Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 28, 2016 11:49 pm

Kako je uprava bezobrazna, još prisiljava ljude da džaba projekte rade a sve sebi pripisuju, napolje bagro !

:klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

dell21
Kontakt:

sub maj 28, 2016 11:51 pm

Ima da Koldžu i Vijolinu infarkt strefi.

Grbavica
Kontakt:

sub maj 28, 2016 11:53 pm

Sad će biti Šiljak i bošnjačka mafija namjestili finale lige prvaka
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sub maj 28, 2016 11:58 pm

Cekacemo do ponedjeljka da dozivimo boom. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueman-TM87
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:01 am

Eldin Adilovic objavio sliku sa Zebom na fb, LJigata mu komentarisao, Edi sretno u Slobodi. :roll:

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:02 am

blueman-TM87 je napisao/la:Eldin Adilovic objavio sliku sa Zebom na fb, LJigata mu komentarisao, Edi sretno u Slobodi. :roll:
pa ne vidim sto bi nas to zanimalo....kod nas svakako ne bi igrao ruku na srce :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:03 am

Adilovic ce ostati u Turskoj, to je izvuceno iz konteksta.

exbabilon
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:05 am

Bez zelje da narusavam pozitivnu atmosferu i veliku euforiju nastalu zbog buduceg izgleda Plavog salona zelim samo istaci da se nadam da ova vijest oko Plavog salona i onaj bager na istoku i slike od prije nekoliko dana nisu s ciljem neke kupovine podrske navijaca, mira u kuci, da se puno ne talasa. Uprava samo treba biti svjesna da ima apsolutnu podrsku navijaca i da ce tako biti sve dok imaju konkretne rezultate svog rada. Cisto da ne padnu u zamku anamo onih koji su svako talasanje, poraz i sve negativno odmah popratili iduci dan sponzorom, "pojacanjem" i slicno. Najvise volim kad se radi u tisini, kako stadion, vracanje dugova, pojacanja... moze previse popunjavanje medijskog prostora biti i kontraproduktivno.

blueman-TM87
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:05 am

delinjo je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:Eldin Adilovic objavio sliku sa Zebom na fb, LJigata mu komentarisao, Edi sretno u Slobodi. :roll:
pa ne vidim sto bi nas to zanimalo....kod nas svakako ne bi igrao ruku na srce :ganja:
A kazem onako, Eldin je kod nas sasvim korektno odigrao i ne bih ga volio protiv nas gledati.

sofronije
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:10 am

exbabilon je napisao/la:Bez zelje da narusavam pozitivnu atmosferu i veliku euforiju nastalu zbog buduceg izgleda Plavog salona zelim samo istaci da se nadam da ova vijest oko Plavog salona i onaj bager na istoku i slike od prije nekoliko dana nisu s ciljem neke kupovine podrske navijaca, mira u kuci, da se puno ne talasa. Uprava samo treba biti svjesna da ima apsolutnu podrsku navijaca i da ce tako biti sve dok imaju konkretne rezultate svog rada. Cisto da ne padnu u zamku anamo onih koji su svako talasanje, poraz i sve negativno odmah popratili iduci dan sponzorom, "pojacanjem" i slicno. Najvise volim kad se radi u tisini, kako stadion, vracanje dugova, pojacanja... moze previse popunjavanje medijskog prostora biti i kontraproduktivno.
A zasto brate mili, pa konstantno oko ovih radova sve se objavljivalo i radi se vec duzi period i kad se krenulo od parkinga...cemu sad to?
:zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:14 am

Ma nek ide Adilovic gdje zeli, bujrum. Hvala mu za sve sto je ucinio za Zeljeznicar, ali mislim da nam sada uopste nije potreban. Ne trebamo se puno osvrtati gdje ce otici, meni je iskreno svejedno. Sto se plavog salona tice, ja ne znam do kada bi mogli biti zavrseni ovi radovi, ali koliko znam glavnina posla se uradila, sprovelo se u prostoriji sve sto se trebalo sprovesti i ostaju ovi unutrasnji radovi. Neka me neko ispravi ako grijesim. Tako da, ne cini mi se kao kupovanje podrske navijaca, pa ni ono za istok, nego jednostavno znaju tempirati odredjene vijesti kada treba, sto je po meni veoma pametno rjesenje. Ne prate svi Zelju 24/7 pa da su upuceni kao mi ovdje. S ovom medijskom hajkom na sve strane, pametno je ovako izletiti s informacijama s vremena na vrijeme, da vidi velika masa simpatizera kako i sta radi uprava. Ovo za istok ce biti grcevita borba do samog kraja i nece glatko ici, ali ne daju se nasi. Plavi salon, neka me neko ispravi ako grijesim, ali ne bi to trebalo oduzeti previse vremena. Uopste ne sumnjam u upravu, uradili su mnoge stvari i svaka im cast. :klanjase2:
Gadi mi se zivot kad citam bljuvotine s onog foruma i suzdrzite se od komentarisanja, neka se ugasi tema, kada se vec vrte 2-3 ubacena faktora koja pljuju svako malo. Nadam se da ce sve vise ljudi saznati za ovaj forum.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:16 am

Omar500 je napisao/la:Ma nek ide Adilovic gdje zeli, bujrum. Hvala mu za sve sto je ucinio za Zeljeznicar, ali mislim da nam sada uopste nije potreban. Ne trebamo se puno osvrtati gdje ce otici, meni je iskreno svejedno. Sto se plavog salona tice, ja ne znam do kada bi mogli biti zavrseni ovi radovi, ali koliko znam glavnina posla se uradila, sprovelo se u prostoriji sve sto se trebalo sprovesti i ostaju ovi unutrasnji radovi. Neka me neko ispravi ako grijesim. Tako da, ne cini mi se kao kupovanje podrske navijaca, pa ni ono za istok, nego jednostavno znaju tempirati odredjene vijesti kada treba, sto je po meni veoma pametno rjesenje. Ne prate svi Zelju 24/7 pa da su upuceni kao mi ovdje. S ovom medijskom hajkom na sve strane, pametno je ovako izletiti s informacijama s vremena na vrijeme, da vidi velika masa simpatizera kako i sta radi uprava. Ovo za istok ce biti grcevita borba do samog kraja i nece glatko ici, ali ne daju se nasi. Plavi salon, neka me neko ispravi ako grijesim, ali ne bi to trebalo oduzeti previse vremena. Uopste ne sumnjam u upravu, uradili su mnoge stvari i svaka im cast. :klanjase2:
Gadi mi se zivot kad citam bljuvotine s onog foruma i suzdrzite se od komentarisanja, neka se ugasi tema, kada se vec vrte 2-3 ubacena faktora koja pljuju svako malo. Nadam se da ce sve vise ljudi saznati za ovaj forum.
:palacgore: :palacgore: :palacgore:

irfo

ned maj 29, 2016 12:16 am

Grbavica je napisao/la:Sad će biti Šiljak i bošnjačka mafija namjestili finale lige prvaka
[video]https://www.youtube.com/watch?v=AxzYfEWXMwE[/video]
preslikani Siljak :kafa:

storm_raider
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:17 am

sofronije je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Bez zelje da narusavam pozitivnu atmosferu i veliku euforiju nastalu zbog buduceg izgleda Plavog salona zelim samo istaci da se nadam da ova vijest oko Plavog salona i onaj bager na istoku i slike od prije nekoliko dana nisu s ciljem neke kupovine podrske navijaca, mira u kuci, da se puno ne talasa. Uprava samo treba biti svjesna da ima apsolutnu podrsku navijaca i da ce tako biti sve dok imaju konkretne rezultate svog rada. Cisto da ne padnu u zamku anamo onih koji su svako talasanje, poraz i sve negativno odmah popratili iduci dan sponzorom, "pojacanjem" i slicno. Najvise volim kad se radi u tisini, kako stadion, vracanje dugova, pojacanja... moze previse popunjavanje medijskog prostora biti i kontraproduktivno.
A zasto brate mili, pa konstantno oko ovih radova sve se objavljivalo i radi se vec duzi period i kad se krenulo od parkinga...cemu sad to?
@exbabilon je pametno skrenuo paznju na ovo, samo mi nemamo razloga za nikakvo talasanje, niti da ista prikrivamo nekakvim slikama. Ovo je ono standardno sto se radi vec mjesecima, a ima cilj da se pokaze transparentnost rada u klubu. Tesko da ove ljude u upravi mogu pojedinacni, veoma losi i zlonamjerni pokusaji uzdrmati. Pogotova ako znaju (a znaju) da armija Zeljinih navijaca stoji uz njih, ujedinjena i ponosna, jedva cekajuci nove vijesti na Zvanicnoj.

Pa i mi na forumu smo Zeljo u malom. Vidjeli ste kako ujedinjeni veoma lako detektujemo kancerogeni materijal i izbacimo ga iz sistema na straznja vrata. :) Korak po korak, Zeljo nastavlja tamo gdje je Ivica Osim zaustavljen. Sa novim snagama, sa novim planovima i istim starim, romanticarskim zanosom.

exbabilon
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:20 am

Mozda ste i upravu, mozda je ovako bolje.. Moje misljenje je da se ne smije upasti ni u kakav oblik medijskog rata sa dusmanima, za mene bi najbolje bilo da se Plavi salon gradio po planu, u tisini i jedan dan izasla vijest kao veliki BOOM jer kada se u ovom obliku izgradi to ce biti stvarno velika vijest i kao takva i veliki samar dusmanima. "Gradi Zeljo boli te k" za mene znaci upravo ovo, ne odustajanje od plana rada, guranje po svom bez da se inatis nekome, nadmudrujes i takmicis, gradi pa kad izgradis slikaj i nek sami skontaju da ne pije vode...

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 12:22 am

Koje crno popunjavanje medijskog prostora kad 90% vijesti objavi samo nasa zvanicna stranica.. Za istok i bager je rijetko ko slova napisao osim nasih.. Ako bolje sagledas uvidices da i dalje iz svakog coska iskacu neki koji su to dosta manje zasluzili.. Slazem se sa tobom sto se podrske tice i jedini ispravan rezon svakog navijaca kada je podrska upravi u pitanju bi trebao biti njen rad a oni su samo na osnovu svog rada i stekli podrsku.. Ne vidim razlog zasto bi prestali raditi ako vidimo sa kakvim se proplemima susrecu i opet guraju i neodustaju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

BHDragons
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:29 am

Plavi salon je super :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: BHDragons, dana/u ned maj 29, 2016 12:33 am, ukupno mijenjano 1 put.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

delinjo
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:30 am

https://media.giphy.com/media/NWlBEcDW5evFS/giphy.gif" target="_blank

oblak brani penale :ganja: :ganja:

ma nasa uprava je zeljela sa ovim da nam pokaze da radovi idu u zeljenom smjeru i d anemamo brige i da ljudi ne nasjedaju na glupusti violine i takvih uljupa....nemas razloga da se brines brate :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:31 am

@plavi orkestar ljubi te brat stavi taj post u spoiler, izlizah miš skrolajući stranicu
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BHDragons
Kontakt:

ned maj 29, 2016 12:33 am

slika

Danas sam bio na stadionu i evo leglo je novih tri puta 30KM. Ponovo su oživjele ove uplate, raja dolazi i uplaćuje. Sve je nekako pozitivno, obavljaju se završni radovi na zapadnoj tribini. Bilo bi dobro da se produži ova akcija jer ima još dosta ljudi koji nisu stigli da uplate, a i uskoro su godišnji odmori, doći će Željovci iz dijaspore. Sigurno bi bilo još dosta uplata u ovim ljetnim mjesecima, a prema ovome što su naši najavili akcija završava za tri dana. Ovako kako Plavi salon izgleda tako će i cijeli stadion izgledati, znači reprezentativno i moćno. Hajmo raja nastaviti akciju sada još jače nego u početku, podržimo izgradnju naše Grbavice.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava