pa ne vidim sto bi nas to zanimalo....kod nas svakako ne bi igrao ruku na srceblueman-TM87 je napisao/la:Eldin Adilovic objavio sliku sa Zebom na fb, LJigata mu komentarisao, Edi sretno u Slobodi.
A kazem onako, Eldin je kod nas sasvim korektno odigrao i ne bih ga volio protiv nas gledati.delinjo je napisao/la:pa ne vidim sto bi nas to zanimalo....kod nas svakako ne bi igrao ruku na srceblueman-TM87 je napisao/la:Eldin Adilovic objavio sliku sa Zebom na fb, LJigata mu komentarisao, Edi sretno u Slobodi.
A zasto brate mili, pa konstantno oko ovih radova sve se objavljivalo i radi se vec duzi period i kad se krenulo od parkinga...cemu sad to?exbabilon je napisao/la:Bez zelje da narusavam pozitivnu atmosferu i veliku euforiju nastalu zbog buduceg izgleda Plavog salona zelim samo istaci da se nadam da ova vijest oko Plavog salona i onaj bager na istoku i slike od prije nekoliko dana nisu s ciljem neke kupovine podrske navijaca, mira u kuci, da se puno ne talasa. Uprava samo treba biti svjesna da ima apsolutnu podrsku navijaca i da ce tako biti sve dok imaju konkretne rezultate svog rada. Cisto da ne padnu u zamku anamo onih koji su svako talasanje, poraz i sve negativno odmah popratili iduci dan sponzorom, "pojacanjem" i slicno. Najvise volim kad se radi u tisini, kako stadion, vracanje dugova, pojacanja... moze previse popunjavanje medijskog prostora biti i kontraproduktivno.
Omar500 je napisao/la:Ma nek ide Adilovic gdje zeli, bujrum. Hvala mu za sve sto je ucinio za Zeljeznicar, ali mislim da nam sada uopste nije potreban. Ne trebamo se puno osvrtati gdje ce otici, meni je iskreno svejedno. Sto se plavog salona tice, ja ne znam do kada bi mogli biti zavrseni ovi radovi, ali koliko znam glavnina posla se uradila, sprovelo se u prostoriji sve sto se trebalo sprovesti i ostaju ovi unutrasnji radovi. Neka me neko ispravi ako grijesim. Tako da, ne cini mi se kao kupovanje podrske navijaca, pa ni ono za istok, nego jednostavno znaju tempirati odredjene vijesti kada treba, sto je po meni veoma pametno rjesenje. Ne prate svi Zelju 24/7 pa da su upuceni kao mi ovdje. S ovom medijskom hajkom na sve strane, pametno je ovako izletiti s informacijama s vremena na vrijeme, da vidi velika masa simpatizera kako i sta radi uprava. Ovo za istok ce biti grcevita borba do samog kraja i nece glatko ici, ali ne daju se nasi. Plavi salon, neka me neko ispravi ako grijesim, ali ne bi to trebalo oduzeti previse vremena. Uopste ne sumnjam u upravu, uradili su mnoge stvari i svaka im cast.![]()
Gadi mi se zivot kad citam bljuvotine s onog foruma i suzdrzite se od komentarisanja, neka se ugasi tema, kada se vec vrte 2-3 ubacena faktora koja pljuju svako malo. Nadam se da ce sve vise ljudi saznati za ovaj forum.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=AxzYfEWXMwE[/video]Grbavica je napisao/la:Sad će biti Šiljak i bošnjačka mafija namjestili finale lige prvaka
@exbabilon je pametno skrenuo paznju na ovo, samo mi nemamo razloga za nikakvo talasanje, niti da ista prikrivamo nekakvim slikama. Ovo je ono standardno sto se radi vec mjesecima, a ima cilj da se pokaze transparentnost rada u klubu. Tesko da ove ljude u upravi mogu pojedinacni, veoma losi i zlonamjerni pokusaji uzdrmati. Pogotova ako znaju (a znaju) da armija Zeljinih navijaca stoji uz njih, ujedinjena i ponosna, jedva cekajuci nove vijesti na Zvanicnoj.sofronije je napisao/la:A zasto brate mili, pa konstantno oko ovih radova sve se objavljivalo i radi se vec duzi period i kad se krenulo od parkinga...cemu sad to?exbabilon je napisao/la:Bez zelje da narusavam pozitivnu atmosferu i veliku euforiju nastalu zbog buduceg izgleda Plavog salona zelim samo istaci da se nadam da ova vijest oko Plavog salona i onaj bager na istoku i slike od prije nekoliko dana nisu s ciljem neke kupovine podrske navijaca, mira u kuci, da se puno ne talasa. Uprava samo treba biti svjesna da ima apsolutnu podrsku navijaca i da ce tako biti sve dok imaju konkretne rezultate svog rada. Cisto da ne padnu u zamku anamo onih koji su svako talasanje, poraz i sve negativno odmah popratili iduci dan sponzorom, "pojacanjem" i slicno. Najvise volim kad se radi u tisini, kako stadion, vracanje dugova, pojacanja... moze previse popunjavanje medijskog prostora biti i kontraproduktivno.
Koje crno popunjavanje medijskog prostora kad 90% vijesti objavi samo nasa zvanicna stranica.. Za istok i bager je rijetko ko slova napisao osim nasih.. Ako bolje sagledas uvidices da i dalje iz svakog coska iskacu neki koji su to dosta manje zasluzili.. Slazem se sa tobom sto se podrske tice i jedini ispravan rezon svakog navijaca kada je podrska upravi u pitanju bi trebao biti njen rad a oni su samo na osnovu svog rada i stekli podrsku.. Ne vidim razlog zasto bi prestali raditi ako vidimo sa kakvim se proplemima susrecu i opet guraju i neodustaju..exbabilon je napisao/la:Bez zelje da narusavam pozitivnu atmosferu i veliku euforiju nastalu zbog buduceg izgleda Plavog salona zelim samo istaci da se nadam da ova vijest oko Plavog salona i onaj bager na istoku i slike od prije nekoliko dana nisu s ciljem neke kupovine podrske navijaca, mira u kuci, da se puno ne talasa. Uprava samo treba biti svjesna da ima apsolutnu podrsku navijaca i da ce tako biti sve dok imaju konkretne rezultate svog rada. Cisto da ne padnu u zamku anamo onih koji su svako talasanje, poraz i sve negativno odmah popratili iduci dan sponzorom, "pojacanjem" i slicno. Najvise volim kad se radi u tisini, kako stadion, vracanje dugova, pojacanja... moze previse popunjavanje medijskog prostora biti i kontraproduktivno.