Ovo za longitudinalu i asfaltiranje...MUP nam puca kazne...da mi asfaltiramo longitudinalu...drotovi hahahahaHurmasica je napisao/la:Informacije o aktivnostima administracije FK Željezničar
https://fkzeljeznicar.ba/informacije-o- ... car/26116/
Ihhh kad ih Pekic zaganja
Probio te DinoPompey je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 8:03 pmIhhh kad ih Pekic zaganja
Mene je prije jedno 10 godina ganjao po terenu. Jbg. mi djecurlija, okupili se ispred stadiona i lagano na Jug, preskocili ogradu pa malo raspalili na gl. terenu. Juni je to bio, zavrsena sezona a upeklo uhh... Igramo mi, kad samo cujes od tamo 'Halooo ba, yebem li vam majku dolazite vamo'. Mi se usrali poceli trcati vamo tamo, ja preko ograde i jbg. bio smotan,kako sam preskako sjednem na onaj siljak na ogradiPravo isao na CUM da mi siju. Kad sam se vracao, prodjoh pored stadiona kad on stoji, a ja rasirio noge, hodam ko da sam se usro, rekoh 'E moj Dino, nikad ti halalit necu' a on se smije hahahahahhahaha.
LARS1921 je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 8:07 pmProbio te DinoPompey je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 8:03 pmIhhh kad ih Pekic zaganja
Mene je prije jedno 10 godina ganjao po terenu. Jbg. mi djecurlija, okupili se ispred stadiona i lagano na Jug, preskocili ogradu pa malo raspalili na gl. terenu. Juni je to bio, zavrsena sezona a upeklo uhh... Igramo mi, kad samo cujes od tamo 'Halooo ba, yebem li vam majku dolazite vamo'. Mi se usrali poceli trcati vamo tamo, ja preko ograde i jbg. bio smotan,kako sam preskako sjednem na onaj siljak na ogradiPravo isao na CUM da mi siju. Kad sam se vracao, prodjoh pored stadiona kad on stoji, a ja rasirio noge, hodam ko da sam se usro, rekoh 'E moj Dino, nikad ti halalit necu' a on se smije hahahahahhahaha.
![]()
Ma debili su to brate moj. Onaj prvi dio ceste ima previse gresaka. Bio je video od neke TV kuce o tim promacima, sad se ne mogu sjetiti i naci video. Uglavnom katastrofa teska.Omar500 je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 7:19 pm''U proteklom periodu izdvojili bi aktivnost koja se odnosi na rješavanje pitanje prilaza stadionu sa saobraćajnice Južna longitudinala. Naime, prvobitnim projektim rješenjem Južne longitudinale, nisu bili predviđeni prilazi Stadionu Grbavica, što bi u konačnici, u velikoj mjeri uticalo na postupak dobijanja odgovarajućih licenci za Stadion Grbavica. Radi navedenog bili smo prinuđeni kroz nekoliko pisama, a u konačnici i opomenom pred tužbu zahtjevati da se kroz projekat Južne longitudinale, Stadion Grbavica uobziri kao značajan objekat, te u tom smislu predvide odgovarajući prilazi i za motorna vozila.''
Je li moguce da se ovo desi, grob te **** :O
Pa ova drzava stvarno, kada mislis da vise ne moze, iznenadi te na najdebilniji moguci nacin.
BRAVO !
Model1964 je napisao/la: ↑uto apr 25, 2017 9:24 pmBRAVO !![]()
![]()
Neka pjene i traže opravdanje ov i... kao navijaci
Pametovali ... samo za otvaranje istoka, pa samo derbi, pa potrebno u Mostaru...
Uvijek ce naci opravdanje za svoje frustracije i još ljepiti raju što postavlja znak pitanja pored njihove ljubavi prema klubu. Sramota!
Prelazi ovo do kraja preko 35 milja![]()
Kolio je to u procentima u obeštecenju za Vukotica?
a kup ni racunao nisam... vec sutra pa onda obje u finalu...