Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 7:06 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
čet apr 27, 2017 7:03 pm
delinjo je napisao/la: dobar ali malo i licemjeran text....eto ispade cijeli istok psovao igracima majke ...sto nije apsoulutno i zato ovaj clanak mogu nazvati lakrdijom ...ako u jednom sektoru psuje 10 ljude zasto generalizovanje ??? pa napisao sam jutros da je oko mene bilo momaka koji su na 0 :3 bodrili nase igrace i aplaudirali...i sam sam to radio i onda dodje ovaj clanak da su svi na istoku pljuvaci ...stvarno nema sredine kod nas pa ni kod ovih novinara.....i ispade bgm samo se na Grbavici psuje ....volio bi da ovaj novinar prebaci malo na arenu ima trenutno utakmica Paok -Panata i nek vidi neke stvari....mozda mu bude jasnije da nisu gluposti samo kod nas ali haj ...
ma nemoj tako juce se prvi put psovalo hahahha ja bi da danas sretnem onog sto se smijao dok smo ja i kolega(bio je jos jedan ,ali on je otisao pametan na poluvremenu lakrdije ) sjedili i gledali onako u nevjerici kako igraju "borbeno" i sve ono sto su najavljivali i od toga nula uradili ...
ja ne kontam sta je ovim ljudima a i ovim novinarima....da li oni idu na tekme uopste ili su sinoc prvi put bili na utakmici...da li nekada idu na tekmu Sarajeva i slusaju njihov istok....da li oni fkt misle da se preko noci ova drzava pretvorila u uredjenu gdje je problem ??? pa sjecam se kad je Lazar fulio prazan gol u Amarovom mandatu gdje je pola sjevera skocilo krenulo prema golu i jebalo mu od do sve sto ima ...a taj Lazar isti je bio miljenik navijaca i niko to toliko nije komentarisao....zbog 10 % neki uzimaju i daju sebi za pravo daproglase vecinu navijaca Zelje takvim ...zaista neki bi trbeali navijati za Haugensund (pojma nemam jesam pravilno napisao) jer eto u Norveskoj se ne psuje jbg :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:08 pm

Mislim da i nije dobro što Zrinjski igra u subotu a slučaju njihove pobjede imamo "pritisak" i kao pod moranje ne smijemo izgubiti, odnosno da čak moramo i pobjediti (pogotovo ako i Pitari dobiju). Ako opet Zrinjski izgubi ili remizira na Vrbasu onda ćemo mi kalkulisati a kad odeš u Tuzlu sa kalkulatorom obično se vratiš popišan..

Bilo kako bilo recept do kraja sezone je da svi igrači koji istrče u ovih zadnjih 5 utakmica moraju dati maksimum, mora se ginuti za svaku loptu i za svaki pedalj terena.. Ako samo par igrača bude igralo pod ručnom onda smo u problemu.. Tako da je na Slavki da da šansu onima koji hoće, mogu, žele i znaju da se nose sa pritiskom i svim nedaćama sa kojima ćemo se do kraja susresti..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Morzhy
Kontakt:

Mi smo inače Bayern pa ne može da nas demorališe dva gola u prvih 10 minuta. Iskreno doktore bi li ti išao glavom na kopačku da si već ispao, a čeka te 5 utakmica za titulu? Nije ni Miroslav ništa specijalno pokušavao da se razumijemo, može i on puno bolje kad ima šanse za dobar rezultat

pile87
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:09 pm

delinjo je napisao/la:
čet apr 27, 2017 6:58 pm
dobar ali malo i licemjeran text....eto ispade cijeli istok psovao igracima majke ...sto nije apsoulutno i zato ovaj clanak mogu nazvati lakrdijom ...ako u jednom sektoru psuje 10 ljude zasto generalizovanje ??? pa napisao sam jutros da je oko mene bilo momaka koji su na 0 :3 bodrili nase igrace i aplaudirali...i sam sam to radio i onda dodje ovaj clanak da su svi na istoku pljuvaci ...stvarno nema sredine kod nas pa ni kod ovih novinara.....i ispade bgm samo se na Grbavici psuje ....volio bi da ovaj novinar prebaci malo na arenu ima trenutno utakmica Paok -Panata i nek vidi neke stvari....mozda mu bude jasnije da nisu gluposti samo kod nas ali haj ...
Sami smo krivi pa je tako da je bilo neko navijanje niko ove delegate ne bi ni cuo sta psuju, mada je pocelo orkestrirano od prve minute. Vise sam razocaran u mentalitet medju navijacima nego u poraz. Nije mi tesko pao poraz jer sam ubjedjen da bi nas igranje finala kupa kostalo svega tri utakmice sa pitarima bi nas po meni udaljile od svega i mislim da ovako imamo vece sanse, evropa je vec osigurana sada napasti titulu i to je to nema puno pameti.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

DR.HOUSE
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:10 pm

delinjo je napisao/la:
čet apr 27, 2017 7:06 pm
DR.HOUSE je napisao/la:
čet apr 27, 2017 7:03 pm
delinjo je napisao/la: dobar ali malo i licemjeran text....eto ispade cijeli istok psovao igracima majke ...sto nije apsoulutno i zato ovaj clanak mogu nazvati lakrdijom ...ako u jednom sektoru psuje 10 ljude zasto generalizovanje ??? pa napisao sam jutros da je oko mene bilo momaka koji su na 0 :3 bodrili nase igrace i aplaudirali...i sam sam to radio i onda dodje ovaj clanak da su svi na istoku pljuvaci ...stvarno nema sredine kod nas pa ni kod ovih novinara.....i ispade bgm samo se na Grbavici psuje ....volio bi da ovaj novinar prebaci malo na arenu ima trenutno utakmica Paok -Panata i nek vidi neke stvari....mozda mu bude jasnije da nisu gluposti samo kod nas ali haj ...
ma nemoj tako juce se prvi put psovalo hahahha ja bi da danas sretnem onog sto se smijao dok smo ja i kolega(bio je jos jedan ,ali on je otisao pametan na poluvremenu lakrdije ) sjedili i gledali onako u nevjerici kako igraju "borbeno" i sve ono sto su najavljivali i od toga nula uradili ...
ja ne kontam sta je ovim ljudima a i ovim novinarima....da li oni idu na tekme uopste ili su sinoc prvi put bili na utakmici...da li nekada idu na tekmu Sarajeva i slusaju njihov istok....da li oni fkt misle da se preko noci ova drzava pretvorila u uredjenu gdje je problem ??? pa sjecam se kad je Lazar fulio prazan gol u Amarovom mandatu gdje je pola sjevera skocilo krenulo prema golu i jebalo mu od do sve sto ima ...a taj Lazar isti je bio miljenik navijaca i niko to toliko nije komentarisao....zbog 10 % neki uzimaju i daju sebi za pravo daproglase vecinu navijaca Zelje takvim ...zaista neki bi trbeali navijati za Haugensund (pojma nemam jesam pravilno napisao) jer eto u Norveskoj se ne psuje jbg :)
ja bas s drugom pricam i kazem nije ba do poraza ima poraza i bice ,ali izaci na teren 0% posto borbe osim Miroslava i onda prici tribini i smijati se i to ono libo mene sto je 0:2 u tom momentu ,e pa to ne ide vala ,,,,,,,ali nije bitno nisam ja bitan bitan je Željo nas a ko igra pa to je prolazno
@Morzhy pa dobro tebi jo to tako izgledalo i ja to postujem ja sam imao potpuno drukcije vidjenje ,ali kao sto rekoh bilo proslo ,ali nemoj te ovde prosipanja oko psovki to je kod nas nazalost normalno bio sam na svim tribinama Grbavice i na svakoj ima tih ljudi i to ne jednocifren broj ,ali ja kazem juce se presla granica kod nekih kada su vidili da nas igrac kod 0:2 se smije kao da je sve super ...on je odgovorio i onda je nastao 45 minutni koncert zelja i pozdrava
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u čet apr 27, 2017 7:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

delinjo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:14 pm

pile87 je napisao/la:
čet apr 27, 2017 7:09 pm
delinjo je napisao/la:
čet apr 27, 2017 6:58 pm
dobar ali malo i licemjeran text....eto ispade cijeli istok psovao igracima majke ...sto nije apsoulutno i zato ovaj clanak mogu nazvati lakrdijom ...ako u jednom sektoru psuje 10 ljude zasto generalizovanje ??? pa napisao sam jutros da je oko mene bilo momaka koji su na 0 :3 bodrili nase igrace i aplaudirali...i sam sam to radio i onda dodje ovaj clanak da su svi na istoku pljuvaci ...stvarno nema sredine kod nas pa ni kod ovih novinara.....i ispade bgm samo se na Grbavici psuje ....volio bi da ovaj novinar prebaci malo na arenu ima trenutno utakmica Paok -Panata i nek vidi neke stvari....mozda mu bude jasnije da nisu gluposti samo kod nas ali haj ...
Sami smo krivi pa je tako da je bilo neko navijanje niko ove delegate ne bi ni cuo sta psuju, mada je pocelo orkestrirano od prve minute. Vise sam razocaran u mentalitet medju navijacima nego u poraz. Nije mi tesko pao poraz jer sam ubjedjen da bi nas igranje finala kupa kostalo svega tri utakmice sa pitarima bi nas po meni udaljile od svega i mislim da ovako imamo vece sanse, evropa je vec osigurana sada napasti titulu i to je to nema puno pameti.
mislim da se digla halabuka bez ikakvog razloga.....te drvosjece koje su psovali orkestrirano kao sto kazes cine 10 % navijaca i nikako nije vrijedno generalizovanja ....dobio si situaciju da te ekipa iz lige za opstanak guzi 3 : 0 kuci i tim je nezadovoljstvo bilo vece...ne znam sta ocekujete ljudi dragi da niko ne psuje pa ima svakakvih ljudi...kakve su nas to gluposti odjednom spopale da ocekujemo da odemo na utakmicu u drzavi BIH i ocekujemo da niko ne opsuje...psovalo se nekada manje nekada vise ali uvijek se psovalo....a BGM psovace se i u buducnosti kao sto ce se i trofeji slaviti ....to je sve dio naseg mentaliteta ...a dosta i tih kabadahija sto psuju su psovali iz nekog osjecaja nemoci i frustracije sto nas ponizava ekipa iz lige za opstanak i eto dobijes sto dobijes...po meni nista toliko da dizemo toliku frku bgm sumnjam da na Bernabu nije bilo psovanja Zidanu poslije klasika....garantujem ti da je bilo i toga od gospode iz Madrida..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

teatrale36
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:16 pm

Morzhy je napisao/la:
Mi smo inače Bayern pa ne može da nas demorališe dva gola u prvih 10 minuta. Iskreno doktore bi li ti išao glavom na kopačku da si već ispao, a čeka te 5 utakmica za titulu? Nije ni Miroslav ništa specijalno pokušavao da se razumijemo, može i on puno bolje kad ima šanse za dobar rezultat
Moglo se bar pokusati, ali u njima nije bilo ni volje ni zelje ni snage(cuvene Slavkine pripreme) ni muda nazalost.

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:23 pm

Ne shvatam ovu priču oko psovanja, nije ni prvi ni zadnji put sreća pa su takvi navijači u debeloj manjini..

Jučer je usljed dva brzo primljena gola (naivna i kao plod grešaka pojedinaca) kulminirala frustracija kod dosta velikog broja ljudi koji već godinama dolaze i nadaju se da će vidjeti nešto novo, nešto bolje, gledljivije, rastrčanije, da će vidjeti borbu, proljevanje litara i litara znoja, možda i neki lijep i atraktivan potez a umjesto toga vide kako se većina igrača vuče po terenu od prve minute i kako Želju trpa neko selo na Lištici. Raja na tribinama je to jučer doživjela kao da ih neko prvi budalom, još ako je usljed svega toga neki igrač pokušao da ispadne faca i zaeban e takvi su onda jučer bili označeni kao najveći krivci i sav bijes je zbog toga bio usmjeren ka njima..

Mi ako želimo da zadržimo i povećamo prosjek onda se pod hitno mora početi igrati fudbal na našoj Grbavici ovo sad nije ni blizu toga. Nedavno je i Osim govorio da ova publika zna šta je fudbal i da se ovim ljudima ne može ništa ni slagati ni podvaliti, saglasan sam naravno u potpunosti sa riječima Švabe..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

sergejevic

čet apr 27, 2017 7:26 pm

Stvarno se pretjeruje oko toga. Pocelo od prve minute zato sto smo primili dva preglupa gola za deset minuta. Nije niko nikoga poslao da dodje i psuje od pocetka utakmice kako neki pokusavaju predstaviti. Sto nisu oni zabili dva gola za deset minuta pa da svi zajedno lijepo sjedimo na stadionu i uzivamo?

sergejevic

čet apr 27, 2017 7:33 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Ne shvatam ovu priču oko psovanja, nije ni prvi ni zadnji put sreća pa su takvi navijači u debeloj manjini..

Jučer je usljed dva brzo primljena gola (naivna i kao plod grešaka pojedinaca) kulminirala frustracija kod dosta velikog broja ljudi koji već godinama dolaze i nadaju se da će vidjeti nešto novo, nešto bolje, gledljivije, rastrčanije, da će vidjeti borbu, proljevanje litara i litara znoja, možda i neki lijep i atraktivan potez a umjesto toga vide kako se većina igrača vuče po terenu od prve minute i kako Želju trpa neko selo na Lištici. Raja na tribinama je to jučer doživjela kao da ih neko prvi budalom, još ako je usljed svega toga neki igrač pokušao da ispadne faca i zaeban e takvi su onda jučer bili označeni kao najveći krivci i sav bijes je zbog toga bio usmjeren ka njima..

Mi ako želimo da zadržimo i povećamo prosjek onda se pod hitno mora početi igrati fudbal na našoj Grbavici ovo sad nije ni blizu toga. Nedavno je i Osim govorio da ova publika zna šta je fudbal i da se ovim ljudima ne može ništa ni slagati ni podvaliti, saglasan sam naravno u potpunosti sa riječima Švabe..
Bas tako. Ja ne mogu da shvatim ljude koji se nesto cude psovkama i zvizducima. Ljudima je stalo do kluba i to je sva prica. Po nekima ti ljudi trebaju dati pare za clanske, pare za ulaznice, pare za stolice, pare za istok, za dres...sto je u stotinama hiljada i paziti sta rade da se Zakaric i Lendric ne uvrijede slucajno. Klub je iznad svih i svi koji obuku ovaj dres trebaju znati sta to znaci i sta se od njih ocekuje. Ne shvatam ljude kojima je normalno da te podere Siroki u svim segmentima igre. Meni su oni cudniji od ljudi koji psuju.

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:34 pm

Gledaj ti stoke yebem im od do.
Pitari im dva puta dolazili, zrinjski u zadnjem kolu, a oni od danas prodaju karte kad im mi dolazimo. Pa yebo ih otac pogani kompleksaski,sto bi volio da ih mlatnemo ko onda 0:4
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Morzhy
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:35 pm

Kako bi bilo lijepo da nam naš cijenjeni @Jovan postavi statistiku protiv "sela sa Lištice" u svim takmičenjima pa da vidimo zašto je ovaj poraz jučer toliko čudan i nenormalan?

teatrale36
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:36 pm

Vrijeme je konacno da na Grbavici vidimo dobru igru ali kod sviju njih je samo strah vidljiv na Grbavici! Igraci se boje punog stadiona trener se povlaci cim damo gol, vrijeme je da to malo promjene ili ce neko njih promjeniti.

damirfile
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:37 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet apr 27, 2017 7:34 pm
Gledaj ti stoke yebem im od do.
Pitari im dva puta dolazili, zrinjski u zadnjem kolu, a oni od danas prodaju karte kad im mi dolazimo. Pa yebo ih otac pogani kompleksaski,sto bi volio da ih mlatnemo ko onda 0:4
Pa dolazi im zeljo tamo je praznik fudbala tad. Bar 20/ na stadionu u srcima nosi zelju.

sergejevic

čet apr 27, 2017 7:38 pm

Morzhy je napisao/la:
Kako bi bilo lijepo da nam naš cijenjeni @Jovan postavi statistiku protiv "sela sa Lištice" u svim takmičenjima pa da vidimo zašto je ovaj poraz jučer toliko čudan i nenormalan?
Pa da od 1000 utakmica imamo 999 poraza od njih meni bi bilo krivo da nas pobjede 3-0 na Grbavici. Tebi je to odlican rezultat i mislis da treba aplaudirati igracima nakon toga, nekome nije.

Morzhy
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:39 pm

GoodisonPark je napisao/la:

Druže, generalno se s tobom slažem, ali mislim da Švabo nije mislio na ove pljuvače od jučer kao na publiku koja zna šta je fudbal...nisu oni ni došli da gledaju fudbal garantujem

delinjo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:40 pm

Morzhy je napisao/la:
ja ne mogu da vjerujem da ti je normalno da nas pobjedi bilo koja ekipa iz nase lige na grbavici 3:0 ....cak mi je nenormalno da nas Plzen pobjedi kuci 3 0 a ne ove nase poluekipe...i da to selo igra ligu za opstanak a ti napravi bgm Real od njih...bjezi jos ispade neko ljudima placao da psuju igracima ...kakvo je to razmisljanje ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

rodrigo87
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:41 pm

Svi u Tuzlu po titulu!
Grmi pjesma, sada sve je gotovoo!!!!!!!

shzna
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:41 pm

Joj frke oko psovanja hahhahaha. Pa nije pozoriste, sami igraci na terenu psuju jedni drugima i sudijama, a da ne psuju navijaci igracima. Igra je to puna nervoze, ne dodjes na stadion da samo aplaudiras yebo ga prica glupa.

SLO SLO SLOBODO NA KURRAC TE NABODO

Izvinjavam se zbog psovke.
1987

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 7:44 pm

sergejevic je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Pa da od 1000 utakmica imamo 999 poraza od njih meni bi bilo krivo da nas pobjede 3-0 na Grbavici. Tebi je to odlican rezultat i mislis da treba aplaudirati igracima nakon toga, nekome nije.
Daleko od toga da je dobar rezultat niti sam im aplaudirao, ali ljudi nam dokazano ne leže, najgori skor imamo s njima. Kažem nije čudno, daleko od toga da nisam bio ubijeđen kako ćemo ih proći...dok Zakara ne "zagradi loptu", otad se nisam više nadao ničemu. Neka su se štedili za Tuzlu nakon 0:2, od mene im je halal...ako su, to ćemo vidjeti u nedjelju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava