Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 11:35 pm

I kad neko kaže puno je 10KM za istok :zid:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Ajzea
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:36 pm

Dolina je napisao/la:
Malo je..
Treba povecati cijene ulaznica.

dr.vet.med
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:36 pm

Danas stvarno jadan osjećaj tokom utakmice, Odmah apeliram na upravu da cijene na istoku nikada više ne budu ispod 10 KM.
Iako nisam iz Sarajeva, jedan od razloga što me drži i dalje da nastavim živjeti u našoj državi jeste 'država Željo'.
Ta naša filozofija, veoma posebna u regionu, danas je zakazala(barem u većem slučaju).
Kao što kaže Švabo, da je najlakše bodriti kada si najbolji, kada daješ golove, najbitnija je podrška timu kada se gubi.
Tada se na djelu, iskazuju junaci. Tada se najviše osjeti privrženost klubu.
Bio sam s dva prijatelja na istoku, želio sam im pokazati ambijent i atmosferu, prvi put su bili na Grbavici. Nažalost, bili smo
blizu mjesta događaja, kada se desilo komešanje na tribinama. Mene takve stvari nikada neće odvojiti od moje ljubavi, ali
će mjesta za porodice u takvom ambijentu biti sve manje.
Također, želio bih da iznesem svoj stav po pitanju pljuvača na utakmica, čak i po cijenu bana. Onim pljuvačima koji psuju našim
igračima, čim čuju od arbitra pištaljku za početak utakmice. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Željo se bodri i voli i kad se gubi i kad se vodi. Manite se 'pitarluka'.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:37 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:24 pm
Brkoo je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:19 pm
Okolele je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:07 pm
Ma od svih igraca ljudi moji Blagojević je najvise propao..Mene srklet uhvati kad on primi loptu..Kao prvo prijem mu je katastrofalan a i kad je primi vazda pravi potez viska..
Svi kritikuju Blagojevica a niko Markovica. Markovic ko muha bez glave. Puno trcanja u prazno. Ni naprijed a ni nazad nista posebno, prvom do sebe i uglavnom salje loptu prema stoperima. Blagojevic bar ima damu da povuce loptu prema naprijed. Najveci nas problem je spor i trom vezni red, i limitirani bekovi i stoperi. Da imamo dvije zvijeri u vezi, da su brzi i moderniji igraci uz jos dva dobra beka(i desnog i lijevog), ova ekipa bi bjezala prvom pratiocu minimalno 10 bodova..
Priznali mi to ili ne, Blagi ima jedini šlifa i muda da povuče jebenu loptu i napravi višak od svih naših veznjaka !
Marković igrač manje kad napadamo ! U napadu beskoristan u odbrani ti ne treba a u sredini nigdje veze s vezom. Definitivno nam fali taj igrač uz Blagija koji bi napravio višak a imamo ga u OP, da li će se dogovorit i da li će mali dobit šansu,vidjet ćemo.
DAnas je Blagi jedini krenuo naprijed u par situacija i htio ubrzati stvari na terenu. Brko je upravu za Markovica, ocajan. Lik zbog ocaja udarao igrace SB i pravio glupe faulove.
Stvarno je bio los, a i dalje stojim pri tome sto sam i neki dan pisao da Blagojevicu treba bolji igrac u sredini. S Amirom je bio strasno dobar.

Mi smo ocajno usli u mec i sve poslije je bilo lose, odsjeceno. Pokusali izvuci ali nije islo nazor.

staaarinavijac
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:37 pm

Skoro sav teret pred utakmicu protiv Slobode je na Petroviću .Pokazaće se da je zaista maher ako stavi u tim najspremnije i uspije da ih psihički podigne na žljeni nivo a, to znači puna koncentracija svih devedeset minuta i - pobjeda.

Model1964

sri apr 26, 2017 11:38 pm

Dolina je napisao/la:
Kao što se igraci uce driblati, primati loptu tako bi se trebali i navijaci educirati od malih nogu.
Ovako pustiš volove na tribinu da ti se na sve poseru.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:39 pm

gost_manje je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:30 pm
cikazubo je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:28 pm
Jel iko dobacivao nesto Lendricu sa juga na kraju utakmice, vidim na fb pisu da je i na jugu nesto bilo a ja s istoka sam vidio da je bilo samo navijanje regularno i i neki govor preko megafona.
Jeste, ponovo je bilo nekog rječkanja, igrači su zaustavili Ivana a specijalci polako krenuli prema ogradi odakle su ti 'jebači' jebali - nakon čega su primijenili taktiku Bjež'te noge, guzica vas posra. :D
Ivan se bas pogubio, sta se ima svadjat s jugom, momci su jedini polozili danas sto se tice raje na stadionu, nisu stali s navijanjem ni nakon trećeg gola dok se ostatak stadiona skoro ispraznio, ali hajde..

Neki su spominjali da bi im ovo najdraza titula bila, ja mislim skroz suprotno, titula ko titula svaka je izrazito draga, al ova ekipa mi uopšte nije prirasla srcu, Amarovi, Dinini, Adzemovi i Odini igrači su bili puno boljeg mentaliteta i karaktera i vrlo lako se identifikujes sa njima, pogotovu ona Odina ekipa s našom djecom mi je draga kao da su mi rod rodjeni, a ove bolje da ne komentarisem od epizoda s Kosticem pa do ovakvih utakmica kao veceras, cast izuzecima..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sri apr 26, 2017 11:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

gost_manje
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:40 pm

Shortyy1921 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:34 pm
cikazubo je napisao/la:
Jel iko dobacivao nesto Lendricu sa juga na kraju utakmice, vidim na fb pisu da je i na jugu nesto bilo a ja s istoka sam vidio da je bilo samo navijanje regularno i i neki govor preko megafona.
Jeste, ponovo je bilo nekog rječkanja, igrači su zaustavili Ivana a specijalci polako krenuli prema ogradi odakle su ti 'jebači' jebali - nakon čega su primijenili taktiku Bjež'te noge, guzica vas posra. :D
A sta je bilo sa Kerlom kao pljuno nekog covjeka ? ako je to uradio njemu na obraz
To stvarno ne znam, evo prvi put za to čujem sad kd tebe. Nisam vidio da je iko i krenuo prema ogradi/navijačima osim Ivana, i Bekrića koji je s nekim normalno razgovarao kroz ogradu.

LARSSON
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:41 pm

Shortyy1921 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:34 pm
cikazubo je napisao/la:
A sta je bilo sa Kerlom kao pljuno nekog covjeka ? ako je to uradio njemu na obraz
Ja bih da te demantujem, a moze i storm

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:43 pm

Za istok treba razmisliti o nekom porodicnom paketu ulaznica, da ako neko dolazi sa zenom i djetetom dobije neki popust. Prodavati karte po cijeni od 5KM za danasnju utakmicu, sudeci po nekim vecerasnjim posjetiocima, je ludost. I pbavezno za zene staviti gratis ulaz na istok :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:44 pm

Naredne sezone gurnuti u vatru bar 2-3 tri igraca iz omladinskog pogona koji ce izgarati za dres,sto zbog ljubavi prema klubu sto zbog sebe i dovoditi mladje igrace kojima ce Željo biti odskocna daska za dalje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bianco blu
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:45 pm

Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 8:36 pm
Neka su im odgovorili ! Trebao im je sve zivo yebati !
Isto bih postupio !!! Sta treba, nekom smradu isfrustriranom da pustim da mi psuje majku, sestru, dijete?!1?!??!?!
PLJUVACI, ZVIZDACI I MAMOYEBACI ODJE.BITE OD GRBAVICE !
odakle njemu pravo da spominje mrtve majke navijačima sa Južne tribine?

Pojasni mi, nisam dovoljno pametan.

Unaprijed hvala.

salle86
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:46 pm

Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:08 pm
Sve i jednog igraca kazniti. Nije problem ispasti, nije problem izgubiti. Problem je u kukavickom pristupu i evidentnom nezalaganju.
Kako god, niko ne zasluzuje da mu se psuje maloljetna sestra, ustaska majka, dijete, etc. Cega sam se sve naslusao, Boze sacuvaj.

Postajemo pitari, i to najvise boli. Reci mu, daj mu do znanja da zelis srce na terenu, da ovo nije dostojno dresa kluba ali ne radi ono sto si danas radio. Bio pitar..
Uprava na celu sa Misimovicem te Petrovic ce rjesavati ovo. Jednostavno, moraju. Kako znaju i umiju...

Vi na terenu, hocemo titulu na Grbavici.. Kako znate i umijete..

Onakvi navijaci koji su od sedme minute poceli sa gnusnim psovkama, uopce ne trebaju biti na Grbavici. Da to kulturno opsuje mater pa hajde, nego se covjek naslusa stvari da mu bude nejasno kako je to uopce smislio..
žalosno je šta se vidjelo na grbavici od 18 do 20 h
na terenu, tribinama...
kao da ljudi jedva čekaju jedan kiks da počnu sa najsočnijim psovkama
na žalost, zna i mene prenijeti da zagalamim, opsujem...ali opet nekako gledam da budem odmjeren, da imam granicu
a ne kao neki što unaprijed imaju spreman repertoar i samo čekaju pravu priliku
mene sa grbavice neće otjerati jedan poraz, ni dva, pet, deset...
do sad su zaslužili svi da se ima sabura
jeste da sam ko posran evo 4h nakon poslijednjeg sučevog zvižduka ali jbg, život ide dalje...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Izlija
Moderator
Kontakt:

Nadam se da su i najveći skeptici vidjeli večeras da cijena karte uopšte nema veze sa posjetom, da je cijena bila veća za 5 KM od standardne na posjetu to ne bi utjecalo nikako osim možda za raspored po tribinama.
イビチャ・オシム

Ajzea
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:47 pm

bianco blu je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:45 pm
Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 8:36 pm
Neka su im odgovorili ! Trebao im je sve zivo yebati !
Isto bih postupio !!! Sta treba, nekom smradu isfrustriranom da pustim da mi psuje majku, sestru, dijete?!1?!??!?!
PLJUVACI, ZVIZDACI I MAMOYEBACI ODJE.BITE OD GRBAVICE !
odakle njemu pravo da spominje mrtve majke navijačima sa Južne tribine?

Pojasni mi, nisam dovoljno pametan.

Unaprijed hvala.
Nema pravo. Odakle bilo kome pravo da psuje neciju maloljetnu sestru ili ustasku majku? Nema pravo. Ja to tako gledam.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri apr 26, 2017 11:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

Izlija je napisao/la:
Nadam se da su i najveći skeptici vidjeli večeras da cijena karte uopšte nema veze sa posjetom, da je cijena bila veća za 5 KM od standardne na posjetu to ne bi utjecalo nikako osim možda za raspored po tribinama.
Manje bi hajvana bilo definitivno.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

Jaozinho22 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:24 pm
Brkoo je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:19 pm
Okolele je napisao/la:
sri apr 26, 2017 11:07 pm
Ma od svih igraca ljudi moji Blagojević je najvise propao..Mene srklet uhvati kad on primi loptu..Kao prvo prijem mu je katastrofalan a i kad je primi vazda pravi potez viska..
Svi kritikuju Blagojevica a niko Markovica. Markovic ko muha bez glave. Puno trcanja u prazno. Ni naprijed a ni nazad nista posebno, prvom do sebe i uglavnom salje loptu prema stoperima. Blagojevic bar ima damu da povuce loptu prema naprijed. Najveci nas problem je spor i trom vezni red, i limitirani bekovi i stoperi. Da imamo dvije zvijeri u vezi, da su brzi i moderniji igraci uz jos dva dobra beka(i desnog i lijevog), ova ekipa bi bjezala prvom pratiocu minimalno 10 bodova..
Priznali mi to ili ne, Blagi ima jedini šlifa i muda da povuče jebenu loptu i napravi višak od svih naših veznjaka !
Marković igrač manje kad napadamo ! U napadu beskoristan u odbrani ti ne treba a u sredini nigdje veze s vezom. Definitivno nam fali taj igrač uz Blagija koji bi napravio višak a imamo ga u OP, da li će se dogovorit i da li će mali dobit šansu,vidjet ćemo.
Upravo to, Blagija ne gotivim, smatram da stagnira odavno, da igra toplo-hladno ali on ima damu da povuce loptu, napravi visak i onda se desi nekad da izgubi loptu i odmah se kritikuje, a ovaj Markovic se citavu utakmicu krije, prvom do sebe kad je primi, u napadu totalno beskoristan, bez ideje, trci u prazno citavu utakmicu i normalno je da njega neces kritikovati kad je nevidljiv. U sustini trebaju nam bolji vezni igraci, bolji bekovi, stoperi itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Southboy
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:48 pm

Mi smo skroz izgubili hemiju u ekipi i za ovo kratko vrijeme je nemoguce ekipu vratiti na pravi put..tako da nadat se da ce Krupa odigrat odigrat x a mi kako god(samo da u ovom kolu ne izgubimo prvu poziciju), da "dobijemo na vremenu" u stabilizaciju ekipe i ritma jedna utakmica sedmicno,i da se zakopaju sve sjekire..Mnogo smo poljuljani psihicki trenutno.

Ko ima Vukotu na fb,vi ste na potezu raja..

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk

Okolele
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:49 pm

Treba nam sto vise nase djece u ekipi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 26, 2017 11:50 pm

Pa dobro, Blagojevic i Markovic nisu isti tip veznjaka, al da nam trebaju bolji trebaju.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava