Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 28, 2016 5:41 pm

fk1921 je napisao/la:http://prntscr.com/b9hch6 :rofl:
on je krampa iz fudbalskih razloga a ne zato sto pije....zali Boze sto je takav lik dobio prostor da igra uopste u nasem klubu ali to je za neke druge price...uzivajmo u ovim carobnim postovima **** njega :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 5:46 pm

delinjo je napisao/la:
on je krampa iz fudbalskih razloga a ne zato sto pije....zali Boze sto je takav lik dobio prostor da igra uopste u nasem klubu ali to je za neke druge price...uzivajmo u ovim carobnim postovima **** njega :palacgore:
Ma Nedo je ekstra momak, al za ovog kluba igracki nije nikad bio, btw sinoc svi zacugali njih 5-6 a jedini Aco laganica ledeni caj pravi kapiten i sportista, nije to sto se Stana zeni, oduvijek je ista ekipica s kriglama al hajd, bolje i vopi nego crijevo cuclat...

fk1921

sub maj 28, 2016 5:46 pm

delinjo je napisao/la:
Vala u zivotu se vise nisam nagledao patetike na ovom forumu, dosta za ovu godinu :kafa:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

shzna
Kontakt:

sub maj 28, 2016 5:48 pm

Samo neka piju, naši dok piju mi osvajamo titule!
1987

fk1921

sub maj 28, 2016 5:49 pm

shzna je napisao/la:Samo neka piju, naši dok piju mi osvajamo titule!
Ziva istina :rofl: vopi nije toliko losa koliko je shisha...vopi nek piju jednom u mjesecu ja cu biti presretan
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

delinjo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 5:53 pm

cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ma Nedo je ekstra momak, al za ovog kluba igracki nije nikad bio, btw sinoc svi zacugali njih 5-6 a jedini Aco laganica ledeni caj pravi kapiten i sportista, nije to sto se Stana zeni, oduvijek je ista ekipica s kriglama al hajd, bolje i vopi nego crijevo cuclat...
naravno da je ekstra momak ali on fudbaler ne moze biti...mada eto ko god vodi ovakav nacin zivota sumnjam da se ikada probije i uradi nesto u svojoj karijeri...pa Stanicu prvom je ovo maksimum...recimo padaju mi na pamet Visca i Cimirot kod komsija....primjer kako se sportisti trebali ponasati radili na sebi ...i obojica ce napraviti velike stvari....nije nista slucajno brate ...ja ne kontam kako oni nemaju mozga i ne rade na sebi...fudbalska karijera ne traje dugo ...ali pisaj ga nek rade sta hoce zato i primamo od izraelaca 7 golova....jebote sto ne vidimo Stevanovica kako pije ? :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 28, 2016 5:57 pm

@Sergejevic, @boccaccio, @rios, @neandertalac
Volim vas Allaha mi eto.Kada ova četiri posta,nakon posla,umoran, još subota pročitaš u komadu,srce se ponovo rađa od radosti i ponosa.Hvala vam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 6:00 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
naravno da je ekstra momak ali on fudbaler ne moze biti...mada eto ko god vodi ovakav nacin zivota sumnjam da se ikada probije i uradi nesto u svojoj karijeri...pa Stanicu prvom je ovo maksimum...recimo padaju mi na pamet Visca i Cimirot kod komsija....primjer kako se sportisti trebali ponasati radili na sebi ...i obojica ce napraviti velike stvari....nije nista slucajno brate ...ja ne kontam kako oni nemaju mozga i ne rade na sebi...fudbalska karijera ne traje dugo ...ali pisaj ga nek rade sta hoce zato i primamo od izraelaca 7 golova....jebote sto ne vidimo Stevanovica kako pije ? :ganja:
Ja se nadam da ce sa novom strukom doci i ta disciplina donekle, a ne da idemo na gostovanje a igraci u kesama sky cole nose ybt, to kad sam vidio morao sam se umiti od nevjerice, pa ja u pionirima kod Munje prije dosta godina ponio kolu na neki turnir covjek kad je vidio uze mi je i prosu ispred mene.. Ne moze ih niko kontorlisat 24/7, i na vrhunskom nivou ih ima sto piju i puse, ali da ides na gostovanje s kolom u kesi, da objavljujes slike s kriglama ili crijevom, i da te ljudi vidjaju uvijek u istom kaficu s istim rekvizitima je zaista bezobrazno i nedopustivo za igrace FKŽ.

delinjo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 6:05 pm

cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Ma Nedo je ekstra momak, al za ovog kluba igracki nije nikad bio, btw sinoc svi zacugali njih 5-6 a jedini Aco laganica ledeni caj pravi kapiten i sportista, nije to sto se Stana zeni, oduvijek je ista ekipica s kriglama al hajd, bolje i vopi nego crijevo cuclat...
Ja se nadam da ce sa novom strukom doci i ta disciplina donekle, a ne da idemo na gostovanje a igraci u kesama sky cole nose ybt, to kad sam vidio morao sam se umiti od nevjerice, pa ja u pionirima kod Munje prije dosta godina ponio kolu na neki turnir covjek kad je vidio uze mi je i prosu ispred mene.. Ne moze ih niko kontorlisat 24/7, i na vrhunskom nivou ih ima sto piju i puse, ali da ides na gostovanje s kolom u kesi, da objavljujes slike s kriglama ili crijevom, i da te ljudi vidjaju uvijek u istom kaficu s istim rekvizitima je zaista bezobrazno i nedopustivo za igrace FKŽ.
tano tako ...volio bi da ima neko pravilo ponasanja i da se placaju kazne ili jos nesto vise zestoko kada se prekrsi...nadam se da ce uprava i u tom smjeru gledati i reagovati...iskreno nije ti ni svejedno kad sjeban od poraza izadjes a vidis oni se zacugaju boli ih ona stvar....jebi ga treba biti neko pravilo kako se moze i smije ponasati...jebi kga kad je on kao clan igrac FKZ spreman staviti na drustvenu mrezu sliku sa pivom...sta ocekivati onda...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

sub maj 28, 2016 6:12 pm

nije nedo nikad imao problema sa fizičkom spremom bez obzira na ne baš sportski život. ali on naprosto nije igrački kapacitet, talenat za pravog, jakog želju i to je to.
gradi željo boli te *****

IvanOsim
Kontakt:

sub maj 28, 2016 6:32 pm

Nedo je itekako imao talenta i mogao je dobro proci u karijeri, al svi znamo da osim rada i truda, sreca je faktor koji dosta puta presudi..
U Travniku odradio veoma dobru sezonu, cini mi se 10 golova u sezoni sa 21 godinom, transfer u Azerbejdzan i zarada od nekih 100 milja KM (nece stranac to platiti bezveze, ako si krampa), ali poslije spletom okolnosti i povreda, trenutno nije nivo za Zelju, al to ne znaci da trebamo za momka govoriti ruzne rjeci, jer zaista nema nikakve potrebe, a na kraju krajeva samo mrtvi komleksasi ga mogu pogrdnim imenima nazivati, jer on to ama bas ni jednim svojim postupkom nije zasluzio.. hvala Nedo i sretno dalje u zivotu i karijeri...

Bravo za momke koji su odvojili vrijeme i ove fine postove nam napisali, zaista je milina citati..

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE

Leo Messi
Kontakt:

sub maj 28, 2016 6:59 pm

Bice Zeljo opet sampion!!! :zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1: :titula:

sofronije
Kontakt:

sub maj 28, 2016 7:06 pm

Zdravo :)
[video]https://youtu.be/IFgrTcmE_5A[/video]
:zeljeznicar1:

black64
Kontakt:

sub maj 28, 2016 7:30 pm

sofronije je napisao/la:Zdravo :)
[video]https://youtu.be/IFgrTcmE_5A[/video]
a na kraju, sad smo 1:1 ahahah :zeljeznicar1:

baxuz87
Kontakt:

sub maj 28, 2016 7:37 pm

E znate šta vas trojica, jeb.ite se vi. Ja sam rekao postove koje možemo dijelit na fejsu, a ne postove od kojih ćemo provesti dugu noć u kafani. Šalu na stranu, htjedoh i ja napisat duži post, al iz poštovanja prema vašim postovima-neću. Da ste vi meni živi i zdravi.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

exbabilon
Kontakt:

sub maj 28, 2016 7:37 pm

Posto sigurno ovdje ima i malo starijih navijaca od mene, pravo mjesto je da pitam. Donio mi je komsija clanak iz novina od prije 4 godine, intervju sa Tarikom Hodzicem u kojem on kaze, citiram:
Posebno mi je drago sto sam u karijeri u dresu Zelje uspio dati gol pred 100 000 gledalaca na legendarnoj Marakani u Brazilu.
Znam da smo sa Santosom predvodjenim Peleom igrali na Kosevu 1:1, strijelac Bukal, ali da smo igrali u Brazilu na Marakani, nisam jos cuo...

ChWilla
Kontakt:

sub maj 28, 2016 7:47 pm

guglo je naš prijatelj :mrgreen:

http://flapedia.com.br/FK_%C5%BDeljezni%C4%8Dar" target="_blank
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

sub maj 28, 2016 8:35 pm

Eto i Stana se ozeni.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 28, 2016 9:11 pm

**** vas Real, limVo te ljoZe!
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 9:41 pm

Djeca ( predpioniri, pioniri ) danas na Grbavici osvjetlase obraz kluba i omladinskog pogona nakon kriminalnih rezltata kadeta na onom turniru, ispratismo kone danas sa 7 golova u prilicno bitnim utakmicama za zavrsnicu ( 4-0 ; 3-1 ) :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava