan pa možda u konačnici i presudan.

Nekako generalno previše ima opuštene raje kao ono ma ide ba titula nema priče.. Zašto ići u silu Boga pa proglašavati nešto unaprijed, nešto što ni najveći vidovnjaci i prognozeri ne mogu ni pretpostaviti a kamoli da tvrde šta će i kako će biti. Sjetimo se samo one borbe sa Pitarima, kada je u zadnjem kolu pehar stajao negdje u Visokom ili Ilijašu pa su se slušali rezultati zadnjeg kola da vide gdje će ponijeti pehar. Naravno svi smo mi bili ubjeđeni da će Sloboda prodati ili pokloniti utakmicu Sarajevu ali opet je postojala ta neka mala doza neizvjesnosti. Ja ću **** staviti oko ove priče "Šampioni" a ima toga još nevezano za ovo, mi ako uzmemo u Tuzli i Zrinjskog mi smo Šampioni ili joj razbićemo Širokog, da ne dužim dalje jasno je o čemu pišem...

Nikad se Željini navijači nisu bahato ponašali, kroz svoju istoriju uvijek su bili dostojanstveni i u pobjedama i u porazima.

Dajte da se svi maksimalno fokusiramo na ono što je najvažnije a to je narednih 5 kola, biće vremena da se priča i o prelaznom roku i o pojačanjima i o svemu ostalom.. Znam isto tako da je većina raje ovdje na takvom fonu tako da neće biti teško napraviti konstruktivnu priču..

Ko to ima veću snagu o ovoj državi od Željezničara i njegovih vjernih navijača, ko? Svi, cijela država (pod ovim mislim na većinu klubova PLBiH) se okrenula protiv Želje a šta mislite što? Što smo slabi, što smo loši, što idemo stranputicom? Ne mislim da je zbog toga jer dok smo bili na pogrešnom kolosijeku svi su nas tapšali po ramenima i hvalili kako je Željo fin itd... Sad su konačno vidjeli našu pravu snagu kroz razne akcije kakve na ovim prostorima nisu zabilježene, vidjeli su svi kako niče tribina sa kojom su se haman svi šprdali i govorili jeste eto bagera.. Ne smijemo nikako zaboravljati neke stvari, to nam uvijek mora biti na pameti, ko smo, šta smo, šta su nam ciljevi.

E zamislite koliko su pojedini isfrustrirani i iskompleksirani Željom da su na poznatim tv kućama počeli pokazivati svoje pravo lice, pa može li veći blam od toga..

Dajte da rastemo i mi navijači zajedno sa našim klubom. Moramo biti jedinstveni, zaboraviti sada sve razmirice koje u suštini nisu ništa strašno, već samo recimo različita rješenja oko određenih nedoumica.. Zaboravimo sad to sve, podržimo ekipu, podržimo Slavku i stručni štab, dajte da vjerujemo u njih..
Bravo za post.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Pompey
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:42 pm

delinjo je napisao/la:
Jucer napisah da sam taj hayat kodiro ima haman godina, ni za Bajram ih vise ne gledam :D . A Bgm nije bilo ni potrebe da kodiram jer jednostavno TV ne gledam skoro nikako izuzev par emisija i naravno utakmica. Hayat gleda vecinom zenska populacija, stare nane, tetke, mahaluse.... Nije da nemaju gledanost ali oni odavno nisu kvalitetna, a pogotovo profesionalna televizija. Ovaj njihov potez sa ovim malim je jednostavno DNO DNA.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

delinjo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:44 pm

Pompey je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:42 pm
delinjo je napisao/la:
Jucer napisah da sam taj hayat kodiro ima haman godina, ni za Bajram ih vise ne gledam :D . A Bgm nije bilo ni potrebe da kodiram jer jednostavno TV ne gledam skoro nikako izuzev par emisija i naravno utakmica. Hayat gleda vecinom zenska populacija, stare nane, tetke, mahaluse.... Nije da nemaju gledanost ali oni odavno nisu kvalitetna, a pogotovo profesionalna televizija. Ovaj njihov potez sa ovim malim je jednostavno DNO DNA.
ma to ti je televizija koja gledanost dize tako sto snima patnju drugih ljudi ...sve ti je jasno kakvi su to ljudi ne treba dublje ici ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Bergeron
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:45 pm

GoodisonPark je napisao/la:
pet apr 28, 2017 9:46 pm
Ljudi dragi nemojte da letimo po svemiru tamo vamo, kakve titule i kakvi šampioni? Tek sada nas očekuje neviđena borba za svaku loptu i metar terena a da ne govorim koliko će svaki bod biti važan pa možda u konačnici i presudan.

Nekako generalno previše ima opuštene raje kao ono ma ide ba titula nema priče.. Zašto ići u silu Boga pa proglašavati nešto unaprijed, nešto što ni najveći vidovnjaci i prognozeri ne mogu ni pretpostaviti a kamoli da tvrde šta će i kako će biti. Sjetimo se samo one borbe sa Pitarima, kada je u zadnjem kolu pehar stajao negdje u Visokom ili Ilijašu pa su se slušali rezultati zadnjeg kola da vide gdje će ponijeti pehar. Naravno svi smo mi bili ubjeđeni da će Sloboda prodati ili pokloniti utakmicu Sarajevu ali opet je postojala ta neka mala doza neizvjesnosti. Ja ću **** staviti oko ove priče "Šampioni" a ima toga još nevezano za ovo, mi ako uzmemo u Tuzli i Zrinjskog mi smo Šampioni ili joj razbićemo Širokog, da ne dužim dalje jasno je o čemu pišem...

Nikad se Željini navijači nisu bahato ponašali, kroz svoju istoriju uvijek su bili dostojanstveni i u pobjedama i u porazima.

Dajte da se svi maksimalno fokusiramo na ono što je najvažnije a to je narednih 5 kola, biće vremena da se priča i o prelaznom roku i o pojačanjima i o svemu ostalom.. Znam isto tako da je većina raje ovdje na takvom fonu tako da neće biti teško napraviti konstruktivnu priču..

Ko to ima veću snagu o ovoj državi od Željezničara i njegovih vjernih navijača, ko? Svi, cijela država (pod ovim mislim na većinu klubova PLBiH) se okrenula protiv Želje a šta mislite što? Što smo slabi, što smo loši, što idemo stranputicom? Ne mislim da je zbog toga jer dok smo bili na pogrešnom kolosijeku svi su nas tapšali po ramenima i hvalili kako je Željo fin itd... Sad su konačno vidjeli našu pravu snagu kroz razne akcije kakve na ovim prostorima nisu zabilježene, vidjeli su svi kako niče tribina sa kojom su se haman svi šprdali i govorili jeste eto bagera.. Ne smijemo nikako zaboravljati neke stvari, to nam uvijek mora biti na pameti, ko smo, šta smo, šta su nam ciljevi.

E zamislite koliko su pojedini isfrustrirani i iskompleksirani Željom da su na poznatim tv kućama počeli pokazivati svoje pravo lice, pa može li veći blam od toga..

Dajte da rastemo i mi navijači zajedno sa našim klubom. Moramo biti jedinstveni, zaboraviti sada sve razmirice koje u suštini nisu ništa strašno, već samo recimo različita rješenja oko određenih nedoumica.. Zaboravimo sad to sve, podržimo ekipu, podržimo Slavku i stručni štab, dajte da vjerujemo u njih..

Ehh... Isto to sam napisao prije par kola, kada su svi krenuli sa pricama da smo vec prvaci, da imamo duplu krunu i da smo nezaustavljivi. I neko me napade sto napisah da pretjeramo jako cesto sa euforijom. Ali cinjenica je da nas to gotovo uvijek kosta. Imamo vremena proslaviti titulu, razmisljati o pojacanjima, Evropi, narednoj sezoni, infrastrukturi, nasoj djeci, ali daj da prvo zavrsimo ovo sto smo zapoceli, polahko, strpljivo, korak po korak. I Petrovic to stalno u svojim izjavama pokusava reci, utakmica po utakmica, ne treba srljati i dizati se u nebo, bice vremena za to.

Podrska ne treba i ne smije izostati, ali ne treba pretjerivati sa pricama. Upravo takve price i publika koja puni stadion samo radi takvih prica dovede nas u ovakvu situaciju da se, nakon jedne lose partije, zadovoljavamo nekim osrednjim uspjesima, da navijac moze reci da je, na samo jedan korak do titule, zadovoljan i ako je ne bude. To se govori nakon sto se titula ne osvoji, a ne na par utakmica do nje. Pretjerana euforija nas dovede do toga da pred samim ciljem nemamo povjerenja u ove momke. Od vrha do dna mali je korak rekli bi neki.... Bas olahko idemo iz krajnosti u krajnost.

dell21
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:46 pm

Tacno da nemaju one emisije niko ne bi gledao.

storm_raider
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:51 pm

Hayat vise nece prenositi nista Zeljino.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:52 pm

Kakav ba hayat što kaže Delinjo, ja kad vidim da mi je neko od gostiju u kuci prebacio na taj kanal, uzmem mu daljinski da ga i ne pitam šta hoće da gleda :D

Inače bi im trebalo poslati inspekciju u onaj motel/hotel gore na čaršiji, imam tu info iz prve ruke da muljaju na sve strane i to već godinama... Švrakić izgleda zaboravio kako je Dinokio zaplako kad je zagrmilo na Koševu..

Ako igrači čitaju ovaj forum neka znaju da su ovi tuzlanski smradovi FK Sloboda 2015 godine prodali utakmicu zadnjeg kola pitarima samo da Željo ne bude šampion, oteli su našoj djeci pehar iz ruku. To se i javno objavilo samo je pitarski savez to po hitnom postupku zataškao kao pojeo vuk magarca, pa gdje su te silne pitarske najavljivane tužbe protiv Husića, nema ih, nema više ni tih "glavnih ljudi" na rukovodećim funkcijama u FKS, povukli se u mirovinu fol a osvojili titulu regularno, ma daj.. :D

Ne nasjedajte na provokacije nikakve vrste, svi mi dobro znamo i vidimo da li je penal ili nije, svaki naš aut je pod lupom a kad nas je Radnik pobjedio iz nepostojećeg auta onda se niko nije ni počešao da kaže e vidi Želju sudija oštetio na Grbavici, nema potrebe da se pravdamo bilo kome, dijele nam crvene kartone za gluposti a drugima se ni žuti kartoni ne dodjeljuju u situaciji kada je to očigledno.

Momci dajte u nedelju ostavite zadnji atom snage, hoćemo maksimalnu borbu na terenu, maksimalno zalaganje!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Pompey
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:58 pm

storm_raider je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:51 pm
Hayat vise nece prenositi nista Zeljino.
:palacgore:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:59 pm

Vi kad nekog uzmete na zub, ne prestajete. Kakva mržnja odmah, covjek se našalio, dobar fazon iz mahale, nasmijes se kiselo i idemo dalje. Prenosili su utakmicu, dosta ljudi drugacije ne bi ni moglo gledat' i za to im hvala. Isto da pitari mrze obn zbog Mime, nekad fakat pretjerate.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 11:01 pm

GoodisonPark je napisao/la:Kakav ba hayat što kaže Delinjo, ja kad vidim da mi je neko od gostiju u kuci prebacio na taj kanal, uzmem mu daljinski da ga i ne pitam šta hoće da gleda :D

Inače bi im trebalo poslati inspekciju u onaj motel/hotel gore na čaršiji, imam tu info iz prve ruke da muljaju na sve strane i to već godinama... Švrakić izgleda zaboravio kako je Dinokio zaplako kad je zagrmilo na Koševu..

Ako igrači čitaju ovaj forum neka znaju da su ovi tuzlanski smradovi FK Sloboda 2015 godine prodali utakmicu zadnjeg kola pitarima samo da Željo ne bude šampion, oteli su našoj djeci pehar iz ruku. To se i javno objavilo samo je pitarski savez to po hitnom postupku zataškao kao pojeo vuk magarca, pa gdje su te silne pitarske najavljivane tužbe protiv Husića, nema ih, nema više ni tih "glavnih ljudi" na rukovodećim funkcijama u FKS, povukli se u mirovinu fol a osvojili titulu regularno, ma daj.. :D

Ne nasjedajte na provokacije nikakve vrste, svi mi dobro znamo i vidimo da li je penal ili nije, svaki naš aut je pod lupom a kad nas je Radnik pobjedio iz nepostojećeg auta onda se niko nije ni počešao da kaže e vidi Želju sudija oštetio na Grbavici, nema potrebe da se pravdamo bilo kome, dijele nam crvene kartone za gluposti a drugima se ni žuti kartoni ne dodjeljuju u situaciji kada je to očigledno.

Momci dajte u nedelju ostavite zadnji atom snage, hoćemo maksimalnu borbu na terenu, maksimalno zalaganje!
Vjerovao ili ne prodali su je i sada u Tuzli i to za lijepe pare...
Edit: Ibrak kad je dijelio pare u svlačionici, preskočio je našeg sadašnjeg kapitena ;)
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Zadnja izmjena: tm8782, dana/u pet apr 28, 2017 11:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

storm_raider
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:02 pm

Fazon jeste dobar, ja sam to i napisao, ali kada ti ismijavas klijenta (a Zeljo je klijent u ovom slucaju) igras za raju i zanemarujes taktiku. Referenca sa OBN-om i Mimom i ovim slucajem je fula.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:04 pm

hajmo ih rusiti !!!! :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava