Ovu informaciju i ja imam. Bar je to jedna opcija. Jeste skuplja, ali bi se ta tribina mogla upotrijebiti na budućem stadionu. Ako bude ta verzija moglo bi biti između 2000-3000 stolica.Hadzijalagic je napisao/la:Rekose danas ili sutra.. Mada ja po onom sto je @FKZ1921 napisao uopce nisam shvatio da li ce biti istok za europu.. Ja sam ga shvatio da se prvo razmatrala ta opcija montazne tribine sa nekih 1200 stolica za evropu ali da se od toga odustalo i da ce se iz temelja praviti dio istoka na fazon sjevera (nekoliko redova) koji ce se iskoristiti i kada se u potpunosti bude pravio novi stadion..cikazubo je napisao/la:Ljudi zna li se kad ce se objaviti zvanicno detalji oko izgradnje istocne tribine ?
Montazna tribina je jedino izvediva uraditi u tako kratkom roku, kako zbog obima posla tako i potrebnih sredstava. Mislim da ne treba sada pretjerivati u ovoj euforiji, treba ostati hladne glave i uraditi to sto je prvobitno bilo zamisljeno. Lijepo bi bilo vidjeti bagere na Istoku da ono pociste i krenemo od temelje, ali za takvo sto treba brdo papira, planova, o novcu da ne govorimo.Hadzijalagic je napisao/la:Rekose danas ili sutra.. Mada ja po onom sto je @FKZ1921 napisao uopce nisam shvatio da li ce biti istok za europu.. Ja sam ga shvatio da se prvo razmatrala ta opcija montazne tribine sa nekih 1200 stolica za evropu ali da se od toga odustalo i da ce se iz temelja praviti dio istoka na fazon sjevera (nekoliko redova) koji ce se iskoristiti i kada se u potpunosti bude pravio novi stadion..cikazubo je napisao/la:Ljudi zna li se kad ce se objaviti zvanicno detalji oko izgradnje istocne tribine ?
Ja kada sam ovo vidio same suze krenuse od ponosa, kava smo mi porodicasalle86 je napisao/la:Citam opet za onog malog sto je dao 3 stoje za stolice...jeb.o te led, pa ko ne bi bio ponosan na takvog sina.
Cestitke roditeljima koji su ga tako odgojili.
Tom malom je 3 stoje ko nama 3 milje i opet je halalio plejku i dao pare u klub...
Bravo mali
Na toj utakmici je bilo 25.000 gledalaca, ne pitajte kako. Ko je bio zna. Tolika je gužva bila na jugu da se ruka što kažu nije mogla dići. Umalo se nisam polomio kad sam poletio da padam sa onog zida iznad lijevog reflektora u trenutku kad je Fićo da go. Sreća, uhvatio me nekakav čovjek za trenerku i izvuk'o me. Bio sam na Slivenu, Univerzitatei i Minsku (na Sionu nisam bio), ali to se nije moglo porediti sa Videotonom.Plavi orkestar je napisao/la:Pogledajte Istocne tribine i koliko se raje moglo nagurati na nju.Sjever je bio u izgradnji.
https://m.youtube.com/watch?v=yYLx6oG3j3c" onclick="window.open(this.href);return false;
nebitan lik je napisao/la:PAOK je objavio zvanicnu cifru,al posto vi bolje znate i od Duljevica samog bolje,vjerovatno znate i od PAOKA za koliko su Cimirota kupili,nije dzaba ono mitomani.diego1921 je napisao/la:Pa do neki dan je bila prica da su odbili Galatasaray 2 mil necega,sto je najgore,debili se stvarno bili nafurali,da moze otici za 4 mil necega..Volio bi da se hoce pojaviti tacan podatak za Cimirota,i ne bi lose bilo kad bi nasi uputili pismo podrske Dini S. tek sad bi se pojeo,al ne bi bilo reakcije tipa platite vodu i sl![]()
MIX, MIX, MEGAMIX !Sponzor FK Željezničar, kompanija Megamix, preuzet će obavezu stipendiranja člana Omladinskog pogona, Danijala Osmića, koji je jučer donirao svoju ušteđevinu za projekat evropske Grbavice. Danijal će stipendiju u mjesečnom iznosu od 200 KM primati narednih 12 mjeseci.
Vrijedi istaći da kompanija Megamix, u sklopu sistema vrijednosti koji podrazumijeva edukaciju mladih ljudi, već stipendira pet članova našeg Omladinskog pogona, a to su: Amir Velić, Anel Šabanadžović (kadeti 1999), Amar Drina i Halid Džanko (mlađi pioniri 2002) i Adin Hubanić (predpionir 2003).
Navodno je problem sa onim Mehuljicem sto je otisao pitarima bio taj sto i njemu nije dodjeljena stipendija kada su je dobili ovi nabrojani..Ajzea je napisao/la:MIX, MIX, MEGAMIX !Sponzor FK Željezničar, kompanija Megamix, preuzet će obavezu stipendiranja člana Omladinskog pogona, Danijala Osmića, koji je jučer donirao svoju ušteđevinu za projekat evropske Grbavice. Danijal će stipendiju u mjesečnom iznosu od 200 KM primati narednih 12 mjeseci.
Vrijedi istaći da kompanija Megamix, u sklopu sistema vrijednosti koji podrazumijeva edukaciju mladih ljudi, već stipendira pet članova našeg Omladinskog pogona, a to su: Amir Velić, Anel Šabanadžović (kadeti 1999), Amar Drina i Halid Džanko (mlađi pioniri 2002) i Adin Hubanić (predpionir 2003).
Svaka Vam čast, gospodine Misimoviću.
Mogu razumjeti da neko naš pređe u olimpiC, u Zrinjski, u Široki...zato što je nezadovoljan tretmanom, zato što nude bolje uslove, zato što mu obećavaju kule i gradove..., ali da pređe kod nja, e to ne mogu nikako. npr. Zebi puno više zamjeram onaj turnir u Sekderiji gdje je igrao u pitarskom dresu nego onaj go za Slobodu na Grbavici.Rodom s mejtaša je napisao/la:Pusti ba seljačka posla on da je pravi Željovac ne bi gore otišao da su naši pucali po njemu. Neka se filtrira, bolje da je otišao sad nego da računaš da imaš nešto, a nemaš. Što reko Edis koji nije spreman poginuti za Želju, nema šta da traži ovdje (parafraziram)