Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

iggy2377
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 9:50 pm

sergejevic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:11 pm
Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:08 pm
Sve i jednog igraca kazniti. Nije problem ispasti, nije problem izgubiti. Problem je u kukavickom pristupu i evidentnom nezalaganju.
Kako god, niko ne zasluzuje da mu se psuje maloljetna sestra, ustaska majka, dijete, etc. Cega sam se sve naslusao, Boze sacuvaj.

Postajemo pitari, i to najvise boli. Reci mu, daj mu do znanja da zelis srce na terenu, da ovo nije dostojno dresa kluba ali ne radi ono sto si danas radio. Bio pitar..
Uprava na celu sa Misimovicem te Petrovic ce rjesavati ovo. Jednostavno, moraju. Kako znaju i umiju...

Vi na terenu, hocemo titulu na Grbavici.. Kako znate i umijete..

Onakvi navijaci koji su od sedme minute poceli sa gnusnim psovkama, uopce ne trebaju biti na Grbavici. Da to kulturno opsuje mater pa hajde, nego se covjek naslusa stvari da mu bude nejasno kako je to uopce smislio..
Ma pukla raja vise. Svaka utakmica na rubu nervnog sloma, neka patnja, borba, na jednu sansu i sta Bog da. I kad pobjedis odes sa stadiona umoran i shrvan, a onda ti se ovo desi i za 10 minuta primas dva preglupa gola. Poslije toga ne mozes prici golu. Teska noc pravo.
Skidam ti kapu do poda sto si realan,posten i objektivan.
Ja cijelo vrijeme to pokusavam reci, ali do pojedinaca nedolazi u glavu nikako.
Ili se permanentni istrisio, ili ovi igraci nece

storm_raider
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:51 pm

ChWilla je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:36 pm
storm_raider je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:33 pm
Docdr je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:22 pm
Ja sam se danas pitao da nisam pogrijesio stadion. Sve vise licimo na one na koje nikad ne bi trbali liciti. Utakmice se gube. Nekad i ovako kao danas. Cestitas protivniku i ides dalje. Prvi si pet kola prije kraja. Bar je tako bilo od 1921 za sve one koju su Zelju izabrali. Ocito da to vise nije tako.
:palacgore: :palacgore:

Bravo majstore. Prvi post i odlicno sazeto! Problem je u tome sto hocemo sve i odmah, a realnost je da nismo "Barcelona za ovu ligu", niti trebamo misliti da jesmo. Prizemljenje mnogima i to prizemljenje koje je doslo u najboljem trenutku. Siroki je sezonu posvetio ovoj utakmici, mi 2 dana. Mozda na tribinama mozete Slavki psovati, ovdje necete. Idemo se sabrati, skupiti koliko mozemo i uraditi dobar posao u Tuzli. Kada se slegne prasina i sve zavrsi, onda cemo da svodimo racune. A ova sezona je vec uspjeh, ako znamo kako je pocela. Polako ljudi, ne moze sve, niti moze odmah. Instant uspjeh nikada nije dobar, a mudriji znaju da nije ni pozeljan.

Apel @Upravi, jos jednom dajte ovim olosima sa Hayata da prenose utakmicu, ili bilo sta Zeljino, poljuljacete mi dobrano povjerenje u vas koje je ogromno! Sramota!
"borcima" i "organizatorima otpora" iz italije i turske, koji danas imaju televizije i zgrade. a pravi borci imaju samo PTSP. personifikacija vlasti i poretka u ovoj državi...
Sve znam moj druze, na vlastitom primjeru, ali je to sto je dato Hayatu da prenosi Zelju mrlja. Lekcija koja ce, nadam se, biti naucena!

Za ove koji su se tek ukljucili u emisiju:

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:53 pm

imaju li gdje sastavi timova sa klupom ???
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

za_zivot_cijeli
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:43 pm
sri apr 26, 2017 9:41 pm
za_zivot_cijeli je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:32 pm

ne znam sta ima raja pucati?!?
prvi je na sjeveru puko u DOSLOVNO 17oj sekundi i jebe Zakaricu majku ustasku!
nakon svega sto su uradili ti isti igraci do sada kao i Slavko s njima neko ima obraza, kulture i odgoja da se tako ponasa!?
kakva raja, qurci palci. obicni nedojebani polusvijet sa dna kace.
kakvo kurcevo pljeskanje nako primljenog gola!?
umjesto da zagrmi Zeljoooooooo ono apluze baca na primljeni gol.
porodicna tribina ono se naslo stocat!

uzasna energija mase u Dolini nocas.

baska Slavko i igraci. to je posebma prica.
Cuj sta ima pucati? Pa ja sam bio gledo Zelju s juga protiv Velza prije 12 godina kad je nas bilo bukvalno 50 na stadionu i kad se ta ista raja grudvala po tribini. Ta ista raja najvise dolazi na utakmice u cijeloj drzavi iako igramo za ***** i svako malo nam prirede neko samaranje protiv mjesnih zajednica. Ta raja ce opet sljedecu utakmicu doci na isto mjesto(igrao Lendric ili Zakaric, vodio Petrovic ili Kostic) ta ista raja je donjela stotine hiljada maraka da se pomogne klubu. Nek se balerine fino spreme, obuku haljinice i nek odu u neku operu ili pozoriste pa nek trckaraju dok sviraju note Cajkovskog. Ta ista raja ko popisana odlazi sa stadiona iz sedmice u sedmicu u dok se jadne igracine smjeskaju po terenu i nisu u stadnju iz dva poklonjena penala zabiti gol. Ako ti mislis da Lendrica i Zakarica boli ***** za Zelju onda se grdno varas, oni ce vrlo brzo otici gdje je njihovoj guzici bolje, a u bogatoj historiji ovog kluba ce pisati da su nas razne poluekipe iz raznih sela maltretirale na Grbavici. Mesi Bazdarevicu se nije pjevalo kao nekom Lendricu, a upitaj nekog kakve su oni psovke dozivljavali cim bi se uskurcili i pomislili da su iznad obicne raje, prvo od svojih trenera pa ostalih.
svaka cast majstore !
vec za vikend ce ta 'raja' lagano svrsavati na igru, igrace i celavog maestra s klupe.

i to NIJE RAJA.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:54 pm

1921.ba je napisao/la:
http://sport1.ba/kup-bih/uzivo-polufina ... ijeg/81000

nego ima li gdje snimak da pogledam :lol:

Omar500
Moderator
Kontakt:

Dzeko koji je Spaletiju psovao ce igrati, a da Lendric ne igra. Lendricu psovanje navijacima nije trebalo, ko god mu psovao, ali nama najmanje sada trebaju kazne, sankcije i sukobi u ekipi. Samo skupa mozemo i moramo da se trgnemo i da nastavimo borbu za titulu. Cilj je ostvaren, a to je europa, ali ne zelim da ispustimo titulu iz ruku bez postene borbe! Mi smo Zeljo, najtrofejniji klub i ovi to navijaci zasluzuju! Borba do zadnjeg kola, ako se primi gol da se ide odmah na postizanje dva! Zelim taj mentalitet! Jos samo pet kola je ostalo. Podrska ne smije izostati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

dell21
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:56 pm

Kako ce biti teska utakmica u tz, ko prezivi pricace.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:57 pm

Rijetko spomenem nekog od igraca,gledam cjelinu,Zelju.Zeljo je najbitniji a Zeljine glavne poluge na putu uspjeha su igraci i navijaci,uz duzno poštovanje ostalim.Danas ni jedni ni drugi nisu bili na nivou i ništa više od ovog poraza nismo ni zasluzili.Danas se pokazalo da kultura i odgoj i jednih i drugih nije na zavidnom nivou i to sve šteti samo Zelji.Svi oni koji štete Zelji trebaju se iz Zelje odstraniti,kako oni sa terena tako i oni sa tribina.Igrac mora da se skoncentriše na igru a ne da sluša šta navijaci pricaju i još gore da sa njima ulazi u raspravu.Navijaci koji misle da za 5 maraka mogu psovati i vrijedjati bilo koga a proci nekaznjeno u tome treba da ih razuvjeri obezbjedjenje utakmice,za to su placeni.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Shortyy1921

sri apr 26, 2017 9:58 pm

Ja necu pljuvati po igracima niti po Slavki, Necu cak da comnt Psovke navijaca upucene igracima, kao i Lendrica navijacima, Samo cu reci ovo :) Zeljo je bitan ! Samo podrska !Idemo dalje !Sljedeca stanica je vec Tuzla podic ekipu psihicki koliko god to mozemo, i tamo od samog starta se postavit dominatno,idemo dobit Slobodu i onda sljedi utakmica sezone sa Zrinjskim. U Tuzli na pobjedu koja nam znaci sve, dok remij il nedaj boze poraz bi nas unazadio od titule.. Volim te ZELJO ! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Shortyy1921, dana/u sri apr 26, 2017 9:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Pompey
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Morzhy je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:49 pm
Otiđi samo jednom na Istok pa ćeš vidjeti kako je Sjever zlatan...nego odjekuje pa ti se čini. Stvarno životinjsko carstvo je na Istoku, bar danas kad je karta bila petak...
Iako sam sa svojim starim standardan na Sjeveru, otisli danas na Istok, rekoh haj malo da fino sjednemo i da malo fino gledamo igru i uzivamo u njoj. Od igre nista, ali sto se tice pljuvaca i psovaca... ja sam ostao bez teksta. Navikao sam na psovke, ali na onu kolicinu.... fakat sam jos u soku. Od muke i bola nisam moga ni rijec progovoriti, a nema niko da povede navijanje ko na Sjeveru. Istok je danas bio sve osim porodicne tribine.
Cast izuzecima.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:
http://sport1.ba/kup-bih/uzivo-polufina ... ijeg/81000

nego ima li gdje snimak da pogledam :lol:
mazohisto
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

hardwell
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:59 pm

99% stadiona psuje igračima nakon što promaše, jebi ga takav smo narod. Psuje se i Lendriću i Kjosevskom i bilo kome ko se nalazi na terenu. To se ne može promijeniti.

Ali 1% je onih koji psuju bez razloga, konstantno i misle da im se raja iza divi. Danas kad sam vidio da frajer dolazi na ideju "hajmo kod ograde da psujemo Lendriću", razlog ni on sam sigurno ne zna. Dolazi i psuje mu i još mu drago kada mu Lendrić uzvrati istom mjerom.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

sergejevic

sri apr 26, 2017 10:00 pm

@za zivot cijeli
Stvarno grijesis, nije raja glupa ni sekude, a ovdje se nekako svi ili vecina rode s loptom, a pored toga pokupe svu pamet na svijetu. Ne moze se na Grbavici prodavati magla nikome. Kada pobjede dobice aplauz, kada se bore na terenu isto tako, svi mi znamo koliko oni mogu. Samo se ovdje ne moze glumiti i bas je zanimljivo da se uvijek psuje istim igracima, a neki iako danas nisu mogli primiti loptu dobiju aplauz. Vecina pobjeda koje smo ostvarili su bile na neku borbu i sve je bilo napeto da samog kraja.

Okolele
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:01 pm

Ko slijedeci puca penal..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:01 pm

Ja ne znam kako ce Slavko da prvo sebe dovede u red pa onda igrace za Tuzlu, jos ako uprava sada na muku prisjedne svima sa nekim novcanim kaznama za ovaj bezobrazluk.

Sta ce Salvko da spremi i koga za Slobodu to Bog zna.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sri apr 26, 2017 10:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:02 pm

VOLIM TE ŽELJO!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MirsoNi
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:02 pm

Ma ne znam šta da napišem, nikakav pristup, ovakvo smo isto igrali i tamo, samo smo imali sreće da ne primimo 3 komada kao danas..

A Lendrić, koji mi je stvarno miljenik, svi mi njemu tepamo splitska haubica, godi svima kada ga pohvališ, daš mu neki kompliment, za trčanje, borbu, itd.. Ali momak očigledno ne zna prihvatiti kritiku, psovalo se i boljim igračima od njega i većim imenima, da je ne znam ti ko njemu nešta dobacio, onakva reakcija je nedopustiva.. Ispao je pičbangoš i samo je mnogima pao u očima.. Možda nije krivac za poraz, svi snose istu odgovornost, ali kritike svi moraju pretrpiti, trebaju ih ojačati, da sljedeću tekmu tog nekog poklope svojom igrom i zalaganjem, a ne sramotnim reakcijama..

Miroslav je u ovoj ekipi, melem za oči. Hvala ti na pristupu i zalaganju na svakoj utakmici..

storm_raider
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:03 pm

@za zivot cijeli
Stvarno grijesis, nije raja glupa ni sekude, a ovdje se nekako svi ili vecina rode s loptom, a pored toga pokupe svu pamet na svijetu. Ne moze se na Grbavici prodavati magla nikome. Kada pobjede dobice aplauz, kada se bore na terenu isto tako, svi mi znamo koliko oni mogu. Samo se ovdje ne moze glumiti i bas je zanimljivo da se uvijek psuje istim igracima, a neki iako danas nisu mogli primiti loptu dobiju aplauz. Vecina pobjeda koje smo ostvarili su bile na neku borbu i sve je bilo napeto da samog kraja.
Ima i tu istine, ali mislim da biste se trebali naci na sredini, ako mogu da se umijesam. Recimo Miro je danas par puta pogrijesio, uvijek je aplauz dobio. Zeba je ispracen aplauzom, pored promasenog penala.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

Dolina je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:47 pm
Vrlo čudna atmosfera je danas bila na Grbavici, nemojmo pasti pod nečiji utjecaj koji bi nas mogao koštati svih lijepih stvari koje dolaze.
Lendrić mora igrati i igraće ovih zadnjih 5 kola ma kako god tribina mislila, ima milion razloga, pa makar sve fulao do kraja a neće, uostalom pola ovih igrača nećete uskoro više gledati, strpite se malo pa onda dovodite koga hoćete, trenutno bolje nemamo.
Za ponašanje Lendrica smo mi iskljucivi krivci!
Napravili smo ikonu od njega. U pola godine je došao na nivo koji nigdje drugo nebi dosegao. Kada si negdje stranac, moraš radom i zalaganjem i ponašanjem biti tri puta bolji od domacina da bi bio ravnopravan. Samo u Bosni je moguce da raja padne na neke majice i par golova, da mu se nudi mjesto u repki.... Pošto je Lendric balkanac reaguje kako reaguje i eto sranja. Suprotna je stvar sa Mirom koji odradi sve profesionalno, jasno kaže da na nece podpisati novi ugovor, ali se ne folira na terenu i van njega i zato ga treba zakucati na tribinu.
Treba bodriti EKIPU a ne igrace!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

@za zivot cijeli
vidi, nije tačno da se uvijek psuje i plješče po zaslugama. daleko je od toga. pomenuću samo šehinu sestru i ćulumovo dijete u tom kontekstu...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava