jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 10:40 am
mi smo zaista bagra najveca cim pljuljemo igraca koji nas odrzava na zivotu svojim golovima i da nije njega mi bi bili vjeovatno 5. ili 6. na tabeli...
Mi smo skloni da idemo iz krajnosti u krajnost. Ne mogu shvatiti da nakon jedne tekme krenu salve uvreda, prema bilo kome. Bez obzira sto mi 5-6 tekmi bukvalno zivotarimo. Ali zelio bih istaci neke cinjenjce.
Kad su se Ivanu pjevale pjesmice i kad je resetao mreze, ja prvi to nisam radio. A recu ti i zaato. Da bi prica bila potpuna moramo se vratiti na pocetak price tj od polusezone kad je dosao. Krenuo je maestralno, pogadjao iz tekme u tekmu. Okivali smo ga u zvijezde. A onda je krenulo klasicno kurcenje i glumatanje zvijezde. Ponasao se blago receno ko Ronaldo, to neke gestikulacije, foliranja i ostalo. A onda su krenuli promasaji koji su nas kostali Europe. Sta je taj covjek uspio sve fuliti, nije mu ravan ni Zoran Kokot.
Onda je krenula nova sezona, poceo je jako slabo, a i dalje je glumatao. Zatim je opet poceo da zabija, cinjenica da su to bile neke situacije iz kojih samo on moze zabit. Ali i dalje je propustao veliki broj izglednih prilika. Medjutim niko mu to nije zamjerao, jer je pogadjao. E sad ja ti sve ovo pisem, jer pojedini ljudi napravise famu oko toga kad on ode, sta cemo kako cemo. Samo zelim istaci da ne treba ni tu pretjerivati i mi cemo vise zaliti za jednim neprimjetnim Mirom koji nije dobio ni u pola ovacija ko Lendric,a bolji je igrac i korisniji od Lendrica 100 puta.
PS nadam se da nasim igracima ne treba veca motivacija od ove sa Vladom Jagodicem, i da ih sataru u Tuzli, ako su u stanju konacno pruziti partiju dostojnu imena kluba za koji igraju.