Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 10:04 pm

Okolele je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:01 pm
Ko slijedeci puca penal..?
kjosevski :D
100/94/37/34 - i to je to!

amar92
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:05 pm

ŠAMPIONIIIII :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:05 pm

Model1964 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:03 pm
Dolina je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:47 pm
Vrlo čudna atmosfera je danas bila na Grbavici, nemojmo pasti pod nečiji utjecaj koji bi nas mogao koštati svih lijepih stvari koje dolaze.
Lendrić mora igrati i igraće ovih zadnjih 5 kola ma kako god tribina mislila, ima milion razloga, pa makar sve fulao do kraja a neće, uostalom pola ovih igrača nećete uskoro više gledati, strpite se malo pa onda dovodite koga hoćete, trenutno bolje nemamo.
Za ponašanje Lendrica smo mi iskljucivi krivci!
Napravili smo ikonu od njega. U pola godine je došao na nivo koji nigdje drugo nebi dosegao. Kada si negdje stranac, moraš radom i zalaganjem i ponašanjem biti tri puta bolji od domacina da bi bio ravnopravan. Samo u Bosni je moguce da raja padne na neke majice i par golova, da mu se nudi mjesto u repki.... Pošto je Lendric balkanac reaguje kako reaguje i eto sranja. Suprotna je stvar sa Mirom koji odradi sve profesionalno, jasno kaže da na nece podpisati novi ugovor, ali se ne folira na terenu i van njega i zato ga treba zakucati na tribinu.
Treba bodriti EKIPU a ne igrace!
u suštini i permanentno - isti tip ljudi pjeva pjesme ivanu, danas mu jebe majku, a zagovara tribine za miru kad je objavljeno da neće potpisati... :D
gradi željo boli te *****

gost_manje
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:06 pm

hardwell je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:59 pm
99% stadiona psuje igračima nakon što promaše, jebi ga takav smo narod. Psuje se i Lendriću i Kjosevskom i bilo kome ko se nalazi na terenu. To se ne može promijeniti.

Ali 1% je onih koji psuju bez razloga, konstantno i misle da im se raja iza divi. Danas kad sam vidio da frajer dolazi na ideju "hajmo kod ograde da psujemo Lendriću", razlog ni on sam sigurno ne zna. Dolazi i psuje mu i još mu drago kada mu Lendrić uzvrati istom mjerom.
Znaš u čemu je stvar - ovo boldirano možda i jeste tačno. Ali ogromna, ogromna razlika je između 'Ma jebi se ba!' ili 'E **** te lopta!', i 'Lendriću ***** li ti majku ustašku!' ili '***** li ti sestru Ivane!'. Ovo prvo promumljaš u sebi ili kažeš jaranu do sebe, a ovo drugo može samo bolesna i umno poremećena osoba.
Pompey je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:49 pm
Otiđi samo jednom na Istok pa ćeš vidjeti kako je Sjever zlatan...nego odjekuje pa ti se čini. Stvarno životinjsko carstvo je na Istoku, bar danas kad je karta bila petak...
Iako sam sa svojim starim standardan na Sjeveru, otisli danas na Istok, rekoh haj malo da fino sjednemo i da malo fino gledamo igru i uzivamo u njoj. Od igre nista, ali sto se tice pljuvaca i psovaca... ja sam ostao bez teksta. Navikao sam na psovke, ali na onu kolicinu.... fakat sam jos u soku. Od muke i bola nisam moga ni rijec progovoriti, a nema niko da povede navijanje ko na Sjeveru. Istok je danas bio sve osim porodicne tribine.
Cast izuzecima.
Sve isto, od riječi do riječi.

sergejevic

sri apr 26, 2017 10:07 pm

storm_raider je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:00 pm
@za zivot cijeli
Stvarno grijesis, nije raja glupa ni sekude, a ovdje se nekako svi ili vecina rode s loptom, a pored toga pokupe svu pamet na svijetu. Ne moze se na Grbavici prodavati magla nikome. Kada pobjede dobice aplauz, kada se bore na terenu isto tako, svi mi znamo koliko oni mogu. Samo se ovdje ne moze glumiti i bas je zanimljivo da se uvijek psuje istim igracima, a neki iako danas nisu mogli primiti loptu dobiju aplauz. Vecina pobjeda koje smo ostvarili su bile na neku borbu i sve je bilo napeto da samog kraja.
Ima i tu istine, ali mislim da biste se trebali naci na sredini, ako mogu da se umijesam. Recimo Miro je danas par puta pogrijesio, uvijek je aplauz dobio. Zeba je ispracen aplauzom, pored promasenog penala.
Pa bas sam aludirao na Miru, dva puta u dvije minute mu cita lopta pobjeze s noge, ali raja mu pljesce, dok se Lendric na drugoj strani nesto smije. Ja se kladim u zivot da njemu nista ne znaci ovaj klub, ali brate ne valja ni da se Pandza smije sto mi gubimo, a ne nas igrac. Ko ga jebe, draza mi je vecina one raje koja godinama dolazi na utakmice dok je onaj iz Belgije vozio u riverc do trece Grcke lige.

NoKe
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:07 pm

Cilj jos nije ostvaren !!!! Znaci idemo uzeti titulu. Mani te se price cilj je ostvaren. T I T U L A na GRBAVICI mora biti . Imamo 5 utakmica ,prvi smo,Zrinje kao jedini nas konkurent za titulu nam dolaze na nasu Grbavicu .Navijaci,igraci,strucni stab i pljuvaci svi zajedno do cilja.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:08 pm

gost_manje je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:06 pm

Znaš u čemu je stvar - ovo boldirano možda i jeste tačno. Ali ogromna, ogromna razlika je između 'Ma jebi se ba!' ili 'E **** te lopta!', i 'Lendriću ***** li ti majku ustašku!' ili '***** li ti sestru Ivane!'. Ovo prvo promumljaš u sebi ili kažeš jaranu do sebe, a ovo drugo može samo bolesna i umno poremećena osoba.
:palacgore: :palacgore:

Ruku u vatru dajem da bi svaki forumas ovdje odreagovao na isti nacin.

gost_manje
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:10 pm

MirsoNi je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:02 pm
Ma ne znam šta da napišem, nikakav pristup, ovakvo smo isto igrali i tamo, samo smo imali sreće da ne primimo 3 komada kao danas..

A Lendrić, koji mi je stvarno miljenik, svi mi njemu tepamo splitska haubica, godi svima kada ga pohvališ, daš mu neki kompliment, za trčanje, borbu, itd.. Ali momak očigledno ne zna prihvatiti kritiku, psovalo se i boljim igračima od njega i većim imenima, da je ne znam ti ko njemu nešta dobacio, onakva reakcija je nedopustiva.. Ispao je pičbangoš i samo je mnogima pao u očima.. Možda nije krivac za poraz, svi snose istu odgovornost, ali kritike svi moraju pretrpiti, trebaju ih ojačati, da sljedeću tekmu tog nekog poklope svojom igrom i zalaganjem, a ne sramotnim reakcijama..

Miroslav je u ovoj ekipi, melem za oči. Hvala ti na pristupu i zalaganju na svakoj utakmici..
A tebi je psovka == kritika? Blago tebi u životu. Baš me zanima kako kritikuješ roditelje, djevojku, onog čiku što ti previše ispeče ćevape, ... Nadam se da si se samo malo pogrešno izrazio. :)

delinjo
Kontakt:

ako ne moze podnijeti kritiku i psovku nek okaci kopacke o klin i bavi se poljoprivredom ..jer ocigledno fulio je profesiju....ne samo on nego svaki od njih....cuj ti on se uvrijedio......eto nigdje se ne psuje samo kod nas ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

rodrigo87
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:11 pm

Ne dao Bog da nam na derbiju svira penal, ubio bih se

sergejevic

sri apr 26, 2017 10:12 pm

ChWilla je napisao/la:
@za zivot cijeli
Stvarno grijesis, nije raja glupa ni sekude, a ovdje se nekako svi ili vecina rode s loptom, a pored toga pokupe svu pamet na svijetu. Ne moze se na Grbavici prodavati magla nikome. Kada pobjede dobice aplauz, kada se bore na terenu isto tako, svi mi znamo koliko oni mogu. Samo se ovdje ne moze glumiti i bas je zanimljivo da se uvijek psuje istim igracima, a neki iako danas nisu mogli primiti loptu dobiju aplauz. Vecina pobjeda koje smo ostvarili su bile na neku borbu i sve je bilo napeto da samog kraja.
vidi, nije tačno da se uvijek psuje i plješče po zaslugama. daleko je od toga. pomenuću samo šehinu sestru i ćulumovo dijete u tom kontekstu...
Pa eto imas primjer Ivan zabije gol cijeli Jug pjeva jedan na jedan igraj ivane, danas mu ta raja psuje sve sto ima. Psuje raja onome ko zasluzi, i moj amidza, stvarno ne znam zasto bas cu ga pitati, vec nekoliko utakmica govori "ko dovede ovog Zakarica **** ga on". Meni je on odigrao dobro neke utakmice, ali valjda ta raja vidi nesto u igracima, a kada god je Miro blizu lopte taj isti amidza kaze svaka njemu cast. Meni je glupo da gubis 3-0 i smijes se nesto po terenu, normalno da ce neko kome je krivo to burno docekati.

storm_raider
Kontakt:

Idemo glasati za Miru, eventualno Zeru:

viewtopic.php?f=73&p=190028#p190028
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

hajd' što ne shvataju ovi što inače nisu tu...ali kako vi ne shvatate da je ivan te golove dao iz istog mentalnog sklopa zbog kojeg ga danas pljujete? iz kurcobolje, iz "ko sam pa ja".

i zato ih daje kod nas a ne u ligi petice, što se to malo malo okrene na drugu stranu...
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:04 pm
Okolele je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:01 pm
Ko slijedeci puca penal..?
kjosevski :D
Kako smo ih krenuli promasivati citava ce ekipa doci na red da puca..

Inace danas bi izdvojio standardno Miroslava (vise mi zao momka koliko se slomi da nesta napravi) i Muhameda Musu..Ovo ostalo mrka kapa..

Ne treba vise dolijevati ulje na vatru treba hladne glave docekati utakmicu sa Slobodom i ne trebaju nam nikakve tenzije i gluposti..Moj je prijedlog da ekipa vec sutra ode npr u etno selo Stanišići i neka ih gore do utakmice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

kremenko

sri apr 26, 2017 10:13 pm

Bila je jedna budala na Istoku.
Krupan,glavat,sa malcem.
Kad se drekne mislim da ga je cuo Misimovic na zapadu.
Jebe,psuje,nista ne ostavlja sudiji uz liniju. I Pandzu je imao na zubu.
Poslije se smirio.
Ljudino nemoj sta zamjeriti
:palacgore:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

SanMan
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:13 pm

Kretena i sranja na tribinama je uvjek bilo i biće, nekad manje nekad više.
Večeras s razlogom puno više, i previše
Na sve nas (bar ogromnu večinu) gledam kao na jednu veliku porodicu, a ni jedna porodica ne mahala baš sva sranja koja se dešavaju, ništa ne rješavamo a samo se dušmani naslađuju.
Nek prenoći, pustiti SŠ, igrače i upravu da ovo što prije smiri i riješi, tekma za 4 dana, idemo dalje...
Dobrim rezultatima smanjuju s tenzije i na terenu i na tribinama, a imamo vrlo dobre šanse

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:14 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:57 pm
Rijetko spomenem nekog od igraca,gledam cjelinu,Zelju.Zeljo je najbitniji a Zeljine glavne poluge na putu uspjeha su igraci i navijaci,uz duzno poštovanje ostalim.Danas ni jedni ni drugi nisu bili na nivou i ništa više od ovog poraza nismo ni zasluzili.Danas se pokazalo da kultura i odgoj i jednih i drugih nije na zavidnom nivou i to sve šteti samo Zelji.Svi oni koji štete Zelji trebaju se iz Zelje odstraniti,kako oni sa terena tako i oni sa tribina.Igrac mora da se skoncentriše na igru a ne da sluša šta navijaci pricaju i još gore da sa njima ulazi u raspravu.Navijaci koji misle da za 5 maraka mogu psovati i vrijedjati bilo koga a proci nekaznjeno u tome treba da ih razuvjeri obezbjedjenje utakmice,za to su placeni.
Bio je intervju sa Amarom kad govori upravo o ovome
Sto ce reci da se sve mijenja sem psovki i baklji :)
5. - 7. Okt 1992.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:15 pm

@za zivot cijeli
sve razumijem. i ljutnju i nervozu i nezadovoljstvo... ali ne razumijem i ne prihvatam nacin na koji se ispoljava na tribini.
i ja kao i mnogi drugi volim Zelju i sve sa njim prozivljavam, i dobro a i lose kao veceras ali nikada nisam psovao igracima, treneru... nije ni moja mnogobrojna raja sa kojom dugo pratim Zelju.
s razlogom se pitam o kojoj raji uopste razgovaramo!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

MirsoNi
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:16 pm

gost_manje je napisao/la:
A tebi je psovka == kritika? Blago tebi u životu. Baš me zanima kako kritikuješ roditelje, djevojku, onog čiku što ti previše ispeče ćevape, ... Nadam se da si se samo malo pogrešno izrazio. :)
Drug ja prvi ne psujem igračima, ja sam protivnik onima koji uzmu nekog igrača na zub, pa kad god uradi nešto loše, bude predmet ismijavanja, pretežno sam upravo zbog toga još više podržavao te igrače. Ja sam napisao "Psovalo se i većim igračima od njega", ne kažem da sam ja psovao, i tvoja komparacija je loša ali eto, pogrešno si me razumio :)

Kapiten
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:16 pm

Sve čekam da se probudim al nista
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava