DAnas je Blagi jedini krenuo naprijed u par situacija i htio ubrzati stvari na terenu. Brko je upravu za Markovica, ocajan. Lik zbog ocaja udarao igrace SB i pravio glupe faulove.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:24 pmPriznali mi to ili ne, Blagi ima jedini šlifa i muda da povuče jebenu loptu i napravi višak od svih naših veznjaka !Brkoo je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:19 pmSvi kritikuju Blagojevica a niko Markovica. Markovic ko muha bez glave. Puno trcanja u prazno. Ni naprijed a ni nazad nista posebno, prvom do sebe i uglavnom salje loptu prema stoperima. Blagojevic bar ima damu da povuce loptu prema naprijed. Najveci nas problem je spor i trom vezni red, i limitirani bekovi i stoperi. Da imamo dvije zvijeri u vezi, da su brzi i moderniji igraci uz jos dva dobra beka(i desnog i lijevog), ova ekipa bi bjezala prvom pratiocu minimalno 10 bodova..
Marković igrač manje kad napadamo ! U napadu beskoristan u odbrani ti ne treba a u sredini nigdje veze s vezom. Definitivno nam fali taj igrač uz Blagija koji bi napravio višak a imamo ga u OP, da li će se dogovorit i da li će mali dobit šansu,vidjet ćemo.
Kao što se igraci uce driblati, primati loptu tako bi se trebali i navijaci educirati od malih nogu.
Ivan se bas pogubio, sta se ima svadjat s jugom, momci su jedini polozili danas sto se tice raje na stadionu, nisu stali s navijanjem ni nakon trećeg gola dok se ostatak stadiona skoro ispraznio, ali hajde..gost_manje je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:30 pmJeste, ponovo je bilo nekog rječkanja, igrači su zaustavili Ivana a specijalci polako krenuli prema ogradi odakle su ti 'jebači' jebali - nakon čega su primijenili taktiku Bjež'te noge, guzica vas posra.![]()
To stvarno ne znam, evo prvi put za to čujem sad kd tebe. Nisam vidio da je iko i krenuo prema ogradi/navijačima osim Ivana, i Bekrića koji je s nekim normalno razgovarao kroz ogradu.Shortyy1921 je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:34 pmA sta je bilo sa Kerlom kao pljuno nekog covjeka ? ako je to uradio njemu na obrazgost_manje je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:30 pmJeste, ponovo je bilo nekog rječkanja, igrači su zaustavili Ivana a specijalci polako krenuli prema ogradi odakle su ti 'jebači' jebali - nakon čega su primijenili taktiku Bjež'te noge, guzica vas posra.![]()
Ja bih da te demantujem, a moze i stormShortyy1921 je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:34 pmA sta je bilo sa Kerlom kao pljuno nekog covjeka ? ako je to uradio njemu na obrazgost_manje je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:30 pmJeste, ponovo je bilo nekog rječkanja, igrači su zaustavili Ivana a specijalci polako krenuli prema ogradi odakle su ti 'jebači' jebali - nakon čega su primijenili taktiku Bjež'te noge, guzica vas posra.![]()
odakle njemu pravo da spominje mrtve majke navijačima sa Južne tribine?
žalosno je šta se vidjelo na grbavici od 18 do 20 hAjzea je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:08 pmSve i jednog igraca kazniti. Nije problem ispasti, nije problem izgubiti. Problem je u kukavickom pristupu i evidentnom nezalaganju.
Kako god, niko ne zasluzuje da mu se psuje maloljetna sestra, ustaska majka, dijete, etc. Cega sam se sve naslusao, Boze sacuvaj.
Postajemo pitari, i to najvise boli. Reci mu, daj mu do znanja da zelis srce na terenu, da ovo nije dostojno dresa kluba ali ne radi ono sto si danas radio. Bio pitar..
Uprava na celu sa Misimovicem te Petrovic ce rjesavati ovo. Jednostavno, moraju. Kako znaju i umiju...
Vi na terenu, hocemo titulu na Grbavici.. Kako znate i umijete..
Onakvi navijaci koji su od sedme minute poceli sa gnusnim psovkama, uopce ne trebaju biti na Grbavici. Da to kulturno opsuje mater pa hajde, nego se covjek naslusa stvari da mu bude nejasno kako je to uopce smislio..
Nema pravo. Odakle bilo kome pravo da psuje neciju maloljetnu sestru ili ustasku majku? Nema pravo. Ja to tako gledam.bianco blu je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:45 pmodakle njemu pravo da spominje mrtve majke navijačima sa Južne tribine?
Pojasni mi, nisam dovoljno pametan.
Unaprijed hvala.
Manje bi hajvana bilo definitivno.
Upravo to, Blagija ne gotivim, smatram da stagnira odavno, da igra toplo-hladno ali on ima damu da povuce loptu, napravi visak i onda se desi nekad da izgubi loptu i odmah se kritikuje, a ovaj Markovic se citavu utakmicu krije, prvom do sebe kad je primi, u napadu totalno beskoristan, bez ideje, trci u prazno citavu utakmicu i normalno je da njega neces kritikovati kad je nevidljiv. U sustini trebaju nam bolji vezni igraci, bolji bekovi, stoperi itd..Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:24 pmPriznali mi to ili ne, Blagi ima jedini šlifa i muda da povuče jebenu loptu i napravi višak od svih naših veznjaka !Brkoo je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 11:19 pmSvi kritikuju Blagojevica a niko Markovica. Markovic ko muha bez glave. Puno trcanja u prazno. Ni naprijed a ni nazad nista posebno, prvom do sebe i uglavnom salje loptu prema stoperima. Blagojevic bar ima damu da povuce loptu prema naprijed. Najveci nas problem je spor i trom vezni red, i limitirani bekovi i stoperi. Da imamo dvije zvijeri u vezi, da su brzi i moderniji igraci uz jos dva dobra beka(i desnog i lijevog), ova ekipa bi bjezala prvom pratiocu minimalno 10 bodova..
Marković igrač manje kad napadamo ! U napadu beskoristan u odbrani ti ne treba a u sredini nigdje veze s vezom. Definitivno nam fali taj igrač uz Blagija koji bi napravio višak a imamo ga u OP, da li će se dogovorit i da li će mali dobit šansu,vidjet ćemo.