delinjo je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 7:06 pm
DR.HOUSE je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 7:03 pm
delinjo je napisao/la:
dobar ali malo i licemjeran text....eto ispade cijeli istok psovao igracima majke ...sto nije apsoulutno i zato ovaj clanak mogu nazvati lakrdijom ...ako u jednom sektoru psuje 10 ljude zasto generalizovanje ??? pa napisao sam jutros da je oko mene bilo momaka koji su na 0 :3 bodrili nase igrace i aplaudirali...i sam sam to radio i onda dodje ovaj clanak da su svi na istoku pljuvaci ...stvarno nema sredine kod nas pa ni kod ovih novinara.....i ispade bgm samo se na Grbavici psuje ....volio bi da ovaj novinar prebaci malo na arenu ima trenutno utakmica Paok -Panata i nek vidi neke stvari....mozda mu bude jasnije da nisu gluposti samo kod nas ali haj ...
ma nemoj tako juce se prvi put psovalo hahahha ja bi da danas sretnem onog sto se smijao dok smo ja i kolega(bio je jos jedan ,ali on je otisao pametan na poluvremenu lakrdije ) sjedili i gledali onako u nevjerici kako igraju "borbeno" i sve ono sto su najavljivali i od toga nula uradili ...
ja ne kontam sta je ovim ljudima a i ovim novinarima....da li oni idu na tekme uopste ili su sinoc prvi put bili na utakmici...da li nekada idu na tekmu Sarajeva i slusaju njihov istok....da li oni fkt misle da se preko noci ova drzava pretvorila u uredjenu gdje je problem ??? pa sjecam se kad je Lazar fulio prazan gol u Amarovom mandatu gdje je pola sjevera skocilo krenulo prema golu i jebalo mu od do sve sto ima ...a taj Lazar isti je bio miljenik navijaca i niko to toliko nije komentarisao....zbog 10 % neki uzimaju i daju sebi za pravo daproglase vecinu navijaca Zelje takvim ...zaista neki bi trbeali navijati za Haugensund (pojma nemam jesam pravilno napisao) jer eto u Norveskoj se ne psuje jbg
ja bas s drugom pricam i kazem nije ba do poraza ima poraza i bice ,ali izaci na teren 0% posto borbe osim Miroslava i onda prici tribini i smijati se i to ono libo mene sto je 0:2 u tom momentu ,e pa to ne ide vala ,,,,,,,ali nije bitno nisam ja bitan bitan je Željo nas a ko igra pa to je prolazno
@Morzhy pa dobro tebi jo to tako izgledalo i ja to postujem ja sam imao potpuno drukcije vidjenje ,ali kao sto rekoh bilo proslo ,ali nemoj te ovde prosipanja oko psovki to je kod nas nazalost normalno bio sam na svim tribinama Grbavice i na svakoj ima tih ljudi i to ne jednocifren broj ,ali ja kazem juce se presla granica kod nekih kada su vidili da nas igrac kod 0:2 se smije kao da je sve super ...on je odgovorio i onda je nastao 45 minutni koncert zelja i pozdrava