Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 25, 2017 11:26 pm

Finale kupa, idemo skupa !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

miro88

uto apr 25, 2017 11:29 pm

Kad se trebaju igrati finale kupa? Moja neka zelja da izbacimo sirokog recivera i da odigramo finale djecom. Glupo se istrositi na dva bezkorisna derbija kad nam je titula na dlanu

storm_raider
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:31 pm

Zavrsite tu pricu. Sutra igramo jako bitnu utakmicu, a vi o necemu o cemu se svi ocito necete dogovoriti. I to ne bi bio problem, ali onda drzite nivo komunikacije. Zato je bolje da se stane sa tom pricom, na ovaj ili onaj nacin. A postovanje prema starijima i obrnuto - mladjima mora biti sveprisutno! Jos jednom, sutra igramo!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:33 pm

Nejasni su mi svi oni koji su nezadovoljni kupovinom trideset desetogodisnjih ulaznica. Ovo nije sponzorski ugovor, vec su ljudi, kao i svi ostali, kupili desetogodisnje ulaznice te je klub samo od njih inkasirao 30.000KM. Nije uopce potpisan marketinski ugovor, to je, valjda, svima jasno.
Oni su, kao i svi ostali, kupili trideset ulaznica i u narednih deset godina ce se te ulaznice moci koristiti kao i sve ostale. To, da li ce oni doci u grupi obuceni u majice BH telekoma ili ce obuceni u istu boju formirati logo bhtelekoma, nas apsolutno ne treba da interesuje. Svako na stadion moze doci obucen kako god hoce, sem, naravno, u obiljezjima onog poganog kluba. Ljudi ce iskoristiti svoje ulaznice i da izreklamiraju sebe. Ja u tome ne vidim problem..

storm_raider
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:35 pm

Bas tako @Ajzea, ljudi su kupili ulaznice po prodajnoj cijeni i iskoristice to kao odlican marketinski potez. A i znalo se odavno da ce to uraditi. Sve fer i posteno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SanMan
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:38 pm

Što se tiče baklji bili za ili protiv moraćemo ih max. smanjiti ako mislimo sve više i duže igrati u Evropi (kazne drastične u odnosu na ovo sad)
Sutra bitna tekma, Slavko najavi promjene s rizikom
evo rizika
Veca, Siniša, Bogi, Kemo, Musa, Marković, Uglješa, Zeba, Zakarić, Lendrić, Mićo

black64
Kontakt:

blueheart je napisao/la:
uto apr 25, 2017 11:20 pm
black64 je napisao/la:
uto apr 25, 2017 10:40 pm
https://www.youtube.com/watch?v=dTh3C7SW-FU
Hvala ti Boze na Misketu i streberima.Obavezno pogledati i ono malo skeptika ce shvatiti koji smo mi sretnici.
Ostale epizode isto obavezno pogledati pa ce sve biti kristalno jasno sta i kao je pakovano ovoj upravi i cemu sve to.
Sa ovom garniturom ljudi za tri godine mi smo u top 3 kluba u regionu.
Ostaje samo zal za izgubljenim vremenom, jer da se ovako, pa makar i slično radilo početkom 2000 god mi bi do sada imali gotov stadion, vjerovatno i jos po nesto...
Sreca nasa pa dodjose ljudi podvukose liniju te se prihvatise posla inace kljuc u bravu kako je bilo krenulo.

bianco blu
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:40 pm

kakva lakrdija od smirdljivog saveza. Nama 4000 km kazne radi bakljade. Meč nije bio prekunut ni u jednom trenutku. U Širokom u kupu ubacuju baklje, prekid meča i 1000 km kazne. Savze stidi se!

Plavi orkestar
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:43 pm

Nevjerovatna sezona.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

hardwell
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:45 pm

Šta vam je čudno, vidjeli ljudi da mi nešto radimo za razliku od ostalih pa sad hoće i da finansiramo savez, asfaltiramo.. Ne bi me čudilo da nam postave uslov za slj. sezonu da napravimo 20 km autoputa.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Grbavica
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:45 pm

sutra uzeti široki dva razlike i onda mirno privoditi sezonu kraju, a nervozniji sam više nego pred derbi.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

black64
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:46 pm

Jos jednom link i tu cete naci odgovore na sva pitanja te malo uporedite recimo sta i kako rade ljudi u zvezdi i partizanu a kako nasi ljudi u upravi.Prikrivanje sponzorskih ugovora kroz cerke firme,izbjegavanje placanja poreza drzavi,ciscenje papira od igraca u licnu korist,neplacanje poreza od transfera igraca.Nismo ni svjesni koliki smo sretnici.

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:50 pm

viewtopic.php?f=73&t=316&start=20

rezultati nakon 5. kola LZP :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Shortyy1921

uto apr 25, 2017 11:54 pm

SanMan je napisao/la:
Što se tiče baklji bili za ili protiv moraćemo ih max. smanjiti ako mislimo sve više i duže igrati u Evropi (kazne drastične u odnosu na ovo sad)
evo rizika
Sto se tice paljenja baklji licno nemam nista protiv toga, jer ljudi ona bakljada protiv Slobode je obisla svijet citav, dan danas se gleda jer je izgedalo perverzno, opasno dobro, ostavimo se baklji po strani.Kosto ti rece, Sutra je vazna tekma gdje nema kalkulacija napasti od 1 minute pa sta bog da, pobjedom i samim prolaskom u Finale gdje nas cekaju Kinezi s Koseva, ekipi bi poraslo jako samopouzadnje za tesko i jebeno gostovanje u Tuzli protiv Slobode .... SIRIMO SVE ZASTAVE I SALOVE, DERIMO GRLA I DLANOVE ! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:55 pm

Juriiiiš Željoooo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

uto apr 25, 2017 11:59 pm

..i neka nasa pjesma odjekujeee i nosii plaveee sve do pobjedeee :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri apr 26, 2017 12:00 am

Kad nas Slavko iznenadi sa Kemom i Beširevićem :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 26, 2017 12:03 am

black64 je napisao/la:
uto apr 25, 2017 11:46 pm
Jos jednom link i tu cete naci odgovore na sva pitanja te malo uporedite recimo sta i kako rade ljudi u zvezdi i partizanu a kako nasi ljudi u upravi.Prikrivanje sponzorskih ugovora kroz cerke firme,izbjegavanje placanja poreza drzavi,ciscenje papira od igraca u licnu korist,neplacanje poreza od transfera igraca.Nismo ni svjesni koliki smo sretnici.
To se radilo i kod nas i oni koji su to radili,kad je bankomat presušio,su sve radili da nastete klubu pa onda novoj upravi.Sve uradili da ponovo dodju do bankomata ali...Došla ekipa poštenih ljudi sa Misketom na celu,obrhvala se dzilkošima,navijaci prepoznali ko i kako,odigrali veliku ulogu u svemu,pomogli na sve nacine...Svaka cast upravi koja je radila,borila se na raznim poljima,svaka cast na pošteniju...i oni su navijaci i vole Zelju kao i mi bez interesa...ali još veca cast navijacima Zelje širom kugle zemaljske,bez njih nebi ovo bilo moguce.Uprava je uvijek imala dobru zaledjinu i bez toga nebi mogla ostvariti zamišljeno.Samo zajedno i eto puta do uspjeha.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u sri apr 26, 2017 12:04 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 26, 2017 12:03 am

phpBB [video]

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 26, 2017 12:23 am

SanMan je napisao/la:
evo rizika
Mogao bi profa malo da odmori sutra ako vec hocemo Kemu onda ga s Kerlom upariti. Nek Bogi odmori, nije u elementu zadnjih tekmi, msm pala mu je forma, da li zbog umora ili cega ali treba znati da on ima 34 god.
Ugljesa je prevara najveca, ne bi ga volio ni na klupi vidjeti, a kamoli u ovako bitnoj tekmi. Pa da bacam kasike jel on mozda raspolozen da odigra tekmu gdje se borimo za finale. Neka nemoj!
Ostalo sve OK ! :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.

Prijava