Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 10:49 am

znači titula je naša, da gledamo opušteno dalje? :D
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:51 am

Model1964 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:47 am
Ja sam ubjeđen da to pljuvanne dolazi iz istog mentalnog sklopa koji opravdava i zagovara baklje. Taj sklop sebe smatra vecim od kluba.
ne nije to isto... evo ja podrzavam baklje (ako imaju smisla, ne ove male pojedinacne) ali znam da pljuvanje ovih igraca koji nose teret cijelu sezonu da bi opravdali ukuse navijace nema smisla...
100/94/37/34 - i to je to!

cikazubo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:53 am

Model1964 je napisao/la:
Ja sam ubjeđen da to pljuvanne dolazi iz istog mentalnog sklopa koji opravdava i zagovara baklje. Taj sklop sebe smatra vecim od kluba.
Ne slažem se s tom teorijom iz vrlo jednostavnog razloga, salve uvreda dolaze većinom od likova sa istoka koji su ulgavnom 40+.
A ovi što odobravaju piro su uglavnom na jugu a sa juga se 90min davala isključivo podrška igračima..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pet apr 28, 2017 10:54 am, ukupno mijenjano 1 put.

teteac8684
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:54 am

pintol_TM87 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:44 am
Tako je moralo da bude, opusteno ljudi :)
De nam reci do kraja, da se ne sjebajemo više...

chile
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:56 am

Yebo Vladu ne treba se zamarati klovnom i njegovim izjavama
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

barbarez
Kontakt:

pet apr 28, 2017 10:57 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:40 am
mi smo zaista bagra najveca cim pljuljemo igraca koji nas odrzava na zivotu svojim golovima i da nije njega mi bi bili vjeovatno 5. ili 6. na tabeli...
Mi smo skloni da idemo iz krajnosti u krajnost. Ne mogu shvatiti da nakon jedne tekme krenu salve uvreda, prema bilo kome. Bez obzira sto mi 5-6 tekmi bukvalno zivotarimo. Ali zelio bih istaci neke cinjenjce.
Kad su se Ivanu pjevale pjesmice i kad je resetao mreze, ja prvi to nisam radio. A recu ti i zaato. Da bi prica bila potpuna moramo se vratiti na pocetak price tj od polusezone kad je dosao. Krenuo je maestralno, pogadjao iz tekme u tekmu. Okivali smo ga u zvijezde. A onda je krenulo klasicno kurcenje i glumatanje zvijezde. Ponasao se blago receno ko Ronaldo, to neke gestikulacije, foliranja i ostalo. A onda su krenuli promasaji koji su nas kostali Europe. Sta je taj covjek uspio sve fuliti, nije mu ravan ni Zoran Kokot.
Onda je krenula nova sezona, poceo je jako slabo, a i dalje je glumatao. Zatim je opet poceo da zabija, cinjenica da su to bile neke situacije iz kojih samo on moze zabit. Ali i dalje je propustao veliki broj izglednih prilika. Medjutim niko mu to nije zamjerao, jer je pogadjao. E sad ja ti sve ovo pisem, jer pojedini ljudi napravise famu oko toga kad on ode, sta cemo kako cemo. Samo zelim istaci da ne treba ni tu pretjerivati i mi cemo vise zaliti za jednim neprimjetnim Mirom koji nije dobio ni u pola ovacija ko Lendric,a bolji je igrac i korisniji od Lendrica 100 puta.
PS nadam se da nasim igracima ne treba veca motivacija od ove sa Vladom Jagodicem, i da ih sataru u Tuzli, ako su u stanju konacno pruziti partiju dostojnu imena kluba za koji igraju.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:00 am

miro jeste u totalu bolji, korisniji i školovaniji igrač od lendrića. ali i jedan i drugi su iznad kvaliteta ostatka ove ekipe. pljuvati bilo kojeg je suludo, jer će zamjene približnog kvaliteta biti teško naći.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:10 am

Lendrica cemo nadoknaditi, Miru veoma tesko. Naravno pljuvati nikoga ne treba, prvi smo. A Boga mi i rezultati ankete govore za sebe ipak.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Format
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:14 am

Jel ja jedini ovde ne zalim sto ce Lendric otic? Ja volim visoke napadace,da dobiju duel za nasu ligu nam takav treba,za europu smo mi cirkus jos uvijek a vec za Miru je druga prica jebi ga

miro88

pet apr 28, 2017 11:15 am

Može li se prijaviti onaj majmun koji je admin na transfermarktu?

Grbavica
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:16 am

Ja mislim da cemo ipak lakse nadomjestiti Stevanovica nego Lendrica.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

kb80
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:17 am

avlami97 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:36 am
Ništa novo. Na tapetu Lendrić. Momak, koji je od 34 gola u prvenstvu da 18, zvanično 17, jer mu je jedan pripisan kao autogol, a nije bio autogol. Nešto slično kada se autogol Vukotića pripisuje Ahmetoviću ili autogol jednog igrača Krupe na Koševu pripisuje Kadušiću. Samo obrnuto.

Ivan je dao pola, odnosno više od pola golova i sada on ne valja. Moramo shvatiti, da je Ivan Dalmoš, vrele krvi, što na umu to na drumu. Momak koji ima muda. Momak koji se raduje u Mostaru, kao da je postigao odlučujući gol u finalu LP. Volim takve karaktere. Sličan, ako ne i energičniji stav je imao i Meša Baždarević. Nikada nije volio da ga neko zajebaje, pa je zbog toga propustio i SP, jer je hrakno sudiju. Ima toga još, ali...

Jado Vlagodić se prikopčao na aparate.
Dobro napisano, jasno i tacno, bar sa moje strane gledista ...

avlami97
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:18 am

Zoran Grbić je kažnjen, nakon lakrdije protiv Širokog na Grbavici u Kup utakmici. Pitam se zašto Savez tog istog Zorajna Grbića nije kaznio nakon lakrdije u Mostaru, kada je Željo dobio 4:0. U desetoj minuti nije svirao čist penal nad Lendrićem, zatim nam poništava gol, zatim svira nepostojeći penal za Zrinjski, kojeg Kjosevski brani...Ne sjećam se da je tada podignuta ovolika medijska halabuka na suđenje, kao ovih dana. Primjera gdje je Željo (u prvom dijelu) drastično oštećen je mnoštvo i tada se sudije nisu kažnjavale, a mediji i treneri su šutili. Pogledajte, pa procjenite, ima li elemenata za sankcionisanje sudija

phpBB [video]
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:20 am

chile je napisao/la:
pet apr 28, 2017 1:28 am
Znaci sad je Ivan dosao na red, svako malo novi igrac...cini mi se da u timu nema igraca koji na ovom forumu nije popljuvan i omalovazen i to vecinom od najvecih boraca protiv pljuvaca.
Momak nas najbolji igrac ove sezone sad nevalja, taraba eto nema neku fix Zeljinu dezoksiribonukleinsku kiselinu.
Decko se bori izgara na terenu i da ima prisebniji, agilniji i korisniji / jednom rijecju bolji vezni red potukao bi sve rekorde lige.
Mucno je citati ove udare na igrace prije par dana Ugljesa sad Ivan. Uz Micu i Vecu jedino sto valja u ekipi (Zebu izostavih zbog godina). Od trenutnih prvotimaca samo Ivan i Veca imaju perspektivu da nesto donesu klubu...svi ostali su tu da uzmu lovu i pokusaju ostati sto duze na platnom spisku jer im je Zeljo plafon.

Objasnio...
Da se podsjetimo, ljudima je smetala njegova frizura a danas im smeta jer sam sebe motivise kada nakon gola uzvikne: "Ja sam taj !"

Ljudi ne vole ego manijake, a to su obicno nauspjesnije persone. Amar je takav, Senad je takav ili ako cete da vam jos vise priblizim, Ronaldo je takav. Armin Hodzic ce biti vrhunski napadac jer je ego manijak. Dovedite ego manijake ! :kafe:

Ivan je dao polovinu nasih golova do ovog trenutka, i dobro cemo se nacekati kada to neko ponovi. Sto @chile rece, uz bolji vezni red bi pomeo sve rekorde lige. Eh, mi takvom momku psujemo maloljetnu sestru. On, naravno, kao neuracunljiva osoba i veci klosar od mnogih sa juga na to ne ostade duzan.
Posljedice cemo vidjeti.. Mozda ga natjera da u inat bude bolji, iako se nesto pretjerano ne nadam takvom razvoju situacije.

storm_raider
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:21 am

Krenula je kampanja hercegovackih medija protiv Zelje. Uticaj Zrinjskog, nista drugo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 11:23 am

pile87 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 9:13 am
ChWilla je napisao/la:šta kaže neke bitne golove...

ljudi dragi u ovoj polusezoni mi imamo sedam bodova više nego zrinjski, i sedam više nego sarajevo. šta bi oni trebali, svi se poubijati, ako se mi crnjačimo?

simbolično, u tom nizu ivan ima sedam golova. koliko imaju obradović, ahmetović ili neko treći?

ne sviđa vam se, poštujem, ali niste valjda juče skontali da je lujka. hoćete titulu, naravno, svi hoćemo, pa skontajte koliko je ivana u tome što smo na pole position za nju...
Da igra kojim slučajem u Krupi bila bi posta pomama da se mora dovesti.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Brujao bi forum o njemu. :rofl:

Elegant
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:32 am

Sipa se benzin na vatru, huska se, mediji pisu, Vlado se zali standardno, sve ce veci pritisci na nas da budu.

U Tuzlu po bodove, da im usta zacepimo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

pet apr 28, 2017 11:35 am

cikazubo je napisao/la:
pet apr 28, 2017 10:53 am
Model1964 je napisao/la:
Ne slažem se s tom teorijom iz vrlo jednostavnog razloga, salve uvreda dolaze većinom od likova sa istoka koji su ulgavnom 40+.
A ovi što odobravaju piro su uglavnom na jugu a sa juga se 90min davala isključivo podrška igračima..
Nema veze gdje sjedis ili koliko godina imas ako radis protiv interesa kluba i ako ti je ego najpreci
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:36 am

Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pet apr 28, 2017 11:36 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

mula
Kontakt:

pet apr 28, 2017 11:42 am

Grbavica je napisao/la:
pet apr 28, 2017 11:16 am
Ja mislim da cemo ipak lakse nadomjestiti Stevanovica nego Lendrica.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
hahahaha

Stevanovic je najbolje desno krilo u ligi i za mene najbolje desno krilo koje je Zeljo imao poslije rata!
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.

Prijava